In een rapport dat in 2019 werd gepubliceerd en in 2023 opnieuw werd benadrukt, wordt aanbevolen dat we tegen 2030 geen vlees of zuivelproducten meer mogen eten, dat we beperkt worden tot drie nieuwe kledingstukken per jaar en één vliegtuigvlucht per drie jaar. Het zal beginnen in landen die “het meest consumeren”.

Het rapport “The Future of Urban Consumption in a 1.5°C World”, dat in 2019 werd gepubliceerd, stelt doelen voor steden om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen, in overeenstemming met de ambities van het Akkoord van Parijs uit 2015. Het doel van dit rapport is het kwantificeren en vervolgens voorstellen doen voor manieren waarop “leiders” in steden de op consumptie gebaseerde uitstoot kunnen verminderen. Met andere woorden, verminderen wat u en ik consumeren, of dat nu voedsel, kleding of reizen enz. is, schrijft Rhoda Wilson.

De plaats om te beginnen, zo staat in een persbericht, is bij degenen die het meest consumeren en “de op consumptie gebaseerde emissies moeten tegen 2030 met minstens 50% zijn verminderd”.

In het rapport worden zes sectoren beschreven waarin de steden van de wereld “snel actie kunnen ondernemen om de op consumptie gebaseerde emissies aan te pakken”: voeding, bouw, kleding, voertuigen, luchtvaart en elektronica.

De Toekomst van Stedelijke Consumptie in een 1,5°C-Wereld is gezamenlijk opgesteld en uitgebracht door C40, Arup en de Universiteit van Leeds met financiering van Arup, Universiteit van Leeds en Citi Foundation. Het beweert een analyse te zijn en geen plan, maar de toon van het rapport leest vanaf het begin als een plan. In het voorwoord staat

“Het rapport toont aan dat burgemeesters een nog grotere rol en kans hebben om te helpen een klimaatnoodtoestand af te wenden dan eerder werd gedacht … Hoewel de analyse grote mondiale vragen aan de orde stelt, is het doel ervan praktische actie te inspireren … De gemiddelde op consumptie gebaseerde uitstoot in C40-steden moet binnen de komende 10 jaar halveren. In onze rijkste en meest consumerende steden betekent dat een vermindering met tweederde of meer tegen 2030.” – Mark Watts, uitvoerend directeur van C40

“Het is nu duidelijk dat er actie moet worden ondernomen om de consumptie te verminderen als onderdeel van de wereldwijde inspanningen om de klimaatverandering te beperken … De acties die in het rapport worden beschreven zijn uitdagend en zullen voor velen confronterend zijn, maar wij denken dat ze noodzakelijk zijn … Stadsburgemeesters kunnen een visie bepalen en actoren bijeenbrengen om de veranderingen die wij beschrijven teweeg te brengen … Het werk waarvan hier verslag wordt gedaan, dwingt ons te focussen op hoe een duurzame stedelijke toekomst eruit zou kunnen zien en helpt ons te overwegen welk beleid, welke regelgeving, welke stimulansen en welke gedragsveranderingen nodig zullen zijn om de overgang naar een koolstofvrije wereld te maken.” – Gregory Hodkinson, voormalig voorzitter van Arup – The Future of Urban Consumption in a 1.5°C World, 2019

  Waarom zet de liberale media aan tot genocide?

C40 is een wereldwijd netwerk van burgemeesters die een kwart van de wereldeconomie vertegenwoordigen. Het omvat bijna 100 steden plus 1.143 steden en lokale overheden die zich hebben aangesloten bij C40’s ‘Cities Race to Zero’. De steden die zich aanmelden voor de ‘Cities Race to Zero’ verplichten zich onder andere om de opwarming van de aarde onder de 1,5°C-doelstelling van de Overeenkomst van Parijs te houden.

Cities Race to Zero: Who’s in Cities Race to Zero? op 17 juni 2023 opgehaald

Zonder de vele rapporten en aanbevelingen te lezen die naar de ondertekenaars van de ‘Cities Race to Zero’ worden gegooid, is het niet mogelijk om vast te stellen of de acties die in het rapport The Future of Urban Consumption in a 1.5°C World worden beschreven, specifiek in het actieplan zijn opgenomen. Waarom is dat belangrijk? Als dat zo is, zijn het niet alleen de ongeveer 100 C40-steden, maar meer dan 1.000 steden die zich verbinden aan de reducties van de uitstoot door consumenten in het rapport. Bovendien kunnen we aannemen dat het netwerk van Arup hetzelfde doet.

Arup werkt als een wereldwijd netwerk van “deskundigen” en gaat er prat op dat het “steden op duizend manieren vorm geeft“. Arup heeft meer dan 17.000 leden en kantoren in 46 van de 97 steden die deel uitmaken van het wereldwijde netwerk van C40. C40 en Arup werken sinds 2009 samen aan dystopische publicaties zoals Deadline 2020Green and Thriving Neighbourhoods en een gids voor het creëren van netto-nul-wijken. Maar deze samenwerkingen zijn niet tot stand gekomen zonder dat er geld van hand is gewisseld.

  Sodom en Gomorra wordt aan de burgers opgelegd door zogenaamd representatieve regeringen

Het eerste C40/Arup-rapport getiteld “Powering Climate Action: Cities as Global Changemakers” werd in 2015 gepubliceerd. Datzelfde jaar beloofde Arup om 1 miljoen dollar over een periode van drie jaar te investeren in een onderzoekspartnerschap met C40.

In 2019, het jaar waarin het consumentenemissierapport The Future of Urban Consumption in a 1.5°C World van C40/Arup werd gepubliceerd, verdrievoudigde Arup haar adviessteun aan C40 tot $3 miljoen over een periode van drie jaar.

In 2023 zette Arup haar investering in C40 voort met tot 300.000 US dollar per jaar om C40 te helpen veerkracht en decarbonisatie te stimuleren in steden over de hele wereld. Het zal niemand verbazen dat C40 Cities in maart 2023 in een artikel met de titel “A spotlight on consumption-based emissions” opnieuw de aandacht vestigde op het C40/Arup rapport van 2019 over emissies door consumenten. “Sinds de publicatie van ons rapport zijn steden over de hele wereld begonnen met het in kaart brengen van op consumptie gebaseerde emissies en het onderzoeken van manieren om deze te verminderen,” aldus C40.

Dus, wat staat er in het rapport van 2019 waar Arup zo zwaar in heeft geïnvesteerd?

Hieronder hebben we een paar hoogtepunten uitgezocht. U kunt het volledige rapport HIER downloaden en lezen. Omdat het vernietigend bewijs levert tegen de medewerkers, hebben we hieronder ook een kopie bijgevoegd voor het geval het in de toekomst uit het publieke zicht verdwijnt.

Vanaf pagina 66 vat het rapport samen wat ze ons hopen op te leggen. Hieronder staan afbeeldingen van hun “ambities” die geen verder commentaar behoeven, behalve om te zeggen dat al deze plannen buiten het democratische proces om en op een klassieke dictatoriale manier onder valse voorwendselen worden gemaakt en overeengekomen.

  Brits regeringsrapport: alle Britse luchthavens moet binnen de komende 10 jaar sluiten, rund- en lamsvlees moet worden verboden in naam van de klimaatverandering
Machinevertaling Yandex
Machinevertaling Yandex
Machinevertaling Yandex
Machinevertaling Yandex
Machinevertaling Yandex

De activiteiten van C40 en Arup moeten onmiddellijk worden stopgezet en hun activiteiten moeten permanent worden stilgelegd. Daarnaast moet iedereen die actief heeft bijgedragen aan/deelgenomen aan het bedenken, overwegen of uitvoeren van deze plannen worden ondervraagd, onderzocht en ter verantwoording worden geroepen.

Dus, wie zijn de mensen die vinden dat ze op autocratische wijze fundamentele vrijheden terzijde kunnen schuiven en onvervreemdbare rechten kunnen schrappen, terwijl ze ons welzijn, onze bestaansmiddelen, onze economieën en onze samenlevingen vernietigen? Enkele van hun namen staan in een “dankwoord” aan het begin van het rapport:

Project Team Specialistische inbreng
C40 Tom Bailey, Markus Berensson, Rachel Huxley C40 Mark Watts, Kevin Austin, Shannon Lawrence, Andrea Fernández, Michael Doust, Josh Alpert, Josh Harris, Emily Morris, Sophie Bedcecarré Ernst, Donna Hume, Zachary Tofias, Stefania Amato, Ricardo Cepeda-Márquez, Kathrin Zeller, Zoe Sprigings, Paul Cartwright, Caroline Watson, Anna Beech, Milag San Jose-Ballesteros, David Miller, Laura Jay, Stelios Diakoulakis, Hastings Chikoko, Pengfei Xie, Divyaprakash Vyas, Daniel Robinson, Caterina Sarfatti, Julia Lipton, Charlotte Breen
Arup Ben Smith, Kristian Steele, Christina Lumsden, Christopher Pountney, Stephanie Robson, Ewan Frost-Pennington, Ethan Monaghan-Pisano, Francesca Poli, Anna Lawson, Maria Sunyer Pinya, Jaspreet Singh, Ben Ashby Arup Will Cavendish, Carol Lemmens, Alexander Jan, Stephen Cook, Richard Boyd, Orlando Gibbons, Michael Muller, Christine McHugh, Tim Armitage, Joe Wheelwright, Emily Woodason, Giacomo Magnani, Erato Panayiotou, Allen Hogben, Jack Clarke, Simon Hart, Andrew Lawrence
University of Leeds John Barrett, Andrew Gouldson, Joel Millward-Hopkins, Anne Owen Andere organisties Miranda Schnitger (Ellen MacArthur Foundation), Maja Johannsen (Ellen MacArthur Foundation), Richard Waites (World Resources Institute), Graham Earl (Ecolyse), Arianna Nicoletti (Future Fashion Forward e.V), John Dulac (International Energy Agency), Thibaut Abergel (International Energy Agency), Tiffany Vaas (International Energy Agency), Mikael Linnander (EAT Forum), Dabo Guan (University of East Anglia), Julian Hill-Landolt (World Business Council for Sustainable Development
Beoordelaars van derden
Klaus Hubacek, University of Maryland, Emma Stewart, World Resources Institut
The Future of Urban Consumption in a 1.5°C World, 2019

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Wereld Economisch Forum verklaart dat pedofielen “de mensheid zullen redden”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGrote bezorgdheid in Brussel over de magere resultaten van het Oekraïense tegenoffensief: Versnelt wapenleveringen
Volgend artikelOntgoocheling in het Westen: Amerikaanse media prijzen Russische defensie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Laten we dit soort rapporten eens op een laag pitje zetten en eerst eens kijken wat de toekomst in het conflict van de nieuwe niet meer zo koude oorlog ons gaat brengen.
  En als je er voor je zelf nog niet uit bent over het IQ van de medewerkers aan dit soort studies en rapporten, kijk eens naar onze inlichten diensten en defensie top die slaan ook al vanaf 2014 de plank mis met hun Rusland heeft en kan niks fabels.
  In mijn optiek op beide vlakken totaal vervreemd van de werkelijkheid,was er niet ooit een mega drama met een ozon gat?

  • En in de jaren 1970 ging er een nieuwe ijstijd aanbreken terwijl we nog steeds in een ijstijd zitten.I de jaren 2000 zouden er geen ijsberen meer zijn en de eilanden in de oceaan zouden verdwenen zijn tegen 2013 . Nu zou met alle maatregelen tegen CO2 de globale temp 0,004 gedaald zijn . We leven echt in een idiocraty , als de mensheid over 200 jaar nog bestaat zal dit te boek staan als de eeuw van de debielen.

   • Ook de oorlog tegen stikstof zijn absurd terwijl onze atmosfeer voor 80 % uit stikstof bestaat , met de CH4 is het al hetzelfde dit word door het zonlicht praktisch direvt omgezet in koolstof en zuurstof. Het enige dat de opwarming zou kunnen versnellen is waterdamp , dus al het water dan maar weghalen van de aarde.
    Die idioten zouden ze moeten kielhalen de ganse dag en een opstel laten schrijven maal 1000.000 maal , ik zal de mensen niet meer beliegen en bedriegen ,ik ken niets van wetenschap noch kan ik met moeite lezen die idioten.

 2. Weet je, ik word doodmoe van al die waanzinnige op lucht en gesimuleerde computermodellen gebaseerde rapporten. Honderden nietsnutters zullen er wel aan werken en uiteraard betaald worden door de machtgeile psychopaten, die niets te doen hebben, die barsten van de poen en hun tijd vullen met het creëren van waanideeën. Je moet toch iets doen als je niet hoeft te werken voor de boterham zoals het merendeel van het klootjesvolk.
  Ze zijn niet eens in staat om de veters van hun schoenen vast te maken, laat staan in de duistere en onvoorspelbare toekomst te kijken. Waanzin ten top.

 3. Heb net een benzine aggregaat voor mijn moestuin aangeschaft om naast water voor mijn tuin het CO2 tekort wat aan te vullen.

 4. Zoals Jacobse en van Es al zeiden: “Er zitten in allerlei hoekjes en gaatjes commissie’s te lullen; full time ….
  Je zou ze toch een doodschop geven”.

  Het Haagse accent er even zelf bij bedenken

 5. Belangrijker de corrupte kapitalisten bedrijven te controleren en hard aan te pakken, er zit gif, plastic in iedere product, in onze eten en overal, klacht niet wanneer krijg je kanker als jonge persoon. De producten moet je ook kunnen makkelijker repareren, hergebruiken en de onderdelen moeten goedkoper zijn. De consumptie moet flink naar beneden. Het probleem zijn de rijkere en de hogere middenklasse die blijven blijven consumeren. Het is hard nodig een flinke recessie. Van consumptie wordt je niet blij, zit je aan de ketting van de commerciële bank met leningen. Zonder natuur en een goede evenwicht er is geen leven!

 6. Het is echt bullshit dom lullen, de dag en nacht temperatuur zit al soms 10 talle graden verschil in en dat is geen probleem?. Daar ze met meten begonnen op de koudste punt aller tijden. In de middel eeuwen was het warmer als nu, we zitten nu nog in de uitlopers van de ijstijd. Zolang er nog ijs en sneeuw op de noord en zuidpool ligt, zitten we in een ijstijd.
  Lullen over klimaat, terwijl ze zelf de ballen verstand ervan hebben. Dan krijg je van: Inspraak zonder inzicht = Uitspraak zonder uitzicht.

  Maar het gaat helemaal niet om het klimaat, dat gebruiken ze enkel als middel om zo iedereen onder een totalitaire dictatuur te kunnen plaatsen.

 7. Beste Mensen

  Zo te lezen
  Het zijn heeele Goede en toch slechte plannen
  Want een mens kan het doen met Twee paar kleren in een jaar maximaal
  Een Jas Maximaal per Minimaal 3 jaren
  En per ondergoed Vier stuks per jaar maximaal
  Dus sokken 4 paar T-Shirts 4 stuks Onderbroek 4 stuks
  Ben zelf het bewijs
  Dit op genoemde is eigenlijk al te veel
  Want doe het met minder
  Jaah wat wil men
  Inkomen laat het Absoluut niet toe om als dienaar van God Duivel onder de Negatieve Entiteiten Paraplu genaamd Shaytaan=Satan te leven
  Dus :
  Ga geen zogenaamde plezier weekenden en plezier avonden bijwonen
  Ga geen Cakfe sorry Cafe bezoeken
  Gebruik geen Alcohol
  Gebruik geen Drugs
  Gebruik geen Sigaretten
  Gebruik geen Shaytanishe=Satanische voer
  Te weten Lijken Kadavers of de bron ervan ookwel Ei of Moederkoek genoemd
  En probeer alles wat in het verlengde met opgesomden staan te mijden
  Aangezien Alle Wezens Familie van elkaar zijn
  Wat men Gisteren was
  En
  Wat men Morgen zal zijn
  Dat weet men niet
  Nu Vandaag is men een Mens
  Zelfs dat weet men niet eens fatsoenlijk
  Wie weet wat men morgen is
  Mens MOET Leren menswaardig te leven
  Door het Ego ik te overstijgen onder de Negatieve Entiteiten Paraplu genaamd Shaytaan=Satan
  Dit alles vertegenwoordigd èèn keerzijde van een Medaille met Drie zijden
  Hieromtrent kan men heel veel kennis vergaren
  Helaas niet door aan voorgenoemde baldadigheden deelachtig te zijn en te promoten
  Reclame maken zijnde goed en goed bezig te zijn
  Nooit deelnemen aan lust en verlangens bevrediging
  Wat is dat ?
  Hebberig Heden God Duivels Sex beluste bezigheid
  Het korte tijds geheugen de baas laten spelen over de Lange termijns geheugen
  Die welk de aanzet vormt tot achteruit rijd mentaliteiten zoals oorlogje spelen
  En veel meer op voor de standaard mens onbegrijpelijke
  Zoals : The Greate Reset op Barbaarsheid gestoeld

  De Mens is op Moeder Aarde om op zoek te gaan naar zichzelf
  Doe dat dan ?!
  Alstublieft ?
  Yoga Sadhanam is de weg er naar toe
  Dus geen verkrachte Westerse Yoga
  Dat is gewoon gymnastiek de benaming yoga gegeven
  Meer ook niet

  Het houd in
  Leef en laat Leven
  Probeer nooit meer te hebben dan noodzakelijk

  Dus vliegen Om de drie jaren èèn maal is uit den boze
  U heeft alleen dan recht op het vliegen als er een roeping is om ergens verweg een Positieve Activiteit bij te wonen

  Zou veel meer erbij kunnen schrijven
  Maar het geheugen der mensheid is heel beperkt in deze tijdperk
  Probeer maar eerst deze kleine beetje echte Bijbelse kennis te doorgronden

  Eenmaal de belofte gedaan tot hetzelf en ermee begonnen is de kans heel groot dat men zelf zal groeien in Positieve zinnen

  Dank U

  • Aanvulling
   Sorry vergeten erbij te vermelden Moederkoek inclusief inhoud in de baarmoeder eruit getrokken als een EI

 8. Ik ga volop meedoen en kies voor het belangrijkste:

  Geen fucking phone en ander spyspul meer kopen/gebruiken.

  (en niets in mijn lijf)

  Dus als ik hier niet meer reageer (omdat internet onderdeel van hun wapenarsenaal is) ben ik een stuk verder naar het terugpakken van mijn vrijheid.
  Dus niets meer te controleren en vrij mens!!!!

 9. Een vaak gemaakt excuus tegen de ww1 en ww2 was

  We wisten het niet,
  Maar amsterdam zat vol gevluchte joden, oa beroemde schrijvers en vele wisten het wel
  Dan nog geld zolang je de horror niet zelf gezien en geroken hebt
  Blijft het abstrakt, ongelovelijk en is het moeilijk er naar te handelen .

  Nu hebben we internet, je kunt ernorme hoeveelheden kennis zoeken , sorteren en vergaren
  Dus nu kun je echt weten waar het naartoe gaat met deze wereld
  Maar dan nog geld zolang je de horror niet zelf gezien en geroken hebt
  Blijft het abstrakt, ongelovelijk en is het moeilijk er naar te handelen .
  En inmiddels is iedereen keurig gecategoriseerd (de apathen, de
  reaguurders als ikzelf en de preppers) en weet men waar
  eventueel verzet vandaan komt en hoe ermee te dealen.

  Kortom wij zijn er weinig mee opgeschoten.
  Zij zijn al decennia aan het voorbereiden:
  Onderwijs: Saboteren begrip economy en rol van geld,
  hoe werkt ons lichaam, veilig buitenspelen?
  Zwemles, gymnastiek les, Verkeers les ? Weg ermee
  dogma van marktwerking in een monopolistische omgeving
  Social economische ordeningen,
  Gepest op school werd een epidemie dus wat lesjes voor leraren om te
  herkennen waar wel en juist niet op te treden en nu enorme verwatering
  Sociale weerbaarheid mag dus ook niet

  Of kijk naar it producten voor de consument
  Ze korden steeds krachtiger; video, 3d, ai, datamining, data transformaties
  Maar je krijgt steeds minder controle over werrking van systeem
  Settings worden weggehaalt of heel diep weggeborgen in android, apple osx, in linux in windows
  Inloggen moet online gebeuren, software kan je niet kopen maar moet je online huren en gebruiken
  En dat is al jaren aan de gang, bij all deze systemen, is het een darkmode?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in