In verband gebracht met bloedstolsels, hersenmist, longontsteking en myocarditis, kan deze eenvoudige gids die u laat zien hoe u uw lichaam kunt reinigen van giftige spike-eiwitten, uw leven redden. Ik dring er op aan dat u het met spoed bekijkt, voordat het te laat is, schrijft Dr. Joseph Mercola.

Heeft u COVID-19 gehad of een COVID-19 injectie gekregen? Dan heeft u waarschijnlijk gevaarlijke spike-eiwitten in uw lichaam circuleren. Hoewel spike-eiwit van nature voorkomt in SARS-CoV-2, ongeacht de variant, wordt het ook geproduceerd in uw lichaam wanneer u een COVID-19-prik krijgt. In zijn oorspronkelijke vorm in SARS-CoV-2 is het spike-eiwit verantwoordelijk voor de pathologieën van de virale infectie.

In zijn wilde vorm is het bekend dat het de bloed-hersenbarrière opent, celschade (cytotoxiciteit) veroorzaakt en, zoals Dr. Robert Malone, de uitvinder van de mRNA en DNA-vaccin kernplatformtechnologie, zei in een commentaar op News Voice, “actief is in het manipuleren van de biologie van de cellen die de binnenkant van uw bloedvaten bekleden – vasculaire endotheelcellen, gedeeltelijk door zijn interactie met ACE2, dat het samentrekken van de bloedvaten, de bloeddruk en andere dingen regelt.”

Er is ook gebleken dat het spike-eiwit alleen al voldoende is om ontstekingen en schade aan het vaatstelsel te veroorzaken, zelfs onafhankelijk van een virus.

Nu heeft de World Council for Health (WCH), een wereldwijde coalitie van gezondheidsgerichte organisaties en maatschappelijke groeperingen die de kennis over de volksgezondheid willen verbreden, een spike-eiwit ontgiftingsgids uitgebracht, waarin eenvoudige stappen staan die u kunt nemen om mogelijk de effecten van giftig spike proteïne te verminderen. U kunt hun volledige gids met natuurlijke remedies, inclusief doseringen, hier bekijken.

Waarom zou u een spike-eiwit detox overwegen?

Spike-eiwitten kunnen in uw lichaam circuleren na een infectie of injectie, en schade veroorzaken aan cellen, weefsels en organen. “Spike-eiwit is een dodelijk eiwit,” zegt Dr. Peter McCullough, internist, cardioloog en opgeleid epidemioloog, in een video. Het kan ontstekingen en stollingen veroorzaken in elk weefsel waarin het zich ophoopt.

Zo bleek uit de biodistributiestudie van Pfizer, die werd gebruikt om te bepalen waar de geïnjecteerde stoffen in het lichaam terechtkomen, dat het COVID spike-eiwit uit de injecties zich in “vrij hoge concentraties” ophoopte in de eierstokken.

Verder bleek uit een Japanse biodistributiestudie voor de Pfizer’s prik dat vaccindeeltjes zich van de injectieplaats naar het bloed verplaatsen, waarna circulerende spike-eiwitten vrij zijn om zich door het hele lichaam te verplaatsen, inclusief naar de eierstokken, lever, neurologische weefsels en andere organen. WCH merkt het volgende op:

“Het spike-eiwit van het virus is in verband gebracht met nadelige effecten, zoals: bloedstolsels, hersenmist, organiserende longontsteking en myocarditis. Het is waarschijnlijk verantwoordelijk voor veel van de bijwerkingen van Covid-19 [injectie] … Zelfs als u geen symptomen hebt gehad, positief bent getest op Covid-19, of nadelige bijwerkingen hebt ondervonden na een injectie, kunnen er nog steeds spike-eiwitten in uw lichaam aanwezig zijn.

Om deze na de prik of een infectie op te ruimen, stellen artsen en holistische beoefenaars een paar eenvoudige handelingen voor. Er wordt gedacht dat het reinigen van het lichaam van spike-eiwitten … zo snel mogelijk na een infectie of een prik kan beschermen tegen schade van resterende of circulerende spike-eiwitten.”

Spike-eiwit remmers en neutralisatoren

Een groep internationale artsen en holistische beoefenaars die ervaring hebben met het helpen van mensen bij het herstel van COVID-19 en post-injectie ziekte hebben natuurlijke opties samengesteld om te helpen de spike-eiwit belasting van je lichaam te verminderen. De volgende zijn spike proteïne remmers, wat betekent dat ze de binding van het spike proteïne aan menselijke cellen remmen:

  Inmiddels stort het COVID-narratief in Pfizraël in
Prunella vulgaris Dennennaalden
Emodine Neem
Extract van paardenbloemblad Ivermectine

Ivermectine bijvoorbeeld bindt zich aan het SARS-CoV-2-spike-receptor-buigingsdomein dat aan ACE2 is gehecht, waardoor het vermogen van dit eiwit om zich aan het menselijke celmembraan te hechten, kan worden belemmerd.

Zij stelden ook een lijst samen van spike-eiwitneutralisatoren, waardoor het geen verdere schade aan cellen kan toebrengen. Deze omvatten:

N-acetylcysteïne (NAC) Glutathione
Venkelthee Steranijsthee
Dennennaald thee Sint-Janskruid
Smeerwortel blad Vitamine C

De plantaardige verbindingen in de bovenstaande tabel bevatten shikiminezuur, dat de vorming van bloedklonters kan tegengaan en enkele van de toxische effecten van het spike-eiwit kan verminderen. Nattokinase, een vorm van gefermenteerde soja, kan ook helpen om het ontstaan van bloedklonters te verminderen.

Hoe beschermt u uw ACE2 receptoren en ontgift u IL-6

Het spike-eiwit hecht zich aan de ACE2-receptoren van uw cellen, waardoor de receptoren niet meer normaal functioneren. Deze blokkade kan de werking van weefsels veranderen en kan verantwoordelijk zijn voor het uitlokken van auto-immuunziekten of het veroorzaken van abnormale bloedingen of stollingen, waaronder door vaccinatie veroorzaakte trombotische trombocytopenie.

Ivermectine, hydroxychloroquine (met zink), quercetine (met zink) en fisetine (een flavonoïde) zijn voorbeelden van stoffen die uw ACE2-receptoren op natuurlijke wijze kunnen beschermen.13 Ivermectine werkt in dit verband door zich te binden aan ACE2-receptoren, waardoor het spike-eiwit wordt tegengehouden.

Interleukine 6 (IL-6) is een pro-inflammatoire cytokine die tot expressie komt na de injectie en waarvan de niveaus toenemen bij mensen met COVID-19. Het is om deze reden dat de Wereldgezondheidsorganisatie IL-6 remmers aanbeveelt voor mensen die ernstig ziek zijn van COVID-19. Er bestaan veel natuurlijke IL-6 remmers, of ontstekingsremmers, die nuttig kunnen zijn voor diegenen die willen ontgiften van COVID-19 of COVID-19 injecties:

Boswellia serrata (gomhars) Extract van paardenbloemblad
Zwarte komijn (Nigella sativa) Curcumine
Krillolie en andere vetzuren Kaneel
Fisetine Apigenine
Quercetine Resveratrol
Luteoline Vitamine D3 (met vitamine K)
Zink Magnesium
Jasmijn thee Kruiden
Laurierbladeren Zwarte peper
Nootmuskaat Salie

Hoe te ontgiften van Furin en Serine Protease

Om uw cellen binnen te dringen, moet SARS-CoV-2 zich eerst binden aan een ACE2- of CD147-receptor op de cel. Vervolgens moet de spike-eiwitsubunit proteolytisch gesplitst (geknipt) worden. Zonder deze eiwitsplitsing zou het virus zich gewoon aan de receptor hechten en niet verder komen.

“De furin-locatie is de reden waarom het virus zo overdraagbaar is, en waarom het het hart, de hersenen en de bloedvaten binnendringt,” verklaarde Dr. Steven Quay, een arts en wetenschapper, tijdens een hoorzitting van het GOP House Oversight and Reform Subcommittee on Select Coronavirus Crisis.

Het bestaan van een nieuwe furinesplitsingsplaats op SARS-CoV-2, terwijl andere coronavirussen geen enkel voorbeeld van een furinesplitsingsplaats bevatten, is een belangrijke reden waarom velen denken dat SARS-CoV-2 door middel van “gain-of-function” (GOF) onderzoek in een laboratorium is gecreëerd. Natuurlijke furineremmers, die splitsing van het spike-eiwit voorkomen, kunnen helpen bij het ontgiften van furine en zijn onder andere:

 • Rutine
 • Limoneen
 • Baicaleïne
 • Hesperidine

Serine protease is een ander enzym dat “verantwoordelijk is voor de proteolytische splitsing van het spike-eiwit van SARS-CoV-2, waardoor gastheercelfusie van het virus mogelijk wordt.” Het remmen van serine protease kan daarom voorkomen dat het spike-eiwit wordt geactiveerd en het virus de cellen binnendringt. WCH heeft verschillende natuurlijke serineproteaseremmers samengesteld, waaronder:

Groene thee Aardappelen tubers
Blauwgroene algen Sojabonen
N-acetylcysteïne (NAC) Boswellia

Tijdbeperkte voeding en gezonde voeding voor iedereen

  EINDELIJK!! Bij het Internationaal Gerechtshof is een rechtszaak aangespannen wegens overtreding Neurenberg-code door Israëlische regering

Naast de hierboven genoemde gerichte stoffen was het WCH zo verstandig op te merken dat een gezond dieet de eerste stap is naar een gezond immuunsysteem. Het beperken van de consumptie van bewerkte voedingsmiddelen en andere ontstekingsbevorderende voedingsmiddelen, waaronder plantaardige (zaad)oliën, is essentieel voor een optimale immuunrespons.

Tijdbeperkte voeding, wat betekent dat u uw maaltijden in een periode van zes tot acht uur eet, is ook gunstig. Dit zal uw gezondheid op verschillende manieren verbeteren, voornamelijk door uw mitochondriale gezondheid en metabole flexibiliteit te verbeteren. Het kan ook autofagie bevorderen, wat uw lichaam helpt beschadigde cellen te verwijderen. Zoals opgemerkt door WCH:

“Deze methode … wordt gebruikt om autofagie te induceren, wat in wezen een recyclingproces is dat plaatsvindt in menselijke cellen, waar cellen componenten afbreken en recyclen. Autofagie wordt door het lichaam gebruikt om beschadigde celproteïnen te elimineren en kan schadelijke virussen en bacteriën na infectie vernietigen.”

Een andere strategie om uw gezondheid en levensverwachting te bevorderen, en mogelijk om te helpen bij het ontgiften van spike-eiwitten, is regelmatig gebruik van de sauna. Als uw lichaam wordt blootgesteld aan redelijke hoeveelheden hittestress, raakt het geleidelijk gewend aan de hitte, waardoor er een aantal gunstige veranderingen in uw lichaam optreden.

Deze aanpassingen omvatten een groter plasmavolume en een grotere bloedstroom naar uw hart en spieren (waardoor het atletisch uithoudingsvermogen toeneemt), samen met een grotere spiermassa als gevolg van grotere hoeveelheden heat-shock-eiwitten en groeihormoon. Het is een krachtige ontgiftingsmethode als gevolg van het zweten dat het bevordert.

Top 10 spike-eiwit ontgifting essenties – en de volledige gids

Hieronder vindt u WCH’s volledige gids van nuttige stoffen om te ontgiften van giftige spike-eiwitten, inclusief aanbevolen doses, die u kunt bevestigen met uw holistische gezondheidsdeskundige. Als u niet zeker weet waar u moet beginnen, zijn de volgende 10 verbindingen de “essentiële” als het gaat om spike-eiwit ontgifting. Dit is een goede plek om te beginnen als u een meer uitgebreide gezondheidsstrategie uitwerkt:

Vitamine D Vitamine C
NAC Ivermectine
Nigellazaad Quercetine
Zink Magnesium
Kurkuma Mariadistel extract

Wereldraad voor gezondheid’s spike proteïne detox gids

Stof Natuurlijke bron(nen) Waar te verkrijgen Aanbevolen dosis
Ivermectine Bodembacteriën (avermectine) Op recept 0,4 mg/kg wekelijks gedurende 4 weken, daarna maandelijks
*Raadpleeg voor gebruik de bijsluiter om te bepalen of er contra-indicaties zijn
Chloordioxide (bijvoeging van Frontnieuws)

 

Online bestellen Zie de Chloordioxide gebruiksprotocolen
Hydroxychloroquine Op recept 200 mg per week gedurende 4 weken
*Raadpleeg vóór gebruik de bijsluiter om te bepalen of er contra-indicaties zijn
Vitamine C Citrusvruchten (bv. sinaasappels) en groenten (broccoli, bloemkool, spruitjes) Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online 6-12 g per dag (gelijk verdeeld over natriumascorbaat (enkele grammen), liposomale vitamine C (3-6 g) & ascorbylpalmitaat (1-3 g)
Prunella Vulgaris (algemeen bekend Gewone brunel, bijenkorfje) Zelfgenezende plant Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online 207 ml per dag
Dennennaalden Dennenboom Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online 3 x daags thee drinken (eet ook de olie/hars die zich in de thee ophoopt)
Neem Neemboom Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online Volgens de instructies van uw arts of volgens de instructies van de bijsluiter
Extract van paardenbloemblad paardenbloemplant Supplement van paardenbloemplant (paardenbloemthee, paardenbloemkoffie, bladtinctuur): natuurvoedingswinkels, apotheken, online Volgens de instructies van uw arts of volgens de instructies van de bijsluiter
N-Acetyl-Cysteïne (NAC) Eiwitrijk voedsel (bonen, linzen, spinazie, bananen, zalm, tonijn) Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online Tot 1.200 mg per dag (in verdeelde doses)
Venkelthee Venkelplant Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online Geen maximumlimiet. Begin met 1 kopje en volg de reactie van het lichaam
Steranijsthee Chinese groenblijvende boom (Illicium verum) Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online Geen maximum. Begin met 1 kopje en volg de reactie van het lichaam
Sint-janskruid Sint-janskruidplant Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online Volg de instructies van de bijsluiter
Smeerwortelblad Symphytum plantengeslacht Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online Volg de instructies van de bijsluiter
Lumbrokinase
Serrapeptidase
Of Nattokinase
Natto (Japanse sojaboonschotel) Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online 2-6 capsules 3-4 keer per dag op een lege maag een uur voor of twee uur na een maaltijd
Boswellia serrata Boswellia serrata boom Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online Volg de instructies van de bijsluiter
Zwarte komijn (Nigella Sativa) Boterbloemfamilie Kruideniers, natuurvoedingswinkels
Curcumine Kurkuma Kruideniers, natuurvoedingswinkels
Visolie Vette/olieachtige vis Kruideniers, natuurvoedingswinkels Tot 2.000 mg
Kaneel Cinnamomum boomgeslacht Kruideniers
Fisetin (Flavonoide) Vruchten: aardbeien, appels, mango’s Groenten: uien, noten, wijn Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online Tot 100 mg per dag
Apigenine Vruchten, groenten & kruiden peterselie, kamille, wijn-spinazie, selderij, artisjokken, oregano oregano Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online 50 mg per dag
Quercetine (Flavonoïde) Citrusvruchten, uien, peterselie, rode wijn Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online Tot 500 mg tweemaal daags, samen met zink innemen
Resveratrol Pinda’s, druiven, wijn, bosbessen, cacao Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online Tot 1.500 mg per dag gedurende maximaal 3 maanden
Luteoline Groenten: selderij, peterselie, uienbladeren
Vruchten: appelschillen
Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online 100-300 mg per dag (typische aanbevelingen van de fabrikant)
Vitamine D3 Vette vis, visleverolie Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online 5.000-10.000 IE per dag of zoveel meer als nodig is om in uw bloed een waarde van 60-80 ng/ml te bereiken
Vitamine K Groene bladgroenten Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online 90-120 mg per dag (90 voor vrouwen, 120 voor mannen)
Zink Rood vlees, gevogelte, oesters, volle granen, melkproducten Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online 11-40 mg per dag
Magnesium Groenten, volle granen, noten Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online Tot 350 mg per dag
Jasmijnthee Bladeren van gewone jasmijn- of Sampaguita-planten Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online Tot 8 kopjes per dag
Kruiden Kruidenier
Laurierbladeren Laurierbladplanten Kruidenier
Zwarte peper Piper nigrum plant Kruidenier
Nootmuskaat Myristica fragrans boomzaad Kruidenier
Salie Salieplant Kruidenier
Rutine Boekweit, asperges, abrikozen, kersen, zwarte thee, groene thee, vlierbloesemthee Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online 500-4.000 mg per dag (raadpleeg uw arts alvorens hogere doses in te nemen)
Limoneen Schil van citrusvruchten zoals citroenen, sinaasappelen en limoenen Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online Tot 2.000 mg per dag
Baicaleïne Plantaardig geslacht Scutellaria Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online 100-2.800 mg
Hesperidine Citrusvruchten Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online Tot 150 mg tweemaal daags
Groene thee Camellia sinensis bladeren Kruidenier Tot 8 koppen thee per dag of volgens de instructies van de bijsluiter
Blauwalgen Cyanobacteriën Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online 1-10 gram per dag
Andrographis Paniculata Groene chiretta plant Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online 400 mg x 2 per dag
*Controleer op contra-indicaties
Mariadistelextract Silymarine Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online 200 mg x 3 per dag
Sojabonen (biologisch) Sojabonen Kruidenier, natuurvoedingswinkel

Familie Rommel neemt ter preventie van Covid (dagelijks) 2 Vitamine C (2000 mg), Vitamine D (5000 IE), Zink Plus (25 mg), Quercetine Phytosome, Holystic MuliVitamin Mytelarad. Bij familiebezoek wordt deze dosis verdubbeld. Voor eventuele behandeling van Covid-19 rusten een paar flesjes Chloordioxide naast de uien in de groentenlade.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-PRIK ONTGIFTING DOSSIER

Beter dan Hydroxychloroquine? Twee nieuwe studies tonen aan dat Quercetine de resultaten van COVID verbetert – Gemakkelijker te verkrijgenVolg Frontnieuws op Telegram

  Dr. Peter McCullough geeft dringende COVID-vaccin waarschuwing aan Donald Trump
Vorig artikelIs de volgende pandemie Omicron of ‘COVID Waanzin’?
Volgend artikelSchokkende video: Dr. Zelenko waarschuwt dat als hij sterft, het een moordaanslag op de waarheid is
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

  • Groene klei en actieve kool, maar vooral de groene klei, binden de zware metalen. Natuurlijk mag groene klei voor inwendig gebruik niet meer als zodanig aangegeven worden.
   Ik wil niet beweren dat je hiermee alles uit je lichaam krijgt maar alles is te proberen toch?
   Overigens kreeg ik afgelopen week de opmerking dat beide middelen niet zouden werken omdat het in je bloed zit en niet in je darmen. Deze persoon dacht kennelijk aan actieve kool bij diarree. Dit is echter onjuist.
   Het werkt, evenals de genoemde middelen, bloedzuiverend.
   Chloordioxide is, meen ik, ook alk een tijdje niet meer vrij verkrijgbaar.

   • Mag ik vragen, (oprechte interesse voor uw tips) waar en hoe ik die groene klei kan krijgen en moet gebruiken, idem als voor kool? Actieve kool.. of wat dan ook, om de zware metalen en nano-deeltjes uit mijn systeem te krijgen, na een eerste vaccinatie ? in mei 2021.. of dat dat ook nog niet te laat is… Mvg

    • @ Leen Rombouts – Heb je het ondertussen al gevonden? Het is namelijk te vinden via het internet wanneer je standvastig blijft. Ik zocht – reeds even geleden – en vond. Food grade. Zoek op Bentoniet Klei. De Actieve Koolpoeder aldaar ook beschikbaar. Via het Blog is informatie beschikbaar. Succes en gezondheid toegewenst!

   • Volgens mij is chloordioxide nog gewoon verkrijgbaar. Via de link onder het artikel van 4 november in Frontnieuws over chloordioxide heb ik recent twee flesjes chloordioxide in de maximale concentratie (0,3%) in Duitsland weten te bestellen, hoewel ik vermoed dat het ook in Nederland wel te verkrijgen is. Bij oraal gebruik moet het natuurlijk wel 100x verdund worden met water volgens de instructies die zijn te vinden op de website van Andres Kalcker, zie https://andreaskalcker.com/cds-clo2/protocolos-cds.html (de informatie op die webpagina is ook beschikbaar in Duits en Engels) en van het verdunde produkt kan dan 100 ml per uur worden ingenomen wat volgens de voorstanders van chloordioxide de covid symptomen sneller zou doen afnemen. Ik heb uitvoerig de documentaires en wetenschappelijke artikelen over chloordioxide bekeken en heb op basis daarvan besloten het zelf te gaan gebruiken als bij mij covid zou worden geconstateerd. Ook ontgifting na vaccinatie lijkt me zinvol om schadelijke metalen en metaalverbindingen uit het lichaam te verdrijven. Als de berichten kloppen dat een deel van de vaccins niet meer bevatten dan een zoutoplossing en jij als gevaccineerde geen enkele last hebt ondervonden van je vaccinatie, is het mogelijk dat je nog steeds ‘clean’ bent. Maar ook als die mRNA troep wel in je lijf is terecht gekomen door ‘vaccinatie’ is het belangrijk om te proberen de gevolgen zoveel mogelijk terug te draaien en te proberen zonder angst je leven te leiden. In het algemeen geldt wat nu met de covid/vaccinatie crisis ook geldt: Je leven laten bepalen door angst over wat je het leven zal gaan kosten is geen leven. Doe de dingen die bij jou passen en let bij gezondheidsproblemen goed op naar wie je luistert en wat je doet.

  • Koegol ‘Heavy Metal Detox + Klinghardt protocol’

   Die zware metalen zijn prima te verwijderen. Belangrijk je – lekkende – amalgaamvullingen niet te vergeten!!

  • o.a. dit dus. Het hele ‘middelen tegen opruiming’ slaat nergens op – is gecontroleerde disinformatie [spearheaded by the quack WEF-troll ‘Zelenko’] : ivectermine is slechts tegen parasieten , maar helpt natuurlijk niet tegenover synthetische parasieten [in the poisonjab] ; klei bv kan wel geisoleerde zware metalen verwijderen [maar alleen die in het slokdarmstelsel zitten] maar doet niets op andere plaatsen ,
   enzovoort

 1. ivermectine dosering is niet juist !

  verder: Whisky is prima als bloedverdunner en antiseptisch middel. halve liter per dag en je bloed stroomt als nooit voorheen….

  • hahahgaahhahahahahahaha kom nie meer bij… 3x daags an t infuus met de wodka> helaas van alkohol gaat het virus niet dood> word misschien wel dronken??:)
   Het virus is in welk Laboratorium te zien(museum??)Hoe komt het dat wij nog steeds geen uitdraai daarvan kunnen zien.Interessant hoor al die uitspraken van wetenschappers,maar als ik probeer slecht de uitdraai te krijgen van PCR tests bij GGD beginnen ze koeterwaals te praten en verwijzen mij door naar>> niet mogelijk!!! Een bloedtest van een ex besmette Covid patient gaf alleen resultaat: anti-stoffen tegen het virus ,maar een uitdraai daarvan??? ho maar??
   Daar komt nog bij dat alle patienten bijna allemaal zogenaamd corona hebben in het ziekenhuis en ook daar weer geen uitslagen>>>>ook uitspraken van doktoren en begravenis-ondernemers>>in de media bla bla bla > geen rapportages met echte testen via gerenommerd test laboratorium!!!

   dat iedereen bang = geworden> hoeveel hebben er lichte klachten gehad zelfs tot 2 keer toe besmet geraakt en hebben het gewoon overleefd> nee het mag niet als griepje gecategoriseerd worden!!
   De overledenen van het Lab in Wuhan is een en al mysterie ook het bezoek door mw Koopmans leverde niks op.Opeens gingen er mensen dood en opeens was het Covid> Sars.. wow in een maand tijd wist de hele wereld wat het was…ongelofelijk>> en de echte test rapportages??ook dat debiele vaccin> gemaakt door welke laboranten>>half jaartju> hoppa klaar…hetgeen dus ruikt naar oplichterij> en in het geheim kunnen alle gezondheidsdiensten doen wat ze willen > IC’s zijn niet goed ingericht als excuus??besmetten zijn geen ramp ook griep niet… maar ja we moeten ons nu eenmaal laten vaccineren in het belang van de kwetsbaren en uiteraard om te beschermen tegen diezelfde kwetsbaren>> zou zo maar kunnen dat de intelligentie van bijna iedereen is gedaald

 2. De spike nestelt zich in de celkern en is er niet meer uit te krijgen.
  Alle middelen ter voorkoming van Corona is weggegooid geld.
  Vitamine; zie het als ondersteuning niet als oplossing.

  Als je gifspuit hebt gehad dan leg je er maar bij neer en regel je begrafenis maar vast.
  Sommige zullen blijven leven met het spike maar niet veel, en dan nog .. wat voor leven zal dat zijn
  tussen de on-gevaccineerden. Je zult gemeden worden alsof je Ebola hebt.

 3. Rudolf Rasink, 73,5 jaar jong neemt ter preventie tegen álles al 23 jaar lang in principe al zijn voeding op zijn mínst biologisch (of strenger gecertificeerd) of uit eigen tuin of de natuur, dan ruim voldoende fruit en rauwkost iedere dag, vis regelmatig maar alleen uit vangst, niet uit kweek, vlees erg weinig maar dan bij voorkeur ook van wild, eieren altijd ook bio of demeter, zuivel en (geiten)kaas met mate…En gebruikt–na een daarvóór toch best bedenkelijke medische voorgeschiedenis–al die tijd al niet één pil of andere medicatie of wat voor vaccinatie ook en zelfs–op wat uitproberen de eerste paar jaar na–geen enkel voedingssupplement meer ! En ik heb al die tijd al niet één griep(je) of zelfs maar serieuze verkoudheid of iets anders meer gehad…En kom en kwam–óók gedurende de hele corona-covid-hysterieperiode !–óveral, doe al mijn boodschappen zelf, laat weinig of niets brengen, schudt en schudde iedereen (die durfde) de hand, kinderen mogen en mochten naast me zitten of om m’n nek hangen, klopte andere oude rochelende mannen met vaak al stents in hun lijf en meer problemen die op bankjes buiten (expres ?) naast me kwamen zitten gemoedelijk op de rug en vroeg of het wel ging… Het enige wat mij nu wel verontrust is het sheddingverhaal…en natuurlijk de misdadige plannen om op een of andere manier de injecties te gaan verplichten…Wat ik voor al die andere injecties al als een misdaad tegen de mensheid zie..
  Doe hier iets mee of doe er niets mee… O ja, ere wie ere toekomt : met alle dank en respect voor de professoren Gerry Potter en Dan Burke en hun ontdekking van de salvestrolen in wilde onbespoten gewassen al in de jaren ’90…Een ontdekking nog steeds genegeerd, doodgezwegen of miskend…Niet zo moeilijk voor ons te begrijpen waarom…. Groet, Rudolf

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in