Freepik

Het aantal mensen dat lijdt aan plotselinge hartdood en sterft aan onverwachte ziekten blijft stijgen tot een verontrustend niveau.

In de afgelopen twee jaar zijn fatale hartstilstanden, kanker, bloedstolsels en sterfgevallen door “onbekende oorzaak” tot ongekende hoogten gestegen. Deze plotselinge sterfgevallen vertonen echter geen tekenen van vertraging en blijven een venijnige opwaartse trend vertonen, schrijft Frank Bergman.

De CDC heeft de gegevens met onderliggende oorzaken sinds 2021 niet meer bijgewerkt.

Hoewel bekend is dat grote aantallen mensen onverwacht zijn overleden aan hartstilstanden en kanker, worden de oorzaken van veel plotselinge sterfgevallen niet openbaar gemaakt.

Zoals Slay News heeft gemeld, is de kwestie van mensen die plotseling overlijden nadat ze in het openbaar in elkaar zijn gezakt nu zo frequent geworden dat veel gevallen het nieuws niet meer halen.

In het weekend viel de populaire 30-jarige zanger Pedro Henrique midden in een concert dood neer nadat hij op het podium een zware hartaanval had gekregen.

Kijk:

Net als 88% van de Brazilianen was Henrique Covid mRNA gevaccineerd.

Vorige week nog stortte het 51-jarige Turkse parlementslid Hasan Bitmez in het parlement in terwijl hij tekeer ging tegen Israël.

Na te hebben verklaard dat Israël “de toorn van Allah” zou moeten ondergaan, viel Bitmez dood neer op de staat.

  Je bent zo stom, je verdient het om te sterven

Hij stierf aan een zware hartaanval.

Naar verluidt was de wetgever ook gevaccineerd.

Er staan veel van dit soort verhalen online, en we weten dat er de afgelopen jaren buitensporige sterfgevallen zijn geweest.

Dr. William Makis, een oncoloog, beweert dat het vaccin een zeer giftige cocktail is van twee nanodeeltjes.

Makis gelooft dat de injecties turbokankers en hartstilstanden veroorzaken.

Het populaire Twitter/X account Ethical Skeptic heeft gedetailleerde analyses gepost op het platform.

De accounthouder, die zichzelf omschrijft als een CEO en een systeemwetenschappelijk ingenieur die heeft gewerkt bij de inlichtingendienst van de marine, heeft alarmerende cijfers gedeeld op X. Hij meldde een grote toename van plotselinge hartstilstanden.

Hij meldde een grote toename van plotselinge hartdood in de leeftijd van 0-54 jaar.

Volgens de gegevens, die betrekking hebben op de jaren vóór de pandemie tot eind 2023, blijkt dat het aantal plotselinge sterfgevallen niet afneemt.

Volgens de gegevens steeg het aantal plotselinge hartdoden onder mensen jonger dan 54 jaar tot 41,5 procent boven het niveau in week 48 – van 27 november 2023 tot 3 december 2023.

  Vaccinbeschadigden delen hun vaccinmisère

Zoals Ethical Skeptic opmerkt, kwam het sterftecijfer in week 48 overeen met de pandemische maand augustus 2021.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

28-jarige profbasketbalspeler sterft plotseling aan hartaanval – zie de verbluffende reden waaromVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIn video: Hamas-strijders vallen Israëlische gepantserde voertuigen aan vanaf Point Blank
Volgend artikelDuitse minister van Volksgezondheid geeft toe dat Covid-prikken niet werken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Daar gaan weer….. niet vergeten te gourmetten he schapen!!!!! fijne kerstdagen de familie kan volgend jaar weer bestaan uit minder deelnemers!!

 2. Dit kan natuurlijk absoluut nix te maken hebben met de wonderspuitjes, honderden nieuwe redenen maar het ENE en ENIGE wat er is bijgekomen/veranderd , nee dat is zeker niet de oorzaak! Aldus de stront van deze wereld…. Men noemt het elite, maar dat vind ik helaas geen elite, stront is eigenlijk nog te goed!

 3. Oorlog’s misdaad, mede mogelijk gemaakt door zichzelf te laten spuiten, onder druk door de 💰Waanzin vd regeringen en de Walgelijke Pharma-mafia-industrie… maar het blijft de eigen schuld dikken BULT…

 4. Zijn de mensen in Israel echt gevaccineerd? Zullen de joodse zijn piep klein bevolking beschadigen en offeren voor het experiment om het westen te helpen? of hadden zij een andere plan?

 5. Dood of langdurig ziek bij de geprikten. Langdurige uitval op het werk door vaccin schade onder de noemer ” burn-outs ” en depressie, stijgt enorm.

  ” Nederlanders laten zich steeds vaker maandenlang niet zien op hun werk vanwege heftige psychische klachten zoals burn-outs en depressies, blijkt uit cijfers van de arbodiensten HumanCapitalCare en ArboNed. Over een periode van twaalf maanden steeg het langdurend verzuim door stressgerelateerde klachten met bijna 8,5 procent. ”
  https://www.ad.nl/gezond/we-laten-ons-maandenlang-niet-zien-op-werk-flinke-zorgen-om-burn-outs-dit-is-niet-normaal~a618889f/

 6. Zou toch haast denken dat die gifspuit ook ontworpen is om het “logische denken” bij de vaxxers te elimineren….
  Als men de aanknopingspunten nu NOG niet ziet……. En… men hoeft niet eens zo ver te kijken, alleen al in mijn familie/vriendenkring is het mentale en fysieke chaos…… sinds het prikje….. Dan nog maar te zwijgen over de ambulance die ik met GROTE regelmaat langs zie komen…..sinds het prikje…..

 7. Word tijd dat mensen bij bosjes neer gaan vallen door die spuit want de rest ziet het nog steeds niet en het is ook maar 1 procent. Nu kan kan ik weer toneel blijven spelen op die kerstborrel en ander familie verplichtingen waarbij ik mijn kop moet houden omdat ze je anders vragen of het wel goed met je gaat en bellen ze elkaar op uit bezorgdheid over jou.
  Ik zou bijna zeggen boeren indigos en lichtwerker trek het lichtzwaard en ontketen een revolutie voordat ik straks weer oliebollen moet eten met nietswetende schapen die roepen.. happy newyear.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in