CNN-profiel: “Ongevaccineerden moeten door vrienden en familie worden uitgestoten”

3
Screenshot video

CNN-nieuwsanker Michael Smerconish vindt de Corona-suppresie in de VS niet hard genoeg en roept de Amerikanen op om vrienden en familie die zich niet laten injecteren met een van de Covid-19 ‘vaccins’ te mijden en sociaal te verstoten.

In een segment van zijn TV-show “Smerconish” belicht de presentator een voorstel van procureur-generaal Michael Stern in USA Today om alle beschikbare middelen aan te wenden om meer mensen te laten vaccineren – ongeacht hoe negatief zij staan tegenover de controversiële injecties.

“We moeten mensen mijden, we moeten mensen vermijden om zich te laten vaccineren”, zei Smerconish, die het ermee eens was dat bedrijven het krijgen van het vaccin verplicht zouden moeten stellen als voorwaarde voor een baan.

Hij zegt onder meer dat het een goede zaak zou zijn als bedrijven hun werknemers zouden verplichten zich te laten ‘vaccineren’, en hij wil ook dat dit een vereiste wordt om überhaupt te mogen werken. Smerconish wil echter verder gaan eist dat familieleden en vrienden degenen die ervoor kiezen zich niet te laten vaccineren, sociaal zouden moeten verstoten.

“Mensen zouden van vrienden moeten eisen dat zij gevaccineerd zijn, willen zij meedoen barbecues of verjaardagsfeestjes – vrienden laten vrienden de Covid niet verspreiden”, zegt hij in het programma.

Hij wijst ook trots op een peiling van zijn eigen website waarin 73% van de ondervraagden van mening is dat het de hoogste tijd is om degenen die weigeren zich te laten injecteren te verstoten.

Op de sociale media is niet iedereen onder de indruk, met Raheem Kassam die onder meer opmerkt dat mensen graag worden uitgestoten door mensen als Michael Smerconish.

  Israëlische studie: Vaccins hebben de verspreiding van Covid niet kunnen voorkomen

“Heeft @Smerconish niet door dat we absoluut gemeden willen worden door mensen zoals hij en zijn kijkers. Dat is letterlijk de droom”, merkt Raheem Kassam op.

Smerconish en zijn gelijken roepen anderen op niet op om ongevaccineerden te verstoten omdat zij er zo op gebrand zijn om mensen aan het vaccin te krijgen. Ze maken hen te schande om de brute discriminatie te legitimeren die zal komen tegen degenen die het vaccin niet nemen, merkt politiek commentator Paul Joseph Watson op bij summit.news.

Ook Donald Trump Jr. heeft gereageerd op de verklaring van Smerconish, waarbij hij ronduit zegt dat “dit niet goed zal aflopen”.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Neurenberg 2” – Rechtskundige Fuellmich bereidt de grootste collectieve rechtszaak in de geschiedenis voor

Vorig artikelDuitsland voert medische apartheid in
Volgend artikelDuits medisch congres eist: alleen gevaccineerde kinderen hebben recht op onderwijs
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

    • Komt het wel zo langzamerhand op neer.
      Extreme opvattingen schijnen “normaal” te worden. Als dit ook bij de niet gemodificeerden op gaat treden wordt het inderdaad oorly.

  1. Yep niet echt verassend. Maar he wees eerlijk in het “alternatieve” nieuws wereld wordt het zelfde gedaan ivm “shedding”van dat spike-eiwit. Het is verdeel en heers. Dit soort signalen geeft aan dat er maar heel goed geken moet worden naar dat “shedding”. Ik sluit niet uit dat de mensen die problemen ondervinden dat het gevolg kan zijn van de PCR-test waar menigmaal vreemde zaken op dat wattenstaaf is gevonden. En als je celeste solum weet je dat de PCR-test eigenlijk een soort vaccin is. Enfin je trapt zelf in het verdeel en heers spel of niet. De mensen die klakkeloos luisteren naar Prutte en Frikandel zijn de mensen die al een jaar geleden mensen buitensloten omdat ze voor zichzelf nadachten en niet klakkeloos die Prutte en Frikandel volgde. Ik weet er alles van het koste mijn vrijwilligerswerk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in