Ieder van ons wordt elke dag geconfronteerd met bedreigingen voor onze gezondheid, ons geluk en ons leven. Boven alles worden we collectief geconfronteerd met de dood door kernwapens, schrijft Paul Craig Roberts.

De ontwikkeling van kernwapens was een menselijke stommiteit. Ze kunnen niet gebruikt worden, maar hun bestaan bedreigt het leven van de planeet. Waarom hebben we ze dan? Ongelukken, emotionele reacties, verlies van verstand zijn allemaal menselijke fouten die op elk moment een rol kunnen spelen.

Tijdens de Koude Oorlog van de 20e eeuw werden deze gevaren onderstreept door de Cubaanse Raketcrisis. President Nixon leidde de weg naar gezond verstand met wapenbeheersingsovereenkomsten met de Sovjet-Unie en zijn opening naar China. De presidenten Carter en Reagan hielden de vaart erin voor minder spanningen en vreedzame coëxistentie.

De ommekeer kwam met de ineenstorting van de Sovjet-Unie. De neoconservatieven profiteerden van de Russische zwakte en overhaalden president Clinton om de belofte van de regering George H.W. Bush aan Gorbatsjov te breken om de NAVO niet naar de Sovjetgrenzen te verplaatsen als Gorbatsjov de hereniging van Duitsland zou toestaan. De regeringen van George W. Bush en Obama zetten het vijandige beleid voort dat Clinton vernieuwde.

Vandaag zijn alle wapenbeheersingsovereenkomsten die de spanningen en het gevaar van een nucleaire confrontatie verminderden, uitgewist. De laatste overeenkomst, die nooit door de VS is geratificeerd, is afgelopen woensdag door het Hogerhuis van het Russische parlement herroepen https://tass.com/politics/1696519. Tass, het Russische persbureau, meldde dat “het bereiken van het doel om de verspreiding van kernwapens te voorkomen niet mogelijk wordt geacht in de huidige internationale situatie, gezien de destructieve positie van de Verenigde Staten.”

  NBC News: Israël trekt 'duizenden' troepen terug uit Gaza (Video's 18+)

Ook afgelopen woensdag meldde Gilbert Doctorow vanuit de Russische media dat Rusland zojuist een succesvolle test had afgerond van zijn triade van te land, ter zee en in de lucht gelanceerde nucleaire raketten. “Gezien de locatie van de raketlanceringen en de radius van mogelijke inslagen, is er niet veel verbeeldingskracht voor nodig om te concluderen dat de aangevallen vijand de V.S. van A. was … Het vermogen dat werd getest was voor een massale vergeldingsaanval.” https://gilbertdoctorow.substack.com/p/breaking-news-russia-tests-its-nuclear

De dwaas van het Witte Huis, zijn krankzinnige neoconservatieve regime, de hersenloze Europese marionetten en de hoerige Westerse media hebben Rusland ervan overtuigd dat er geen intelligentie of reden te vinden is in de Westerse wereld en dat Rusland geen andere keuze heeft dan zich voor te bereiden op oorlog. Ik heb lang gewaarschuwd dat dit de conclusie was waar onze onverantwoordelijke leiders de Russen naartoe dreven. Dit betekent dat de kleinste vergissing, de kleinste valse waarschuwing nu een nucleair Armageddon kan ontketenen.

Ondertussen richten de media zich op politieke roddels, scrollen Amerikanen door hun mobiele telefoons en klagen ze over inflatie, en de bedreiging voor het bestaan van het leven op aarde blijft onopgemerkt.

De oorlog begint

VS lanceert aanvallen in Syrië

Washington is illegaal bezig met een daad van agressie door een deel van Syrië te bezetten en noemt een aanval op haar bezettingstroepen “terrorisme”.

https://sputnikglobe.com/20231027/us-launches-strikes-in-syria-after-targeted-attacks-against-american-troops-1114515416.html


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

De muren sluiten zich voor de zionistenVolg Frontnieuws op Telegram

  Israël's 43-minuten durende Hamas-wreedheden video ontmaskerd

Lees meer over:

Vorig artikelScott Ritter: Israël faalt met wereldwijde PR-campagne om Hamas te demoniseren
Volgend artikelIsraël lanceert grondaanval in Gaza, voert zware luchtaanvallen uit en schakelt alle telecommunicatie uit (Video’s + Update)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

44 REACTIES

  • Internet en telefooncommunicatie is uitgeschakeld in de gaza. Volgens al arabiya tv channel.
   Precies zoals clif high voorspelde met zijn computer dat tussen de 28 ste en 4 nov zou er een veel grotere gebeurtenis zijn dan die van 7 oktober. Hij zei nog eerder de 28 ste of een dag eerder dan de 4 november. Tja….het gaat er heel erg aan toe nu ,arme palesteintjes.😩😢

   • De mensheid moet het handjevol satanisten, die opdracht geven om al deze ellende uit te voeren, publiekelijk berechten en executeren.

 1. Intussen is palestina terug aan het schieten met raketjes ,maar die halen niks uit natuurlijk.
  Alleen “intel slava z “bericht er over.

 2. Dus je bent een bezetter in een land, deze willen dat je weg gaat je doet dat niet en dan word er geweld gebruikt om je toch weg te krijgrn en dan bonbardeer je dat land waar je als bezetter bent als zelfverdediging. Hoe idioot klinkt dat??

 3. Het is nog niet de tijd van Armageddon. Je moet niet zo maar iets roepen als je niet op de hoogte bent van iets. Er komt eerst een strijd die beschreven staat in Ezechiel 38. Er komt voor Armageddon ook nog de tijd van Jacobs benauwdheid. Dit is een 7 jarig durende periode.

   • Nee Greet, de Ezechiel 38 oorlog volgend op psalm 83 ( het voorspel van deze oorlog ) Israel is een bedwelmende beker voor de ganse wereld.

     • De Bijbel is Gods Woord, ga jij de Schepper van hemel en aarde en van de mens en dus ook van jou Corrigeren? Het maaksel plaatst zich boven haar Maker. Er is niets nieuws onder de zon. satan deed dit jou voor. Als je niet in JHWH gelooft is er ook niet zo iets als goed of slecht. Wie bepaalt dan wat goed of slecht is? Het recht van de sterkste geld dan. De sterkste overleeft. Er is het goede en het kwade. Kies je voor het goede of het kwade? De keuze is vrij en de gevolgen voor je keuze mag je dragen. Net als ieder mens kies je voor het goede toch?

      • ‘De keuze is vrij en de gevolgen voor je keuze mag je dragen.’

       Pfff… Henry je bent gebant, maar je zult nog wel meelezen. Je praat tegen doodgewone goede mensen alsof ze vreselijke misdadigers, verschrikkelijke zondaars en psychopaten zijn die moeten kiezen tussen goed en kwaad. Je praat als een prototype fascist ipv een liefdevol mens.

       Wij doodgewone mensjes plegen kleine zonden, WIJ zijn niet de massamoordende psycopaten die zich moeten afvragen of ze goed of kwaad kiezen.

       De 1% legt alles zo uit dat de 99% overal schuld aan heeft en dat wij liefdeloze monsters zijn. We leven in een omgedraaide wereld. WIJ zijn niet de monsters, we worden geregeerd door monsters. Al duizenden en duizenden jaren.

       Have nice life Henry, en doe wat liever tegen je medemens.

       • @Dondersoktober 27, 2023 Bij 21:24…

        Donders… ik ben het wederom volledig eens. Je schrijft het bondiger dan mij, dat lukt mij nog niet helemaal. Bedankt voor deze reactie, dat helpt mij om het ook bondiger te gaan verwoorden.

       • Ik moet even zeggen dat ik voor t goddelijke sta, maar ik geloof niet dat de bijbel het boek van God is. Eerder een script voor de elohim/elite/kazaren/nepjoden om te volgen en ze hebben de mensen nodig om dat script zodanig te intenderen met t goddelijke scheppende vermogen van de mens zodat wij hun dromen waarmaken, zeg maar. Of beter gezegd…hun dromen, onze nachtmerrie, zolang we in angst, woede, haat hangen. Selffulfilling prophecy is een krachtig mechanisme.

       • “Bijbelgezwam”? In de kop van het artikel-zelf staat een Bijbelse uitdrukking als uitnodiging: “Armageddon”! (uit de ‘Openbaring’)

      • Net alsof god pen en papier had om dat klote boek te schrijven!!! Waarom schrijven als god alles kan, dan is intern projecteren een betere optie!!!

       • @Djennis…

        Dat klote boek is in onze harten… en je kan het lezen door liefde als werkwoord te leven. Het is exact wat Donders zegt.

        ‘Eerder een script voor de elohim/elite/kazaren/nepjoden om te volgen en ze hebben de mensen nodig om dat script zodanig te intenderen met t goddelijke scheppende vermogen van de mens zodat wij hun dromen waarmaken, zeg maar.’

        De satanisten hebben zichzelf tot tussenpersonen gekroond. Terwijl God niet iets buiten ons is, maar in onze harten. Leef liefde als heilige regel en je ontdekt dat alles in ons hart zit. Ze hebben ons uit onze eigenWIJSHEID en uit onze harten gehaald en ons met een heel religieus instituut en een bijbel tot hun slaven gemaakt ipv dienaren van elkaar.

        • Als ie die god van jou alles kan, dan hebben we geen boek nodig om die onzin te lezen. Het zou dan net als bij horen, voelen, zien en proeven in ons systeem moeten zitten… en dat zit het blijkbaar niet!!!

  • Iran heeft een tijdklok lopen die aftelt naar 0 , voor dat die klok op 0 staat moet Israel van de kaart geveegd zijn. Iran is al in de strijd betrokken , zij bewapenen o.a hamas , hezbollah. Iran wordt ook genoemd in de Ezechiel 38 oorlog en daar komt (Magog) Rusland nog bij samen met nog enkele andere landen die ook genoemd worden. Rusland is wel de leider van dit verbond. De partijen voor deze strijd lijken zich te vormen. Of het die voorzegde strijd wordt moeten we afwachten. Maar de strijd van Armageddon is dit nog niet.

   • Het zijn askhenazi joden die dit veroorzaken, israel is alleen maar ontstaan om de derde wereldoorlog in het leven te toepen, die is nodig om de moslims te vernietigen . Dat is de enige reden waarom de staat israel is opgericht om de moslims te koeieneren en uit hun kot te lokken, die askhenazis joden geven geen moer om de joden in israel is gewoon goedkoop kanonnenvoer net als de oekrainiers dat zijn om het doel te bereiken één wereld orde. Maar dat gaat ze niet lukken. Gelukkig voor ons en heel erg voor de mensen die er voor moesten sterven. Amerika is het kwade van al. Zij zitten achter alle oorlogen, ofnin ieder geval diegene die in amerika de macht hebben al 75 jaar.

    • Juist gezien Greet. Laat je niet van de wijs brengen door een Zioloot met bijbelgezwam. Henry Makow en Unz zijn beide oprechte en zeer goed geinformeerde Joden en bevestigden reeds sinds over 20 jaar dat de Joden ook slachtoffers zijn van de Satanische ZioNAZI uit Oost Europa waar de Rotschilds (aka Bauer) en Rockefellers (Roggevelders ofwel molenaars) vandaan komen.

 4. Gister trok een grote aantal tanks en buldozers Gaza binnen. De ZioNAZI in IsraHell hebben het plan een kanaal te graven vanaf de zee naar Gaza-stad om alle tunnels omder te laten lopen en van de stad een groot meer te maken.
  Dit alles leidt naar een spoedige grote escalatie en volkerenmoord van 2,2 millioen mensen waarvan 50% kinderen.

  • Het probleem is dat het een groot netwerk is dat hier aan meewerkt,maar uiteindelijk werken de blackrocks en vanguards ook in piramide vorm. Ergens zijn dit type mensen geen mensen die delen met anderen tenzij zij er beter van worden. Ik vind het eigenlijk nu de tijd dat mensen die slim zijn en tijd hebben zouden kunnen samenwerken aan een soort stamboom die met bewijzen kan worden aangetoond wie nu al 250 jaar lang bezig zijn met israel op te richten. Duidelijk is dat alles al 250 jaar met een voorbedachte reden gebeurd. Duidelijk is dat rutte en de koning etc ertussen zitten nu in het heden met hun idiote bilderberg bijeenkomsten. Maar zij zijn ook niet meer lijkt mij dan een gebruiksvoorwerp in die piramide om tot doel te komen. Ik zou toch echt heel graag willen weten wie steeds aan die top van de piramide beweegt, alleen als dat loepzuiver is kan je gaan elimineren. Het is erg helder dat deze asholes zich verschuilen achter andere mensen en zich heimelijk op de achtergrond houden. De rothschilds ,rockefeller etc , ik weet het niet het bekruipt mij dat ook zij weer een pion zijn van het piramide spel ,maar wel ver bovenaan zitten en daarom wat makkelijker in het viezier staan.iets in mij zegt dat er nog iets boven hen staat dat ook hen aanstuurt. En weten wie dat zijn geeft macht om ze uit te schakelen. Maar we komen er wel achter.

   • Volgens mij zijn er nog wat familienamen die de meesten van ons niet kennen. Tijd om die ook beroemd te maken. Heeft die Robin van NFN niet een boek geschreven over de 13 satanische bloedlijnen?

    Hoe dan ook, laten we die verborgen monsters ook wereldberoemd maken. We moeten de satanisten in het licht slepen, ze kunnen namelijk tegen alles behalve licht/waarheid en bekendheid. WIJ zijn overal en WIJ moeten zorgen dat zij nergens meer over straat kunnen zonder dat WIJ ze aanspreken.

   • “Ik zou toch echt heel graag willen weten wie steeds aan die top van de piramide beweegt”

    Dat zijn de driehonderd gevallen engelen (=elite=illuminatie=ngo’s=igigi=addergebroed=reptilians=geld=klonen).
    engel=angel (latijn=slang)

    • Dr driehonderd gevallen engelen zijn de knights/tempeliers, oftewel de knechten van de tempel (de nw tempel op de tempelberg) voor de terugkeer van de antichrist (=satan=duivel=anu=baal=Jahweh=jehova=bastaard zoon van sophia=farao’s …….)

   • Zouden dat buitenaardse entiteiten kunnen zijn die bovenaan de pyramide staan er bestaan verhalen dat deze draco’s/reptielen zich sinds mensenheugenis zich al tijden onder de grond schuil houden in tunnels die op wel 10km diepte zitten

 5. Wat ik zou willen is dat de moordzuchtige VS en UK eens een ongelooflijk pak op hun moordzuchtige donder krijgen,van wie dan ook, Israël de kinder -en vrouwenkillers,niets rechtvaardigt deze genocide!!! En 7 oktober was 100% zeker een inside job,om deze Horror te rechtvaardigen, Fuck de zionistische Netanyahu government

 6. Sinds het begin van de schepping is er niets veranderd, goed en kwaad zijn na 1000-den jaren steeds opnieuw aan bod. We zitten in een wereld waar we keuzes moeten maken, probeer er als individu het beste van te maken, de liefde zal alles overwinnen.

  • Revelator oktober 27, 2023 Bij 22:10

   “Als we voor het gemak aannemen dat een gemiddeld sterrenstelsel honderd miljard sterren telt, dan zijn er in het waarneembare heelal dus honderd miljard keer honderd miljard sterren. Dat zijn er tien triljard – een één met tweeëntwintig nullen”

   “En dan zijn er ook nog ándere sterrenstelsels. Naast de Melkweg zijn er naar schatting net zo veel sterrenstelsels in het zichtbare heelal als sterren in de Melkweg. Een conservatieve schatting geeft dan 50.000.000.000.000.000.000.000 planeten.”

   Een enorme klus en dat in 6 dagen tijd voor elkaar gefikst, als men aanneemt dat de 7e dag een rustdag is.

 7. Voor al diegene die deze gruwelen waar ze allemaal 100% achterstaan blijven aansturen en denken dat ze zelf gevrijwaard zullen blijven en hun rottige leventjes kunnen blijven voorzetten denkende dat zijzelf het eeuwige leven zullen hebben met alle geneugten die in hun veradelijke oogjes te zien zal zijn kan ik wel 1 ding zeggen in welke bunker je gaat verstoppen we zullen je vinden en vernietigen zodat je naar je vriendjes in de hel toe kan gaan want soort zoekt soort ….

 8. Waarom voortdurend en zwartgallig alleen focussen en inzoomen op een gruwelijk einde, als we weten dat elk einde de deur opent naar een nieuw begin? Alleen dáár ligt de hoop voor mensen van goede wil.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in