KARACHI, Pakistan (AP) - Autoriteiten in een Pakistaanse provincie maken gebruik van een controversiële nieuwe tactiek in het decennialange initiatief om polio uit te roeien: de gevangenis.

Deze wetgeving die in een provincie in behandeling is, grijpt terug op de slechte oude tijd van het Pakistaanse maskermandaat, afgedwongen door de politie met Taser-pistolen, schrijft Mark Crispin Miller.

(Scroll naar beneden voor een video uit 2020 over de martelende handhaving van het Pakistaanse maskermandaat).

Vorige maand introduceerde de regering in Sindh een wetsvoorstel dat ouders tot een maand de gevangenis in zou sturen als ze hun kinderen niet laten inenten tegen polio of acht andere veel voorkomende ziekten.

Deskundigen van de Wereldgezondheidsorganisatie en elders maken zich zorgen dat de ongebruikelijke strategie het vertrouwen in de poliovaccins verder zou kunnen ondermijnen, vooral in een land waar velen valse samenzweringen over de vaccins geloven en waar tientallen vaccineerders zijn doodgeschoten.

Dit maakt het nog moeilijker voor deskundigen om mensen te overtuigen van de veiligheid van de vaccins: De orale vaccins zelf veroorzaken nu wereldwijd de meeste poliogevallen.

De poliodirecteur van de WHO in het oostelijke Middellandse Zeegebied waarschuwde dat de nieuwe wet averechts zou kunnen werken.

“Dr. Hamid Jafari: “Dwang werkt averechts.

Hij zei dat gezondheidswerkers er meestal in geslaagd zijn om de vaccinatiegraad te verhogen in gebieden waar vaccinaties worden geweigerd, door de redenen voor de weigering van de mensen te achterhalen en die zorgen aan te pakken, zoals het inschakelen van een betrouwbare politieke of religieuze leider om met de mensen te praten.

“Ik heb zelf het gevoel dat Pakistan deze wetgeving in zijn achterzak wil hebben voor het geval dat,” zei Jafari. “Het zou me verbazen als er een bereidheid is om deze dwangmaatregelen daadwerkelijk uit te voeren.” – AP News

  Vier artsen: Deze mRNA experimentele vaccins zijn bedoeld om ons te steriliseren en genetisch te wijzigen

Gevangenisstraf zou een uiteindelijke oplossing kunnen zijn voor het veel bestudeerde probleem van de Pakistaanse “vaccin-twijfel”:

COVID-19 vaccin-twijfel en opvattingen in Pakistan: een cross-sectionele telefonische enquête in grote stedelijke steden

Tijdens COVID heeft Pakistan “dwangmaatregelen” gebruikt om naleving van “gezondheidsmaatregelen” af te dwingen – zoals in het voorjaar van 2020, toen de politie ongemaskerde Pakistani elektroshocks gaf:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Dit is gewoon een verwoesting”: Insider van de begrafenisindustrie zegt dat ze overspoeld wordt met slachtoffers van hartaanvallen, beroertes en bloedklontersVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaarom voldeden de mensen?
Volgend artikel2 zeer onheilspellende gebeurtenissen die deze week gaan gebeuren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Met dit artikel wordt getoond dat als jij pal tegenover een medemens staat die jou wilt onderdrukken, dat je geen keuze hebt. Want hij mag geweld gebruiken tegen jou. De oerwet wordt zelfs ondersteund met wapens waarmee de medemens een ander mag onderdrukken met toejuiching van de overheid. Wat ga je doen als grote sterke kerel tegenover een dergelijk bewapend medemens als de oerwet zich voordoet? En wat ga je doen als kleine vrouw tegenover de medemens die jou wilt onderdrukken en de oerwet een factor wordt? Ik zou graag van de Reaguurders willen horen hoe ze daarmee om gaan. En komen ze mij helpen als ik tegenover een dergelijk verrot soort medemens kom te staan?

  https://www.frontnieuws.com/waarom-voldeden-de-mensen/

  • We gaan zien hoe iedereen reageert tijdens maximale stress en crisis…dan komt t ware karakter naar boven..zoals in ww2 bijvoorbeeld, de buren aangeven bij de gestapo..
   En na de oorlog zat iedereen op de een of andere manier in t verzet..

  • Dit soort artikelen zijn over het algemeen bangmakerij zodat mensen uit voorzorg en angst toch maar prikken. Het heeft geen nut om hier mee bezig te zijn als het nog niet aan de orde is in je eigen land. Er wordt veel meer gedreigd dan uitgevoerd. Kijk naar Oostenrijk, er is maanden geroepen dat per 1 februari de prik verplicht zou worden (gevangenisstraf of hoge boete) Dus iedereen ging uit angst prikken. Toen het 1 februari was gebeurde er niets! Kijk niet te ver weg en te ver vooruit. Deal met situaties als je er mee te maken krijgt, anders ben je bang/boos over dingen die je misschien wel nooit mee gaat maken.

   Een mens lijdt dikwijls ’t meest
   Door ’t lijden dat hij vreest
   Doch dat nooit op komt dagen.

 2. Het is toch gewoon ziek hoe de mengelen bill gates mensen dwingt. Die vent mogen ze gisteren al onder een trein gooien. Bah heel dit verhaal stinkt naar zijn in en in zieke rotte narcisme.

 3. Je moet die spuit zien als een mes die ze in je lichaam willen prikken.

  Komen aan de deur dan steek je een mes bij de vaccineerder tussen zijn / haar / het / it zijn ribben

  Lees het artikel, er zijn een aantal vaccineerders dood geschoten

  Simpel: laat je niet doden, je heb het volledige recht om jezelf te verdedigen

 4. Je moet die spuit zien als een mes die ze in je lichaam willen prikken.

  Komen aan de deur dan steek je een mes bij de vaccineerder tussen zijn / haar / het / it zijn ribben

  Lees het artikel, er zijn een aantal vaccineerders dood geschoten

  Simpel: laat je niet doden, je heb het volledige recht om jezelf te verdedigen

  Krijg ik een bericht dat ik dit al eerder heb gereageerd, niet dus

 5. “Dit maakt het nog moeilijker voor deskundigen om mensen te overtuigen van de veiligheid van de vaccins: De orale vaccins zelf veroorzaken nu wereldwijd de meeste poliogevallen”

  Dit gebeurd ook regelmatig en wel op de publieke omroepen, vrij frequent was er in de corona periode zo’n idioot wijf of kerel die de mensen wijs probeerde te maken dat men de wetenschap niet in twijfel mogen trekken, Marion Koopmans, Diederik Gommers enfin de hele verrotte Outbreak Management Team, wat ik hen wens is niet goed voor mijn karma, en Pakistan is een duister verrot moslim land.

 6. Beste Mensen

  In werkelijkheid zijn die Prikken gemaakt om het Is-Lam in z’n geheel uit te roeien
  Aangezien het onheil te groot word
  Er worden te veel kinderen verwekt
  En geen oor die ernaar wil luisteren om deze euvel liefdevol op te kunnen lossen
  Liegen Bedriegen Moorden weerloze onschuldige wezens
  Is-lam is niks anders dan een verzamelnaam van Joden en Christenen bij elkaar met de Drie zware vergiften
  Thora Bijbel & deze Twee Korrel-Aan elkaar geplakt genaamd Koran
  Immers onheil begint bij het plegen van misdaden
  Zoals valsheden in geschriften plegen
  Vervolgens vanuit de Torens & de daken gaan schreeuwen
  Kijk eens dit zegt het enige echte boek
  Komt bij mij en U zult worden gered
  Niet erbij vermeldende dat Die verhalen boeken met kleine likjes echtheid zijn vermengt
  Welken hun boeken liefst een paar grammetjes zwaarder maken in de ogen van DIE Onsjes ikken die pennen likken
  Het Ego syndroom

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in