Professioneel basketballer Óscar Cabrera Adames is vorige week overleden tijdens een stresstest in een gezondheidscentrum in de Dominicaanse Republiek. In december 2021 zakte Cabrera Adames tijdens een wedstrijd in elkaar op het veld; hij gaf de schuld aan door vaccinatie veroorzaakte myocarditis.

Sportcommentator Héctor Gómez bracht voor het eerst het nieuws op Instagram dat de 28-jarige Dominicaanse speler, die in de Spaanse profcompetitie speelt, een stresstest onderging toen hij stierf, bericht Childrenshealthdefense.

Het is volgens de berichten onduidelijk of de stresstest, die is ontworpen om de hartfunctie tijdens lichamelijke activiteit te onderzoeken, de hartaanval heeft veroorzaakt.

Cabrera Adames was eerder in het ziekenhuis opgenomen nadat hij tijdens een wedstrijd in december 2021 op het veld in elkaar was gezakt. Destijds gaf hij de schuld van zijn instorting aan door het COVID-19-vaccin veroorzaakte myocarditis, waarbij hij op social media postte:

Ik heb een verdomde myocarditis gekregen door het nemen van een fucking vaccin. (Ik kreeg 2 doses Pfizer) En ik wist het! Veel mensen hebben me gewaarschuwd.”

Cabrera Adames schreef dat hij verplicht was om het vaccin te krijgen om professioneel te kunnen blijven spelen.

“Het was verplicht, anders kon ik niet werken. Ik ben een internationale professionele atleet en ik speel in Spanje. Ik heb geen gezondheidsproblemen, niets, niets erfelijk, geen astma, NIETS! Ik zakte midden in een wedstrijd plotseling op de grond en ging bijna dood. Ik ben nog steeds herstellende en ik heb 11 verschillende cardiologische onderzoeken laten doen en raad eens? Ze hebben niets gevonden.”

Hij zei dat de dokters hem vertelden dat hij minstens vijf maanden niet kon spelen totdat zijn hartontsteking afnam.

  Wij zullen niet vergeten wat jullie ons hebben aangedaan

Onderzoek toont aan dat de gevolgen van door vaccinatie veroorzaakte myocarditis veel langer dan vijf maanden kunnen duren.

Een fan plaatste de originele post van Cabrera Adames samen met een video van hem die in 2021 op het veld in elkaar zakte.

Sommige media, waaronder Newsweek, noemden beweringen dat Cabrera Adames’ gemelde door vaccinatie veroorzaakte myocarditis verband houdt met zijn hartaanval “samenzweringstheorieën”.

Myocarditis is een slopende hartaandoening. Ernstige myocarditis kan de hartspier permanent beschadigen en mogelijk hartfalen veroorzaken.

De U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC) rapporteert dat myocarditis een ernstige bijwerking is waarvan wereldwijd bewezen is dat deze veroorzaakt kan worden door het COVID-19 vaccin, vooral bij jonge mannen.

Cardioloog Dr. Peter A. McCullough vertelde The Defender in een e-mail dat de dood van Cabrera Adames, samen met zijn eerder gemelde myocarditis, zorgwekkend was en verder onderzocht moest worden.

Hij zei:

“Ik maak me grote zorgen dat zijn gerapporteerde symptomatische myocarditis in 2021 was, en nu sterft hij tijdens een routinematige stresstest in 2023. Dit vraagt om een autopsie en beoordeling van zijn vaccinatiegegevens, eerdere bloedonderzoeken, ECG’s, echocardiogrammen en MRI’s op aanwijzingen voor zijn risico’s op fatale COVID-19-vaccin-geïnduceerde myocarditis.”

Volgens Basketball Insiders:

“Tot op heden hebben we nog geen officiële verklaring over de doodsoorzaak van Óscar Cabrera Adames. Het enige dat we weten is dat myocarditis het vermogen van het hart om bloed te pompen beperkt, en in de meeste gevallen eindigt in een plotselinge dood door hartfalen.”

  Nucleïnezuur vaccins gebruiken een genenkanon die gemuteerde code in je cellen dwingt om prionen te maken die je bloed verstoppen

McCullough schreef in een Twitterbericht dat een van de redenen dat zoveel atleten plotseling sterven is dat ze zich er niet van bewust zijn dat ze myocarditis hebben en dat mensen met myocarditis lichaamsbeweging moeten vermijden.

Het CDC onthulde in een rapport van mei 2021 dat het op de hoogte was van het feit dat myocarditis en pericarditis bijwerkingen waren die in verband werden gebracht met de COVID-19 mRNA-vaccins, vooral bij jonge mannen.

Maar het bewijs toont aan dat het CDC en de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) al op 19 februari op de hoogte waren van de veiligheidssignalen van myocarditis, maar de gegevens voor het publiek verborgen hielden tot nadat de FDA een noodgebruiksvergunning had afgegeven en het CDC de vaccinatie van kinderen van 12 tot 15 jaar had aanbevolen.

Professionele sportbonden, zoals de NFL, begonnen de vaccins in augustus 2021 verplicht te stellen – nadat de FDA in juni 2021 een waarschuwing over het risico op myocarditis en pericarditis had toegevoegd aan de informatiebladen van Moderna en Pfizer na het rapport van de CDC van mei 2021.

Sindsdien is er een piek geweest in het aantal plotselinge sterfgevallen onder atleten. Joseph Mercola meldde dat er sinds maart 2021 een ongekende toename was van hartstilstanden en andere hartproblemen onder topatleten, waarbij hij het feit aanhaalde dat 769 atleten tijdens een wedstrijd op het veld in elkaar zakten met hartproblemen tussen maart 2021 en maart 2022.

  Zink kan helpen in de strijd tegen COVID-19 - maar alleen als je het koppelt aan een zink ionofoor (Quercetine)

De gemiddelde leeftijd van de atleten met een hartstilstand is slechts 23 jaar oud.myo

Volgens Edward Dowd documenteerde een Zwitsers onderzoek een gemiddelde van 29 sterfgevallen per jaar in die bevolkingsgroep vóór 2021. Dowd, een voormalige fondsbeheerder van BlackRock, is de auteur van “‘Cause Unknown‘: The Epidemic of Sudden Deaths in 2021 and 2022″.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dubbel gevaccineerd 20-jarig model ontwikkelt Myocarditis, krijgt hartaanval en beide benen zijn geamputeerdVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel€1,4 miljoen+ ingezameld voor Franse agent die tiener met migrantenachtergrond neerschoot
Volgend artikelStraffende sancties
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Blijf die injecties vooral vaccins noemen. Moedeoos.

  En iets om over na te denken:

  De aapsoort “mens” is het enige dier dat moet betalen om op de aarde te mogen leven.

 2. Teveel mensen zijn bezweken onder de druk van de werkgever de prik te nemen. Hoeveel mensen hadden de moed tegen hun baas te zeggen: “Dan moet U me maar ontslaan want ik neem de prik NIET !” ?

 3. Als uw lichamelijke integriteit door uw baas geschonden wordt door prik te verplichten bevindt u zich in een slaaf-baas verhouding. En laat de staat die prik nu ook al doodleuk, met alle middelen verplichtte. We zijn dus al slaaf!! Verworpenen der aarde verenig U, maar niet zoals de commies het bedoelden, we moeten simpel van de te rijken (bazen) en handlangers af!

 4. Een mens is geen aapsoort. Jij misschien wel maar ik niet hoor. Blijf vooral in de onhoudbare, al lang ontkrachte evolutietheorie geloven.

  Die theorie zit achter een ongekende vracht ellende in deze wereld. Bijvoorbeeld de holocaust en eugenetica van planned parenthood en Rutgers en Bill Gates en koning Charlie too. En dus ook de drijvende kracht achter deze gifprik.

  Dus je hebt helemaal gelijk. Spelen met de betekenis van woorden is de favoriete methode om mensen defensieloos te maken. Evolutie is een grote toverdoos die van een steen een kikker maakt en van een kikker een prins. Terwijl alles wat waargenomen kàn en is geworden variabiliteit binnen een soort is. Het ontstaan van materie, noch chemische processen noch een celwand laat staan een eencellige valt onder evolutie. En er is niets tussen enkelcelligen en meercelligen van 1000-en cellen. Omdat er geen informatie bij kan komen uit het niets. Een simpele alg is al complexer dan een volledig geautomatiseerde robotfabriek van honderd km².

  Voor een onderbouwing van je beslissingen heb je een goed fundament nodig.

  • De evolutietheorie, net als LGBT, corona, D66, multiculturalisme, en slavernij is een manier om met de negers om te gaan. Ze wisten niet wat ze ermee moesten. En ze hebben daar ook nog apen. Nu zijn zij de bron van de menselijke soort. Ze zeggen toch: Adam en Eva kwamen uit Afrika? Dus we zijn allemaal gemodificeerde negers. 1+1=2.

  • Net als met de theorie dat de continenten in elkaar passen als een puzzel, is het gesteld met de evolutietheorie. Maar ik las dat er schelpen in de Sahara zijn gevonden. Het Atlasgebergte was ooit zo hoog als de Alpen.

   • Darpa zegt
    Dat ze supersoldaten kunnen maken als ze mens en aap kunnen combineren via crispr-cas dna techniek. Intelligentie van de mens, agressie en kracht van aap, daar hebben putin, xi, kim en ahjatollah vast niet van terug.

  • ‘Bestudeer geloof wetenschappelijk, en wetenschap gelovig.’
   De theosofie zei al dat veel mythen kloppen en religie vaak mythe is.

   Dat de Britten zo gesteld zijn op evolutie komt doordat hun imperium veel Afrikaanse landen omvatte. De Indiërs moeten ook in dat plaatsje passen. En zo liggen de sentimenten. Maar de Indiërs waren de oudste tak van het blanke ras. Dat beweert de theosofie. Mahatma Gandhi vervalste de theosofie toen de onafhankelijkheidsstrijd begon door Annie Besant, en hij maakte er een rassenstrijd van. Hij deed in principe hetzelfde als Hitler.

  • Blavatsky beweerde dat mensen en apen zich op een bepaald moment in de geschiedenis hebben gekruist, een rassenvermenging die ze de zonde van de ‘hersenlozen’ noemde. De mogelijkheid van een dergelijke rassenvermenging is verworpen door de conventionele wijsheid, die stelt dat zodra soorten uiteenlopen, ze niet langer succesvol kunnen kruisen.

   Studies van de DNA-sequenties van mensen en chimpansees ondersteunen Madame Blavatsky. De conclusie die sommige genetische wetenschappers getrokken hebben, is “dat miljoenen jaren na een aanvankelijke evolutionaire splitsing tussen menselijke voorouders en chimpansee-voorouders, de twee afstammingslijnen zich misschien opnieuw hebben gekruist voordat ze voorgoed uit elkaar gingen. (New York Times, 12 december 2006, p. D3).

 5. Komt gewoon omdat de man wat verkeerds heeft gegeten…… Komt niet door de gifprik hoor. Hoe komen sommigen daarbij ?

 6. Als je het gedrag van een grote groep chimpansees projecteert ( zie de fantastische BBC doc waar de politiek van een grote groep gevolgd wordt) op onze besturen is er geen verschil. Alleen de manier waarop en het mooie kostuum verschilt. Militaire parades en sport zijn al een mooie afspiegeling van dierlijk gedrag. De sterkste, de mooiste, de intelligentste, de rijkste enzovoort zie je dat niet in de natuur als gedrag om de andere sekse te versieren. Wie denkt de mens is geen dier en door (god) geschapen is goedgelovig. Dankzij zijn intelligentie weet hij perfect hoe hij de andere om zeep kan helpen of kleineren. Wat wel kan is dat uit de mens DE MENS ontstaat maar daar willen onze dierlijke mensen niet eens aan beginnen dat zie je in alle politici of zij die denken de wereld iets te vertellen te hebben. Het begint bij dit is van mij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in