Terwijl de wereld zich wederom in stukken scheurt over het opnieuw opduiken van een seizoensgebonden virus, dat nu endemisch genoeg is dat je het elke winter kunt verwachten terug te zien keren, lijken de psychologische symptomen ervan sterk te wijzen op een nieuw soort geestesziekte, schrijft Thecovidworld.com.

Tweet

In een herhaling van het soort gedrag dat vorig jaar op het hoogtepunt van de winter gebruikelijk was, zien we opnieuw zeer extreme voorbeelden van mensen die proberen “veilig” te blijven in een wereld die gek is geworden. Deze mensen lijken het toppunt van hysterie en paniek te beleven.

De blik van pure angst in hun ogen, het enige deel van hun gezicht dat te zien is, is iets dat het bloed doet stollen.

Tweet

Vliegen lijkt het slechtste in zulke mensen naar boven te brengen, ongetwijfeld omdat ze opgesloten zitten in een kleine ruimte met andere mensen die ze zijn gaan beschouwen als wandelende ziektefabrieken, gecombineerd met de algemene angst die hoort bij het afgesneden zijn van de meeste, zo niet alle, sociale contacten gedurende twee jaar.

De andere blik die dergelijke mensen vertonen, zijn de zogeheten “doodsogen”, die erop wijzen dat zij in een toestand van aangeleerde hulpeloosheid zijn terechtkomen, waarbij zij geen mogelijkheid zien om de controle terug te krijgen en dus hun toevlucht nemen tot overgave, waarbij zij de conclusie aanvaarden dat er geen uitweg is en zij voor altijd gemaskerd zullen blijven.

Tweet

Degenen die het narratief van de mainstream media geloofden, zich onderwierpen aan lockdowns, het masker droegen, al hun boosters kregen, alleen om het virus op te lopen, zitten in de val. Erkennen dat het allemaal voor niets was, is een realisatie die sommige mensen over de rand zal duwen.

  Zogende moeders ervaren dat hun melkaanvoer stopt na het krijgen van een COVID-injectie

Zulke mensen bevinden zich in een niet benijdenswaardige positie. Ze kunnen ofwel toegeven dat ze fout zaten om hun familie en vrienden uit te sluiten en zich meer in het algemeen als volslagen idioten te gedragen, of ze kunnen nog een stap verder gaan en hun haat en angst richten op de wereld in het algemeen en de ongevaccineerden in het bijzonder.

Tweet

Natuurlijk is de angst niet alleen afkomstig van COVID. Nu de samenleving zich duidelijk in twee kampen heeft verdeeld, in sommige delen van de wereld zelfs letterlijk, kan het niet tot de juiste groep behoren resulteren in sociale uitsluiting, verlies van je baan en het niet kunnen zien van je familie, enz.

Hoeveel van de angst die mensen aan de dag leggen, is een direct gevolg van het zien van wat er is gebeurd met andere mensen die zich durfden uit te spreken? Dit is een cruciaal aspect dat moet worden begrepen om de massale mentale instorting die de samenleving momenteel in zijn greep houdt, aan te pakken.

Zal de menselijke natuur zich opnieuw laten gelden en mensen dwingen hun maskers af te werpen? Of is de maakbaarheid van de samenleving te sterk? Zullen de vaccinzeloten zich ontpoppen tot poortwachters en bewakers voor degenen die deze hersenspoeling orkestreren, zelfs als dat indruist tegen een basale drang om medeleven te tonen met andere mensen?

Sommige mensen hebben er duidelijk genoeg van en doen niet langer een poging om stilletjes nonconform te zijn. Hoewel zij een kleine minderheid vormen, kan hun voorbeeld voldoende zijn om anderen te doen stoppen en nadenken over wat zij doen.

Via THE COVID WORLD


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Immuun voor Logica: Het eerste doel van deze dodelijke vaccinaties is het beschadigen van de hersenen van de gevaccineerden zodat ze blindelings meer dodelijke vaccinaties blijven nemenVolg Frontnieuws op Telegram

  Gezonde verpleegster (35) krijgt een hersenontsteking na Pfizer-vaccinatie en sterft
Vorig artikelBig Pharma wetenschappers geven toe dat de COVID-vaccins bloedklonters kunnen veroorzaken
Volgend artikelDringend: 14 eenvoudige manieren om te ontgiften na het vaccin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Geweldig!

  Maar er is een hele plausibele verklaring voor die blik.
  Hoe lang zouden deze mafterts zuurstofgebrek op hebben gelopen? Volgens mij slapen ze zelfs met hun onderwerpingsmuilkorf.
  Panisch, alleen al als ik ernaar kijk.

 2. Er is eigenlijk
  Helemaal niks aan de Hand
  De rijke lui zijn onrust aan het stoken om een elite groepje mensen wanneer hun het nodig achten van de Planeet Aarde te ontvluchten vervolgens na vernietiging van de Aarde veele jaren later weer terug te keren op de Aarde
  Men maakt Haisa om niks
  Bombari om eigen zakken te vullen
  Zie Wall-E uit 2008
  Of
  The Time Machine uit 1960
  De films van Arnold sZwatseneger uit de jaren 80/90
  Zo zijn er veele films ter voorberijding op het spel welk nu gespeeld wordt
  Zoals de Avatar zowel Animatie als kinder tekenfilm BettleStar Gallactica uit de jaren 70/80 en veelen meer
  Blijf nuchter
  Kijk denk en leer eruit
  Dank U

 3. En dan rol dit binnen via de app. Nog geen piep over gehoord. En plotseling is het er. Oh.

  https://www.thedesertreview.com/opinion/columnists/gates-fauci-and-daszak-charged-with-genocide-in-court-filing/article_76c6081c-61b8-11ec-ae59-7718e6d063ed.html

  Of zou het net als de Bart Maes aanklacht zijn – gewoon een bevestiging dat er geen discriminatie wordt gepleegd, einde gezeik. En nu dit. Straks ook een bevestiging dat er geen sprake is van moord. Einde gezeik en doorgaan met de globale terreur.

  Zeg dat het niet zo is.

 4. FN check it; LAREB zoekt een medewerker voor het coordineren en registreren en archiveren en bijhouden etc. van …… BIJWERKINGEN! Waarom? Omdat er VELEN gemeldt worden door de uitrol van het vaccin!!;

  https://www.lareb.nl/nl/pages/werken-bij-lareb

  AS we speak staat het er op;

  Medewerker verwerken en coderen van meldingen van bijwerkingen (HBO) 30-38 u/week
  Bijwerkingencentrum Lareb zoekt

  ‘mensen met medisch/farmaceutische kennis’

  voor het verwerken en coderen van meldingen van bijwerkingen

  Heb je een tussenjaar tijdens je masterstudie Farmacie of Geneeskunde, of een stage die niet doorgaat? Of heb je een HBO diploma farmaceutisch consulente of farmakunde met een achtergrond als apothekersassistente?

  In verband met de vaccinaties tegen COVID-19 komen er bij Lareb veel meldingen van bijwerkingen binnen. We zoeken ondersteuning bij het triageren van die meldingen en het verwerken en coderen van de bijwerkingen. Wij zijn op zoek naar meerdere kandidaten die voor een half jaar beschikbaar zijn. Zodra werken op kantoor weer mogelijk is, word er in deze functie van je verwacht twee dagen per week op ons kantoor in ’s-Hertogenbosch te werken.

  Werk je snel en secuur, ben je communicatief vaardig en spreekt dit werk jou aan?
  Kan je goed zelfstandig werken? Reageer dan door een gemotiveerde e-mail met cv naar [email protected] te sturen t.a.v. Clara van Wijnen, hr coördinator. Wij willen z.s.m. van start gaan, dus stuur je CV zo snel mogelijk in. Voor vragen kun je telefonisch contact met haar opnemen: 06-10821552.

  Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Taken en competenties
  Algemene competenties voor deze functie zijn: je werkt zelfstandig, maar vraagt wel om hulp indien noodzakelijk, je bent flexibel, je kunt nieuwe informatie je snel eigen maken, je hebt affiniteit met het werken met computers en kunt snel en secuur werken.
  De meldingen van de bijwerkingen komen in twee systemen binnen, je leert met beide systemen werken.

  Meldingen coderen
  Alle meldingen bevatten een bijwerking. Sommige bijwerkingen worden automatisch gecodeerd, en sommige bijwerkingen worden door de melder omschreven in woorden (vrije tekst). Deze vrije tekst moet gecodeerd worden met een code (MedDRA is de taal die wij hiervoor gebruiken). Bijvoorbeeld melder meldt ‘‘leverontsteking’ dat moet de code ‘hepatitis’ krijgen.

  Competenties: nauwkeurig werken, zelf beslissingen durven nemen, anderen om hulp vragen.
  Kennis: kennis van MedDRA (kan bij Lareb intern gegeven worden), basiskennis medische terminologie, kennis van het Engels.
  SmPC nakijken
  Voor alle gemelde bijwerkingen wordt in de SmPC (de uitgebreide bijsluiter) gekeken of de bijwerking daar beschreven staat.

  Competenties: nauwkeurig, zelf beslissingen durven nemen, anderen om hulp vragen.
  Kennis: medisch-farmaceutisch basiskennis om de SmPC goed te kunnen lezen.
  Summary maken
  Van elke melding wordt een Engelse summary gemaakt zodat internationale partners ook de essentie van de melding kunnen begrijpen. Deze summary wordt automatisch gegenereerd maar moet gecontroleerd en eventueel gecorrigeerd worden.

  Competenties: nauwkeurig.
  Kennis: medisch-farmaceutisch basiskennis, kennis van Engels.

  • Dus het Lareb geeft nu gewoon openlijk toe dat er heel veel bijwerkingen zijn van de vacinaties? Fijn dat ze dit even netjes op msm melden dan…. Dat zou de oogjes misschien wel doen openen van vele brave bange schaapjes.

 5. Ik heb mensen op TV voorbij zien komen, pfff, de een riep nog harder om mensen op te sluiten dan de ander… Ik kijk helemaal nergens meer van op, neem ook bijna niemand meer serieus. Het is ook nooit een discussie wat je met mensen hebt, als het over corona en bijv. vaccinatie gaat. Iedereen wil zijn gelijk halen, opdringen aan een ander, en anders ben je fout, deug je niet, ben je een tokkie of wappie, haha, geweldig. Ik kan er wel om lachen. Voor mij nog steeds geen corona vaccinatie. Ik heb corona gehad eerder dit jaar, middels (achteraf) bloedprikken aangetoond. Ik heb anti stoffen, heb het als een zware griep ervaren, en mocht ik het weer oplopen, dan weet ik wat ik kan verwachten. Ik mocht sinds eind september al niet meer overal komen (Want geen coronapas), zit veel thuis, houd afstand, draag een mondkapje binnen (met tegenzin), en daarmee vind ik dat ik genoeg gedaan heb en nog steeds doe, uit fatsoen.

  Ik schreeuw niet tegen mensen, ik sluit niemand uit, wel of geen vaccinatie, ik vind dat iedereen dat voor zichzelf moet bepalen. Dat is vrijheid.

  Angst, paniek en zelf niet nadenken, dat is sowieso een slechte zaak. Je hoeft geen dokter te zijn om om je eigen gezondheid te denken. Ja, ik weet dat lang niet iedereen weet wat goed voor hem/haar is, maar dat is een andere kwestie (zelfstandig zijn, volwassen zijn, verantwoordelijkheid nemen). Een overheid hoeft niet voor mij te bepalen wat ik wel of niet mag eten, drinken en in laten spuiten. Als je ècht als overheid zo begaan bent met de gezondheid van je burgers, dan kan ik wel een lijst opmaken met zaken waarvan ik denk, pak dat dan eerst even aan…

  Veel mensen ervaren blijkbaar sociale druk, groepsdruk, willen deugen, etc, en dat verklaart mijn inziens vreemd gedrag bij mensen. Ik ben erg op mezelf gesteld en ga maar met een handvol mensen om, dus ik heb daar geen last van. Gewoon zelf blijven nadenken, zelf keuzes maken, iedereen in zijn/haar waarde laten, dat is voor zover het nog bestaat… VRIJHEID voor mij.

 6. Al die virussen zijn alleen om ons bang te maken en intussen de wereld op te kopen. Wat zeg je? Ja, de wereld opkopen. Ga maar na. Al die tijd was het niet duidelijk waarom nou in godsnaam die kleine bedrijven dicht moesten. Voor de staatsteun! Dat is het antwoord! Door de staatsteun worden ze in principe opgekocht. Door dit lang genoeg te laten duren vallen ze of vanzelf om of komen ze op een punt dat er niet meer terugbetaald kán worden en is het bedrijf in principe van de staat. Intussen gaan gezinnen ook bankroet geholpen door de inflatie en straks doordat pa en/of ma hun baan kwijt raken doordat ze terecht niet geprikt willen worden. We spelen ze in de kaart maar we kunnen niet anders. Wat we in ons lichaam stoppen is onze zaak we zijn geen lijfeigenen.

  De pas is een ander project dat ernaast loopt maar hetzelfde doel dient. Nee het is geen virusbestrijding maar een opmaat naar dataverzameling en totale controle samen met het digitale geld. Wanneer we op die manier in het systeem zitten kunnen ze alles met ons doen.

  De sleutel tot dit alles is de prik. Die moet iedereen gehad hebben vooral de kinderen. Lluister hier maar een naar:

  https://stichtingvaccinvrij.nl/melissa-ciummei-slaat-alarm-over-het-nieuwe-geldsysteem-en-het-vaccinatiepaspoort/

 7. Wel eens door een polder gereden als er gegierd was? Wel eens door een winkelstraat gelopen waar bakkers broden afbakken of waar slagers een gril buiten hebben draaien? Die geuren ruik je van verre, ze worden meegedragen door aerosolen. Die geuren ruik je ook door mondkapjes heen. Virussen zijn net zo klein als aerosolen. Mondkapjes dragen is niet de oplossing(integendeel). Proeven doen met genbehandelingen blijkt ook niet de oplossing (integendeel).

 8. –In Roemenie krijg je 20 euro als je de spuit neemt;
  –dokters kregen 1050 per dag in DE om reklame te maken voor vaccinatie
  –verpleegsters kregen 50 E per uur voor de moordprik

  1935 DE herhaalt zich….
  ——————–
  Muilkorven werken niet; zijn getest door TU Delft; niet een is goed….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in