Miljardair vaccinpusher Bill Gates heeft zojuist toegegeven wat COVID-vaccinsceptici al jaren zeggen: de experimentele mRNA-injecties werken niet. Gates zei maandag tijdens een discussie in het Lowy Institute in Sydney, Australië, dat de huidige COVID-vaccins niet veel “bescherming” bieden, bericht Jamie White.

“We moeten ook de drie problemen van [mRNA] vaccins oplossen,” begon Gates. “De huidige vaccins blokkeren de infectie niet. Ze zijn niet breed, dus als er nieuwe varianten opduiken verlies je bescherming, en ze hebben een zeer korte werkingsduur, vooral bij de mensen die er toe doen, namelijk oude mensen.”

De openhartige bekentenis van Gates is opmerkelijk aangezien social media bedrijven gebruikers censureren en verbannen voor het doen van soortgelijke beweringen.

Als de vaccins niet werken, zoals zelfs Gates beweert, waarom dringen zoveel regeringen en gezondheidsinstellingen ze dan nog steeds op aan het publiek?

In de discussie riep Gates ook op tot meer financiering voor de Wereldgezondheidsorganisatie om een “speciaal team te creëren, niet alleen voor als de epidemie komt, maar om elke vijf jaar naar de landen van de wereld te gaan en ervoor te zorgen dat deze oefeningen worden gedaan.”

“Weet je, we doen brandoefeningen, weet je, het ministerie van defensie doet oorlogsoefeningen, we moeten voor epidemieën oefenen,” zei hij.

  Zenuwstelselaandoeningen na de prik - een gevalsstudie

“We moeten om de vijf jaar een uitgebreide oefening doen op zowel nationaal als regionaal niveau om voorbereid te zijn op een pandemie en je hebt een wereldwijde groep nodig die iedereen controleert.”

De Gates Foundation heeft, samen met de WHO en Johns Hopkins, in oktober 2022 een dergelijke pandemie-oefening gehouden, genaamd Catastrophic Contagion, een simulatie met een veel dodelijker virus dat specifiek gericht is op kinderen.

Gates stelde dat pandemieën op dit moment “eng zijn” omdat mensen te gemakkelijk kunnen reizen, en riep op tot “bewaking op alle luchthavens” om te controleren op mogelijke verspreiding van het virus.

“Bij de Spaanse griepepidemie was de reden dat deze zich zo snel verspreidde de demobilisatie van de Eerste Wereldoorlog, waardoor we een onnatuurlijk niveau van reizen hadden.”

“Dat niveau van reizen was minder dan 1% van het hedendaagse reizen. Dus het grote schrikbeeld is hoe snel dingen wereldwijd kunnen gaan.”

“En daarom heb je op alle luchthavens zowel riolering- als luchttoezicht nodig, zodat je snel kunt zien dat er iets vreemds aan het verspreiden is en de instrumenten daarvoor.”

Gates prees ook Australië voor het opleggen van onbepaalde draconische lockdowns aan zijn bevolking tijdens de COVID-hysterie.

“Sommige dingen die opvallen zijn dat Australië en een zevental andere landen al vroeg diagnostiek op bevolkingsschaal uitvoerden en een quarantainebeleid voerden,” zei hij.

Bekijk de volledige opmerkingen van Bill Gates:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BILL GATES DOSSIER

Bill Gates in India’s Hooggerechtshof aangeklaagd voor COVID-19 vaccinmoord – doodstraf geëistVolg Frontnieuws op Telegram

  Farmaceutische slangen: Dertien onweerlegbare feiten over slangengif, Big Pharma en biologische wapens

Lees meer over:

Vorig artikelVK: Oversterfte steeds extremer, mainstream vraagt om onderzoek
Volgend artikelDuitse minister van Buitenlandse Zaken heeft zojuist hardop Rusland de oorlog verklaard
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. Ik lees niets anders dan promotie.
  En zie iemand die de hele globe over reist om zijn satanische behoefte aan macht te voeden.
  Niets nieuws .
  Psychologische wartaal. Waar je geest ziek van wordt.
  Hij spreekt geen enkel woord dat ons bevrijdt van hem.
  Bagger.

 2. De Spaanse griep is ontstaan,. Door de stress honger en minder hygiënische toestanden die wwi met zich meebracht de Spaanse griep heeft ook maar 1 seizoen geduurd, en de mensen waren na twee maand die nonsens allemaal al beu. De grootste seriemoordenaar zal ook nog eens spreken… En vrees dat ie zijn eigenste onzin geloooft

  • @Wouter, Spaanse griep ontstond pas toen de met experimenteel serum ingespoten USA soldaten voet aan wal zetten in Europa/loopgraven. De uitrollers : Frederick Gates en de Rockefellers.

   Was ook een georchestreerde wipe-out.
   Zelfde methode : inspuiten/Mondkapjes/Quarantaines rest ging vanzelf.

    • Kranten in het neutrale Spanje schreven in 1918 als eerste over de ziekte, die het had voorzien op de longwegen van in de eerste instantie Amerikaanse soldaten. De Rockefeller University in New York was de bedenker van dit jekyll and hyde-goedje met tientallen miljoenen doden tot gevolg wereldwijd en slechts jonge mensen lieten het lootje.
     Met de kennis van nu kun je concluderen dat de ‘spaanse griep’ een eerste aanzet was de op de Georgia Guide Stones vermelde sanering van de omvang van de wereldbevolking.

   • Sterker nog, ik dacht Rockefeller heeft veel geld betaald destijds om de naam spaanse-griep te gebruiken voortaan ,omdat de zieken in het begin voornamelijk geïnjecteerde Amerikaanse soldaten waren, dus.

 3. Dat er geen onbespoten ex-commando’s opstaan en deze Demon naar de hell terug brengen is mij een raadsel. Bill Gates is vroeger zo erg gepest dat hij nu wraak neemt op alle mensen. Een grotere psychopaat bestaat er niet. Massa moordenaar.

 4. Ah mooi, Billy boy heeft natuurlijk weer een oplossing net als de vorige die niet bleek te zijn wat die verkocht.

  Eens kijken hoeveel sukkels hem weer gaan geloven deze weldoener die per direct prooi mag zijn van zijn slachtoffers.

  Dat zijn eigen remedies hem maar goed mogen bekomen.

 5. Is die schrijver dommig… Gates of Hell zit zich gewoon te verkneukelen over hoe goed zijn experiment geslaagd is. Meer dan twee jaar later is hij het er over eens dat de rotzooi niet werkt? Het werkt als de beste, maar inderdaad niet als bestrijdingsmiddel tegen het eoa onzichtbare, nooit geisoleerde super dodelijke ‘virus’ met allerlei onzichtbare, nooit geisoleerde ‘varianten.’ En dat zegt hij. Niks meer en niks minder.

  p.s. valt het niet op dat er de laatste tijd geen ‘variant’ meer uit de hoed is getrokken. En de schaapies zijn het alweer vergeten dat ze ooit een ‘variant’ hadden. Die ‘varianten’ deden het toch hartstikke goed voor de gifspuiterij! Wat nu, een andere pandemie? Dat zegt Gates toch ook de hele tijd? Of niet?

  • @Immortal, Ja dat klopt de volgende pandemie komt door de mens zelf zegt ie…En hij liegt niet…Zijn de vrijwillig gmo geprikte…

   • Nuke, zeg dat wel. De pandemie zit nu IN de mens zelf. Gates hoeft niks meer te doen, behalve dan nog rijker te worden aan ‘bestrijdende’ slangen-olie dat niks doet voor de immuun-aangetaste, ten dode opgeschreven volgespotenen. Verwacht hij dat de ‘pandemie’ dit jaar nog losbarst? Hij heeft het niet over de timeframe. Hij zal vast vol spanning zitten te wachten….

  • Klopt. Wat de massa voorgeschoteld krijgt zijn synthetische sequenties in elkaar geknutseld achter de pc. Het natuurlijke “virus” is door niemand ooit in gezuiverde vorm aangetoond. Zelfs een oproep met een miljoen als prijs heeft niemand tot nu kunnen verleiden de prijs in ontvangst te nemen. Zegt alles.

  • Ja hij heeft alweer in de toekomst gekeken ( zijn glazen bal )
   En heeft de volgende vreselijke Pandemie alweer vooruit gezegd .
   En zij lachend dit keer zullen jullie het allemaal geloven (er aan geloven )

 6. p.s. Deze mentaal gestoorde zak bagger is het grootste ‘virus’ dat ooit bestond. Kennelijk heeft niemand daar het gifspuitje voor.

  • @Immortal, Billie is in transmissie naar een geslachtloze entiteit met zijn smerige oestrogeen hangtieten. Wel makkelijk te tracken zo , gewoon het spoor van ‘heksenmelk’ volgen wat uit zijn titten drupt..

 7. Het brede “beschermende” prikje is in de maak.
  De hel barst echt los als hijmet zijn world horrror organisatie de totalitaire macht heeft.
  Het 10x ergere (fictieve) virus is ons al beloofd.

  De prikgeiten zijn duidelijk al hersendood. Met een ongeveer geperforeerde bovenarm horen dat je zinloos bent geprikt en.. ..wachten op de volgende. Kansloos volk.

 8. Na elke oefening van het leger breekt er niet een paar maanden later oorlog uit. Na brand oefening breekt er niet een paar maanden later brand uit.
  Na een pandemie oefening, breekt hij binnen no time echt uit, volgens gates dan.
  En dan ook nog eens exact volgens het script dat gebruikt is voor de oefening.
  Liggen de maatregels allemaal al klaar bill? En de octrooien voor de vaccin productie, de aangepaste testen en misschien ook al een naam die eraan gegeven gaat worden?
  Kortom een herhaling van de corona pandemie.
  Er is niet veel ruimte voor creatviteit om wat anders te verzinnen dan een herhaling. Alleen de volgzaamheid van het volk zal minder zijn (hopenlijk).

 9. Allemaal gezwets zonder wetenschappelijke ondergrond. De drijvende kracht is commerciële uitbuiting en controle over de massa’s.

 10. Iedereen had kunnen weten dat geen enkel vaccin werkt tegen welk griepvirus dan ook.
  De feiten gaven immers allang aan dat ondanks de jaarlijkse griepprik, de griep nooit is verbannen maar jaarlijks terugkeert!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in