Terwijl ons land slaapwandelt door de dodelijke nasleep van de kwaadaardige Covid-19 operatie, legt de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) de laatste hand aan een mooi stukje rotzooi genaamd het Pandemisch Verdrag inzake Internationale Gezondheidsregelingen (IHR) of “One Health” initiatief, een globalistische machtsgreep vermomd in de heilige witte gewaden van de geneeskunde van de volksgezondheid. De overeenkomst, die aan het eind van deze maand wordt afgerond, zal alles wat nog over is van je vrijheid afstaan aan deze ongekozen bureaucratie omwille van wereldwijde “gelijkheid en inclusiviteit”, wat meer lockdowns, constante surveillance, gedwongen “vaccinaties”, beperkingen op medicijnen en censuur van iedereen die een tegengestelde mening over deze acties verkondigt betekent, schrijft James Kunstler.

Klinkt dat bekend? Ja, het is weer helemaal Covid-19, een tweede poging om alles wat je doet en elke keuze die je maakt te controleren door een cabal van regeringen en bedrijven, met andere woorden, een internationale bende fascisten. De WHO is een agentschap van de Verenigde Naties, dat gerund wordt vanuit Zwitserland. Misschien herinner je je dat dit dezelfde plaats is waar het World Economic Forum (het WEF, ook bekend als “Davos”) zijn hoofdkwartier heeft. Al jaren geeft het WEF blauwdrukken uit voor een technofascistisch wereldregime waaronder, zo stellen ze onomwonden, “je niets zult bezitten en gelukkig zijn”. (En insecten eten.)

Deze gasten maken geen grapje, maar iedereen kan de grootheidswaanzin zien die wordt tentoongespreid, de grandioze wil tot macht die erop gericht is het plebs van de wereld te onderwerpen – en ons aantal radicaal te verminderen – zodat een kleine elite die overblijft een postmoderne, techno-transmenselijke utopie kan binnentreden zonder ons “nutteloze eters.” Het bedrijfsgeld en de organisatorische mojo uit Davos zit achter wat neerkomt op een moorddadig afpersingsschema dat zich voordoet als ziektepreventie.

  De echte reden achter het streven van de EU om een embargo op Russische olie in te stellen

Natuurlijk staan de farmaceutische bedrijven in het centrum van de mix. Ze zijn van plan om honderden miljarden dollars te verdienen aan de distributie van hun verplichte “vaccins” – die, zoals je nu wel weet, niet naar behoren getest zullen worden en, zoals momenteel wordt aangetoond door de Covid-injecties, heimelijk ontworpen zijn om zoveel mogelijk mensen te doden over een lange periode door de natuurlijke afweer van je immuunsysteem uit te schakelen, met de garantie van verbijstering en naleving door de misleide massa. Dit klinkt misschien als een paranoïde sciencefictionfilm, maar helaas is de eerste fase al aangebroken vanaf 2020. En omdat de farmaceutische bedrijven het grootste deel van de reclame-inkomsten voor de kabelnieuwsmedia verschaffen, zijn jullie er met succes in geluisd om niet te zien wat er overal om je heen gebeurt: een heleboel ziekte en dood.

Gelukkig is het de aard van megalomanie dat ze altijd te hoog denkt over haar macht en te ver reikt. Om te beginnen moet dit WHO-“verdrag” worden ondertekend door de landen die er lid van zijn. Niet alle landen staan te trappelen om dat te doen. Zo werd de premier van Slowakije, Robert Fico, een paar dagen nadat hij had aangekondigd dat zijn land niet mee zou doen, neergeschoten. De kliek van de VS achter de seniele en incompetente “Joe Biden” staat te trappelen om ons bij het verdrag aan te sluiten, vooral omdat een groot deel van de wereldwijde Big Pharma vanuit ons land opereert en zoveel leden van het Congres huurt, vooral het grootste deel van de Democratische Partij.

  Davos is een levend fossiel van een imperium in oorlog met zichzelf en de wereld

Volgens de Amerikaanse grondwet kan de president een internationaal verdrag niet ondertekenen zonder goedkeuring van de Senaat door tweederde van zijn leden. Senator Ron Johnson (R-WI) is de meest actieve figuur in dat orgaan geweest die de misdaden van de Covid-19 op heeft onderzocht en stemmen tegen het verdrag heeft georganiseerd, waarvan hij verklaart dat het alle 49 Republikeinse senatoren zijn. Er kan dus geen tweederde meerderheid zijn voor de ratificatie van het WHO-verdrag.

Maar merk op dat de schaduwregering die leiding geeft aan “Joe Biden” allerlei dingen heeft gedaan die duidelijk in strijd zijn met de grondwet en de uitspraken van het Hooggerechtshof van de VS over wat toelaatbaar is onder de grondwet, bijvoorbeeld het kwijtschelden van kolossale bedragen aan studieschuld. Het “Joe Biden”-regime is wetteloos. Iedereen die de kwaadaardige vervolgingen van kandidaat Donald Trump en de massale arrestaties van J-6 demonstranten volgt, kan zien hoe dat werkt. Dus, u wordt geadviseerd om uw gekozen vertegenwoordigers in het Congres te bellen en te schrijven om ervoor te zorgen dat de uitvoerende macht (het Witte Huis en haar agentschappen) de boodschap krijgt: geen deal over het WHO-verdrag.

Er zijn op dit moment andere trends gaande die ons kunnen helpen te ontsnappen aan wat neerkomt op een globalistische staatsgreep. Eén daarvan is dat de economische en politieke ineenstorting van de Westerse samenleving neigt in de tegenovergestelde richting van de extreme centralisatie van macht die de WHO vertegenwoordigt. Dingen gaan kapot, vooral dingen die op gigantische schaal georganiseerd zijn. Kijk maar naar de chaos die corporatieve artsenpraktijken en geconglomereerde ziekenhuizen in Amerika overspoelt. De corruptie en ontaarding van nationale regeringen, met hun kolossale bureaucratieën, heeft het stadium bereikt dat weinigen onder de mensen die aan hen onderworpen zijn, het niet kunnen ontgaan. Dat heeft hun legitimiteit ondermijnd en burgers ertoe aangezet hun steeds krankzinniger wordende dictaten niet na te leven.

  Auteur van "De Grenzen aan de Groei" promoot de genocide op 86% van de wereldbevolking

Volgens de grondwet worden de taken die niet onder federale autoriteit vallen, overgelaten aan de staten. Volksgezondheid is daar één van. Dienovereenkomstig hebben de procureurs-generaal van 22 Amerikaanse staten in een brief aan “Joe Biden” hun bezwaar tegen het WHO-verdrag kenbaar gemaakt en hun intentie om de bevelen te negeren. Wat we nog moeten afwachten is of de Globalisten een nieuwe gemanipuleerde ziekteverwekker uit hun vele biowapenlaboratoria kunnen gebruiken om een nieuwe pandemische angst aan te wakkeren om de wereldbevolking te terroriseren zodat ze zich onder druk laten zetten. Twijfel er niet aan dat ze het zullen proberen, vooral in een jaar waarin veel landen verkiezingen zullen houden. En laat je niet weer voor de gek houden als ze dat doen.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

WEF Bad Trip: Globalisten willen ons  met Psycho-Drugs “behandelen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRusland, China onthullen hun mondiale agenda
Volgend artikelWEF eist beperkingen op autobezit onder het grote publiek
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. wat is de WHO een oganisatie opgericht door de Pharma ?????
  verlicht vaccineren ? dan moeten ze dat bij mij met veel geweld doen .
  indien ze er in slagen ruim ik ze op alle personen die er aan meegewerkt hebben.
  ik ben baas over mijn lijf en bepaal wat er in mag komen.

 2. Kan niet want ons nieuw kabinet is voor verplicht inenten omdat ook veel goede inentingen waren in de jaren van de vorige eeuw vooral ze rond 1920 tot 2000 waren veel kinderen ingeent met toestemming van de ouders die toen nog een eerlijk gezondheids preventie accepteerden Wij hebben allen de noodzakelijke inentingen gehad die ons van kindsbeen beschermden tegen van en nog wat Ik had bronchites in mijn zeer jonge jaren,,,, en ben daar vaak met mijn ouders naar de dokter geweest Toen ik eens met mijn vader ging naar de dokter toen vroeg mijn vader aan de dokter,,,,,, Dokter wordt hij ooit nog eens genezen van deze aandoening! De dokter zij toen Als u zoon 15 jaar is dan is hij genezen en waarrempel was dat zo,,,,,, de dokter had nooit een spuit gezet maar hij schreef altijd een drankje voor dat vies smaakte en dat hielp ook een tijdje Maar niemand haalde het toen in zijn hoofd om willekeurige spuit te zetten als proefmiddel want ze hadden er ook geen Het zo in de jaren zestig toen dokter nog echte dokters waren die voor je leven vochten tot de laatste snik tegenover nu dat ze je na een breuk of heupoperatie na enkele dagen naar huis sturen en mag je jezelf hulp zoeken om een therapie of verdere hulp of nazorg moet zorgen Ik heb mensen gekend die na een beenbreuk meer dan een maand in het ziekenhuis lagen om met veel zorg verpleegd te worden Ja dat waren nog een tijden en zeker die betaalbaar bleven wat zorg betreft De maandpremie voor je ziekenfonds verzekering bedroeg amper 10 gulden per maand die nog iedere maand werd opgehaald En dat was dan alles wat ziekenfonds bijdrage bedroeg Er waren toen ook geen miljarden tekort in de ziekenfonds verzekering die nu al meer dan ,,,,honderd,,,, miljard bedraagd……

  • Helemaal eens, zelf ook meegemaakt. In het ziekenhuis waar mijn amandeltjes in de jaren ’60 werden geknipt lag een politie-agent, die zijn been had gebroken, al 6 weken onder de zorg van de talloze verpleegstertjes die er rondliepen. Ik lag er 3 dagen maar wilde gewoon snel thuis zijn. Hoezo 1000 piek per dag tegenwoordig om daar te liggen?

 3. fuck fuck fuck who.
  ze kunnen van alles proberen maar als de bevolking eenmaal wakker is dan hebben ze geen poot meer om op te staan.
  we pakken die schoften zelf wel aan en natuurlijk zullen er slachtoffers vallen maar liever dood dan slaaf maar eerst zal ik me hand en tand verzetten.

  wat dat betreft ben ik al ingewijd met de corona tijd , weet je nog geen lockdown , geen muilkorf , geen gifspuit.
  was een moeilijke tijd maar achteraf ben ik trots op me zelf (en voor anderen) dat stand heb gehouden.

  nu gaat het zelfde gebeuren als ze tekenen en voor mij wordt het weer hakken in het zand.

  ik hoop dat iedereen meedoet.

 4. Dit is werkelijk zo duivels. Vaak denk ik ‘hoe is het ooit zo ver kunnen komen’ en het simpele antwoord is socialisme. Als we dit overwinnen mogen we nooit meer toelaten dat deze mensen ooit nog aan de macht komen. Zowel communisten als fascisten mogen nooit meer zegevieren.

 5. De eerste en de beste die ook maar in de buurt komt van mijn arm met een prik kan maar beter een goede uitvaartverzekering hebben,in mijn lijf geen verplichte rotzooi…

  • Zachy mei 18, 2024 Bij 10:45

   Zogauw iets vanoverheidshand word opgelegd,ben ik tegen.
   Helemaal als een demissionair kabinet geld stroot,zonder akkoord van het parlement.
   Sterker nog ;Ik moet helemaal niets,behalve belasting betalen.
   En dan ook nog met tegenzin.
   Ik heb een goede opleiding &ikomen,Maar de HELFT mag ik afdragen.
   Vroeger voor WAO’ers en dergelijke.
   Maar nu voor al die asieligers,
   Hebben die gasten ook nog het lef om dingen te vragen.
   Ze krijgen alles al van de staat.
   Oprotten,mijn hulp krijg je niet.
   En dan ook nog bitchen en janken dat ze niet genoeg krijgen,zoals wij werkenden?
   Gut,wat een gaaf landlaat je achter he,pRUTTEl.

   Touw is recyclebaar,weten jullie dat?

 6. Alle Plandemie-verdragen moeten Stoppen!
  Helaas worden wij allemaal voor de gek gehouden door de WHO RIVM met Leugens, allemaal Met Voorbedachte Rade en Valsheid in Woord en Geschrifte, wij kunnen deze lieden aansprakelijk stellen voor alle Misdrijven die zij gepleegd hebben door The Great Reset/Agenda 2030 in werking te stellen!
  Het is de allergrootste Medische Fraude en daarnaast met Opzet Bedrijven en Mensen in de financiële Puinhopen te werken!
  STOP🔥💪🌍

 7. Het nieuwe kabinet heeft zo ie zo geen zin, wat ze terugdraaien is de salderingsregeling zonnepanelen voor Jan met de pet, welke net verlengt is. De totaal buitensporige pensioenroof mag dan weer wel doorgaan. Ook komt er geen belasting verlaging door de BTW te verlagen op vers eten en drinken, geen verlaging BTW over een accijns (belasting over een belasting????) zoals bij energie en brandstof, en geen verlaging van de stomme en oneerlijke erf belasting voor bloedbanden…Belasting betalen over het spaargeld wat al 100% eerder belast is, van je ouders.. BIZAR!!! Veel Europese landen met de euro kennen deze belasting niet eens!!! En wie gaar dan de nieuwe premier worden? Alleen bij Mona keizer heeft het enige kans! Het is dus Mona keizer of de dood!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in