Ze is een Britse actrice met een netto waarde van 20 miljoen euro. Niet dat dit er aan toe doet. Ze heeft gevraagd om dit elders te plaatsen:

Velen van jullie hebben mijn verhalen gevolgd en weten dat ik last heb van niet-epileptische aanvallen (en een hele reeks andere symptomen – hoofdpijn, wazig zien, trillen, gevoeligheid voor licht enz.) sinds ik op 24 augustus 2021 mijn tweede Pf*zer V*ccin kreeg.

Helaas lijk ik niet beter te worden, en ik heb niet het gevoel dat ik de hulp krijg die ik nodig heb. Ik word van het kastje naar de muur gestuurd en ik lijk geen stap verder te komen. Dit gebeurt mij dagelijks en ik ben in en uit het ziekenhuis geweest. Ik ben niet in staat om door te gaan met het normale leven. Ik kan niet gaan werken, ik kan niet alleen zijn en ik kan de dagelijkse dingen niet doen die ik normaal zonder hulp zou doen.

Op de avond van 24/8 werd mijn hele lichaam verlamd. Ik werd naar bed gedragen en mijn lichaam begon te stuiptrekken. De aanvallen hielden aan tot de volgende dag. Paramedici werden op 26/8 opgeroepen. Ik werd naar het ziekenhuis gebracht voor onderzoeken. Op 29/8 kwam ik terug in het ziekenhuis en werd ik doorverwezen naar een ander ziekenhuis waar ik bleef voor tests en observatie. Nadat ik verschillende keren 111 had gebeld, had ik rode vlaggen voor neurologische symptomen. Op 1/9 werd ik weer naar de Eerste Hulp gebracht. Ik kreeg toen een afspraak op 9/9 nadat ik was doorverwezen naar een epilepsiecentrum, maar ik heb geen epilepsie.

  Duitse deelstaat laat winkels toe om ongevaccineerden te weren

De aanvallen komen tussen 2-12 keer per dag voor en kunnen een paar minuten tot twee uur duren.

De laatste tijd heb ik verschrikkelijke pijnen op de borst. Op de ochtend van 15/9 werd een ambulance gebeld omdat ik dacht dat ik een hartaanval had. De spieren rond mijn hart waren verkrampt en ik kon niet ademen en had pijn in mijn arm.

Als je iemand kent waarvan je denkt dat die me kan helpen, tag hem of deel dit bericht. Dit is mijn verhaal. Dit is heel echt en het gebeurt.

*** Deze post is niet gedeeld om bang te maken of te dwingen, jouw lichaam = jouw keuze. – Instagram-account flicjackson.

https://imgur.com/a/8D2Z5VN


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De mainstream media zeggen dat gevaccineerde mensen die aan coronaziekte sterven het ‘bewijs’ zijn dat de injecties werkenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAlle COVID-passen in Israël worden ongeldig verklaard
Volgend artikelDuits parlementslid: “Meer mensen overleden aan Covid vaccin in 2021 dan in de laatste 20 jaar aan alle vaccins bij elkaar”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Interessant om te lezen dat ze niet in aanmerking kwam voor “vrijstelling” van de 2e shot. “Her regular doctor also dismissed the malaise and seizure, telling Ms. Jackson that her reaction to the first mRNA injection doesn’t qualify her for an exemption from the second injection.” Maar dat ze er daarna toch voor “koos” om de 2e gifspuit te doen: “Despite the malaise and seizure, Ms. Jackson chose to receive a second Pfizer mRNA injection”.

  Dus er zat een hoop dwang achter, en ze koos voor de gifspuit omdat ze geen keuze had? Jammer dat die dokter van haar niet vermeld wordt in het verhaal.

 2. Het is ronduit verschrikkelijk hoe wereldwijd mensen lijden door de gifprikken, als zij niet al kort na de prikken zijn overleden.
  Maar de slachtpartijen op de mensheid via de gifvaccins gaan onverminderd door, terwijl de wereld weet wat een destructie nu op wereldburgers wordt uitgevoerd.
  De aarde dreigt dus door een groep psychopathische satanisten hier een hel te worden.
  Omdat het wereldwijde rechtssysteem ook in de broekzakken van de satanische elite zit, is er weinig hoop dat het huidige genocide proces voortijdig zal worden stopgezet.
  Iedere munt heeft zijn keerzijde…
  De techniek heeft ons veel gebracht maar wordt nu door de satanische elite gebruikt om hun doelen te bereiken door via AI de mensheid voor omstreeks 80% overbodig te maken.
  En dus worden wereldwijd levens nu uitgeroeid via o.a de gifspuiten…

  • Ja, en waar eindigt dit? En hoe eindigt dit? Die zgn satanisten kijken ook niet verder dan hun neus lang is omdat ze ook niet het eeuwige leven hebben. Maar zonder intelligente mensen komen die plannen van hun ook niet tot stand…waar halen ze intelligente mensen vandaan om de technologie voor hun idiote plannen voort te zetten?

   • Idd. Die psychopaten zijn zo gefocust op uitroeing van de mensheid waardoor zij in een volslagen tunnelvisie leven.
    Ook zij gaan namelijk ten onder indien 80% van de mensheid is overleden of chronisch ziek is geworden=arbeidsongeschikt.
    In hun mateloze zieke geesten denken zij dat robots de mensheid kunnen vervangen en met hulp van de geringe hoeveelheid overlevenden de aardbol weer op te kunnen bouwen.
    Tevens denken die geschiften door de ontwikkelde techniek onsterfelijk te kunnen worden.
    Echter de natuur wint het ALTIJD van de mens….dus die idioten met hun waan ideeen zullen door hun vernietigingsdrang uiteindelijk ZELF compleet vernietigd worden!

    • Ze denken een soort van Brave New World (Aldous Huxley) te kunnen maken, lijkt het, en tevens willen ze naar de ruimte en andere planeten vliegen ten koste van de Aarde. Verder wordt de transgender gepusht als de standaard want vrouwen zijn straks overbodig bij het kweken van het toekomstige mensdier. De gifspuit toont al aan dat het werkt om de baarmoeder te schaden. Einde van de nucleaire familie zoals die de kern van de samenleving is. Zodra ook de pijnappelklier ten onder gaat, is het gedaan met het mensdier. Maar ik verwacht zonder twijfel dat de natuur zich niet laat kisten door die psychopaten. De vraag is alleen, hoe kunnen we die gasten uitroeien, en dan ook nog eens voorgoed. En hoe komen wij hier zelf onbeschadigd doorheen, om ons leven op een normale manier uit te kunnen leven.

     • De DNA is door deze gifspuit al zo verandert, daarom ik heb de echte mens al opgegeven. Aan de buitenkant zie je geen verschil tussen de gespoten mens en de niet gespoten mensen en als die zich vaak genoeg kruisen blijft er ten duur geen echte mens meer over.

      • Klopt. De generaties na ons zullen zielige, zwakke, versufte wezentjes worden, waar weinig puf in zit. Hoe ze zich voortplanten is niet voor te stellen, als de beheerders ook uitgestorven zijn (want die psychopaten sterven ook uit). Het hele gedoe is een soort van kick voor die klootzakken, om nog een keer een goeie stunt uit te halen voor ze ook de pijp uit gaan. En de verwoesting die ze achter laten is enorm. En dat maakt deze zieke geesten enorm blij.

 3. Ik ben echt heel benieuwd naar de werkelijke cijfers eind volgend jaar. Hoeveel mensen zullen werkloos zijn omdat ze gehandicapt zijn geraakt en met hoeveel zijn de bevolkingsaantallen wereldwijd afgenomen? Dit is een massaslachting, pure genocide.

 4. De overblijvende niet gevaccineerden kunnen altijd oude bekende technologie gebruiken om het probleem van deze wereld, de 0,01 procenters, te verwijderen.
  Technologie zoals touw, pek, veren, hooivorken, guillotines, en een tikje moderner, zoals bijvoorbeeld de producten van meneer Kalashnikov en andere nuttige uitvindingen.

  Laat je nooit meer vaccineren en bereid je voor op wat gaat komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in