De 79-jarige onthult dat zij lijdt aan constante pijn, duizeligheid, duizeligheid en andere symptomen nadat zij haar tweede dosis van het Moderna-vaccin heeft gekregen.

Actrice Sally Kirkland, bekend van haar Academy Award-winnende optreden in de biopic film ‘Anna’ uit 1987, is een pleitbezorgster geworden voor het niet nemen van het Covid-19 vaccin nadat ze een ernstige bijwerking kreeg van de Moderna prik, schrijft Dailyexpose.co.uk.

In een recente aflevering van “The People’s Testaments,” vertelde Kirkland aan Polley Tommey: “Zo zeker als ik mijn eigen naam ken, zou ik je adviseren om het vaccin niet te nemen.”

Nadat ze had gezien wat een van haar vriendin meemaakte nadat ze het virus hadden opgelopen, besloot Kirkland om beide doses van het Moderna-vaccin te nemen.

Gelukkig herstelde haar vriendin, maar vijf maanden nadat ze haar tweede Moderna-prik had gekregen, heeft Kirkland nog steeds constante pijn.

De 79-jarige actrice zei dat ze voor ze het vaccin nam helemaal gezond was. Ze zei echter dat ze vrijwel direct na de tweede prik last kreeg van hoofdpijn, duizeligheid, misselijkheid en gewrichtspijn.

Kirkland zei dat sommige artsen weigerden haar symptomen in verband te brengen met het vaccin, ondanks het tijdsbestek van haar reactie. Sommige artsen deden dat echter niet – verschillende artsen vertelden haar dat het vaccin de zenuw in haar hersenen had aangevallen die in haar hele lichaam duizeligheid, duizeligheid en gewrichtspijn veroorzaakt.

Op een bepaald moment, ’s avonds laat alleen, vertelde Kirkland, dat ze door de duizeligheid was gevallen, wat resulteerde in een gebroken teen en een verstuikte enkel.

Nu slikt Kirkland meerdere medicijnen tegen pijn, misselijkheid en duizeligheid en gebruikt ze afwisselend hot packs en ijs voor haar gewrichten. Ondanks haar pijn blijft de actrice werken omdat ze zichzelf moet onderhouden.

  Narratief instorting: VS gezondheidsautoriteit CDC geeft toe dat er geen gegevens zijn van een ongevaccineerde die COVID verspreidt na herstel

Tijdens een recente acteerklus in New Orleans werd Kirkland met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar een arts haar naar verluidt vertelde: “Je bent niet de eerste. We hebben andere mensen gehad die het Moderna-vaccin kregen, dat de zenuw in hun hersenen aantastte en al deze symptomen veroorzaakte.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Italiaanse chirurg over het 18-jarige dodelijke vaccinslachtoffer: “Zoiets is nog nooit gezien, het is niet normaal”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelIs grafeenoxide de oorzaak dat de Japanse autoriteiten Moderna’s verontreinigde covid-vaccins hebben opgeschort?
Volgend artikelDuitse kinderarts uit Dortmund vaccineert kinderen niet tegen Corona – hij baseert dit op 2 sterfgevallen uit zijn praktijk
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Geef mij aandacht “slachtoffer”, want blijkbaar na 79 jaar, kan ze nog steeds niet begrijpend lezen, wat de gifprik al heeft aangericht

  2. Nee, de overheid maakt zwaar misbruik van het vertrouwen die de mensen hebben in die overheid. Mede zijn ze slachtoffer van het misdadige PR optreden en massapsychose. Wappies hebben daar altijd al doorheen geprikt omdat hun zintuigen die bedrog aanvoelen scherper zijn.

  3. Het is onvergeeflijk, dat de regering de burgers de Coronavaccin te lang voortduurt….
    Regering is een pedofiele satanische duivelvereringen….

  4. Toen ik nog op FB zat had ik heel veel discussies met mensen die vonden dat ik een anti vaxer was, wat natuurlijk onzin is , omdat iedereen gevaccineerd is tegen van alles. Wat mij weerhield was het experimentele karakter van de corona vaccins en dus zei ik maar, ik vertrouw op mijn immuunsysteem. Achteraf ben ik daar zo blij om. Wel heb ik mij in die tijd kapot gevochten om mensen te overtuigen die vaccins niet te nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in