Gevaccineerd of ongevaccineerd, iedereen is een verdachte. Originele foto van Evgenii-Khaldeii (jaren 40, Duitsland). Fotomontage: NewsVoice

Frontnieuws heeft eerder bericht hoe Denemarken heeft besloten een medisch apartheidssysteem in te voeren, waarbij niet-ingeënte mensen geen muziekzalen, theaters of bioscopen mogen bezoeken, niet in restaurants mogen eten en niet in sportscholen mogen sporten. Nu heeft ook Duitsland aangekondigd dat het dezelfde weg opgaat.

In Duitsland zijn massale protesten georganiseerd tegen het totalitaire repressie- en sluitingsbeleid. Velen staan ook zeer kritisch tegenover het feit dat de bevolking nu wordt opgedeeld en verschillende rechten en vrijheden krijgt op grond van de vraag of zij ervoor hebben gekozen zich al dan niet met het experimentele serum in te spuiten.

Desondanks heeft de Duitse regering nu een nieuwe wet goedgekeurd die “de vrijheden zal herstellen” – maar alleen voor degenen die ervoor kiezen om zich met de Coivid-19 cocktail te laten injecteren. Het nieuwe kastensysteem zal geleidelijk worden ingevoerd, vanaf mei al, zo meldt afp.omni.se.

De socialistische minister van Justitie, Christine Lambrecht, zegt dat er “goede redenen” zijn om de harde repressie van de bevolking te handhaven. Mensen die om uiteenlopende redenen geen van de omstreden Covid-‘vaccins’ hebben genomen, worden door middel van uitgaansverboden uitgesloten van het gemeenschapsleven en worden gedwongen hun sociale contacten te beperken. Deze groep zal ook negatieve PCR-tests moeten blijven voorleggen als zij naar de kapper of naar bepaalde winkels willen gaan.

Iedereen die niet is ingeënt, zal bij binnenkomst in Duitsland in quarantaine moeten – iets wat gevaccineerden in de meeste gevallen bespaard zal blijven.

De burgemeester van Berlijn, Michael Mueller, geeft toe dat het zeer moeilijk zal zijn om te controleren op wie de verregaande beperkingen al dan niet van toepassing zullen zijn, maar raadt het publiek aan een bewijs van inenting bij zich te dragen – althans tot het geplande digitale vaccinatiepaspoort van de EU op de bevolking wordt toegepast.

  Corona "vaccinatie" - de geprogrammeerde zelfvernietiging van het lichaam - Hoe mRNA "vaccinatie" het immuunsysteem zijn eigen lichaam laat aanvallen

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Coronaregime: Duitsland schaft onschendbaarheid eigen woning af, de politie kan op elk moment elke woning binnenvallen

Vorig artikelVeel steun voor waarschuwing Franse generaals voor komende burgeroorlog
Volgend artikelCNN-profiel: “Ongevaccineerden moeten door vrienden en familie worden uitgestoten”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Wat een idiote regering daar, is er dan NIEMAND in staat om deze mafklappers te stoppen, hoe ver laten we het nog komen en dat we hier niet ALLE MAAL drastie’s tegen in gaan. Dit is werkelijk te gek voor woorden. Ze ruimen liever de eigen mensen op “” voor wat “” om door Klaus Schwab zijn idiote nieuwe wereld te maken. Nee mensen wij moeten hier vol tegen in gaan anders zijn wij niet meer te redden.

    • Dat doen we ook volop er tegen in gaan maar dat maakt niets uit. Alle leiders over de hele wereld (behalve enkele landen die er niet aan mee doen) krijgen flink veel geld om in hun portemonnee te doen en om andere over te halen met veel geld om hier een succes van te maken ok al weten ze dat ze goed fout bezig zijn.

  2. Daar heb je helemaal gelijk in het is te gek voor woorden dat iedereen nou haast iedereen meeloopt en alles pikt.Ik snap werkgelijk niets meer van deze wereld.

  3. Ik las ook al, dat die gore Merkel geen toegang tot de medische wereld! Typisch communisme, juit door zionistische jodenbedacht, dit carona gedoe

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in