Iedereen hoopt met Omicron op een einde van de pandemie. Maar de waarschijnlijkheid is groot dat ze op andere manieren zal doorgaan. De pandemie is een gigantische controle-industrie die niet zonder slag of stoot zal verdwijnen, schrijft Christoph Pfluger.

Hoe eindigt een gevecht? Deze vraag rijst nu het pandemienarratief om diverse redenen geleidelijk aan het instorten is:

• Het virus is onoverwinnelijk, zoals miljarden voor hem. Je kunt er alleen maar mee leren leven. Dat is waar je weet hoe het gaat.

• Vaccinatie heeft weinig effect op infectie, getuige de recordhoge verbreiding van de ongevaarlijke Omicronvariant. De belofte van vaccinatie – een terugkeer naar vrijheid – kan niet worden waargemaakt. Het zal een leugen te veel zijn.

• Meer dan dat, voortgezette vaccinatie leidt tot meer sterfgevallen. Waar geboosterd wordt, neemt het sterfteoverschot toe.

Dus de strijd zal eindigen. Maar hoe? Er zijn historische voorbeelden:

• De draaihalzen heersen, zoals aan het einde van de DDR. Wie herinnert zich nog hun namen? Egon Krenz – een paar weken, Hans Modrow – minstens een paar maanden.

• Namen voor voetnoten in het grote geschiedenisboek. Dit lot zal ook floreren voor de pandemische draaihalzen. Ze zullen geen toekomst hebben en er zal ook geen toekomst met hen zijn.

• Voorkomen van uitholling van politiek, economie en samenleving door hervormingen. Dit is wat Gorbatsjov zonder succes probeerde. Sommigen zeggen dat hij het vermogen niet had. Anderen zeggen dat de taak onoplosbaar was – het systeem was te verrot en te leugenachtig. Ik ben ervan overtuigd dat de pandemiebeheerders die zichzelf met hervormingen willen redden, ook zullen falen. Het systeem – en daar heeft Klaus Schwab gelijk in – heeft een reset nodig.

• Vechten tot het bittere einde. Er is een historisch model voor deze optie: de eindfase van de Tweede Wereldoorlog in het westelijk deel van de Stille Oceaan. De Japanners, religieus gehecht aan hun keizer en zonder serieuze informatie over de successen van de Amerikanen, besloten te vechten tot de laatste man – met verwoestende verliezen aan beide zijden.

  Media juichen nieuw J&J-vaccin toe - negeren criminele verleden van farmaceutische gigant

Vechten tot het bittere einde is de meest waarschijnlijke uitkomst. Het geloof in het virus en de maatregelen heeft duidelijk religieuze boventonen. Het heeft niet veel meer met feiten te maken. Religieuze waan kan gemakkelijk leiden tot zelfvernietiging. De massale zelfmoord van de sekte van de “People’s Temple” in Guyana in 1978 is een klein voorbeeld, de Dertigjarige Oorlog een groot voorbeeld onder vele.

Met het oog op de toenemende oversterfte bevinden we ons al in de fase van actieve zelfvernietiging. Zodra er doden vallen, is een vreedzame voortzetting van een conflict onwaarschijnlijk. Dit is bekend uit de geschiedenis van vele opstanden. Zeer weinig mensen zijn in staat een halsmisdaad toe te geven, hun gedrag te veranderen en een vreedzaam vervolg mogelijk te maken.

Bovendien heeft zich rond de pandemie al een gigantische industrie opgebouwd, met wetenschappers, media, farmaceutische bedrijven, technologiereuzen, regeringen en overheden die voor hun levensonderhoud afhankelijk zijn van de voortzetting van de pandemie. Inkomen, macht en eer staan op het spel. Zij liegen zo hardnekkig en onverzettelijk omdat zij geloven dat de leugen de waarheid is. Zonder de pandemie, zijn ze verloren, hun realiteit lost op.

Onder hen is een leger van miljoenen volgelingen, allemaal schuldig aan medeplichtigheid, waar alleen inzicht te verwachten is, waar ziel en hart nog niet zijn gevlucht. Een zekere hoop is gerechtvaardigd, maar die vervaagt met elke dag van navolging. Tenslotte wachten er waarschijnlijk heel wat op de dag dat de fronten veranderen.

Zonder een onderbouw in de samenleving zou de pandemie geen schijn van kans hebben gehad. Dit zijn de hulppolitieagenten, de blokwachten en de vele onderdrukten die nu ook een beetje onderdrukking kunnen doorgeven. Dit is de grote massa van mensen die niet wijs zullen worden door na te denken, maar door schade te berokkenen – dat wil zeggen, te laat. Zij zullen zich alleen van hun angst bevrijden wanneer hun regeringen hun dat opdragen, wat niet te verwachten is.

  Het vaccin helpt het virus u te infecteren (door uw immuunsysteem te onderdrukken) - Het betekent dat we zijn voorgelogen

Dat er wetenden aan de top van deze piramide staan, moeten we aannemen. De grootste kracht is onzichtbaar. Al meer dan 20 jaar zijn denktanks bezig met het plannen en oefenen van pandemieën.

Er zijn nog genoeg crisissen waarmee de afgelopen maanden zijn bedreigd en zelfs geoefend: cyberaanvallen, black-outs en verstoringen van de bevoorrading tot oorlog en werkelijk dodelijke virussen, zoals drie dagen geleden opnieuw door William Gates III werd aangekondigd. Het zou naïef zijn de voortzetting van de pandemie met andere middelen uit te sluiten. We zijn tenslotte in een gevecht tot het bittere einde.

Natuurlijk is er nog hoop – maar het is beter om er niet op te bouwen:

• De media kunnen terugkeren naar serieuze berichtgeving en opheldering. Daar zijn een paar voorbeelden van. Wat tegen een ommekeer in de media spreekt, is dat zij allang niet meer leven van hun geloofwaardigheid (maar van gegevens) en een integrerend deel uitmaken van de voedselketen van de pandemie.

• Een ommekeer in de parlementen. Dit is ook onwaarschijnlijk, aangezien de herverkiezing van parlementsleden afhankelijk is van de media, die onmiddellijk alle andersdenkenden kruisigen. Er is echter één mogelijkheid: als een twaalftal parlementsleden samenkomen en zich individueel, maar prominent en goed getimed, uitspreken over de pandemische waanzin. De media kunnen een dagelijks door het volk gekozen opinieleider niet neerschieten als zij het resterende vertrouwen van het publiek willen redden. Omdat moed besmettelijk is, zouden de parlementen zo de ontspoorde regeringen weer onder controle kunnen krijgen. Hoopvol denken, ik weet het.

  Canada is gevallen: De eens zo vrije natie is nu onder VN-bezetting en globalistische controle, zonder dat er nog een mechanisme bestaat voor een vreedzame terugkeer naar democratie

• Een ommekeer in het publiek. Na twee jaar weten we dat informatie, demo’s, petities, referenda enz. nutteloos zijn. Nu zou de volgende fase aangebroken moeten worden: burgerlijke ongehoorzaamheid. Minstens: zet het masker af en vraag, indien niet voorhanden, een medisch attest aan. Dit werkt in het verkeer met de blokwachten en hulppolitieagenten. Bij echte politieagenten zou ik het masker ophouden. Organiseer privé-vergaderingen buiten en, als de autoriteiten steeds meer eisen, verplaats ze naar binnen. Niet vergeten: vrijheid van vergadering is een mensenrecht.

• Een ommekeer in onszelf. Daar begint het mee, natuurlijk. Het gaat allemaal om nu, beste vrienden. Wie nu niet wakker wordt, zal vastzitten in een nachtmerrie waaruit waarschijnlijk lange tijd geen ontsnappen mogelijk zal zijn.

De kans is gunstig:

•  De overgang van de ene crisisfase naar de volgende is ook voor hun managers van cruciaal belang. De overgang van het ene narratief naar het andere verloopt niet zonder moeilijkheden.

• Binnenkort wordt het weer warmer en dus moeilijker om een bevolking onder controle te houden. Als je niet hoeft te bevriezen, is een stroomstoring te overzien.

• Als het uitloopt, zijn hiaten in het aanbod vervelend, maar overbrugbaar.

• En als mensen elkaar buiten ontmoeten, kan er weer menselijke gemeenschap ontstaan.

De mensheid zal over deze crisis beslissen. Niet die aan de top van de pandemiepiramide, maar die in ons.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Italiaanse psychiater: “Elites krijgen valse vaccinaties!” Hoe hij dit weet…Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWe hebben 4 miljard mensen gevaccineerd… en je gelooft nooit wat er daarna gebeurde
Volgend artikelBezetting Ottawa dag 2: “We zijn net begonnen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

5 REACTIES

  1. Hallo mensen daar bij Frontnieuws. Het is nu misschien het moment om te stoppen met de bevolking bang te maken. Ja de mensen worden bang gemaakt met wat altijd te lesen is hier over de successen van de slechterikken. In plaats van ons te vertellen hoeveel ze er al hebben gevaccineerd, vertel hoeveel geld er aan is gewonnen. Hoeveel rijker die slechte mensen weer zijn geworden. Noem de namen van die slechterikken, en blijf die noemen , zo gaan ze ook beginnen n denken dat warm begint te worden onder de voeten. Vertel hen niet hoe sterk de tegenstand is . Zeg hen niet hoeveel geld de tegenstand al heeft verzameld. Noem ze en blijf ze noemen. Dat willen de mensen weten.
    Groet. senior85.

  2. De meeste zitten zover al in de leugen, die zij als waarheid hebben omarmd. Die krijg je met geen mogelijkheid tot inzicht van wat er in de werkelijkheid afspeelt. Die worden zelfs kwaad op jou als je er überhaupt over wil praten. Zij lijden stuk voor stuk aan het Stockholm syndroom. Zij verdedigen hun agressor en vallen de boodschapper aan. Zolang deze groep in die waan voorstelling blijven geloven, zal het van kwaad tot erger worden. Want zij zijn er zo van overtuigd dat zij het goede doen en alles wat daar niet aan voldoet, moet volgens hen tot de orde geroepen worden. Zal dat niet vrijwillig gaan, dan schuwen zij geen (grof) geweld tegen de anders denkende. Dat maakt deze groep waanzinnige zo gevaarlijk voor de rest van de samenleving. Nu ik de enige ben van mijn (oude) vriendenclub die geen QR code heeft, wordt ik door hen in bijna alles uitgesloten. De echte realistische waarheden over die zogenaamde experimentele vaccins mag ik met geen woord over spreken, want die zijn heilig verklaard voor hen. Daar ligt nu net het probleem, want dan spat hun gewenste utopia bubbel van hun uit elkaar. Dan hebben zij nergens meer een houvast aan in hun beleving, als alles waar zij zo zeker van waren op leugens gebaseerd zou zijn. Dus dat moet in hun beleving ten aller tijden voorkomen worden, om nog enigszins geloofwaardig in hun eigen gewende beschermde vertrouwde bubbel kunnen blijven leven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in