Echtscheiding Bill en Melinda Gates heeft mogelijk banden met Jeffrey Epstein

8
Bill en Melinda Gates © Kjetil Ree (CC BY-SA 3.0)

Vorige week heeft Melinda Gates officieel een echtscheiding aangevraagd, maar uit nieuwe informatie blijkt dat Melinda al twee jaar geleden contact heeft opgenomen met echtscheidingsadvocaten.

Vorige week kondigden Bill en Melinda Gates aan dat ze gingen scheiden. Bill Gates reageerde op twitter:

“Na lang nadenken en veel werken aan onze relatie, zijn we tot de beslissing gekomen ons huwelijk te beëindigen”.

Het koppel ontmoette elkaar bij Microsoft, het bedrijf dat Bill Gates samen met wijlen Paul Allen oprichtte. Melinda Gates kwam in 1987 bij het bedrijf en klom door de rangen tot CEO. Melinda en Bill zijn getrouwd op nieuwjaarsdag 1994. Toen in 1996 haar eerste kind werd geboren, verliet Melinda Microsoft om voor het gezin te zorgen en later voor de ‘liefdadigheidsstichtring’ van het echtpaar.

Bill Gates, nu 65, en Melinda, 56, kregen drie kinderen tijdens hun 27-jarige huwelijk, maar nu gaan ze hun eigen weg.

Het koppel heeft vorige week een officiële verklaring afgelegd:

“In de afgelopen 27 jaar hebben we drie prachtige kinderen grootgebracht en een stichting opgebouwd die zich over de hele wereld inzet om alle mensen de kans te geven op een gezond en productief leven. Wij blijven geloven in die missie en zullen blijven samenwerken met de stichting, maar wij geloven niet langer dat wij als echtpaar kunnen groeien in deze volgende fase van ons leven”.

Maar in haar echtscheidingsverzoek klinken andere geluiden, met Melinda die stelt dat het huwelijk “onherstelbaar kapot” is.

Koppelingen naar pedofiel Jeffrey Epstein

En nu onthult de Wall Street Journal dat Melinda Gates al twee jaar geleden in contact stond met echtscheidingsadvocaten van verschillende firma’s, naar aanleiding van de onthulling van de New York Times dat Bill Gates verschillende ontmoetingen had met de pedofiel Jeffrey Epstein.

  Bill Gates heeft zijn eigen Jeffrey Epstein probleem

Gates ontmoette Epstein voor het eerst in 2011 en volgens Bill Gates was de reden naar verluidt “filantropische zaken” tussen de miljardairs. Maar het contact vond plaats nadat Epstein zijn eerste veroordeling voor een zedenmisdrijf kreeg. Iets dat Bill Gates niet veel schijnt te hebben gestoord.

Bill zou ook aan zijn collega’s hebben geschreven over hoe hij Jeffrey Epsteins levensstijl “heel anders en boeiend” vond.

Blijkbaar wist Melinda niets van deze contacten tot twee jaar geleden.

Nu gaat het koppel miljarden dollar onder elkaar verdelen.

Volgens CNBC bezit Bill Gates aandelen in Microsoft ter waarde van 26 miljard dollar, het equivalent van 21,3  miljard euro. Volgens Forbes is Bill Gates de op drie na rijkste persoon ter wereld.

Er is ook een groot deel van het onroerend goed, voornamelijk hun hoofdverblijf in Medina, Washington, genaamd Xanadu 2.0, naar de woning in “Citizen Kane”. De high-tech residentie is 6.100 vierkante meter groot en heeft ook een eigen bioscoop, een groot zwembad met onderwater luidsprekers en een fitnessruimte van 200 vierkante meter.

Het echtpaar heeft ook een paardenranch in Wellington, Florida, en twee huizen in Californië, een in Del Mar en een in Indian Wells.

Daarnaast bezit het echtpaar Gates een eiland in Belize, Grand Bogue Caye, dat volgens CNBC in 2019 25 miljoen dollar waard is.

Zij hebben de laatste jaren ook landbouwgrond in de VS opgekocht en zijn met bijna 100.000 acres de grootste grondbezitters van het land, schrijft de New York Post.

Volgens CNBC hebben de Gates een collectie sportwagens ter waarde van 650.000 dollar. De auto’s zijn onder andere een Porsche 911, een Jaguar XJ6, een Porsche Carrera Cabriolet 964 en een Ferrari 348.

  De ECHTE agenda achter de gecreëerde voedselcrisis

Bill heeft ook een kunstcollectie met voorwerpen en kunst van o.a. Leonardo da Vinci, en hij betaalde 30,8 miljoen dollar voor het notitieboekje “Codex Leicester“. De hele collectie is naar schatting 130 miljoen dollar waard.

Het totale fortuin belandt op 130 miljard dollar – bijna 107 miljard euro.

In de staat Washington, waar de echtscheiding plaatsvindt, geldt een basisregel van gemeenschap van goederen tussen echtgenoten – alles wat tijdens het huwelijk is verworven, wordt geacht gemeenschappelijk eigendom te zijn.

Melinda Gates heeft drie echtscheidingsadvocaten ingehuurd, waaronder advocaat Bob Cohen, die eerder werd ingehuurd door onder meer Michael Bloomberg, Uma Thurman en Ivana Trump.

De Gates stichting

De stichting van Bill en Melinda Gates, de Bill & Melinda Gates Foundation, heeft in de loop der jaren grote sommen geld geschonken aan de bestrijding van verschillende ziekten en kondigde in april jongstleden aan dat zij in twee jaar tijd meer dan een miljard dollar aan “Coronahulp” zal geven. Dit heeft suggesties doen ontstaan over een mogelijke “chip” die in het toekomstige vaccin zou worden verwerkt.

Tijdens zogenaamde TED talk, lezingen op het internet uit 2015, voorspelde Bill Gates dat in de nabije toekomst een virus zich over de wereld zou verspreiden.

Bill Gates was ook een vroege aanhanger van zelftesten. In april vorig jaar had de liefdadigheidsstichting van Gates een onderzoek naar zelftesten uitgevoerd, en hij zei dit in een interview met PBS:

“Op die manier kan een test snel worden uitgevoerd, zonder dat de gezondheidswerkers daarvoor beschermende uitrusting moeten dragen”.

Dit werd niet veel later realiteit. Gates heeft ook de toekomst voorspeld wanneer Covid-19 onder controle is:

  Bill Gates geschokt en verbaasd als nieuwsanker hem ondervraagd over zijn nauwe relatie met veroordeelde pedofiel Jeffry Epstein

“Er zijn dingen, zoals zakenreizen, waarvan ik betwijfel of ze weer zullen worden zoals ze vroeger waren. Er zal worden gereisd op het werk, maar minder, maar het onderwijs daarentegen zal weer worden zoals het vroeger was, omdat sociale contacten onvervangbaar zijn”.

Tijdens de Covid-19 ‘epidemie’ is Microsofts werkhulpmiddel – Teams – snel gegroeid, waardoor het aantal dagelijkse gebruikers in slechts één week met bijna 12 miljoen is gestegen tot 44 miljoen.

Bill Gates gelooft ook dat het tijd zal kosten voordat de vraag in de reis- en toerisme-industrie en de restaurantwereld weer is zoals vroeger.

Hij denkt dat het tot de herfst van 2021 zal duren voordat de Amerikanen zich weer helemaal veilig kunnen voelen en hij pleit ook voor het traceren van contacten.

Bill Gates: spoedig een geheel nieuwe pandemie die tot tienmaal erger is dan Corona

Vorig artikelUiterst gevaarlijke ontwikkeling! Nieuwe groep Wereldgezondheidsorganisatie om de gezondheid en de economie van de hele wereld te plannen
Volgend artikelIk ben één van de miljoenen die geen Covid-19 vaccin wil – betekent dit dat ik verbannen wordt uit vliegtuigen, gebouwen en winkels?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Scheiden om morele redenen? Wat maakte het Mrs Gates of Hell uit toen Onze Lieve Bill duizenden jonge meisjes in India volspoot met zijn persoonlijke gifspuit? De Epstein ploy is slim. Nooit zal Mrs Gates of Hell kunnen zeggen / bewijzen dat Bill ook een pedo is. En dat maakt het dus een prachtig excuus om te scheiden, ipv te moeten toegeven dat ze om financiële redenen / komende lawsuits gaan scheiden. Ze waren er al op voorbereid, twee jaar geleden. In de VS zeggen we “follow the money trail” en daar vind je het antwoord, want alles draait om geld. En zeker bij de Gates clan, dat is meer dan duidelijk.

  • De verhalen dat Bill pedo neigingen heeft komen al van uit ze schooltijd en dat hij net begon met ze pc virus.
   Dus ik sluit het niet uit, het is mogelijk.
   Ik hoor of lees het niet voor het eerst.

   • Alle mannen zijn pedo’s. Er is geen één man die vrijwillig voor het oude wijf kiest als de rest van het rijtje dat voor zijn neus staat uit jonge grieten bestaat.

 2. The Whole world is a stage. Dit is een spel die ze spelen. Mrs Gates of Hell is er dan om de mensen nog steeds te helpen overtuigen om de gifspuit te nemen ivm hun stichting waar ze samen blijven werken. Ik denk dat het puur is om evt nadelige reputatue dat Bill geconecteerd is aan Epstein het vaccin programm te beschermen. Het is Damage control meer niet. Ik verwacht dat het een en ander niet meer onder de pet kan worden gehouden en geopenbaard gaat worden.

 3. Al bij het eerste bericht heb ik geroepen dat dit duivelse echtpaar niet zomaar gaat scheiden, maar puur om hun reet proberen te redden door alle vermogensbestanddelen veilig stellen en een vluchtroute (juridisch/fysiek whatever) te plannen. Het is dan ook zaak om dit mannetje (en zijn vrouwtje) zo snel mogelijk volledig te ontmaskeren, zodat ze allebei voor levenslang achter de tralies gezet kunnen worden en hun gehele vermogen aan de armen en mensen zonder voedsel uit te delen. Maar wie ben ik om te oordelen, alleen God is getuige. Ten slotte zullen ze zich voor God moeten verantwoorden.

  • Mocht GOD echt bestaan zal hij toch zijn best eens moeten doen om de slechte mensen goed te straffen.
   Hier in de Tweede Kamer zitten er ook een heleboel slechte bij mochten die als nog de straf moeten krijgen, en misschien dat ik als nog wil gaan geloven in iets wat eerlijk boven ons staat.

 4. God is neutraal, het oordeelt dus niet. 😉

  Maar kijk eens, Uitverkorene Rutte heeft een onderscheiding gekregen, geen echtscheiding voor hem, maar een onderscheiding. Hij heeft kennelijk zo goed zijn best gedaan voor de roofdieren dat hij beloond is door Klaus Schwab zelve, vader van het World Economic Forum. (Wat geeft die mensen toch het idee dat zij persoonlijke impact mogen hebben op het Aardse bestaan?)

 5. Ik denk dat ze ondergedoken zit of al dood is, ze ziet er namelijk na de kritiek helemaal niet meer uit zoals ze er eerst uit zag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in