Hij kan het niet laten: Karl Lauterbach is alomtegenwoordig. Vrijdag prees hij een nieuwe studie uit Nederland, waarin wordt bekeken hoe het immuunsysteem verandert na een “BioNTech-vaccinatie”, als “opwindend”, schrijft de.rt.com. Vaccinzeloten en critici reageerden zeer emotioneel.

De SPD-politicus Karl Lauterbach valt altijd op door zijn talrijke publieke optredens in verband met COVID-19 en mRNA-vaccinaties, en zijn vaak bizarre tweets, waarvan sommige gewoon niet overeenstemmen met de werkelijkheid of gebaseerd zijn op “persoonlijke veronderstellingen”. Op zaterdagmorgen was het weer zo ver, de “alomtegenwoordige ‘deskundige'” verklaarde over een nieuwe studie:

Spannende studie uit Nederland over hoe BionTech vaccinatie ons immuunsysteem verandert. Sommige effecten zouden kunnen verklaren waarom dodelijk ziekteverloop na vaccinatie uiterst zeldzaam is. Toch moet dit verder onderzocht worden, niet alle veranderingen hoeven goed te zijn…

De nodige kritiek volgde op de hielen: terwijl een bezorgde gebruiker schreef: “Zo’n tweet is onachtzaam, sorry hoor. Doe dit alstublieft niet“, een andere, blijkbaar pas ingeënte vaccinzeloot werd heel direct:

Wat is dat? Zijn mRNA toch niet gewoon goed? Ik moet echt kotsen als ik zoiets lees. Ik heb me met die pis laten inenten. Welke veranderingen zijn niet goed? Ik word hier echt ziek van. Is het vaccineren? Ja of nee?

Een andere Twittergebruiker koos voor een iets meer feitelijke benadering:

Moet je met je gezonde verstand zeggen dat het vermoedelijk niet allemaal goed kan zijn als: a) geneesmiddelenbedrijven geen aansprakelijkheid aanvaarden b) alle vaccins alleen ‘voorwaardelijke goedkeuringen’ hebben c) er geen gegevens zijn van langetermijnstudies d) je kijk naar de bijwerkingen (tot de dood).

Een andere Twittergebruiker liet Lauterbach weten hoe goed zij zich voelde na de mRNA-vaccinatie:

Goedenavond meneer Lauterbach! Ik ben volledig ingeënt met Moderna. Ik ben nog nooit zo fit geweest. Het leven is eindelijk terug. Zo te zien, is mijn immuunsysteem sterker dan ooit. Het is gewoon geweldig en ik vraag me af waarom dit niet eerder bestond.

De preprint-studie “The BNT162b2 mRNA vaccine against SARS-CoV-2 reprograms both adaptive and innate immune responses,” waarbij onder andere onderzoekers van Yale University betrokken waren, stelt:

Samengevat induceert het BNT162b2 mRNA vaccin een complexe functionele herprogrammering van aangeboren immuunresponsen, waarmee rekening moet worden gehouden bij de ontwikkeling en toepassing van deze nieuwe klasse van vaccins.

Veranderingen in het aangeboren immuunsysteem als gevolg van Corona-vaccinaties

Fabrikanten van Covid-vaccins bezorgd dat asielzoekers hen kunnen aanklagen na bijwerkingen

Niet alle wetenschappers zijn overtuigd van het massale gebruik van mRNA-vaccins ter bestrijding van COVID-19.

Begin juni verklaarde een Canadees immunoloog dat een grote fout was gemaakt bij het gebruik van Corona-vaccins, aangezien de aldus geproduceerde spike-eiwitten giftig waren. In maart waarschuwde de Belgische deskundige Geert Vanden Bossche dat hij zich een scenario kon voorstellen waarin “massavaccinatie zou leiden tot een catastrofale verergering van de COVID-19-pandemie“. Beide wetenschappers worden echter niet zonder controverse geacht. De Duitse gezondheidsautoriteit het Paul Ehrlich Instituut daarentegen steunt het gebruik van de nieuwe vaccins:

De voordelen van mRNA-vaccins zijn onder meer de eenvoudige structuur van het RNA en de mogelijkheid om in een paar weken vele miljoenen vaccindoses te produceren.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Nieuw forum waar medische beroepsbeoefenaars onvoorstelbare berichten hebben over de COVID-19 injectieVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelModerna en Pfizer geven hartontsteking
Volgend artikelVaccinatiemanie bereikt een nieuw hoogtepunt: Frankrijk wil “reactieve vaccinatie” invoeren
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

1 REACTIE

  1. Niks over gehoord of gelezen ergens in Nederland over dit Nederlandse onderzoek.
    Toch wel iets wat je bij het journaal verwacht over zo een doorbraak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in