De ongekozen wereldgezondheidstsaar Bill Gates hekelde “samenzweringstheoretici” omdat ze zijn “superbelangrijke werk” om kinderen in ontwikkelingslanden te vaccineren “veel moeilijker” maken, tijdens een interview donderdag met Trevor Noah’s podcast, bericht Thepeoplesvoice.

Gates maakte ook van de gelegenheid gebruik om beschuldigingen te ontkennen dat hij het publiek Covid-vaccins zou hebben opgedrongen als onderdeel van een complot om de wereld te ontvolken, waarbij hij het idee als een “oversimplistische verklaring” bestempelde.

Volgens Gates zijn samenzweringstheorieën dat hij betrokken is bij een wereldwijd plan om de menselijke bevolking schade toe te brengen voor zijn eigen gewin, vergezocht en “een beetje schokkend”.

Gates vertelde Noah ook een verhaal over een vrouw die hem benaderde in de straten van Seattle.

Hij beweert dat de vrouw, die werd afgeschilderd als een “wilde samenzweringstheoreticus”, hem ervan beschuldigde mRNA-technologie te gebruiken om de mensheid te volgen en te controleren.

“Ik keek haar aan en zei: ‘Goh, ik hoef je echt niet te volgen; het spijt me. Laat me de chip uit je halen,” zei Gates terwijl hij en Noah bulderden van het lachen.

Gates ontkende vervolgens beschuldigingen dat hij vaccins zou hebben gepusht als onderdeel van een globalistisch complot om de aarde te ontvolken, burgers in de gaten te houden en hun DNA te veranderen.

De globalistische miljardair leek ook te verwijzen naar “The Real Anthony Fauci”, de bestseller van presidentskandidaat Robert F. Kennedy Jr.

“Het feit dat een boek waarin Fauci en ik een kwaadaardig complot hebben, miljoenen kinderen vermoorden met vaccins, zo goed kan verkopen, was gewoon weer een verrassing voor me over de menselijke natuur en hoe een oversimplistische uitleg over wat er aan de hand was of wat de motivaties waren, dat was nogal schokkend,” zei Gates.

  Bill Gates beveelt overheid om burgers die 'non-mainstream' online content delen op een zwarte lijst te zetten

Hij voegde eraan toe dat hij niet per se bezorgd was over de houding tegenover hem persoonlijk.

Gates beweert dat hij zich zorgen maakt over de houding ten opzichte van vaccins, die volgens hem “vernietigend” is.

“Kinderen dingen laten nemen zoals het mazelenvaccin is superbelangrijk in veel landen,” zei Gates.

“Weet je, dat is het verschil tussen leven en dood.

“Dus de scepsis over vaccins of medicijnen is erg groot en dat maakt het werk voor onze gezondheidszorg een stuk moeilijker.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BILL GATES DOSSIER

EU steunt het plan van Bill Gates om “de opwarming van de aarde tegen te gaan” door de zon te blokkerenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet besluit is genomen om Oekraïne volledig tot de grond toe af te branden
Volgend artikelIsraël aanvaardt wapenstilstandsdeal om vrijlating van enkele gijzelaars te bewerkstelligen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Je gaat toch niet van deze kwakzalver-arts verwachten dat hij openlijk voor zijn daden gaat uitkomen.
  Nee, zoals het een rasechte narcist betaamt, heeft hij het goed met de mens voor en nog meer bla bla.
  Misschien voelt hij ook stilaan de hete adem van de tribunalen in zijn nek en probeert hij nu zijn daden weg te poetsen.
  Hij had beter bij zijn windows virus kunnen blijven.

 2. Trevor Noah is één van de smerigste hielenlikkende, poepetende influencers die er is. Van de naam Trevor Noah moet ik binnensmonds kotsen. En dan in combinatie met Bill Gates… dat duo is als een milkshake van diaree of een ijsje met de smaken asbest, asbak, verrijkt uranium en anthrax. Maar tegenwoordig vreten mensen uitwerpselen en gif alsof het een vanille milkshake is en een sorbet met caramel, witte chocolade, pistache en slagroom.

  Ik wens alleen weer een fijne chemtrail dag vandaag en vergeet niet 22+11=33=6… het wordt een speciale vrijmetselaars dag met spannende verkiezingen. Ik ben benieuwd wie Dominion/Smartmatic tot winnaars maakt. Zou er een tafel zijn waarop Timmermans kan dansen? Misschien bij de NPO, NOS, Nieuwsuur? Of bij een van de twee kranten in de Benelux, Mediahuis of DPG?

  Er zijn in mijn dorp een aantal boeren die de VVD promoten. De rest promoot BBB. KOEKOEK… dit land heeft zn eigen boot gesloopt en zinkt een giftig moeras in terwijl iedereen met elkaar doet alsof we bij de Caraïben varen en zometeen lekker gaan snorkelen.

  Ik ga vandaag denk ik maar gewoon alles wat ik heb verkopen en een ticket boeken naar een plek waar mensen geen/minder hersenspoeling van politici, tv’s of internet hebben. Dit land is verdoemd, het Sodom en Gomorra aan de Noordzee, Noord Korea 4.0, de DDR 8.0… een zelfsturende dictatuur en een volautomatisch vernietigingskamp in één.

   • Waar gaan we heen? Ik wil eigenlijk gewoon fijn en relaxed onder de zon wonen. Volgens mij is er niet echt meer een plek waar we aan deze shitzooi kunnen ontkomen. Misschien maar gewoon in zuid spanje of in portugal een flink stuk grond kopen? Daar koop je voor 300 tot 500k nog een groot huis en een lap grond van 50 hectare.

 3. Hadden ze hem destijds in Brussel een granaat in zijn bakkes gegooid ipv een taart was ons veel leed bespaart gebleven, vooral op software vlak en nog meer wat later is gekomen. Ne kwakzalver die niet eens zijn humaniora afgemaakt heeft maar door corruptie stinkend rijk is geworden mag zich uitgeven voor dokter en nog veel meer, gooi die narcistische pedofiel in een zeer streng bewaakte gevangenis met enkel water en brood of beter nog zijn insecten.
  Daar kan hij larie verkopen tegen zijn celmuren dat doet niemand kwaad, integendeel.

 4. 1 Woord voor dìt ongedierte, en àl zijn adepten, discipels en àànhàng(st)ers:
  MENSHEID-, en VRIJHEIDSBEDREIGEND C R A P U U L ^ !

  Spijtig dat ‘r zovéél onnozelaars en quibussen die k@fz@k ná-, en involgen,
  want zij bepalen méé ’t onheil en demonie over de mensheid,
  m’n kinderen, mijn kleinkinderen en kindskinderen, òns, mij zodus …. !

  Hadden z^’alléén maar op zichzèlf funest, destructief impact gehad,
  tot-dáár-dàn-aan-toé, MAAR NU LIGGEN DE ZAKEN TOTAAL ANDERS* !
  RAUS MET DIE VERREKTE SCHOFTEN^ en GESPUIS !

  ¨* VERO NIHIL VERIUS *” ~ “*NEMO ME IMPUNE LACESSIT *”
  22 XI 2O23 11:33

 5. Wat zielig voor Billy…. Maar hij heeft gelijk met zijn “Kinderen dingen laten nemen zoals het mazelenvaccin is superbelangrijk in veel landen,” zei Gates.”
  “Weet je, dat is het verschil tussen leven en dood.”
  Intussen weten we dat, waar sinds 1918 gevaccineerd/cq geprikt wordt en met welk vaccin dan ook, er slachtoffers vallen op korte of langere termijn. En epidemieën, althans volgens de MSM!
  Er is meer dan genoeg bekend over zijn praktijken.
  Vandaag enkele belangrijke zaken:
  Verkiezingen maar ook de 1e rechtszaak in NL tegen oa Gates, Bourla en de staat der Nederlanden met de belangrijkste kopstukken uit de leugencampagne, https://www.ninefornews.nl/behandeling-van-rechtszaak-tegen-de-staat-rutte-gates-en-bourla-begint-woensdag-dit-staat-er-te-gebeuren/
  En dan op de achtergrond nog verdere machtsgrepen van de EU, zie https://www.ninefornews.nl/terwijl-nederland-naar-de-stembus-gaat-wordt-in-het-europees-parlement-over-iets-veel-belangrijkers-gestemd/

  We blijven bij de les! Maar fijne dag gewenst!

 6. ’t Moet me overigens nog’n kéér, …. de zovéélste eigentlijk van m’n hart en lever en nieren :
  Beste redacteuren:

  PLIÍÍÉÉSZZZZ kleeft de foto’s van dergelijke Mill Bates, .. Klausovitchz Zwàbszz , HararKiriS en dies meer niét met de weersomstuit in jullie o v e r i g e n s erudiet en goed onderbouwde artikels, want hoe of de recencies hiér voor die gasten afbraakmateriaal zijn, ZE ZO NARCISTISCH-SOCIAOPATISCH en KICKEN DERMÀTE op HUN EIGEN FOTO’s en TRONIES, daje’r hun alléén maar plezier mee doet ….

  In iéder geval doet u ‘r de lezers in ’t gehéél niks plezier méé, in tegendeel ….
  Hun foto’s zijn in dezen NÌKS , want ZÉRO TOEGEVOEGDE WAARDE …..
  Grótere G R A T I S P U B L I C I T E I T kun je’r hun overigens ook niet gunnen !
  Ook al zijn ’t soms ‘overgenomen’ artikels uit overige media ….

  ’t Is maar ’n idee ….. , maar tòch ……

  * VERO NIHIL VERIUS *” 22 XI 2O23 14:22

 7. Die smeerlap en serie moordenaar zie ik graag met goed geleidende helm aangesloten op een 400volt windowsgestuurde stoel zitten waarbij via windows 11 een ingestelde tijdklok de schakelaar zal bedienen en deze ellendeling voorgoed is satans hellevuur zal brengen .

 8. Jaaa in de slachtoffer rol gaan zitten……het was te verwachten van zo een lafaard……doen wel meer lieden …een heel volk zelfs ….het is mij opgevallen dat de slachtoffers geen hulp krijgen ….fijn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in