De VS is eenvoudigweg een live en real-time experimenteerlaboratorium wat betreft vaccinpassen, verplichte mondkapjes, lockdowns, grote evenementen met en zonder toeschouwers, en natuurlijk voor de Deltavariant. Met verschillende regels die netjes zijn gescheiden door partijlijnen, en met nauwgezette statistieken die worden bijgehouden, is het gemakkelijk om het effect van verschillende beleidsmaatregelen te meten, bericht tkp.at.

Uit de gegevens van Public Health England blijkt duidelijk dat het sterftecijfer van de Deltavariant ten minste een factor 10 lager ligt dan dat van de eerdere varianten. Aangezien een groot deel in Engeland al gevaccineerd is, zijn er opmerkingen gemaakt dat dit te danken is aan de vaccinatie, maar in de VS zijn er in de staten met de laagste vaccinatiegraad geen aanwijzingen dat de verspreiding van de Deltavariant tot meer sterfgevallen leidt:

Vergelijkingen tussen staten met strenge maatregelen en staten zonder zijn ook populair. Hier Texas, dat vier maanden geleden alle coronamaatregelen afschafte, versus Californië, waar zelfs kinderen nog gedwongen worden op scholen mondkapjes te dragen. Maar er is gewoon geen verschil te zien.

De vraag is waarom de volslagen ondoeltreffendheid van alle maatregelen door de Biden-regering en een lange rij gouverneurs wordt genegeerd. En, natuurlijk, door de meeste staten in Europa – Duitsland en Oostenrijk voorop.

  VK: 85% van de Covid-19 doden zijn gevaccineerden, het aantal sterfgevallen onder kinderen is met 83% gestegen sinds zij de prik kregen aangeboden, de Covid-19 vaccins hebben een negatieve effectiviteit van maar liefst -132%

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wereldvermaarde Harvard psychiater: “Laat je niet vaccineren, we hebben een moratorium nodig”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelGeen grap: Britse studie onderzoekt maandelijkse COVID-19 injectie
Volgend artikelHoe Google en Wikipedia u hersenspoelen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Dit is verschrikkelijke informatie. Vooral hier in Europa.
    Hoe lang gaat dit liegen en bedriegen nog door?
    Hier wordt deze informatie gedeeld maar komt waarschijnlijk niet verder. Verwacht echter wel dat dit in adviserende kringen wel degelijk bekend is. Dit maakt hun misdaad alleen maar steeds groter. Op een gegeven moment moet de doofpot toch ontploffen, of niet soms?

  2. Dit verhaal bevestigt voor mij wel weer dat die ziekte en techno-virus is dat stiekem de wereld in geholpen is door die spuitverslaafde Gates et al.

  3. ‘Een virus is een lichaamseigen schoonmaakmechanisme dat reageert op collectieve vervuiling, waardoor mensen collectief en gelijktijdig ziek kunnen worden, maar is op geen enkele wijze besmettelijk. Dat werd bewezen door de vrijgegeven frauduleuze privé files van Louis Pasteur; de grondlegger van de besmettingsleer, die vlak voor zijn dood toegaf dat hij loog.’ M. Vrijland

  4. Maak het volk bang met een onzichtbare vijand en de weg naar totale controle ligt open. De fout die triewebs deze site ook maakt nl. dat er überhaupt een virus is. Pandemie en worden gecreëerd door die nazistische linkse saranisten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in