De media doen geloven dat miljardair en eugenist Bill Gates en zijn ex-vrouw Melinda een groot deel van hun leven gewijd hebben aan het helpen van anderen via hun zogenaamde filantropie. Onder de oppervlakte gaat echter een erfenis van uitgebreide schendingen van de mensenrechten schuil.

In 2010 bijvoorbeeld testte een door Gates gefinancierde NGO (niet-gouvernementele organisatie) een nieuw experimenteel “vaccin” op kinderen in India zonder toestemming van de ouders. Deze kinderen werden door Gates en zijn vrouw gebruikt als menselijke proefkonijnen, en de Westerse media negeerden het schandaal volledig.

De Bill & Melinda Gates Foundation voerde zonder toestemming klinische proeven uit op enkele van India’s armste en meest kwetsbare kinderen, waardoor zij werden blootgesteld aan onnoemelijke schade. Noch de kinderen, noch hun ouders werden op de hoogte gebracht van de risico’s, en het werd ook nooit bekendgemaakt dat de spuiten deel uitmaakten van een klinische proef.

Zoals te verwachten was, werden veel van de kinderen ernstig ziek of stierven, dankzij Gates. Een parlementaire commissie die belast was met het onderzoek naar het schandaal, stelde vast dat de Bill & Melinda Gates Foundation zich schuldig had gemaakt aan flagrante “kindermishandeling” en presenteerde een hele reeks bewijzen om deze ernstige bewering te staven.

De mainstream media hier in het Westen hebben het schandaal echter volledig genegeerd. Zeer weinig mensen, met uitzondering van degenen die onafhankelijke media lezen, hadden er op dat moment enig idee van dat de Gates betrokken waren bij het zoveelste eugenetica-programma dat gericht was op onschuldige kinderen.

Bill en Melinda Gates kochten miljoenen Merck-aandelen op het moment dat Gardasil werd getest op arme kinderen in de derde wereld.

  Bill Gates - filantroop of eugeneticus?

Dit is slechts een van de vele gevallen van mensenrechtenschendingen door Gates onder het mom van “filantropie”. Tussen 1995 en mei 2021 heeft de Bill & Melinda Gates Foundation zo’n 2,5 miljard dollar toegekend aan een in Seattle gevestigde NGO genaamd “PATH” (voorheen het Program for Appropriate Technology in Health) die soortgelijke klinische proeven op kinderen heeft uitgevoerd.

PATH, dat ook zwaar wordt gefinancierd door de regering van de Verenigde Staten, leidde in 2009 een onderzoek naar HPV-vaccins (humaan papillomavirus) dat naar eigen zeggen “bewijsmateriaal kon opleveren en verspreiden voor een weloverwogen invoering van HPV-vaccins in de openbare sector”. Zoals u zich wellicht herinnert uit die tijd, was Gardasil een rage onder de eugenetici.

Vier landen kregen de experimentele HPV injectie: India, Oeganda, Peru, en Vietnam. Door de injectie in één keer in meerdere etnische groepen te testen, hoopten de bedrijven die destijds de HPV-injectiemarkt in het nauw wilden drijven, het goedkeuringsproces te versnellen en snel winst te maken.

“De immunisatieprogramma’s van de betrokken landen vormden een potentieel lucratieve markt voor de bedrijven wier geneesmiddelen zouden worden onderzocht: indien de geneesmiddelen succesvol zouden blijken en zouden worden opgenomen in de door de staat gefinancierde nationale immunisatieschema’s van deze landen, zou dit een jaarlijkse meevaller aan winst betekenen voor de betrokken bedrijven”, meldt off-guardian.org.

Toevallig was de Bill & Melinda Gates Foundation destijds zwaar geïnvesteerd in Merck & Co, de maker van Gardasil. Gates en zijn toenmalige vrouw hadden, via hun “liefdadigheidsinstelling”, voor ongeveer $205 miljoen aan aandelen in Merck gekocht, vlak voordat het bedrijf begon met het testen van haar injectie op arme kinderen in derde wereld landen.

  Wij moeten een manier vinden om te verhinderen dat Bill Gates de volgende pandemie verhindert

Het komt goed uit dat de Bill & Melinda Gates Foundation al haar Merck-aandelen verkocht toen de proeven net begonnen. In feite harkte de non-profit “liefdadigheidsinstelling” onverhoopte winsten binnen toen kinderen in de derde wereld, die niets afwisten van de agenda, ziek begonnen te worden en stierven door de injecties.

Bill & Melinda Gates Foundationgedeeltelijk eigenaar van Pfizer, BioNTech

Ten minste sinds 2002 zijn dergelijke belangenconflicten een kenmerk van de manier waarop de Bill & Melinda Gates Foundation zaken doet. De belangenconflicten kwamen het afgelopen jaar opnieuw aan het licht met de komst van het Covid-19 virus dat, zoals de bedoeling was, miljarden meer winst opleverde voor Bill en Melinda Gates.

Veel mensen zijn zich er niet van bewust, maar de Bill & Melinda Gates Foundation is gedeeltelijk eigenaar van talrijke vaccinproducenten, waaronder Pfizer en BioNTech, dat een van de twee beschikbare mRNA-injecties voor het Chinese virus produceert. De “liefdadigheidsinstelling” is ook gedeeltelijk eigenaar van CureVac.

Terwijl Bill en Melinda Gates normaal gesproken één van hun nieuwe experimentele injecties uittesten op kinderen in de derde wereld, werd de experimentele Pfizer-BioNTech injectie in allerijl in gebruik genomen in de Verenigde Staten door Donald Trump’s “Operation Warp Speed” plan.

De injectie is niet formeel goedgekeurd door de Food and Drug Administration (FDA) omdat ze nog steeds in de publieke ruimte wordt getest als een “geneesmiddel” voor de Chinese  griep. De tijd zal leren wat de langetermijneffecten zijn van deze nieuwste geldkoe-injectie van Bill en Melinda Gates.

Dit is slechts een kleine greep uit de vele illegale vaccinatieprojecten waarbij Bill en Melinda Gates betrokken zijn geweest en waarvan zij hebben geprofiteerd gedurende de vele jaren dat zij hun eugenetica-agenda hebben doorgedrukt. Een meer diepgaande analyse kan worden gevonden op deze link.

  Bill Gates gaat veertig staatshoofden vertellen wat ze moeten doen om klimaatverandering te stoppen

“Wat een stelletje criminelen, letterlijk, dat we aan de top hebben die over ons leven beslissen”, schrijft een commentator op Off Guardian, verbijsterd dat Bill en Melinda Gates met zoveel hebben mogen wegkomen als ze decennia lang hebben gedaan.

“Zie je het schema? Farmaceutische bedrijven sluiten zakelijke deals met corrupte leden van regeringen van arme landen, die het niet erg vinden om ten koste van hun eigen bloed te cashen, geobjectiveerd als ze zijn met het ‘geavanceerde Westen’, voor producten die elders worden afgekeurd”.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bill Gates, vaccinaties, microchips en patent 060606

Vorig artikelSuperparamagnetische nanodeeltjes toegediend via vaccins – gepubliceerde wetenschap legt alles bloot
Volgend artikelVeel steun voor Belgische Coronarambo op social media
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Aristocratie
    Aristocratie is een regeringsvorm waarbij de heerschappij in handen is van de aanzienlijksten in de samenleving, de zogenaamde “aristocraten”. Doorgaans geldt binnen een aristocratie dat het lidmaatschap erfelijk is. De Griekse oorsprong van het woord suggereert de betekenis: geregeerd door de besten.

    https://youtu.be/W1zQMVP1pps

    kijk op 9:17 minuten en je kaak valt naar beneden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in