Naar mijn mening, als ervaren arts, was er nooit (en is er nog steeds niet) enige medische rechtvaardiging voor de extreme maatregelen die wereldwijd zijn genomen in de naam van één enkel onopvallend coronavirus (dat nooit nieuw was zoals beweerd werd), schrijft Dr. C. Stephen Frost.

De vermeende huidige pandemie was altijd al een medisch probleem. Artsen zijn opgeleid (of zouden dat moeten zijn) om medische problemen op te lossen.

Het vergt vele jaren van intensieve opleiding en ervaring om bekwame artsen voort te brengen. Het feit dat artsen buiten beeld zijn geraakt (en dat zij zich schandelijk genoeg overbodig hebben laten maken) bij het oplossen van een medisch probleem, zegt alles wat u moet weten over wat er is gebeurd.

De correcte uitoefening van de geneeskunde werd opzettelijk gecorrumpeerd door politici en pseudo-wetenschappers en de chaos, verwarring en angst die daarvan het gevolg zijn (met de kwaadaardige hulp van gedragspsychologen) is daar een rechtstreeks gevolg van.

Nu is het publiek niet in staat onderscheid te maken tussen goede en slechte wetenschappers.

Zij vertrouwen politici die zij vroeger wantrouwden!

De enige mensen die in staat zijn om het publiek uit hun Stockholm syndroom, cognitieve dissonantie, posttraumatische stressstoornis, zware depressie (kies maar uit) te leiden, als gevolg van meer dan een jaar van zware psychologische marteling door middel van angstpropaganda en “willekeur” (het opzettelijk scheppen van verwarring met gemengde boodschappen etc.), zijn eerlijke medische artsen.

Het publiek is wanhopig op zoek naar een geloofwaardige uitweg uit deze overduidelijke pseudo-medische chaos. Het publiek zal artsen geloven die het als eerlijk beschouwt en het zal hun voorbeeld volgen.

  Europa richt zich na de zomer op de ongevaccineerden

Het is de ethische plicht van artsen om dat voorbeeld te geven en het is vooral van belang dat artsen het vaccinatieprogramma een halt toeroepen door alarm te slaan over het enorme aantal sterfgevallen als gevolg van de “vaccins” en de fraude/het in de doofpot stoppen die zo duidelijk het gevolg is van het ontbreken van post-mortem onderzoeken.

Een positieve PCR-test is nooit gelijkgesteld met een “geval” en “sterfgevallen” werden op frauduleuze wijze gecreëerd door vervalsing van overlijdensakten om de bevolking angst aan te jagen voor het nemen van een gevaarlijk, onvoldoende getest, op genen gebaseerd vaccin dat ondoeltreffend was en dat zij niet nodig hadden, tijdens een vermeende noodsituatie die duidelijk geen noodsituatie was (Ioannidis).

En vergeet nooit de fraude met de varkensgrieppandemie van 2009 van de WHO. Als ik het goed begrijp, werd die specifieke episode van medische onzin bijna eigenhandig gestopt door een arts, Dr Wolfgang Wodarg, die vervolgens een officieel onderzoek afdwong bij de Raad van Europa, die de WHO naar behoren schuldig bevond aan fraude. En, iedereen vergat het!!!

Terugblik: toen de EU een onderzoek instelde naar de WHO omdat zij een neppandemie had uitgevonden om totaal overbodige vaccins te promoten

Gezien de flagrante afwezigheid van de gebruikelijke waarborgen en transparantie en de extreme mate van dwang, denk ik dat artsen moeten concluderen (uit de beste cijfers die we tot onze beschikking hebben) dat er wereldwijd een massamoord door de staat en een doofpotaffaire daarvan aan de gang is en dat die zal doorgaan.

In dergelijke hachelijke omstandigheden hebben wij artsen de professionele en ethische plicht om het publiek met spoed te waarschuwen voor de aanhoudende zeer ernstige staatscriminaliteit.

  "Artsen die betrokken zijn bij dit globale Covidvaccin experiment moeten worden geroyeerd en levenslang worden opgesloten"

De bewijslast ligt bij de staat om te bewijzen dat wij ongelijk hebben.

Zij zullen daartoe niet in staat zijn omdat zij met criminele bedoelingen massamoord in de doofpot hebben gestopt door bewijzen van massamoord systematisch te verbergen en te vernietigen.

Er komt een punt waarop alleen al de hoeveelheid valse ontlastende verklaringen wijst op de intentie om een misdaad te plegen.

Er valt nog veel meer over te zeggen, maar dit zijn mijn eerste, ietwat overhaaste gedachten.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ontmoet de man die zijn ziel verkocht aan Bill Gates – Dr Tedros Adhanom; van massale sterilisatiecampagnes tot hoofd van de WHOVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAmerikaanse CDC voegt in één week meer dan 2000 sterfgevallen toe in verband met COVID-19 injecties  – 917 sterfgevallen bij ongeboren baby’s
Volgend artikelDuitse politicus: “Inmiddels valt het woord covidioot terug op degenen die het hebben uitgevonden”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

42 REACTIES

 1. Wat ik al eerder merk: De ” staat” is het dodelijke virus.
  De leugens en misleidende berichten hebben hun werk gedaan en het punt “of no return” is al voorbij. Zonder toe te geven dat ze onmenselijk zijn kan de zogenaamde overheid niets meer repareren.

 2. Wie had ooit gedacht dat artsen zo corrupt konden worden, en zo makkelijk hun naam en beroeps eer te grabbel zouden gooien.
  Daar gaan heel wat jaren over heen voordat ze dat vertrouwen weer hersteld hebben, als dat ooit weer gaat lukken. Bij mij hebben ze het nou grondig verknald.
  Maar ze hadden het er voor, voor het juiste bedrag.
  Ze zouden aangeklacht moeten worden wegens medeplichtig, wanbeleid en nalatigheid.

  • Ik mijd voortaan artsen als de pest want ze zijn niet te vertrouwen en doen alles voor het geld. Mijn medicijnen haal ik voortaan uit de natuur en het werkt bij mij.

   • Die kennis doe je ook niet even zomaar in een week tijd op over wat je daar wel en vooral niet uit kan halen.
    Daar gaat enige tijd en studie aan vooraf voordat je daar handig in bent geworden.
    Anders kan je er ook goed ziek van worden en zelfs aan overlijden, als je zomaar wat doet.

    • Ja. De schapekudde is waar de wetenschap en technologie op teren / parasiteren. Zonder die schapekudde was er niets ontwikkeld. Want er wordt heel veel grof verdiend aan de schapekudde. Helaas kan er niet grof verdiend worden aan verfijnde wetenschap zoals de natuurgeneeskunde. Dat is erg spijtig.

     • Je hebt daar ook veel oplichters tussen die er allerlei fantasie verhalen op na houden om jou vooral maar iets totaal onzinnig te verslijten voor veel te veel geld.
      Wel eens van een Bach therapie gehoord.
      En zo heb je er nog veel meer.
      Dat maakt mensen ook huiverig om er in te geloven.
      Of al die Dr. Vogel oplossingen, waar 1 werkzame druppel opgelost in 1000 liter water zit, maar voor de hoofdprijs verkopen.

      • Ja dat is waar. Daar zitten ook kwakzalvers bij. Gelukkig niet zo schadelijk als de standaard kwakzalvers zoals Big Pharma en hun retenlikkers.

       • Ik ben heel wat mee geweest op huis adressen van dit soort kwakzalvers die van alles en nog wat probeerde te verslijten met mooie verhalen.
        Ik had een hex die daar nogal sterk geloof aan hechten en van alles probeerde.
        Maar zodra zij door hadden dat jij ze door had, gaan ze je zwart lopen maken omdat dat hun klanten kan beïnvloeden. En dat gaat geld kosten.
        Het was gelukkig gauw afgelopen met al dat geloof in allerlei wazige mensen.

 3. Zoals ik al eerder schreef, nu ook hier:

  De ellende is dat er een keiharde oorlog aan de gang is terwijl de meeste mensen niet begrijpen dat er oorlog is. Sommigen omdat ze zich laten leiden door de propaganda machinerie van de NPO en de rest van de weer eens verkeerde media, anderen omdat ze de fout maken oorlog enkel als oorlog te zien en erkennen als er militairen en bommen en granaten bij betrokken zijn.

  Dit is een nieuw soort oorlog een psychologische sociaal economische propaganda oorlog gericht op de ondermijning van het tot nu toe gangbare bestuurssysteem via het keer op keer door een veelheid van leugens en bedrog aanwakkeren van angsten bij de grote massa, zodat die massa uiteindelijk rijp is om slaafs commando’s en opdrachten uit te voeren en zelfs tot slaven te worden gemaakt.

  Deze slavernij zullen de meesten gewoon over zichzelf uitroepen vanwege de grenzeloze paniek waarin zij zich laten brengen. De meeste mensen zijn emotionele, en sorry dat ik het zeg, domme wezens die zich makkelijk iets laten aanpraten omdat zij niet wensen af te wijken van hetgeen zij als norm zien, of anders gezegd, wat hen als norm wordt voorgehouden, of wordt voorgelogen. Ik zie dan ook geen cavalerie komen om ons op het laatste nippertje te redden.

  Enkel als een fors deel van de nu nog verkeerde zogenaamd politiek correcte elite zich losmaakt van krankzinnigen als Schwab, Gates, Zuckerberg en hun politieke dienaren als Obama, Merkel, Macron, Biden en meer van deze totaal geestelijk gestoorden, bestaat er nog een mogelijkheid dat de mensheid de krankzinnigheid overwint zonder een bloedbad met in dat geval wellicht miljarden doden.

  Dat laatste zal dan voor het restant van de mensheid betekenen terug te keren naar een soort oertijd. Ook de gekken die dit alles oproepen zullen daar niet aan kunnen ontkomen, daarmee ook is bewezen dat zij duidelijk totaal en volledig geschift zijn! Als ze eens normaal zouden gaan nadenken zouden ze begrijpen dat het ook hun ondergang zal worden, maar dat zien zij anders!

  Als niet snel een groot deel van de elite zich losmaakt van met name totaal gestoorde miljardairs dan vrees ik het ergste. De tegenstanders van de gekken zijn met te weinigen en hebben te weinig macht om tegen te houden wat er verder zal gaan plaatsvinden. Dit laatste is al bewezen met de intocht van vele miljoenen islamieten en Afrikanen in Europa, een invasie die gewoon door blijft gaan ook al wensen de volkeren van Europa anders.

  Verder kan ook de gekte rondom een grotendeels gefantaseerde pandemie als bewijs hiervoor worden gezien, door het uitvoeren van gedwongen afstand tot elkaar houden, het dwang en terreurmaatregelen opvolgen, het slaafs overal mondlapjes dragen, avondklokken respecteren en nog veel meer idiotie die terroristen voor de mensheid in petto hebben.

  Helaas heeft onder andere de Tweede Wereldoorlog duidelijk gemaakt dat het leeuwendeel van de volkeren braaf doet wat welke terroristen ook van hen eisen: lijfbehoud noemt men zoiets. Tijdens die oorlog deed men dit, wetend dat er andere landen waren en dus militairen die de terroristen bestreden. Men moest geduld uitoefenen en afwachten tot geallieerde troepen de vijanden hadden verjaagd.

  Nu ligt alles bij deze psychologische propaganda oorlog heel anders, er zijn geen geallieerde troepen! Wij, de nu nog net vrije volkeren, zullen het zelf moeten doen! En daarom vrees ik helaas het ergste.

  • En sorry dat ik het zeg?
   Ik vind mij leven lang al dat de meerderheid uit zeer beperkte verstandelijke mensen bestaat.
   Op gaan in de massa is veel makkelijker, hoef je ook nergens over na te denken.
   Er zijn maar zeer weinig mensen waar je ook een echt goed gesprek mee kan voeren.
   Vrijwel iedereen is enkel in zichzelf geïnteresseerd en in ze eigen belangen.

   • Ik roep altijd al, de gemiddelde mens is van het niveau Jip en Janneke, die mensen snappen het niet, hebben het nooit gesnapt, gaan het nooit snappen. Lekker met de meute meelopen, dan hoef je zelf niet na te denken. Ze zien alleen niet dat die idioten allemaal zo denken, dus iedereen volgt elkaar zonder nadenken. Ze doen maar wat. Lekker volgen, lekker deugen. En dan krijg je je prik en ga je dood (als je geluk hebt).

  • Zo is het precies, Bozeoudeman. We zijn het slachtoffer van de dynamiek die in de Debielenkudde-Psychopaten Verengiging heerst. We ontkomen er niet aan als verstandig denkende mensen. De mensheid heeft zijn toppunt bereikt met deze onstuitbare Vereniging, en alleen via de dood kunnen wij hier nog aan ontsnappen. Of we moeten de rest van onze tijd gestresst zitten kijken naar de zieke zooi die ze uithalen, net zoals je naar de gekken in een gekkenhuis zou kunnen zitten kijken. Maar helaas zitten we midden tussen die gasten, dus de afstand is slechts 1,5 meter en de kans is groot dat we geraakt worden door ze. De gekte is de nieuwe norm geworden, en de kudde zal ook aan deze norm blijven vasthouden.

   • De meeste hebben ook wel door dat zelfstandig nadenken en een eigen mening vormen je in de problemen terecht kan komen en consequenties kan hebben waar je verder weinig steun zal vinden.
    Dus laten ze het maar om er aan te beginnen.
    Omdat ze eigenlijk gewoon te laf zijn om er aan te beginnen.

    • Laf zijn ze ja. Mss dat ik daarom wel nooit reacties krijg van die Ingespotenen als ik ze de gruwelverhalen van de gifspuit door-app. Ze reageren er nooit op!

      • Ja. Zo lijkt het wel. Ze vragen ook niet eens hoe het met mij gaat. Dus ik laat ze maar barsten. En verder wil ik ze ook niet meer zien, met hun gelul en nooit.nl appjes. Maar wel ingespoten zijn, deze hypocriete klootzakken. Fuck it.

  • Ze zijn uitgedanst en dachten ze echt dat ze als ze zich massaal hun zouden vaccineren dat ze vrij zouden komen whahahaa. Sommigen zijn zelfs te dom om te poepen.

   • Hahaha! DAT zei die Hugo de Pharma-hoer! Ik vroeg me al af wat die frikadel te maken had met hem. Wat een eikel zeg. Maar de kudde vindt het leuk, he.

 4. Dr. Stephen Frost, prominent medical doctor human rights activist and anti-war whistleblower. North Wales. Founder of Doctors for Covid Ethics. Research Associate of the Centre for Research on Globalization (CRG).

  (In zijn slotzin zijn de woorden “hurried thoughts” als “overhaaste gedachten” naar het NLs vertaald, maar hij bedoelde zelf “haastige gedachten”. Overhaast zou betekenen dat hij kort door de bocht is gegaan, maar dat was deze man niet.)

  Weer een super bijzonder artikel geplaatst door FN. Frost heeft een heel concrete opsomming van de globale massamoord geformuleerd. De heersers moeten inderdaad hard gaan liegen om het tegendeel te bewijzen, maar of ze ooit verantwoordelijk worden gesteld vraag ik me af. Hier is een brief van zijn Doctors for Covid Ethics, in Februari dit jaar.

  https://doctors4covidethics.medium.com/urgent-open-letter-from-doctors-and-scientists-to-the-european-medicines-agency-regarding-covid-19-f6e17c311595

  Dit zou door minstens elke huisarts gelezen moeten worden! Het verbaast me werkelijk dat de huisarts het lef heeft je die gore vaccinatiebrief te sturen. Maar kennelijk denken ook zij dat iedereen een halfgare is. En daar begint (in elk geval in NL) de “medische zorg”: bij de huisarts. De huisarts is de nucleus van jouw medische zorg. Zonder de huisarts kom je nergens; de huisarts bepaalt of je medische “zorg” krijgt. Huisartsen werken samen met de “zorg” verzekeringsmaatschappijen. En zo gaat het pad verder.

  Als alle artsen er recht vooruit komen dat zij achter de organisatie van de Doctors for Covid Ethics staan, dan kan het bedrog ophouden. Maar helaas worden artsen ook onder druk gezet door de debielenkudde die er om smeekt ingespoten te worden uit angst voor de nep-pandemie.

  En zo dendert de doodstrein voort. Ook al zijn er bijzonder nobele mensen zoals Frost in de wereld.

 5. P.s. over de swine flu fraud van 2009:
  “And, always remember the WHO swine flu pandemic fraud of 2009. As I understand it, that particular episode of medical nonsense was stopped almost singlehandedly by a medical doctor, Dr Wolfgang Wodarg, who subsequently forced an official investigation at the Council of Europe which duly found the WHO to be guilty as charged of fraud. And, everybody forgot!!!”

  Hier heeft hij een goed punt: iedereen heeft het alweer vergeten. Zo kort is het mensengeheugen, als ze het al wisten over de fraude van de varkensgriep. Mensen vergeten de meeste zaken alweer binnen een week of korter, want dan komt er weer een ander spannend verhaal op de boobtube, zoals de aanslag op Peter de Vries. En dat vergeten ze dan ook weer met een paar dagen. Maar angst om dood te gaan aan een (nep) pandemie vergeten ze niet snel, vooral niet als ze er elke dag mee geconfronteerd worden in de media. Wat een taktiek om zo het korte mensengeheugen te manipuleren en te bespelen!

 6. Ja Bert, het is apart dat het wel gauw afgelopen is met dat zulk wazige mensen, maar dat het niet gauw afgelopen is met die schunnige kwakzalvers in de Big Pharma en de Big Politiek. Waar ligt dat aan? Dat mensen er een kick uit krijgen een lekkere gifspuit ingespoten te krijgen? Ipv kruidenmengsels op te eten? (en bovendien is de corona kwakzalver campagne zwaar gefinancierd en door “echte wetenschap” bestempeld, en die van de wazige mensen niet..)

 7. Bert, ik had ooit een vriendin die ook van alles probeerde: smeerseltjes die op het dijbeen moesten, de magnetiseur waar ze trouw heen ging en mij ook heensleepte (en die bozig werd hij toen ik zei dat ik niks merkte van zijn handoplegging voor destijds 60 gulden), pilletjes en hoge-dosis inspuitingen van iets, naar de Chinese acupunctuur, en nog meer. En ondertussen volgde ze de ene opleiding na de andere door Papa Staat betaald, waarna ze steevast weer de ww in ging omdat ze het werk dan weer niet kon uitstaan, en ze at alleen vegetarisch en was constant sjacherijnig en had een vreselijke haat voor haar medemens en liep dan met een zure bek van jewelste rond en was dagenlang niet te genieten tot ze er weer een beetje uitkwam, en ze dirigeerde iedereen met haar opinies. (is ook geen vriendin meer hoor). En ik vraag me nu alleen nog af of ze nu ook niet Ingespoten is. Het zal best wel omdat ze daar ook vast een fijn gevoel van gekregen zou hebben.

  • Vrouwen zijn daar ook veel bevattelijker voor.
   Overal waar je dan komt tref je alleen vrouwen aan.
   Mannen zijn daar veel te nuchter voor ingesteld om overal in te geloven.
   Op een enkele uitzondering na.

   • Dat merk ik ook. En het wordt vaak gebruikt als een excuus waardoor anderen dan rekening met je moeten gaan houden. Die magnetiseur was echt de grootste kolder. Maar hij had bevoegdheid gekregen van Papa NLse Staat om er geld mee te verdienen aan idioten. Dan had je nog die “paragnost” destijds, die ook door Papa NLse Staat op een voetstukje werd gezet zodat hij ook geld kon boeren. Ach, ze hadden in NL destijds toch ook de Pedo Partij? Alles kan hier man, maar tegelijkertijd zijn ze zo bekrompen als een geconstipeerde darm. Het gaat alleen maar om poen hier, geloof me, nog erger dan in de VS. Zie jouw voedselbank verhaal.

 8. Mijn complimenten voor alle comments. Erg goed verwoord en ook mijn ervaring. Eigenlijk zijn de ‘wakkeren’ levens redders maar de ontvangen respons is vaak niets of dat je n wantrouwige beul bent die es effe de sfeer komt verzieken. Tja helaas ik blijf toch voor de waarheid gaan. Het doet me ook denken aan een belangrijk citaat uit een boek van Paul Ferini dat ik lang geleden gelezen heb. (Het is een korte versie van het wereldboek ‘Een cursus in wonderen’) Als ik het goed heb was het citaat: Er is moed nodig om onze eigen gedachten aan een uitvoerig onderzoek te onderwerpen. Uitsluitende gedachten moeten met wortel en tak worden verwijderd en insluitende gedachten moeten worden verwelkomd. Maar pas op: Degenen die de moed hebben hun eigen verantwoordelijkheid te nemen en hun overtuigingen aan een onderzoek onderwerpen zijn de eersten die een aanval te verduren krijgen.

  • Het gaat hier soms van de hak op de tak en meer in een artikel en alle reacties.
   We zijn wel hier allemaal zeer kritisch en niet bepaald van de pot gerukt.

   • Inderdaad, denk dat de meesten die hier neerstrijken wel gemeen hebben dat zij om welke reden dan ook in meer en mindere mate hebben moeten ‘leren’ incasseren. Ik werd er iig zelfbewuster van, kritischer en bracht me dichter bij de waarheid (hopelijk ook wat wijzer;)

 9. Bang voor de dood die toch vroeg of laat komt. Daarom gebeurd dit. Inspuiten om de onvermijdelijke dood uit te stellen. Die uiteindelijk toch komt. Na enige jaren of juist veel eerder door de spuit. 2 wij zijn niet het lichaam maar de bewoner van het lichaam. Ken u zelve en u zal de waarheid kennen. Zolang als wij dat niet doen blijven wij een speelbal van andere kwaadaardige personen die wel bekend zijn met die waarheden en dat geheim houden in secret societies. Free- masons is het sleutelwoord hier. Die zijn overal geïnfiltreerd. Complottheorieën? Alle zogenaamde c theorieën ontrafelen zich nu als 100% waarheid. Covid 19 gaat heel erg diep. Enorm diep. Dat is allemaal voorbereidend werk voor de schade die 5g zal Aanrichten. Dat komt door het covid 19 virus zal dan aangegeven worden door de kwaadaardigen. Dat is het hoofddoel van de covid 19 campagne. Aardige bijkomstigheden zijn dan totale ontwrichting van de economie waardoor alle bezit moet worden overgeheveld naar de kwaadaardigen (jij zal niks bezitten en blij zijn. Let op. Jij. Niet wij. Klaus zal dus nog wel bezit hebben). Tweede zijpad is massale werkloosheid en daardoor totale afhankelijkheid van de staat. Dan invoer van universal creditsystem. Met als idee erachter. Je hebt niks en zal moeten. Daarom moet de economie ontwricht worden. Ander covid zijpad. Trans humansme. Ook te zien op wef site. Met vaccineren kan men dan elk waanzinnig experiment uitvoeren. Daarom moet iedereen wennen aan regelmatig vaccineren. Zogenaamd update vaccinatie. Ander cpvid zijpad. Moord en sterilisatie via de spuit. Is ook een agenda van de cabal. En opnieuw 5g. Via de spuit zaken inbrengen voor traceerbaarheid van een ieder. Daarom de 1.5 meter dwang. Maar de hoofdreden van covidlancering is het vooraf indekken tegen dood door 5g straling. Een van de 5g frequenties is schadelijk voor het zuurstof molecuul. Nog meer ademnood. Maar dat zal dan door nieuwe covid varianten komen die zich ontwikkelen in ongevaccineerden. Meer vaccinatiedruk dus. De kwaadaardigen rollen nu gewoon het plan uit. Alle eindjes aan elkaar verbinden dan zie je het. Helder. De bedoeling van misleiding is ook dat wie de kwaadaardigheid wil aantonen op de verkeerde plaatsen gaat zoeken. Dat gebeurd nu ook. Ondertussen gaat men gewoon door. Connect the dots. All the dots!!!!! Use commen sense. And you will see it. Clear. As clear as day. Een beroep doen op de rechtstaat is compleet zi loos. Die hebben iks meer te zeggen. Wij zullen het zelf moeten doen. Or else. Good luck.

 10. Sinds 9-11 gingen mijn ogen open, wonderlijk hoeveel shit je dan ziet die anderen niet zien, of eerder niet wensen te zien.
  Als ze maar in hun happypeppy wereld kunnen leven.
  Hersenloze pinda’s.

 11. Jean,
  Ja, wij weten dat de politiek een smeerlappen bende is, maar laten wij eerlijk zijn hoever dat dit tuig onder leiding van Rutte is is ge zak dat is nauwelijks te bevatten.
  Hij is mede onderteken naar van het vermoorden van gehele mensheid en het ergste is dat het volk daar even vrolijk aan mee doet, hoe ziek is je geest dan al niet.
  MENSEN HEBBEN NIETS GELEERD VAN 1940 – 1945 EN WIJ DURVEN DAN TE ZEGGEN DAT HET VOLK SLIMMER IS DAN VROEGER.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in