Foto door Mufid Majnun op Unsplash

De afgelopen twee jaar is het oversterftecijfer in Engeland explosief gestegen, vooral onder de “volledig gevaccineerden” voor coronavirus.

Uit nieuwe overheidsgegevens blijkt dat sinds het begin van 2022 een miljoen volledig gevaccineerde mensen in Engeland zijn overleden, tegenover slechts 61.000 ongevaccineerde mensen in Engeland, schrijft Ethan Huff.

Ongeveer één op de drie Engelsen heeft nooit één COVID-injectie gekregen. Op basis van het hoge aantal oversterfgevallen onder de resterende twee derde van de Engelsen die ten minste één COVID-injectie kregen, zou je verwachten dat er veel meer dan slechts 61.000 gevaccineerde oversterftegevallen zouden zijn als de COVID-prikken echt “veilig en effectief” zijn, zoals wordt beweerd.

Het feit dat er slechts 61.000 ongevaccineerde sterfgevallen waren vergeleken met een miljoen gevaccineerde sterfgevallen gebaseerd op de 1:3 verhouding van gevaccineerden versus ongevaccineerden in de Engelse samenleving, laat zien dat de volledig geprikte mensen sterven in een significant hoger tempo dan de ongevaccineerden.

“Volgens het Britse regeringsdepartement dat bekend staat als het UK Health Agency (UKHSA), hadden op 3 juli 2022 18,9 miljoen mensen de eerste dosis van de COVID-19-injectie geweigerd, 21,5 miljoen mensen hadden de 2e dosis van de COVID-19-injectie geweigerd, naast 2,6 miljoen mensen die de eerste dosis hadden gekregen maar de tweede hadden geweigerd, en 30,4 miljoen mensen hadden de derde dosis van de Covid-19-injectie geweigerd, naast 8,9 miljoen mensen die de tweede dosis hadden gekregen maar de derde hadden geweigerd,” legt een datarapport uit.

“Volgens de cijfers van het UKHSA kwamen op dat moment 63,4 miljoen mensen in aanmerking voor vaccinatie. Daarom weigerden 18,9 miljoen mensen het COVID-19 vaccin in Engeland en bleven ze volledig ongevaccineerd. Maar daarbovenop weigerden nog eens 2,6 miljoen mensen een tweede dosis, wat betekent dat 21,5 miljoen mensen niet dubbel gevaccineerd waren, en 8,9 miljoen mensen weigerden een derde dosis, wat betekent dat 30,4 miljoen mensen niet drievoudig gevaccineerd waren.”

  Steeds meer lockdown deskundigen geven toe dat ze fout zaten en smeken nu om vergiffenis

Volledig COVID-geprikt was goed voor 95% van alle COVID-doden tussen januari en mei 2023 in Engeland

Vanaf juli 2022 is 30 procent van de bevolking van Engeland nog volledig ongevaccineerd. Nog eens 34 procent is alleen enkelvoudig geprikt, terwijl de rest dubbel maar niet drievoudig is geprikt.

Op basis van dit alles is de gevaccineerde bevolking van Engeland verantwoordelijk voor 95 procent van alle COVID-doden tussen januari en mei 2023. De ongevaccineerde bevolking was daarentegen verantwoordelijk voor slechts vijf procent van alle sterfgevallen in deze periode.

De overgrote meerderheid van alle COVID-doden in Engeland, ongeveer 80 procent, vindt plaats onder de viervoudig gevaccineerden. De viervoudig gevaccineerden zijn ook goed voor 83 procent van alle COVID-doden onder degenen die ten minste één COVID-injectie kregen.

Sinds juli 2021, op het hoogtepunt van Operatie Warp Speed, hebben de gevaccineerden de ongevaccineerden ver overtroffen in termen van sterfgevallen – en dit geldt voor elke leeftijdsgroep. Dit ondanks het feit dat 30 procent van de Engelse bevolking nog nooit een COVID-prik heeft genomen.

Tussen juli 2021 en mei 2023 vond maar liefst 94 procent van alle sterfgevallen in Engeland plaats bij mensen die minstens één keer een COVID-prik hadden gekregen. Omgekeerd vond slechts zes procent van alle sterfgevallen in diezelfde periode plaats bij ongevaccineerden.

“Dit suggereert meer dat de Covid-19 injecties dodelijk zijn en bewijst dat ze mensen doden,” rapporteert The Exposé. “En we kunnen er zeker van zijn dat COVID-19 vaccinatie het sterftecijfer enorm verhoogt. Dus wanneer stopt de regering met het gebruik ervan?”

  Immunisatiedeskundige waarschuwt dat gevaccineerden de echte bedreiging vormen, "gevaarlijk" voor anderen

“Dit is een pandemie onder de gevaccineerden,” merkte iemand op, die het gesprek aanvulde. “Het zou grappig zijn als het niet zo’n sinistere agenda was.”


Copyright © 2023 door Koen Van de moortel. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De Grote VriendenresetVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRussische troepen zijn begonnen posities uit te rusten met speciale bescherming tegen FPV-drones
Volgend artikelPentagon wil Skynet-stijl wapens
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. En hier blijven ze maar roepen….. Nee nee het beste is toch echt je te laten vaxineren, dat beschermt, voorkomt en je doet het voor een ander toch…….. Je versnelling richting de kist ja, en dat is precies het hele doel van die smerige zgn wereldredders. Ze zouden allen aan een vax infuus moeten worden gelegd!

  • Het is heel makkelijk, die zicht deze giftspuiten wilt laten inspuiten vind ik best over deze mensen hoeven wij ons geen zorgen meer te maar, als wij die niet voor dat vergift hebben gekozen hoeven dan ook niet te sterven.

 2. Deze getallen zeggen zo niets.
  Je moet ze als percentage weergeven want de overgrote meerderheid heeft 1 of meerdere prikken gehad.
  Daarom als percentage opslitsen ongeprikt, 1prik, 2 prikken enz.
  Maar dan nog zal je zien dat de ongeprikte er beter uitkomen!
  Speeek ok niet over gevaccineerden het zijn GEEN vaccins!

  • Inderdaad, maar de meeste begrijpen het Niet, of willen het niet begrijpen…het zijn géén vaccins… maar zelf PUUR bloed, dus de rest kan me maar matig tot niet intereseren…👍

  • Wel, als we abstraheren van mogelijk verschillende demografische samenstelling van de groepen (m.n. meer ouderen of meer jongeren), dan zou je verwachten dat er in beide groepen procentueel evenveel sterfte is.

   Nemen we ongevaccineerd zijn als base case (tenslotte was je ook niet covidgevaccineerd in 2017, 2018, 2019, 2020) dan tellen we zeg maar 61.000 sterfgevallen in een groep (“de ongevaccineerden) die 1/3e van de bevolking zou uitmaken.
   De andere groep is 2/3e, dus 2x zo groot. Ceteris paribus mag je dan verwachten dat die groep dan ook 2x zoveel sterfgevallen telt, oftewel: ca. 122.000.
   Maar het zijn er afgerond een miljoen! Dus ca. 880.000 meer dan je zou verwachten – in de groep gevaccineerden.
   Een pakkendere titel voor het artikel zou zijn: Covid Vaccins verantwoordelijk voor 880.000 doden in het VK alleen al.

   • Addendum:
    Nuancering is evenwel op zijn plaats. Zoals ik in mijn 1e zin reeds aangaf, zouden ook andere effecten een rol kunnen spelen, m.n. een verschillende samenstelling van de groepen op relevante criteria (m.n. ouderdom).
    En gezien de bevolking van het VK, lijkt me dat qua orde van grootte je jaarlijks wel ruim een miljoen doden mag verwachten. Mogelijk is er wel sprake van enige oversterfte (bv. 100.000 of zo) maar niet in de orde van grootte van 880.000. M.a.w. de meeste van die gevaxte doden zouden sowieso wel overleden zijn. Waarom? Bv. wegens ouderdom. Dus nogelijk hebben m.n. bejaarden zich massaal laten prikken (maar waren de meesten onder hen sowieso wel gestorven) en jongeren minder. Als ik zeg “jongeren” bedoel ik niet noodzakelijkerwijze tieners (vgl “hangjongeren”) maar mensen onder de 70, waaronder bv. 40ers en 50ers. Zeg maar de “niet-ouderen”.
    Nu, ik heb niet alle cijfers voorhanden, dus kan ik nu geen eindoordele vellen.
    Ik beweer ook helemaal niet dat er geen oversterfte zou zijn. Alleen dat het niet om 880.000 gaat. Mogelijk wel om een significante 100.000 maar dat valt veel minder op. Als het 880.000 was, dan zou het echt opvallen en was er al een veel grotere verontwaardiging ontstaan, ongeacht of mensen blogs als deze lezen. Als het om zovele zou gaan, dan kan je het niet verborgen houden.
    Ik denk dus dat de echte oversterfte “slechts” een goeie 100.000 zal zijn.
    Ook ronduit schandalig uiteraard! Maar toch minder erg dan als het er 880.000 waren geweest.
    Enfin, de toekomst zal het uitwijzen.
    Ik reken op dit voortreffelijke blog om ons op de hoogte te houden van de laatste cijfers.

 3. De ‘regering’ zal het gebruik van de gifprik niet stoppen.
  Het is aan de bevolking om het te stoppen.
  En het is aan de bevolking om de verantwoordelijken op te pakken en vervolgen.

  • idd, immers stoppen met die rotzooi zou als een soort schuldbekentenis kunnen worden gezien, keep telling the big lie, J Goebels en ongetwijfeld vele van dat soort before him and after him.

 4. Normaal sterven oudere mensen en die zijn nu eenmaal diegenen die voor 95% geprikt zijn dus dat is gewoon wiskunde voor beginners.
  De oversterfte is belangrijker

 5. Met enig cynisme kan ik opmerken dat t.z.t alleen de ongeprikten overblijven door rationeel hersen gebruik en i.c.m. hun onderbuikgevoel .
  Wellicht zal men achter de schermen iets nieuws bedenken om die mensen dan maar op een andere manier het graf of urn in te helpen.

  Benieuwd wie dan kan roepen; ” i’m the last man standing”.

  Mijn buikgevoel zegt mij dat de kerst van 2024 in een heel andere sfeer zal plaatsvinden.

 6. test
  (aangezien de afgelopen dagen mijn reacties niet doorkwamen en ik niet opnieuw een lang verhaal wil intikken wat dan verdwijnt in Rommel’s catacomben. Mogelijk volgt dadelijk meer.)

 7. Wel, ik ben blij dat ik daar niet tussen hoor…
  Ik wil wel 1 ding opmerken: Ik ben ervan overtuigd dat mensen die vaker het Covid-vaccin gaan halen niet de gezondste mensen zijn.
  Toen ik mijn 5de vaccin ging halen (mei 2022?, ik heb nu nog nul bescherming daarvan behalve misschien nog van mijn zeer milde infectie van maart. Dat vaccin heeft eigenlijk weinig nut gehad, maar geen spijt) was ik als 19-jarige de jongste daar. Ik heb nierinsufficiëntie, zat in dialyse, had een hoge bloeddruk en ik nam immunosuppressie. Ik heb altijd meer kans om te sterven aan hart- en vaatziekten, infecties, kanker enz… dan mijn vrienden, ook al zijn zij even oud en minder gevaccineerd. Al de rest in dat centrum was op z’n minst 60.

  Kan dit het grote verschil verklaren in sterftegevallen? Dat weet ik niet zeker.

  (Scrutinizer maakt mijn punt ook goed in zijn Addendum, maar dit is een persoonlijke anekdote dat misschien waarde heeft.)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in