Dr. Vladimir Zelenko waarschuwt dat er een georganiseerde poging is om waarheidsgetrouwe artsen zoals hijzelf het zwijgen op te leggen, en waarschuwt dat als hij binnenkort sterft het niet door een slechte gezondheid zal zijn, of door zijn eigen hand.

In de kritische boodschap die op social media circuleert, geeft Dr. Zelenko aan dat de oorlog van de gevestigde orde tegen waarheidsvertellers in de medische industrie op het punt staat in overdrive te gaan, en dat goede mensen in opstand moeten komen om te voorkomen dat dit de volgende generatie zal treffen, bericht Newswars.com.

Dr. Zelenko, die met succes duizenden patiënten heeft behandeld met zijn modelprotocol dat door veel eerstelijnsartsen wordt gebruikt- maakt zich nu zorgen over zijn leven. pic.twitter.com/NkhhYoankT

Een oproep tot actie van Dr. Zelenko: #DoNotComply #CivilDisobedience “De regering van vandaag is niets anders dan de vijand van het volk, van de mensheid” #BlessThemAll (video via Americanbuddhist.net)

“De regering is nu wanhopig”, zegt Zelenko. “De tirannen weten dat hun einde nadert en ze hebben zich ingegraven en gaan nu voluit voor totalitaire tirannie in een poging om stemmen zoals ikzelf te onderdrukken.”

De arts, die vroege behandeling en profylaxeprotocollen voor laagrisicopatiënten promoot om Covid-19 te behandelen, wijst er verder op dat zijn leven in gevaar is vanwege de informatie die hij verspreidt.

“Allereerst, ik ben niet suïcidaal,” zegt Zelenko.

“Ten tweede, het gaat veel beter met me; mijn gezondheid is prima. Dus als ik sterf, of verdwijn, heeft dat er niets mee te maken en weet je wat de bron ervan is…”

  Velen zijn gestorven door misleid te worden door de media orkestratie van een dodelijke Coronapandemie

“Het is een moordaanslag op de waarheid door het onderdrukken van mijn stem en stemmen zoals ik.”

Zelenko zegt verder dat er binnenkort een poging zal worden gedaan om artsen zoals hij te sanctioneren, hun licenties af te nemen, te belasteren, enzovoort.

Het enige redmiddel, zegt de arts, is dat eerlijke artsen en andere gelijkgestemden zich verenigen, politiek in opstand komen en de tirannie verwerpen.

“Mijn verzoek aan collega-artsen en mijn verzoek aan iedereen die luistert is om precies de tegenovergestelde kant op te gaan: Sta op. Dit is een burgeroorlog voor vrijheid, hopelijk op een geweldloze manier,” zegt Zelenko.

“We hebben burgerlijke ongehoorzaamheid nodig. We moeten ‘Nee’ zeggen tegen de demente marionet in het Witte Huis en tegen al deze tirannieke leugens van mensen als Fauci, en de NIH, en de CDC, en de FDA… al deze organisaties die niets meer zijn dan prostituees en hoerenhuizen.”

De toekomst, bevestigt Zelenko, hangt af van goede mensen die opstaan (op een geweldloze manier) tegen het meedogenloze autoritarisme.

“Als u wilt dat uw kinderen een kans krijgen om te gedijen met Godsbewustzijn, is het nu tijd om op te staan en offers te brengen, want de vrijheid van onze kinderen hangt af van wat we nu doen,” merkt de arts op.

“Ik pleit niet voor geweld. Ik pleit voor burgerlijke ongehoorzaamheid. Sta op. Zeg: ‘Nee, tegen de giftige doodsprikken en verwerp de huidige regering volledig, die niets meer is dan een vijand van het volk, vijand van de mensheid, vijand van God.”

Dr. Zelenko sloot zich vorige week aan bij Alex Jones om te benadrukken hoe het Covid-19 vaccin in wezen iedereen AIDS bezorgt.

COVID-19 Vaccine Causes AIDS Warns Dr. Zelenko


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Vladimir Zelenko – Het Vaccin Doodsrapport “Wij zijn getuige van de grootste georganiseerde massamoord in de geschiedenis”Volg Frontnieuws op Telegram

  Fact Sheet: Ook in Oostenrijk daalt het aantal geboortes sterk - maar niet onder vaccinkritische migranten
Vorig artikelDringend: 14 eenvoudige manieren om te ontgiften na het vaccin
Volgend artikelPfizer/BioNTech Covid-injecties herprogrammeren zowel adaptieve als aangeboren immuunresponsen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Veel artsen kunnen niet meer terug. Die hebben al te veel bloed aan hun handen en geld aangenomen.
  Degenen die nu nog prikken zetten zijn of mechanische moordenaars. Ze kunnen zich niet verschuilen.
  Geld en immoraliteit zijn overheersend.

   • Waarschijnlijk omdat Zelenko zelf Controlled Opposition is?? Een vroeger interview deed hij terwijl hij aan de Chemo zat in een ziekenhuis. De man heeft dus kanker.
    Net als de vrouw van Andreas Noack roept hij ons op ons te verzetten. Het dogma van Vrij Metselaars. Zorg dat ze zich verzetten, dan kun je dat legitiem en met geweld neerslaan. Ook NL heeft inmiddels de Bearcat aangeschaft. Giga militaire voertuigen, disproportioneel in NL, over van de oorlogen in Afghanistan en elders. De USA zit er vol mee. Ze werden daar voor een habbekrats verkocht aan lokale burgemeesters. Vlgs een kennis zijn ook Mike Yeadon en Fuellmich Controlled Opposition. Van Alex Jones is dat al jaren bekend. Van David Icke ook een video op YT hoe zijn videos vol zitten met Vrij Metselaars symboliek. Russell Brand is Illuminati. In zijn tijd met Katy Perry kwam hij daar openlijk voor uit en ik heb het van insider info. Icke en Brand samen gefotografeerd in bekende UK pedoclub. New Age download ook van de Illuminati en de Vaccinvrije beweging zit vol daarmee. Army of Love organiseert aanklacht tegen hugo de Jonge. Mijn hart bloedt en huilt. Vele ongeboren en pas net geboren babies van gevaccineerde moeders sterven, anderen hebben gruwelijke onbekende ziekten. De prik voor vanaf 2 jarigen komt er binnen een half jaar aan en wordt bij 6 mnd oude babies getest. E.e.a betekent niet dat wie bij Alex Jones aan tafel gaat zitten automatisch ook Controlled opposition is. De vrouw van Andreas Noack vond ik zeer verdacht. Ze had 4 uur lang hartmassage gedaan. Onmogelijk. Ambulance personeel zetten een machine aan op hem. Dat klinkt niet als een AED, maar als de machine die ze gebruiken om bij een overleden persoon het hart middels een machine die onophoudelijk pompt, het langer vol houdt dan een mens kan, het hart weer op te starten. Bij mijn beste vriendin gebeurd. Eerste keer lukte dat. 2 jaar later kreeg ze weer een embolie, weer ambulance met machine en toen lukte het niet. Is hij vermoord. Mogelijk. Ze kunnen met precisie een persoon van buiten hun huis doden. Maar er is ook een injectie die dood faked, wat binnen 24 uur terug te draaien is, dus het is ook mogelijk dat hij undercover is gegaan en een andere ID krijgt. We willen denk ik allemaal zo graag een leider. Een Hitler, patsy, opgeleid in voorganger Tavistock instituut. Als families, echtparen, volk, gemeenschappen zijn we zo versplinterd, met subliminale boodschappen uit elkaar gedreven en met vele andere tools, dat er geen cohesie meer is. Bovendien is elke groep geinfiltreerd. Die hoeft maar enkele medestanders te krijgen en de hele groep gaat mee.

    • Getrude, ik hoor je. Ik wist al heel lang dat die namen two-faced skunks zijn. Ik kan me nog herinneren toen die Jones voor het eerst op het toneel verscheen en niet lang daarna zag iedereen door hem heen. Zelfs die websites van die lui ruiken naar bedrog. Ik kan de stem van die vadsige schreeuwpad Jones niet meer aanhoren. Ook ben ik het eens met die video over Noack. Voorts had ik bij Yeadon ook al meteen het gevoel dat hij two-faced was, hij bleef namelijk maar hameren op een paar feiten. Dan heb je in NL het cabaret Viruswaanzin met Engel et al. Je laatste twee zinnen zeggen alles.

     Beste Greet, doe es effe rustig an Grote Hun. Lees eerst goed voor je weer gaat kwaken. Er zitten hier geen trollen. Wat Gertrude zegt klopt. En jij moet ook eens kritisch gaan kijken naar die spreekbuizen die je aanbidt. Wie weet zit er ook een infiltrant in jouw club.

  • Zo ben jij een trol er is niets mis met deze beste man, die gaat nl van deur tot deur om pedofielen op hun bakkes te slaan en te ontmaskeren aan hun buurt, doe jij dat ook….troll

 2. Als dr. Vladimir Zelenko onverhoopt mocht overlijden, dan weten de realisten onder “ons” dat dit een kwaadaardige opzet is door het psychopathische leiderschap van de verrotte federatie aan de overkant van de Atlantische oceaan, deze moordenaars draaien hun hand er niet voor om, om zelfs presidenten te vermoorden die een stok tussen de spaken van federale regeringsmachinaties durven te steken, gereformeerden en zionisten gaan met de bijbel in de hand hoe dan ook een nieuwe wereld orde uitrollen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in