Lockdown slaat terug: plaatsen met de meest strenge COVID-19 lockdowns hadden de hoogste infectieaantallen

0

Eindelijk komen er gegevens naar buiten over de effectiviteit van de lockdowns vanwege het Covid-19 virus, en het is nu ontegenzeggelijk duidelijk dat ze het probleem alleen maar erger hebben gemaakt.

Mensen dwingen thuis te blijven vanwege een “groot en eng” virus heeft er uiteindelijk toe geleid dat meer mensen ziek zijn geworden dan wanneer de grondwet niet was opgeschort in een slappe poging een vermeend “levensgevaarlijk” virus met voor veruit de meeste mensen een overlevingskans van 99,99% uit te roeien.

Patiënten in 113 Amerikaanse ziekenhuizen werden gedurende drie dagen ondervraagd over wanneer en hoe zij het Covid-19 virus hadden opgelopen en maar liefst twee derde van hen zei dat het gebeurde terwijl zij “veilig” thuis bleven.

“Zesenzestig procent van de mensen was thuis, wat schokkend is voor ons”, verwoordde de mislukte New Yorkse democratische gouverneur Andrew Cuomo, die duizenden verpleeghuispatiënten vermoordde met zijn rampzalige reactie op de Covid-griep.

In feite stierven meer gewone mensen terwijl ze thuis bleven dan verpleeghuispatiënten, begeleid wonen en zelfs daklozen. Blijkbaar is het niet gezond om mensen in isolatie te dwingen vanwege enge ziektekiemen.

“Dit is een verrassing”, voegde Cuomo toe aan een zaal vol verslaggevers.

“We dachten dat we misschien een hoger percentage frontlijnwerknemers zouden vinden die ziek werden omdat ze naar hun werk gingen – dat dit misschien verpleegsters, dokters, transitmedewerkers zouden zijn. Dat is niet het geval. Het waren overwegend degenen thuis”.

Een ander onderzoek naar de effectiviteit van de thuisblijfbevelen vond ongeveer hetzelfde. Mensen vertellen dat ze constant thuis moeten blijven omdat een virus hen kan doden, veroorzaakt meer doden dan wanneer mensen gewoon hun leven leiden zonder hersenloze angst.

  Officiële regeringsrapporten bevestigen dat wij getuige zijn van ontvolking door COVID-vaccinatie

Huishoudens hebben hoogste besmettingsgraad

“Micro-bewijs spreekt het volksgezondheidsideaal tegen waarin huishoudens de plaatsen zouden zijn van eenzame afzondering en geen overdracht”, schrijft Casey B. Mulligan, econoom aan de Universiteit van Chicago.

“In plaats daarvan suggereert het bewijs dat ‘huishoudens de hoogste overdrachtspercentages vertonen’ en dat ‘huishoudens een hoog risico vormen voor de overdracht van [Covid-19]”, aldus fee.org.

Binnen huishoudens waar de leden niet naar buiten gingen en deelnamen aan zogenaamde “superverspreider” gebeurtenissen zoals dineren in een restaurant, verspreidde het Covid-virus zich harder en sneller dan onder mensen die de leugenachtige mainstream media negeerden en hun leven als normaal leefden.

Dit is blijkbaar schokkend nieuws voor de hersenloze massa van Covid-19 vaccin-aanbiddende hordes die alles geloven wat de televisie en de mainstream media hen vertellen. Alle anderen konden vanaf het begin zien dat deze hele stinkende zaak een machtsgreep is, ontworpen om de planeet tot slaaf te maken onder medisch fascisme.

Toch wringt het “wetenschappelijke” establishment zich in allerlei bochten om een andere verklaring te vinden voor het feit dat mensen die hun leven normaal leefden gezonder waren dan degenen die in angst leefden met hun mondkapjes strak over hun gezicht getrokken.

Mulligan suggereert op hilarische wijze dat de reden waarom de thuisblijvers het slechter deden dan de normale mensen misschien was dat zij geen “fysieke barrières” in hun ventilatiesystemen hadden aangebracht.

Dergelijke domheid is wat tegenwoordig doorgaat voor “wetenschap”, tenminste in de Verenigde Staten van Pharma waar de enige oplossing voor alles wat eng is, is om meer medicijnen te nemen, meer vaccins te krijgen, en meer mondkapjes te dragen.

  Manchester: 10.000 vaccinatie uitnodigingen verstuurd, minder dan 100 mensen kwamen opdagen

“Zoals onze ervaring met de pandemische lockdowns heeft aangetoond, heeft zelfs een centrale planning die niet geheel voldoet aan het volledige communisme, de neiging averechts te werken en schadelijke chaos te creëren in naam van het vestigen van een heilzame orde. Hayek’s woorden zouden in elk regeringskantoor opgehangen moeten worden: Hoe meer de staat ‘plant’, des te moeilijker wordt het voor het individu”, schrijft fee.org.

Niets is meer tegenstrijdig met gezondheid en welzijn dan toe te staan dat malafide regeringen proberen de aarde om zijn as te stoppen voor een of ander stom “virus”.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Lockdown, één jaar later – Het werkt niet, het heeft nooit gewerkt en het was niet de bedoeling dat het zou werken

Vorig artikelIk ben één van de miljoenen die geen Covid-19 vaccin wil – betekent dit dat ik verbannen wordt uit vliegtuigen, gebouwen en winkels?
Volgend artikelHeb de moed om een samenzweringsdenker te zijn!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in