Oskar Lafontaine is nooit een kind van zachte woorden geweest. Nu heeft hij zich op Facebook gemeld met een uitgebreide kritiek op de “COVID-brulapen – in de eerste plaats Karl Lauterbach”. De “farmaceutische lobby” krijgt ook een veeg uit de pan, bericht de.rt.com.

Samen met zijn vrouw Sahra Wagenknecht wordt Oskar Lafontaine beschouwd als een van de weinige uitzonderingsfiguren in de Linkse partij die kritiek hebben op de Coronamaatregelen van de staat en de politieke talking heads daarvan in de mainstream media. Op Facebook heeft de Saarlander donderdag de Duitse gezondheidsminister Karl Lauterbach en de farmaceutische industrie om de oren geslagen.

Daar ging hij tekeer onder de kop “Covidioten. Daar gaan we weer”:

Inmiddels valt het woord covidioten terug op degenen die het uitvonden om anderen te kleineren.

Daar bekritiseert Lafontaine vervolgens de “COVID-brulapen – in de eerste plaats Karl Lauterbach” die, ondanks het feit dat een groot deel van de bevolking nu gevaccineerd is, zich blijven bedienen van “schrikscenario’s” en angstzaaien. Sleutelwoord: Deltavariant.

Verder rekent de voormalige SPD- en Linkse partijleider met de geloofwaardigheid van de “zogenaamde deskundigen” af omdat zij volgens hem “arm in arm met de farmaceutische industrie de duivel op de muur te schilderen om zoveel mogelijk mensen te vaccineren met vaccins die slechts voorwaardelijke markttoelating hebben terwijl ze bezig zijn de volgende lockdown voor te bereiden”.

Volgens Lafontaine grenst “het hameren op incidenten zonder het aantal uitgevoerde tests te specificeren” aan fraude. Bovendien beschouwt hij de “waarschuwingen over overvolle intensive care-afdelingen”, met name vorig jaar, “als leugens die zijn ingegeven door belangen, zoals niet in de laatste plaats de Federale Rekenkamer heeft vastgesteld”. Wat de statistieken over de COVID-19-doden betreft, verwijst de linkse politicus naar een artikel van Günter Eder, een gepromoveerd wiskundige, die zich uitvoerig heeft beziggehouden met uitspraken van het RKI over de verloren levensduur van coronadoden.

  Bill Gates geschokt en verbaasd als nieuwsanker hem ondervraagd over zijn nauwe relatie met veroordeelde pedofiel Jeffry Epstein

Meer dan 800 overwegend goedbedoelde commentaren en 6.000 opgestoken duimen tonen aan dat Lafontaine duidelijk niet alleen staat met zijn mening.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Google verwijdert bevindingen van befaamde artsen over effectieve medicijnen tegen COVID – Arts vecht terugVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe verantwoordelijkheid van doktoren: waarschuw het publiek wereldwijd voor ernstige staatscriminaliteit en het in de doofpot stoppen daarvan
Volgend artikelDegenen die sterven na het COVID-19 vaccin: Waar zijn de autopsies?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

  1. Ja dat is de eerste links die uit komt dat allemaal op leugens berust betreffend corona injectie, zijn naam is Lafontaine en hij is duidelijk heel duidelijk stop met die onzin stop met die proefspuit die dagelijks 10 tallen doden en ernstige bijwerkingen blind doof bloedstolsels en hart problemen zijn aan de orde van de dag.
    Mijn vraag als een gewone burger wanneer gaan jullie het inzien dat het gewoon een doden spel is tussen leven en dood en daar maken vele zich mede schuldig aan ook het volk die bang zijn voor de waarheid en niet willen onder kennen dat zij van dat spel een onderdeel zijn geworden.

  2. Als de joac geopenbaard wordt en de vliegreis vakantie niet door gaan anders wordt het OMT lid vd KLM afdeling directie aansprakelijk gesteld voor alle schade vd gevaccineerde
    Dan pas worden ze wakker …

  3. De tijd van toekijken is om er zullen hardere acties moeten komen om ons lijf te kunnen redden uit de klauwen van dat links tuig, het is zelfs al zover dat openlijk door regeringen gezegd wordt dat de niet revaccineerden als varkens gaan schreeuwen, en dat geloof ik ook als het op deze weg verder gaat strafkampen, uit gesloten worden van eten en uitkering, en niet in aanmerking komen voor werk en uiteindelijk in strafkampen zo als Macron liet weten zullen wij verdwijnen dat is een rechtstreekse aanval op ons leven en bestaan dan hebben wij het recht om ons met alle wapens die wij tot ons beschikking hebben.
    Ook het volk dat ons ons eigen volk die mede dader zijn voor het gif dat over ons uit gestrooid wordt zijn nu onze vijanden en dan geld oog om oog tandt om tandt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in