Deze week werden tactische eenheden gezien die door de straten van Frankrijk ploegden, terwijl het nationale leger zich schrap zette voor de strijd te midden van landelijke rellen, bericht Ethan Huff.

Rapporten geven aan dat de Franse regering “gepantserde militaire voertuigen” heeft ingezet om door de straten te struinen in een poging om de orde te handhaven. Bekijk de video hieronder om deze voertuigen in actie te zien door de straten van Marseille:

De berichtendienst France 24 tweette dat de Franse gendarmerie inderdaad gepantserde voertuigen gebruikt om “rellen te onderdrukken,” dit volgens premier Elisabeth Borne die verklaarde dat “extra mobiele troepen” zich binnenkort bij de voertuigen van de militaire eenheid zullen voegen:

Dit alles wordt geweten aan “rellen”, maar de media leggen het publiek niet uit waarom Franse burgers aan het rellen zijn. Zou het iets te maken kunnen hebben met de hordes illegale immigranten “migranten” die de globalisten naar Europa importeren, en in het bijzonder naar Frankrijk?

Het falen van deze illegale migranten om te assimileren in de grotere Franse samenleving is waarschijnlijk minstens één van de factoren die deze wijdverspreide rellen, die wereldwijd aandacht krijgen, veroorzaken.

“OPEN GRENZEN: Grotendeels ongewapend zijn Franse burgers overgeleverd aan de genade van losgeslagen immigrantenbendes gewapend met machinegeweren,” meldde een Twitter-account, samen met de volgende videobeelden:

Is Frankrijk een derdewereldland geworden?

De Verenigde Staten kunnen maar beter nota nemen van wat er momenteel in Frankrijk gebeurt, want het gebeurt ook hier.

  Nederlandse regering stort in vanwege migranten

Het opengrenzenbeleid van het Biden-regime brengt week na week tienduizenden illegale immigranten binnen. En er zijn nauwelijks genoeg grenspatrouilleagenten klaar en bereid, of zelfs maar in staat, om ze tegen te houden.

Er zijn aanwijzingen dat Frankrijk al een derdewereldland is geworden – zie de videobeelden hieronder. Is dit wat u wilt zien gebeuren in uw land, Amerika?

In de afgelopen 24 tot 48 uur zijn er minstens 2000 auto’s in brand gestoken, 500 gebouwen in brand gestoken, honderden bedrijven geplunderd en zijn er meer gewelddadige botsingen met de politie geweest dan de autoriteiten kunnen tellen.

Dit alles werd bevestigd door de Franse minister van Binnenlandse Zaken Gérald Darmanin, die bevestigde dat er in de chaos meer dan 800 mensen zijn gearresteerd en 250 agenten gewond zijn geraakt.

Emmanuel Macron gaf social media de schuld van de rellen en noemde het “na-aperij geweld” nu het nieuws over de rellen zich online blijft verspreiden. Zoals te verwachten viel, roept Macron op tot meer censuur op platforms zoals Twitter, Snapchat en Tiktok om te voorkomen dat de meest “gevoelige inhoud” zich ongestoord verspreidt.

Tot diep in de nacht op vrijdag waren rellen en vandalisme echter nog steeds wijdverspreid en volledig uit de hand gelopen in heel Frankrijk. Als gevolg hiervan kondigde Darmanin aan dat bussen en trams om 21.00 uur plaatselijke tijd gesloten zouden worden, terwijl de regering probeert alle onrust de kop in te drukken.

  Zweedse politica: Verkrachting door migranten is niet zo erg

Beelden tonen taferelen van in brand gestoken auto’s en wrakstukken overal in het Franse landschap. Op een video – zie hieronder – is te zien hoe een Apple winkel in Straatsburg wordt geplunderd zonder dat er politieagenten of iemand anders te zien is.

Net zoals wat er gebeurde na de George Floyd psy-op in de VS, gaan plunderaars achter dure winkels zoals Apple en Lacoste aan, terwijl gezinnen – en vooral die met kleine kinderen – ineenkrimpen van angst over hoe onveilig de straten van Frankrijk zijn geworden.

Dit begon allemaal nadat de politie een 17-jarige persoon had gedood tijdens een verkeerscontrole – klinkt dat bekend? Tussen donderdagavond en vrijdagochtend, dag drie van de resulterende chaos, werden meer dan 600 mensen gearresteerd, de meesten tussen de 14 en 18 jaar oud.

Bekijk de onderstaande heatmap voor meer informatie over waar de chaos zich verspreidt:

De situatie is zo erg geworden dat Macron gedwongen werd om een EU-top in Brussel te verlaten en in plaats daarvan vrijdag een nieuwe spoedvergadering te plannen.

  Volledig open: George Soros orkestreerde massamigratie naar Europa vanaf 2015

“Frankrijk is gevallen,” twitterde onderzoeksjournalist Amy Mek over de situatie.

De wereld balanceert op de rand van een cataclysmische ineenstorting op wereldschaal.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OMVOLKING DOSSIER

Franse politie verklaart burgeroorlog in Frankrijk: Verrader Macron koos de verkeerde kantVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMuggen, vaccins en Bill Gates
Volgend artikelZe logen over Afghanistan. Ze logen over Irak. En ze liegen over Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

65 REACTIES

 1. exact volgens plan….eerst alles kapot maken, onrust en rellen veroorzaken en dan met marshall law de macht grijpen en nooit meer loslaten!

  • Goed gezien. Verdeel en Heers over het moe getreiterde volk door de bende bovenin.
   Overigens lijkt de neergang van Europa / EU heel veel op die van het Romeinse rijk.

   • Tja, maar je vergeet hierbij dat je niet alleen tegenover die moslims staat! Maar ook tegenover je eigen overheid!!!! Wij zijn ongewenst!?

 2. “Dit alles wordt geweten aan “rellen”, maar de media leggen het publiek niet uit waarom Franse burgers aan het rellen zijn. Zou het iets te maken kunnen hebben met de hordes illegale immigranten “migranten” die de globalisten naar Europa importeren, en in het bijzonder naar Frankrijk?”

  Ik krijg het niet voor elkaar hier garen van te spinnen….”Franse burgers aan het rellen’ in het bijzonder…

  • Hoi,

   Rellers hebben vaak de neiging om hun eigen wijk(en) in puin te leggen. Stel, je bent een multinational of multi miljardair (zie Blackrock nu een ”investeringsfonds” welke het in Ukraine heeft opgetuigd, dit idd plaats gaat vinden wordt het het eerste land van olichargen) die een goed plan heeft voor in en rond grote steden maar de grond is te duur ervoor. Laat ze de zooi platbranden en de waarde van onroerendgoed en land keldert in prijs. Dan koop je het op. Sinds de (bewust gecreeerde financiele crisis) is Blackrock nu de grootste huiseigenaar in de VS).

   De tweede reden is ‘het creeerenn van ”plausible deniability”. Het financiele systeem staat weer eens op instorten. Wat de meeste mensen niet weten is dat het financiele systeem vlak voor covid op instorten stond. Door alle maatregelen is dat voorkomen. Die leugen kon niet langer worden volgehouden dus moet er nu een andere ”schuldige” worden gevonden voor het economische drama waar we in de begin fase van zitten.

   Dus nu kan men zeggen. Ja, we hadden alles onder controle maar die rellen en Putin kunnen we niets aan doen en het is hun schuld.

   Zoals ik het dus zie is dit een 2 vliegen 1 klap iets. Goedkoop grond en onroetend goed en een reden waarom dit financiele systeem zal crashen (terwijl het duidelijk is wat de echte oorzaak is, een exponentieel systeem genaamd rente in een niet exponentieel groeiende economie).

   Groeten,
   Hugo

 3. Nog eentje die schijnbaar nu opeens ontwaakt uit een lange comateuze toestand. Iedereen ziet het en weet het, uitgenomen deze overbetaalde madam.
  “Europol-baas Catherine De Bolle waarschuwt voor infiltratie drugsmaffia in bedrijven, overheden en gerecht
  Europol-baas Catherine De Bolle zegt dat de drugscriminaliteit in de Europese Unie een gevaar vormt voor de democratie. Ze waarschuwt bij ‘Politico’ voor toenemende infiltratie van de drugsmaffia in logistieke bedrijven, lokale overheden en zelfs bij het gerecht”.
  https://www.hln.be/nieuws/europol-baas-catherine-de-bolle-waarschuwt-voor-infiltratie-drugsmaffia-in-bedrijven-overheden-en-gerecht~afeb5be2/#comments-anchor

  • Alle criminaliteit wereldwijd gebeurt i.o.v. geheime genootschappen, multinationals, banken & roverheden. Uiteraard heb ik het niet over iemand die een pot pindakaas achterover drukt bij een supermarkt. Via diverse bronnen heb ik vernomen dat in de zeventiger jaren o.a. DNB nu o.l.v. BIS-handlanger dr. Klaas Knot en de Erasmus Universiteit reeds op de hoogte waren van het t.z.t. uitroepen van een plandemie en het vervolgens uitvaardigen van allerlei vrijheidsbeperkende maatregelen.
   In het maandblad ‘George’ van februari 1997 heeft Bill Gates III dit in een interview met JFK jr. nog eens onomwonden bevestigd.

 4. Ik merk al een aantal dagen dat ik geen tweets meer kan zien en de melding krijg dat er iets fout is gegaan.
  Ook bij dit artikel weer veel tweets en ik kan ze niet meer bekijken, eerst dacht ik dat de inhoud verwijderd zou zijn maar het volgende artikel maakte het mij duidelijk https://niburu.co/buitenland/18706-is-dit-de-werkelijke-reden-voor-de-nieuwe-twitter-limieten

  Dus aangezien ik geen account heb en het nooit zal nemen is er veel wat voor mij verborgen zal blijven. Ik volgde dan ook alleen links van artikelen en heb verder geen interesse in social media. Wel jammer, het is een veel gebruikt medium en niet meer zichtbaar zonder lidmaatschap.

   • Door de move van Elon Musk wordt nu wel heel heel heel erg duidelijk dat de media alles censureren en aan elkaar liegen. Ze melden NIKS over Oekraïne, NIKS over Frankrijk, NIKS over cojona gifspuiten, NIKS over leugens rondom de andere verzonnen en gevreesde crisissen. De media vallen nu totaal door de mand.

    • In Elana Danaans nieuwste boek ‘De Zaaier De terugkeer van de Goden’ schetst zij een positief beeld van Elon Musk. Het zou kunnen dat hij aan de kant staat van de Galactische Federatie van Werelden/ Witte hoeden, maar overtuigd ben ik nog allerminst.
     Op deze planeet en in het Melkwegstelsel wordt al eeuwenlang door ‘goed en kwaad’ een multidimensionaal schaakspel zonder weerga gespeeld. Misschien dat Musk zich voor de buitenwacht in een baphometpakje voor een halloweenfeestje hult, maar achter de schermen een geheel andere agenda dient.
     We gaan het de komende tijd zonder meer ervaren.

     • En hoe verklaar je dan dat Musk vuistdiep zit met z’n (idioot veel voor 1 persoon die van alle bedrijven CEO is…) bedrijven die plannen mbt controle en klimaatverandering ondersteunen? Ik noem een starlink en tesla. En hoe komt t dat hij zo succesvol is daarmee? Als hij echt tegen de elite zou zijn zou hij zwaar tegen gewerkt worden. Niets van dat al.

      • Onlangs is een essentiële bestuursfunctie binnen Twitter overgegaan naar een vrouwelijk persoon waarvan ik de naam niet heb opgeslagen en deze is lid van het WEF. Ik meen dat CHD daarover heeft bericht.

      • Beste Mensen

       Met Geld kan de kleine man de mond worden gesnoerd
       En wie zijn Nu monmenteel de grote geld bezitters ?
       Juist ja
       Die
       Voor wie het geld opzich al niks meer uitmaakt
       Hun gaat het Nu om Roem en Macht
       Geld is hierbij een hulpmiddel geworden om de kleine man te breken of te maken

       Dank U

  • Do U See It juli 3, 2023 at 10:55
   Ja, ja, Baphomet Muskrat staat voor free speech…! (ik verdom het een tweeter acct aan te maken, net zoals geen faecesboek).

 5. Trudeau die z’n eigen bossen in de fik steekt. Macron die z’n land laat vernielen door ongedierte. Scholz die z’n industrie laat imploderen door deepstate usa. Sunak die van engeland het eerste test-terrein voor de Sarmat 2 wil maken. Rutte die z’n boeren kapot maakt door schertsverordeningen van een stel zwakzinnige kwaadaardige idioten. Maar het gaat geweldig hoor, we hebben het toch zo goed.
  Klaus Schwab lacht z’n ballen uit de broek in china samen met Xi. En we staan erbij en kijken er naar. Totdat het ónze voordeur bereikt. En dan is leiden in last.

  • Bas, Goed gezien en gezegd.
   Dit is een reactie die een paar jaar geleden totaal niet zou zijn geschreven.
   Kijk maar eens aan hoe snel de wereld wakker word.

   • Gisteren stond ik in de rij voor een kassa van de appie in Haarlem en ik raakte in gesprek met degene die voor mij stond. Die mijnheer stond net als ik met dezelfde reden in een relatief lange wachtrij, terwijl bij de zelfscankassa’s plaats genoeg was en twee medewerkers duimen stonden te draaien.
    De uitdrukking ‘vier in een rij kassa erbij’ is heel duidelijk een anomalie geworden.

  • @Bas
   Idem 👍
   Deze kwam ook weer eens voorbij .
   Miljarden uitgegeven aan migranten .Ze zitten in cruiseschepen en hotels .
   2miljoen mensen naar de voedselbank .
   Je gaat brullend je tank vullen.
   Verlaat schreeuwend de winkel .
   https://www.ninefornews.nl/kaag-hint-op-nog-meer-bezuinigingen-we-moeten-weg-van-de-neiging-alles-te-willen-compenseren/

   De chaos neemt zienderogen toe .
   In alle sectoren op de dienstverlening ligt de zaak op apengapen.
   Je post komt dagen te laat .
   Probeer al 5 dagen de meter bestanden door te geven lukt voor geen meter .
   Bellen 45 min in de wacht , geen reactie .
   Een of andere kut robot ( we hebben JE niet verstaan probeer het nog eens 🤣
   Dank je voor je goede draadje .
   Groeten .

   • maar wel: dit gesprek word opgenomen voor trainings en service doeleinden en of je na het gesprek ff mee wil doen aan het tevredenheidsonderzoek,
    ik zeg de tiefus voor dat tinnuf

   • Meterstanden van Eneco? Probeer normaal in te loggen bij Eneco en dan als je binnen bent je meterstanden invoeren. Dus niet de link gebruiken die in de ontvangen mail staat

   • Zo vader zo zoon want Herman De Croo (1938) heeft in 1960/1961 economie gestudeerd met een Rhodes-beurs aan Rockefeller-bouwwerk University of Chicago.

 6. Ondertussen komt de levering van nato wapens via oekraïne langzaam op gang. Het feit dat de franse gendarmerie een 2-tal jaren 90 tanks bestelde bewijst dat dit alles het plan is (oorlog tegen de autochtone bevolking). Nu doen of hun neus bloed om straks de repressie van het eigen volk nog sterk te verhogen.

 7. Beste Mensen

  Als de Mensheid veilig wil leven zonder angsten voor geweldadigheden
  Dan Moet de Aller eerste Alcatraz weer leven in worden geblazen .
  Die Alcatraz heet In de Duivelse tijdperk Verenigde Koninkrijk bekend als Groot Brittannië
  Alle terroristen Geweldplegers Moordenaars van alle onschuldig levende Wezens inclusief van die barbaarse God Duivels bezetenen genaamd Mensen
  Die worden allen naar dat Eiland gedeporteerd en ze mogen er niet van af komen
  Alle computer word verplicht afgeschaft
  Dit .. Om Harmonie te waarborgen
  Computer speelt Terrorisme in de kaart
  Denk heel goed na
  Als men heel diep kan denken zal men het kunnen inzien

  Dank U

 8. Ik heb juist gelezen via Hindustan Times dat de Russen het bezien wat in Frankrijk gebeurd als een coup tegen en dat zij verbaast zijn hoe de media daar nu over berichten zeker gezien hun eigen Russische ervaring met de Wagner groep, de Russen zien het dus als een coup wat er gebeurd, ik weet het niet, wacht nog even af voor een echte conclusie, de wereld staat in brand dat is zeker en de VS is een grote brandstichter geweest, we wachten af!

 9. Dit is echt op te lossen. Je kondigt de staat van beleg af en begint met het schoonvegen van de straten met behulp van het Franse leger. Op relschoppers laat je gericht schieten om te doden. Dat pikken de relschoppers natuurlijk niet en dan zal het nog een keer exploderen. Maar dat is dan ook de bedoeling. Het leger trekt de handschoenen uit, elimineert alles wat zich verzet en sluit de overlevende relschoppers op in kampen om ze gedwongen uit te zetten en/of dwangarbeid te laten verrichten. Maar dat willen de deugende Europeanen niet. Die kiezen liever voor anarchie en een totalitaire dictatuur die daaruit voort zal komen. Want daarom laat de elite het lopen. Het is helemaal niet de bedoeling dat Macron of zijn opvolger dit gaat oplossen. Althans, voorlopig nog niet.

  • Je omschrijft precies wat de NWO wil gaan doen, daarom hebben ze al deze ellende gecreëerd. Never waste a good crisis… de wetten, regels en maatregelen die ze nav deze onrust kunnen invoeren, gaan al onze rechten afnemen.

   • Prachtig 💪.
    Eindelijk zien velen de puzzelstukjes op hun plaats vallen.
    Het beeld dat nu zichtbaar wordt voor iedereen, zal een schok teweeg brengen.
    Nu wordt het interessant.
    Wat gaat de massa doen?

 10. Wie denkt dat de oplossing er zal in bestaan de schuldigen kordaat het land uit te zetten en terug te sturen naar de landen vanwaar zij of hun ouders ‘gevlucht’ zijn, droomt. De politieke ‘oplossing’ zal er in bestaan de daders nog wat meer te pamperen (met belastinggeld van de reeds uitgeperste burgers en bedrijven).

 11. Doordenker 2, dit is de juiste visie, zo zal het gebeuren, en is het al tientallen jaren.
  maar o wee, als men in Vlaanderen 33km per uur rijd, aan een school om 20.00 uur s’avonds, dit moet onmiddellijk bestraft worden, de hardwerken, plichtsbewuste burger moet boeten.
  Als men in ons land, bij nacht een tuinhuisje in brand steekt, komt men voor de assisen rechtbank, en dat tuig mag zomaar zijn gaan, ongestraft. SCHANDE. ho ja !!!!!!! ze zijn minderjarig, met 10000 euro in de zakken en AMG Mercedes.

     • Beste Mensen
      Ja ophangen al die tuig geweld word niet getolereerd onschuldige Wezens Moorden zelfs een mier of kleiner
      Tot nagenoeg onzichtbare wezens express vermoorden
      Aanslagen Angst zaaien
      Ook in Frankrijk mogen dezelfde Wetten als in India worden ingevoerd
      Incounter the criminals
      Alle aangerichte schade bij de Terroristen hun Familie halen desnoods door verkoop van al hun inboedels eigendommen
      Dan worden die maar zwervers of gaan maar weer terug naar hun oorsprongs bron GB of the bEngeland
      Punt uit basta

      Dank U

 12. It’s all by design. Deze film deed al aan de predictive programming.

  Bijna een jaar geleden bracht Netflix de eerste trailer uit voor de film Athena over een toekomstige burgeroorlog die begint wanneer Afrikaanse en Arabische immigranten in opstand komen nadat een Algerijnse jongere door de politie is doodgeschoten. Zet je toch aan het denken, is alles lang vantevoren gepland? Chaos uitlokken en dan alle vrijheid afnemen als “oplossing” 🧐

  • Nog meer BS uit een grijze onwetende massa van een westerling. Islam is een ideologie die gebaseerd is op verovering en onderdrukking van de bevolking in de plaats waar ze opduikt. Ze verspreid via het zwaard of de baarmoeder. Hiervoor is Jihad aan ALLE moslims opgelegd die in 3 fazen verloopt. Bovendien liegen ze met uitgestreken gezicht en mag dat voor hun (taqyya) en mogen ze kafir vrouwen verkrachten en zelfs slaven hebben….

 13. Het beest, het achtste na het beest dat was en niet is staat te komen. De verrijzenis van het kalifaat. Beef en sidder als sharia erdoor komt. De linkse kafir vrouwen in het land van de kufar gaan aan den lijve ondervinden wat multiculturalisme en andere onzin betekent in het kalifaat. Mijn God hoe oliedom en onwetend zijn jullie…..

 14. Deze mensen kwamen toch om te werken voor weinig en belasting te betalen. Ze zijn allemaal netjes geintegreerd en ze kijken eerst goed of ze eventuele kinderen kunnen onderhouden.

  • Politiekers hebben de afgelopen decennia honderdduizenden, of zelfs miljoenen’ ‘propere’ nep jobs gecreëerd voor hun achterban, waardoor de echte jobs die belast worden om voor al die ‘propere’ nep jobs te betalen, niet meer ingevuld geraken.

   Geen nood echter want de politieke ‘oplossing’ bestaat er in om dan maar miljoenen ‘derdewerelders’ te importeren waarvan de meerderheid niet bekwaam is (wegens te laag IQ) of van mening is dat de ze recht hebben op gratis uitkeringen van de racistische witte man als boetdoening voor zijn koloniaal verleden.

   Ik ken in mijn hele stad niemand waarvan de voorouders ooit ook maar één slaaf gehad heeft. Onze deugmens elite verontschuldigt zich met veel schijnheiligheid maar laat de gewone man, waarvan de voorouders nooit een slaaf gehad hebben, de rekening betalen…

 15. Schokkende Onthulling: Kritiek op komst AZC leidt tot geheim onderzoek naar burgers

  In een alarmerende onthulling is gebleken dat mensen die openlijk kritiek uiten op de komst van vluchtelingen of asielzoekerscentra mogelijk in het geheim zijn onderzocht door de gemeente Delft. Vertrouwelijke documenten laten zien dat onderzoekers, met medeweten van de burgemeesters van Westland, Rijswijk en Midden-Delfland, hebben gekeken of inwoners extreemrechtse ideeën koesterden. Dit nieuws heeft geleid tot verontwaardiging en bezorgdheid over de inperking van de vrijheid van meningsuiting en het recht op kritiek.

  https://www.dagelijksestandaard.nl/binnenland/schokkende-onthulling-kritiek-op-komst-azc-leidt-tot-geheim-onderzoek-naar-burgers

 16. Tot 15 juli storm, regen, hagel, aardbevingen, overstromingen, vulkaanuitbarstingen ook in letterlijke zin.
  De aarde braakt haar onverteerbare emoties uit.

  • Tip: volg dutchinsense op YouTube. Weet meer dan wie dan ook over aardbevingen, hoe ze te voorspellen, maar ook een die regelmatig radarbeelden laat zien die bewijzen dat t weer massaal wordt gemanipuleerd en hoe HAARP wordt ingezet.

 17. In ter apel nemen nu ook al dat burgers het recht in eigen hand nemen om de instroom tegen te gaan en richten een burger wacht op……. De nachtwacht was daar een voorbeeld van toen amsterdam een van de meest onveilige stad van west europa werd Maar het zal niet lang meer duren als die weer daar wordt heropgericht om het geimporteerde uitschot door Rutte en co te verdrijven het rampjaar 1672 herhaalt zich weer

 18. Wat een naar racisties artikel is dit

  Om deze hardwerkende migranten zwart te maken terwijl druk bezig zijn om hier hun bestaan op te bouwen. Bah

 19. Huuu 60/70% van onze fantastische migranten trekken een uitkering 1 op 5 de werkt!! Daar betaal jij ook voor, afgezien van alle ellende. 70% van de bewoners van onze gevangenissen bestaan uit migranten?? Dat is echt geen racisme maar een feit dat ze niet passen in onze maatschappij. Ze krijgen ook veel meer kinderen dus over 100 jaar praten jou kinderen Arabisch, dit is niet meer te stoppen. Nederland wordt afganistan afgezien van de hitte. In 2040 hebben we er 8 miljoen wie gaat dat dan betalen als 60/70% niet wil werken?????? Heel Europa krijgt hier last van wat in Frankrijk nu gebeurt komt ook in Nederland en andere landen berg je maar of emigreer. ( niet naar Zweden)

 20. Beste Mensen

  Een door Amerika in scene gezette spel
  Frankrijk wou zich bij de Brics aansluiten & wat gebeurt er ineens
  Hoppla dan maar zo
  Wilt U geen slaaf meer zijn van Papa Amerika ?
  Dan maar op een gemeene manier
  De teugeltjes nog proberen strak te trekken
  Zo gaat het onder de dekmantel Paraplu genaamd Satans hielenlikkers negatieve entiteit kinderen genaamd Alien God Duivels dictatoriale aktiviteiten en hun aanhang

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in