In de Stew Peters Show wordt een video getoond waarop te zien is hoe een metaalachtig ‘draadje’ beweegt nadat het uit het lichaam van een Amerikaanse soldaat werd gehaald.

Tijdens een interview tussen Stew Peters en een vrouw genaamd Amanda, die zegt dat ze de vrouw is van een Amerikaanse soldaat die het controversiële vaccin moest krijgen, zendt Peters een video uit die lijkt te tonen wat door Peters’ gast werd beschreven als een metaalachtig parasitair uitziend “organisme” dat uit het lichaam van de gevaccineerde soldaat werd gehaald.

“Ze denken dat ze kleine metalen sliertjes hebben gevonden die uit zijn lichaam komen. Ze hebben videobeelden waarop volgens hen te zien is hoe een van die sliertjes zich uit een pincet probeert te wurmen, terug het lichaam in,” zegt Peters. 

Volgens Amanda kreeg haar man een bad van metaalhoudende klei na een slechte reactie op een vaccin, en vervolgens een holistische ontgiftingskuur. Na de behandeling gelooft het echtpaar dat ze “metalen slierten” hebben gevonden die uit zijn lichaam kwamen, en ze zeggen dat ze er een hebben vastgelegd op een video waarop te zien is hoe de sliert in de richting van menselijk contact wiebelt.

Amanda, de vrouw van de soldaat, vertelde Peters dat nadat haar man het vaccin had gekregen, het echtpaar een ziekte opliep die resulteerde in het verlies van hun gevoel voor smaak en reuk. Kort daarna begon haar man last te krijgen van vermoeidheid, hoofdpijn, pijn op de borst en andere symptomen die volgens haar het gevolg kunnen zijn van een slechte bijwerking van de inenting.

  Geen Corona-restricties: korte video over Stockholm van gisteren om "de mensen over de hele wereld te laten zien hoe normaal het leven hier is"

Tijdens de detox “had hij het gevoel dat er naalden uit zijn huid kwamen,” vertelt ze aan Peters. Amanda legt uit dat haar man het vaccin niet wilde nemen, maar al 15 jaar in het leger zit en uiteindelijk onder de druk bezweek.

“Twee dagen later kregen we een neonlicht, en ontdekten we dat hij gloeide,” zegt de vrouw. Daarna ging de soldaat in een “magnetisch kleibad,” en het “spul zat letterlijk bovenop zijn huid.”

Het echtpaar onderzocht vervolgens een van de slierten door het met een pincet op te pakken, waarbij op video te zien is dat de substantie lijkt te wiebelen.

Zelfs de arts van de militair zei dat dit “ongewoon” was. “De arts zei dat hij geen idee had waar we mee te maken hadden.”

Neem niet zomaar iets wat iemand anders je zegt te nemen. Doe je eigen onderzoek, benadrukt Amanda.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Langzaam maar zeker zal het volk wakker worden en dat is waar deze plutocratische elites het meest bang voor zijn”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelUit studie blijkt: Volledig gevaccineerde landen hebben het hoogste aantal nieuwe COVID-gevallen
Volgend artikelEen dringende videoboodschap aan de wereld: Crisis, Marburg virus ziekte – Oplossing, Ricine-rijk vaccin – Mogelijk resultaat, vaccin-geïnduceerde vergiftiging
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in