In plaats van burgers in staat te stellen alle informatie af te wegen en hun eigen mening te vormen, proberen Google en hun linkse bondgenoten relevante informatie van vooraanstaande artsen te verbergen.

Een gerenommeerde arts vecht terug nadat Google moedwillig zijn werk over effectieve Coronavirus-behandelingen heeft verwijderd. Westerse regeringen hebben enorme bedragen gestoken in het op de markt brengen van een vaccin voor het Coronavirus, en misschien nog wel meer in het proberen te overtuigen dat iedereen het moet nemen. Er is geen ruimte voor alternatieven.

In de onderstaande krachtige video klaagt Dr. Peter McCullough Google aan voor het onderdrukken van solide, collegiale getoetst (peer reviewed) wetenschap over de effectiviteit van vroegtijdige behandeling van het Coronavirus. McCullough, de meest gepubliceerde internist en cardioloog ter wereld, legt duidelijk de voordelen uit van het gebruik van beschikbare, goedkope en zeer effectieve medicijnen waarvan de werking is bewezen en die als zodanig peer reviewed zijn gepubliceerd in medische tijdschriften.

Toen Dr. McCullough een YouTube video publiceerde met drie dia’s uit zijn peer-reviewed artikel over verschillende vroege behandelingen voor Covid, zoals Hydroxychloroquine, Ivermectine, Colchicine, monoklonale antilichamen en andere bewezen veilige en effectieve behandelingen, werd zijn video binnen een paar dagen van YouTube verwijderd wegens het schenden van YouTube’s beleid over toegestane medische informatie. Hoewel hij in zijn video feiten uit peer reviewed rapporten presenteerde.

Dr. McCullough legt in duidelijke bewoordingen uit dat bewezen medicijnen kunnen worden toegepast tegen het Coronavirus, wanneer ze op een bepaalde manier worden voorgeschreven. Als voorbeeld: medicijnen tegen AIDS en kanker is bijvoorbeeld nooit één component getest en vervolgens afgewezen omdat dit niet effectief bleek te zijn toen bekend was dat een combinatie van de medicijnen werkte.

  Ongewapende vrouw die Trump-vlag droeg geëxecuteerd in VS Capitol gebouw

De wetenschap heeft altijd de doeltreffendheid van een behandeling afgewogen tegen de risico’s van het gebruik ervan. Dit werd niet gedaan voor het Coronavirus. Het lijkt erop dat alle wegen naar een gentherapie ‘vaccin’ moeten leiden. En wel met een experimentele technologie die nog nooit eerder bij mensen is gebruikt.

Het volgende bericht verschijnt als men Dr. Peter McCullough’s verklaring durft te delen:

Facebook leidt lezers naar een artikel dat geplaatst is bij AFP France met de titel “Amerikaanse cardioloog maakt valse beweringen over Covid-19 vaccinatie”, door de in Parijs woonachtige, 30-jarige, niet-arts Rémi Banet, een lid van de AFP “Factchecking” eenheid.

De reden dat het onderzoek van Dr. Peter McCullough vals is, volgens Banet, is omdat zijn bevindingen niet dezelfde zijn als die van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC), Health Canada of de Wereldgezondheidsorganisatie.

Met die redenering zou men elke studie kunnen “ontkrachten” zolang ze maar in strijd is met een andere studie.

Deze video maakt duidelijk dat er iets gaande is dat zijn weerga niet kent in de geschiedenis van de westerse medische wetenschap. Zou de pandemie al maanden geleden of langer voorbij zijn geweest zonder de gezamenlijke onderdrukking van effectieve geneeskunde?

Berichtgeving & video via rairfoundation.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ivermectin, het medicijn dat COVID heeft verslagen – “De waarheid zal uiteindelijk zegevieren”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelLong barst en duwt zijn hart naar rechts tijdens het rennen met een mondkapje op
Volgend artikelDr. Zelenko over vaccinatiemandaat: “Dit zijn misdadigers van de hoogste orde en moeten worden berecht voor misdaden tegen de mensheid”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

60 REACTIES

 1. Ik heb google en facebook al lang geleden verwijderd. Alsmede ook alle andere big tech crap.
  Wij zijn het die hen groot gemaakt hebben. Wij kunnen hen ook weer klein maken.
  Blijf waar het maar kan weg van microsoft producten!

    • In 2002 begreep ik er weinig van, ik ken de Linuxtaal ook niet.
     En het was nog niet zo gebruiksvriendelijk als nu inmiddels.
     Ik ben pas begonnen toen Vista er net was, met veel geklooi.
     Ik heb alles zelf moeten uitzoeken.
     En nog steeds ben ik de enige in mijn omgeving die Linux draait..
     Iets vragen aan andere kan ik nooit, ik moet nog steeds alles zelf uitzoeken.
     De taal kan ik nog steeds niet om er echt in te duiken en wijzigingen aan te brengen via de terminal.
     Of ik moet ergens een tip tegen komen wat ik moet intikken in het terminal.

     • Er zijn sites zoals askubuntu waar je met veel vragen terecht kunt. Zo leer je al doende de commandline van Linux. Verder bied Udemy cursussen Linux commandline. Vaak zijn er aanbiedingen. Dan zijn cursussen tussen de 10 en 14 euro. Normaal kosten ze rond de 100 euro of meer.
      Voorbeeld: https://www.udemy.com/course/linux-command-line-volume1/
      5 uur durende cursus. Binnen 2 weken heb je de basis.

     • Ik ben vijf jaar geleden ook op linux overgestapt. Het is in het begin echt wennen, maar ik heb gezocht naar linux specialisten (niet op google;)) en die zijn er veel. En dat zijn ook vaak toegewijde mensen. Ik heb nu een vaste linux specialist, en als iets werkt blijft het werken. Ook geen virusscanners nodig ofzo. Laatst moest ik iemand helpen met windhoos, en toe was ik zo blij van die meuk af te zijn…

 2. Wanneer de cocktail aan medicijnen kan voorkomen dat we in het ziekenhuis belanden dan hebben alle maatregelen genomen door de staat geen juridische grond meer en MOETEN ze de noodwet ontkrachten.

  Waarom gebruikt niemand dat? Waarom had ik het gevoel dat deze man tegen de wolven zat te huilen? Waarom gaan we ons druk maken over besturingssystemen terwijl dit de vragen zijn die we moeten stellen? Tot wie moeten of kunnen wij ons wenden om ervoor te zorgen dat dit voor de rechter komt?

  Is er nog wel een eerlijke rechter? Ook terugvallen op de basis: “de universele rechten van de mens” kan niet gezien artikel 29 van deze verklaring. Daarin staat dat je je rechten niet mag uitoefenen wanneer het uitoefenen van die rechten in strijd is met met dezelfde rechten van anderen. Dit hoort nou eenmaal zo in een democratische gemeenschap.

  De vraag is dan wel nog of deze gemeenschap nog wel zo democratisch is. Wanneer sommige politieke partijen niet willen werken met de PVV, die nochtans gekozen is door het volk, dan hebben deze politieke partijen besloten dat er niet langer sprake is van een democratie. Verkiezingen uitroepen en vervolgens de uitslag naast je neerleggen is geen democratie.

  Tevens stel ik dat onze wetten ongeldig zijn. De wetten beginnen allemaal met: “bij de gratie Gods” maar zouden moeten beginnen met: “bij de gratie van het volk van de staat der Nederlanden”. Daar halen ze hun gratie vandaan en niet bij een denkbeeldige macht.

  • Waar begint het verzet? Ik pak hen daar waar het hen het meeste pijn doet: In hun portemonnee!
   Iemand afluisteren kost ongeveer 20 cent per persoon. Bescherm jezelf, dan kunnen de kosten al snel oplopen tot $100.000 per persoon. Ik maak het hen moeilijk en strooi zand in de molen waar ik maar kan! En mijn data beschermen is daar een van.

 3. Je kan vreselijk veel tijd steken in waarom google en facebook alles telkens verwijderd.
  Waarvan het maar zeer twijfelachtig is of je dat ooit gaat winnen.
  Of je plaatst het op 1 van de inmiddels alternatieve kanalen die hier voor zijn om je boodschap te verspreiden.
  Het vervelende is dat mensen een beetje vast geroest zitten aan de bekender kanalen zo als facebook en youtube.
  Probeer iemand maar bij facebook of whattapp weg te krijgen met b.v. signal.
  Ze verdomme het gewoon om maar maar te proberen omdat bijna iedereen blijft hangt aan de oude volledig onbetrouwbare media kanalen.
  Dan heeft klagen ook weinig zin.

  • Is telegram misschien een optie? Deze is erg populair op dit moment. Het is dan makkelijker om mensen over te halen. Het heeft dezelfde mogelijkheden als whatsapp en nog veel meer.

   • Mensen willen niet overstappen omdat bijna iedereen whattapp gebruikt.
    Ook al leg je ze uit dat het precies hetzelfde is maar dan zonder dat facebook mee kijkt.
    En dan krijgen ze geen berichtjes meer als niet iedereen mee doet.
    Signal is ook een optie, doet ook precies hetzelfde als Telegram.

  • Ja Bert. Je hebt helemaal gelijk. Het is vechten tegen de bierkaai.
   Ik ben pentester en ik kan hacken. Ik heb vaak mensen laten zien hoe gemakkelijk het is om bij iemands data te komen. Hoe ik passwoorden steel, iemands pc binnendring of accounts overneem. Ik heb een progamma waarmee ik in een straal van 1.2 kilometer kan zien wie welke image upload via social media en op welke locatie die persoon zich bevind. Ik geef adviezen hoe jezelf te beschermen. Ik bied aan te helpen pc’s, telefoons en routers te beveiligen. Maar van de honderd mensen die ik daarop aanspreek mag ik blij zijn dat er eentje is die dit serieus neemt! De meesten interesseerd het geen ene moer dat zij digitaal gezien in hun blote kont rond lopen.

 4. Ik heb b.v. alweer maanden geleden Signal op mijn smartfoon staan.
  Nog nooit gebruikt omdat iedereen weigert het te bekijken, te proberen over over te stappen.
  Je neemt maar whattapp als je dat makkelijk vind krijg je als reactie.
  Dan gaat het niet echt opschieten zo, ik kan het net zo goed weer verwijderen wegens ongebruikt.
  Het zijn toch echt de gebruikers zelf die ze die macht geven.

  • Ik gebruik nu Telegram met de paar laatste mensen me wie ik nog contact houd. Ik zal eens kijken naar Signal. Bedankt Bert. Oh, en ook de blokfluit, de tamtam, of rooksignalen, of gewoon telepathie. Waarom nog maar een paar mensen? vraag je. omdat de Ingespotenen nu het onveilige Nieuwe Ras zijn vanwege het uitasemen van die griezelige proteine die ze nu fabriceren; wandelende ziekte-machines zou je kunnen zeggen. En als Niet-Ingespotene ben je uiteraard een mega-gevaar voor de Ingespotenen, ook al zijn ze het Nieuwe Ras dat nooit meer ergens ziek van wordt. Mss ga ik straks ook wel terug naar de flipfoon; dat geduvel met al die apps de hele tijd, snap je. Je betaalt een abonnement zodat iedereen kan bepalen wat je er op zou moeten zetten omdat het zo “handig” is voor je. (uiteraard doe je het zelf, maar het leek alsnog vrijwillig. Echter, de belastingdienst geeft tegenwoordig aan dat er een “verplichte” update is. Dus mijn abonnement is niet meer van mij, of die app moet er af.) Ellek voordeel hep ze nadeel, of zoiets. Let op rooksignalen in de lucht, ik zeg hallo en sterkte tegen je!

 5. Wij worden vermoord wij worden beroofd van onze kinderen wij worden beroofd van onze vrijheid wij zijn dom omdat wij het niet willen zien wanneer wordt het volk wakker ik begrijpt de mensen niet meer wat gebeurt er met ons wie geeft onze vrijheid terug, Jean Coolen.

  • Vrijheid krijg je niet.
   Vrijheid moet je nemen.
   Dat is wat er mis is met dit volk.
   Je kan er natuurlijk op gaan wachten tot dat ze zo welwillend zijn om ons iets te gunnen.
   Maar dan wens ik iedereen veel succes. die vrijheid waar je dan op wacht, ga je dan nooit mee maken.

 6. Ik ben weer verwijderd van FB omdat ik gewoon zeg wat ik zie gebeuren en dat ik het volk dom vind dat ze in die onzin trappen en ik zeg het nogmaals duidelijk corona is gewoon een griepje en de een zal er meer last van hebben als de ander en het volk luistert alleen als er iemand dood gaat aan dat griepje maar niet naar de mensen die gewoon herstellen, dus wat mij betreft kan FB de pot op met al hun misdrijven die zij plegen tegen de mensheid en moet zelf verwijderd gaan worden dat is een zeer gevaarlijke ontwikkeling mensen sla terug ruim die site op van FB.

  • Op internet kan je wel tips vinden hoe je bijna alles kan verwijderen bij facebook wanneer jij je account daar opzegt.

  • Ik was er ook van af getrapt toen ik de waarheid omtrent “global warming” aan het schrijven was, plus foto’s. Zuckerberg is kennelijk een grote voorstander van de reden achter “global warming” en die mag niet bekend worden aan de massa. Want dan gaan ze steigeren. De reden achter de “global warming” heeft ook met de gifspuit te maken, trouwens. Je mag alleen wat zeggen op feciesboek als je een “Beroemde Dokter” of “Bekende Naam” en zo bent, want die zeggen toch niet wat de echte feiten zijn. 🙂

 7. AFP is een afdeling van het Poynter Institute, wie zijn de grootste donateurs van deze zogenaamde “feitencheckers” : de bill & melinda gates foundation – soros – google !
  Met andere woorden : puur bedrog om hun agenda er door te jagen !!!

 8. Simpel. net als Russen doen. Wordt er verwijderd op FB: gigantische boete aan FB.
  FB, twitter Youtube, Linkedin moeten platforms zijn, en alleen als zodanig functioneren, zonder censuur.

  FB en Twitter worden beheerst door linkse imbecielen, die achter de NWO staan.
  Net als de Jonge en rutte hier, die de goedkope medicijnen verboden.

  En dat is simpel. De goedkope werkende medicijnentegen Covid waren al jaren terug al toegelaten.
  De voorschijving van medicijnen is zaak van dokter en patient. Als een dokter mij ivermectine wil voorschrijven voor zweetpoten, mag dat.

  Maar de nederlanders zijn verworden tot een categorie van waardeloze meningloze lamzakken.

  Deze dokter had een video.
  Waarom niet een adressen lijst van zeg 10.000 mensen internationaal–via email die video sturen en allemaal die video erop zetten?

  • Inderdaad wat je zegt. Meningloze lamzakken. Nu dat ik dit weer lees realiseer ik me dat van FB werd afgetrapt door een NLse lamzak factie. Dus de NLse NSB zit er ook op. De naam die ik gebruikte kon ik alleen terug krijgen als ik mijn paspoort instuur. Zijn ze helemaal van het padje af? Maar nog erger, het is zo’n gore stiekeme bende, je weet niet wie je deze berichten stuurt, er zit geen gezicht achter, geen ondertekening door een medemens. Wel stuurden ze de inhoud die ik had geplaatst terug, inclusief de foto’s. Stel je voor dat je buurman dit soort klotestreken zit uit te halen, en je weet het niet, maar je zit wel gezellig aan het bier met hem af en toe. Zou toch te gek zijn. Waar zitten die stiekeme gasten verborgen?? Hoe worden ze gerecruteerd? Wie betaalt ze voor dat lamzak werk om mensen van FB te trappen? Wat zitten ze de hele dag te doen? Ik stel me voor dat het vetzakken zijn, die de hele dag hamburgers en chips zitten te schransen, die ’s avonds porno kijken, en overdag hun kick krijgen door mensen te naaien. Zo stel ik me dat voor.

 9. Het ongevraagd sturen van een dergelijk filmpje zal dan ongetwijfeld onder de spam vallen. En je mag niet spammen.

 10. Wat mensen dus kennelijk nooit begrepen, is dat Feciesboek en Googel gewoon een middel zijn om te zien waar de kudde zich mee bezig houdt; al die belangrijke dingen waar ze dagelijks mee bezig zijn. Dat kun je zelf toch ook zien: tante Miep zit weer bij de schoonheidsspecialst elke 5 minuten een update te geven, ome Ger stuurt een kado bij Farmville, tante Truus heeft net haar 1e spuit gehad, de overleden vader van Tinus was zo’n geweldige vent, crowdfunding voor een nieuwe lever voor Joop die zich te pletter zoop, fotootje van Rinus in Benidorm achter een cocktail, etc. Mensen vinden het heerlijk hun zegje te kunnen doen, zonder echt contact te hebben met anderen. Zoals we bijvoorbeeld vroeger om de tafel zaten met 5 of 6 man. Wie doet dat nog. Niemand, want ze willen allemaal kunnen ouwehoeren zonder dat een ander ze onderbreekt, en dan willen ze alles wat ze ouwehoeren ook nog eens bevestigd krijgen. Leuk!!!!!! doet iedereen dan, met die “like” en dat debiele duimpje. “Liken” heet dat in het Nederlands. Feciesboek speelt heel goed in op die behoefte, en verzamelt zo de gedachtenwereld van de stupide schapekudde. Hetzelfde doet Google. Het allereerste waar Google naar keek was porno – hoeveel mensen keken naar porno, en wie naar wat, ja ze kunnen je IP adres lezen en zien wat je doet op de Googel. Porno bleek, naar verwachting, de meestgezochte info door zowel mannen als vrouwen. Je lacht je dan toch dood als uitvinder van die middelen? Zitten ze daar met zijn allen naar porno te zoeken, die stupide gekken! En Farmville te spelen! Hoe kun je respect hebben voor die debielen? En zo kun je dan je macht vergroten. Google had nooit de bedoeling informatie “aan te leveren” – het is een “zoek” machine. Dus het is jouw “recht” niet om “goede informatie” zomaar huppettee aangeleverd te krijgen wanneer het je uitkomt. Google wilt alleen weten waar je naar “zoekt”, en verder willen ze dat je een stupide schaap blijft, want zo kun je gebruikt worden en koest gehouden worden. Vergeet niet dat het hele Internet oorspronkelijk van DARPA komt, de USA militaire macht. En je weet wat die doen; die geven alleen elkaar goede informatie.

  • Ik roep het al de hele tijd. Stop met het voeren van de wolven. Mijn vrouw ook die leeft zowat op FB. Kap daarmee zeg ik telkens. Maar ik kan het precies zien wanneer ze iets gepost heeft. Niet omdat ik zelf FB heb maar omdat ze dan met een verliefd smoel zit te kijken naar elk duimpje wat ze krijgt. Asociale media is het want een live reactie krijg je niet losgepeuterd tenzij met een boze verstoorde blik van: “ Hoe durf je me uit mijn droomwereld te halen met die onbenulligheid?”

   • Wat zal het gezellig zijn bij jou thuis.
    Jij was toch die reageerder die als enige in de familie die gif prik weigert?

   • Ja het is gewoon pure nep, pure onverschilligheid, want het zal iemand werkelijk een rotworst wezen of jij lekker mojitos zit te zuipen op Benidorm. Ze klikken gewoon op het duimpje en op naar het volgende lulverhaal. “Instant gratification” heet dat in het English. Oh, wat houden we van elkaar! Tweede gifspuit? Duimpje!!!

    Ik vind het rot voor je. Ik had een collega die haast stond te janken van ellende tegen me dat die rotkinderen van haar alleen maar op de xbox zaten en het verdomden naar het avondeten te komen. Krijsen als haar man de stekker trok. Ook zoiets. Laat ze toch allemaal de spuit krijgen, denk ik dan…

    • Daarom heb ik ook een smartfoon gebruik verbod in mijn huis.
     De telefoon opnemen is geen probleem, maar niet met je smartfoon gaan spelen hier in mijn huis.
     Dan lig je er uit, na een waarschuwing. dat vertel ik ze ook.

     • Ook op het werk. ik let er op dat ze geen phones bij zich hebben bij gesprekken, want ze zitten altijd te k*** op die foon van ze. Kijk ook om je heen, mensen kunnen je ook fotograferen met die dingen, opnemen wat je zegt, zelfs vertalen als je in een andere taal spreekt met elkaar.

   • Ja het is gewoon pure nep, pure onverschilligheid, want het zal iemand werkelijk een rotworst wezen wat jij doet of denkt. Ze zitten gewoon te klikken en op naar het volgende lulverhaal. “Instant gratification” heet dat in het English. Oh, wat houden we van elkaar! Tweede gifspuit? Duimpje!!!

    Ik vind het rot voor je. Ik had een collega die haast stond te janken van ellende tegen me dat die rotkinderen van haar alleen maar op de xbox zaten en het verdomden naar het avondeten te komen. Krijsen als haar man de stekker trok. Ook zoiets. Krijg de spuit, denk ik dan…

 11. Het enige waar ik op kan hopen is dat de rechtbank tot een veroordeling over gaat.
  We kunnen stellen dat Google mede-schuldig is aan mensen goede informatie te onthouden en daarmee gevaarlijke situaties te creëren.

  • Als je weet dat je besodemietert wordt met wat je te lezen krijgt bij google.
   Dan blijf je toch niet daar hangen en verder er over klagen dat ze niet alles door geven.
   Dan zoekt met iets anders, duckduckgo , om er maar 1 te noemen.
   Er ontstaan gevaarlijke situaties als jij alles voor waar aan neemt wat je leest.

  • Het is niet alleen Googel, het is ook de krant die je koopt, je Telegraafje bijvoorbeeld, en het is ook je huisarts, en het is ook je apotheker, en de Beroemde Wetenschapper, die informatie weerhouden. Jij betaalt die mensen voor informatie, maar ze geven het je niet. Dan moet je wat vragen of zeggen, of ophouden met ze te betalen. En dan moet je zelf ook eens gaan kijken naar wat je in je mond, je hersenen of je bloed propt. Als het stinkt, dan eet je het toch ook niet? Maar als er staat dat de eoa snel in elkaar geflanst “vaccin” je gaat redden dan geloof je het, en dan prop je het ook nog eens in je eigen bloed. Ik zeg niet dat jij zo bent, maar iedereen volgt maar, en dan kijken ze gek als ze belazerd worden. Maar zo gaat het al eeuwen, hoor. Lees de geschiedenis boeken maar, die informatie bestaat nog wel.

   • Nee klopt, moet je eens iets negatiefs over corona durven zeggen op nujij.nl In het gunstigste geval wordt er net zo lang gemodereerd tot niemand meer iets teug kan zeggen maar meestal is net de reageer periode afgelopen, wordt het niet geplaatst of veranderen ze je wachtwoord. Nu al twee keer gehad dat mijn ww het niet meer doet.
    DPG media is dus ook echt niet te vertrouwen.

  • Is een bakker mede schuldig aan de ongezondheid van de bevolking als deze alleen maar wit brood verkoopt.
   Omdat brood met wat meer vezels nou eenmaal wat gezonder zijn.
   Of ligt het aan de klant die zelf bepaald waar hij of zij ze brood haalt en of dat wit of bruin is.

 12. protonvpn. Zeer goede vpn. Gratis en zowel voor Linux, Windows, Mac,en Android.
  Op Android kun je bitmask installeren en van daaruit een vpn installeren zoals riseup vpn. Ook goed en gratis maar met vervelende donate popups. Doet proton niet.

  • Dee: bedankt voor de tips, ook over die pinephone. Ik probeer nu wat meer info te vinden over “pentester en burpsuite” en die pinephone; dat hij een selfie camera heeft interesseert me niet, en kennelijk kun je die camera uitzetten op een ietwat ingewikkelde manier. Mensen zeggen altijd, oh ik heb niets te verbergen, dus wat maakt het mij uit wie wat ziet. Maar technologie zou een hulpmiddel moeten zijn, en niet een manier om te onderdrukken en bedrog uit te voeren. Helaas.

   • Ik haal veel nieuws over beveiligingen bij security.nl vandaan.
    Dat gaat niet over software maar wat er allemaal mis is met de internet wereld en de privacy.
    Elke dag kom je daar wel wat tegen over datalekken.
    De hoeveelheid aan lekken is niet meer bij te houden soms.
    Op dit moment wordt er veel over corona paspoorten en vaccinaties gediscusseerd.
    Ook daar leeft dit onderwerp.

    • Als jou gegevens niet al een keer op straat lagen ergens of door welke instantie dan ook, dan ben je 1 van de weinige Nederlanders die nog niet getroffen is.
     Alleen weet vrijwel niemand dit omdat niet iedereen altijd het slachtoffer wordt.
     En ze zullen het jou ook niet vertellen als jij bij de lijst van gestolen data zat.

    • Dat is een goeie tip Bert. Ik ga daar eens snuffelen. Ik vrees alleen dat het punt al bereikt is dat al je prive gegevens toch al voor het oprapen liggen. Iedereen in NL zwaait maar lustig met zijn paspoortje, en overhandigt het via email aan wie dan ook, zonder te weten aan wie, of waar het terecht komt. Bankrekening nrs worden ook zonder probleem waar dan ook overhandigd, etc. Ik heb ook geen vertrouwen in de Mac, heb het al eens meegemaakt dat er (kennelijk) iemand zat mee te kijken via de camera, en woorden zat te veranderen in een document waar ik aan zat te werken. Geen grap hoor, ik merkte dat elke keer als ik opstond, er bepaalde woorden foutief gemaakt waren op een heel rare manier, verderop of eerder in het document, tot dat ik de camera af dekte. Hoe ze het flikken, geen idee. Maar het is geen verbeelding, ik heb het document met de fout-geschreven woorden opgeslagen. Ik zou die woorden zelf nooit zo geschreven hebben, maar ook het feit dat het zich herhaalde, nadat ik ze weer gecorrigeerd had. Raar toch? Het spookte me wel uit.

     • Ik heb op alles waar een camera in zit een camera schuifje geplaatst, zelfs op mijn telefoon.
      Maar daarmee was je er ook nooit achter gekomen dat er iemand mee keek op jou pc.
      Ik heb hier nog nooit ergens last van gehad, voor zover ik weet.
      Ik krijg zelfs nooit spam of andere onzin binnen, misschien 1 of 2 x per jaar, meer niet.

     • Tja, meeste MAC gebruikers denken dat zij veilig zijn. Maar ik verstop een redelijk simpele code in bijvoorbeeld een pdf of in een foto of stukje muziek. Ik stuur die naar je mail adres of whatsapp (en die kan ik vervalsen zodat het lijkt alsof het van een bekende komt). Je opend de mail, klikt op de file die ik gestuurd heb en bats! Ik ben binnen!

      • Je moest eens weten waar sommige toe in staat zijn om jou hele computer over te nemen met 1 klik.
       Je moet er dan wel vrij veel versand van hebben.
       En zonder dat jij iets in de gaten heb.
       Geduldig wachtend tot dat jij b.v. gaat internet bankieren om je rekening leeg te trekken.
       Als je er bij stil gaat staan, dan trek je vandaan nog je internet stekker er uit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in