Het nieuws dat het oversterftecijfer in Duitsland 36% boven normaal ligt en de geboortecijfers 10% onder normaal, wordt te moeilijk om te verbergen. De altijd-gelijk-hebben, meervoudig gediplomeerde gezondheidsdeskundige en Duitse minister van Volksgezondheid Karl Lauterbach geeft toe dat er “fouten zijn gemaakt,” schrijft Igor Chudov.

Hij geeft niet toe dat het sluiten van scholen een fout was. Hij geeft niet toe dat het gedwongen vaccineren van Duitsers met onbewezen, dodelijke vaccins die 36% meer oversterfte veroorzaken, een vergissing was. De kleine fout die hij toegeeft is dat de scholen “te lang” gesloten waren.

Vanaf hier wordt het nog erger. Wie geeft Lauterbach hiervoor de schuld?

Dat klopt, hij geeft de schuld aan naamloze “wetenschappers”:

De anonieme wetenschappers gaven arme Karl slecht advies, en daarom zijn er “fouten gemaakt.”

Maar wie is Karl Lauterbach? Hij IS ZELF een wetenschapper, opgeleid aan Harvard, de Universiteit van Düsseldorf, en meer!

Lauterbach studeerde menselijke geneeskunde aan de RWTH Aachen Universiteit, de Universiteit van Texas in San Antonio en de Universiteit van Düsseldorf, waar hij afstudeerde. Van 1989 tot 1992 studeerde hij gezondheidsbeleid en -management en epidemiologie aan de Harvard School of Public Health in Boston, waar hij in 1992 afstudeerde met een Doctor of Science.[3] Van 1992 tot 1993 had hij een fellowship aan de Harvard Medical School, gesponsord door de Konrad Adenauer Stichting, die dicht bij de CDU staat. Lauterbach was enkele jaren lid van de CDU voordat hij in 2001 toetrad tot de SPD.[5]

Voor een in Harvard opgeleide epidemioloog en deskundige op het gebied van gezondheidsbeleid is het een beetje onoprecht om andere “deskundigen” de schuld te geven.

Het is moeilijk om vergiffenis te vragen, zegt Karl

In het bovenstaande citaat zegt Karl dat het “moeilijk is om vergiffenis te vragen,” omdat hij andere “wetenschappers” de schuld geeft en niet eens toegeeft dat hij jonge Duitsers heeft vergiftigd met Covid-vaccins en daardoor een overschot aan oversterftegevallen heeft veroorzaakt.

Maar zou Karl vergiffenis verdienen als hij de moed had om erom te vragen?

Vereist het vragen om vergiffenis een eerlijke schuldbekentenis in plaats van de schuld te geven aan naamloze “andere wetenschappers”?

eugyppius: a plague chronicle:

Hier valt veel over te zeggen. Het duidelijkst is de openlijke poging om de schuld voor catastrofale pandemische maatregelen af te schuiven op de niet-zo-nevelige “wetenschappers die de federale regering hebben geadviseerd” – een duidelijke uithaal naar Christian Drosten. En natuurlijk is er de zeer vermoeide leugen dat niemand in 2020 beter wist, ook al publiceerde zijn eigen regering in het najaar van dat jaar – toen Lauterbach ijverig Covid gekken als Zoe Hyde retweette – wekelijkse gegevens over het traceren van contacten waaruit bleek dat de meerderheid van de infecties te wijten was aan verzorgingstehuizen en dat er bijna geen enkele werd gevonden in onderwijs- of kinderopvanginstellingen, ondanks de zware tests daar. Het is bijzonder frustrerend om dit soort uitspraken nu te lezen, omdat velen van ons een groot deel van november 2020 hebben besteed aan het wijzen op deze cijfers, om vervolgens grondig te worden genegeerd.

Het belangrijkste is echter de opkomende strategie die we hier en op andere plaatsen zien, om de groeiende indruk in te dammen dat hun hele reactie op de pandemie een mislukking is geweest. Te veel mensen zijn medeplichtig geweest aan dit rampzalige beleid om ooit openlijk te erkennen dat het een totale ramp is. In plaats daarvan zullen ze proberen aspecten van het beheersingsregime te verwerpen, in de hoop dat een beperkte erkenning hun critici zal kalmeren en een lawine zal voorkomen. In Duitsland hebben ze besloten dat de sluiting van scholen officieel moet worden betreurd.

Ik vermoed dat dit een voorproefje is van de strategie die ze zullen volgen met de massale vaccinatiecampagne. Volgend jaar rond deze tijd zullen ze beginnen toe te geven dat ze in hun ijver om levens te redden misschien per ongeluk wat jongere cohorten hebben overgevaccineerd. Ze wisten toen niet beter, zullen ze zeggen. Ze handelden gewoon te goeder trouw, zullen ze toevoegen.

Geloof ze nooit.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De meesten die COVID vaccins namen zullen in 2025 dood zijn Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDreigt er wereldwijde verplichte vaccinatie? Artsen moeten ongevaccineerden “markeren”
Volgend artikelVoedsel als vaccin – Bill Gates financiert onderzoek
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

18 REACTIES

   • Daar kun je je nu nog druk om gaan maken, maar die lui zijn dezelfde paupers als wij. Dat maakt nu straks niet meer uit. Eind van dit jaar is ons alles onteigend en niet alleen de boeren en ongevaccineerden

    • Eind van het jaar? Dat is wel heel snel. Nee, dat gaat niet lukken. Je hebt gelijk dat ze daar wel naar toe gaan werken. Wij rebellen moeten daar tegen in gaan. Dan gaat het langer duren of het gaat niet door.

     • @Leon… eind van het jaar te snel? Verdiep U eens in de staatschuld per hoofd en de monsterlijke bootladingen met geld die de FED en ECB sinds 2008 hebben geprint. Ons financiële systeem had in 2008 moeten eindigen, maar ze hebben alles opgelapt en de bal 15jr voor zich uit geschopt. De schuldenberg is gigantisch. Verdiep je eens in Venezuela, waar ze in 1jr één miljoen procent inflatie kregen. Na dat jaar was wc papier meer waard dan papier geld. Wij staan er nog 5000x beroerder voor dan Venezuela. De ineenstorting komt wanneer ZIJ het willen en aangezien Oekraïne en alle andere psyops imploderen, blijft binnenkort alleen financiële crisis over om macht te houden. Saoedi Arabië stapt van de petro dollar af, heb je enig idee wat dat betekent? De dollar en de euro zullen nietszeggende 3de wereld valuta worden. Als ze willen rukken ze het monetaire systeem morgen omver, maar ze hebben een narratief nodig en binnenkort kunnen ze roepen dat het allemaal door Rusland komt. Daarom proberen ze Rusland uit de tent te lokken en WO3 te ontketenen. Ze balen enorm dat Rusland de NAVO rustig laat doodbloeden. Het westen staat op het om alle rijkdom en welvaart te verliezen. Het westen heeft de planeet geplunderd en nu komt de rekening. Een rekening die ons westerlingen nog armer gaat maken als het armste 3de wereldland. Al het westerse geld gaat verdwijnen… alles.

      • België en dan met name Wallonië staat er financieel veel slechter dan de federale roverheid doet voorkomen. De Waalse schuld is vijf keer zo hoog als die van Vlaanderen en een oplossing is allesbehalve in zicht.
       De leider van de Waalse socialisten (PS) Paul Magnette heeft de landelijke politiek in een ijzeren greep en de rest staat erbij en kijkt er naar.
       De Walen (inclusief de Belgische elite waarvan burggraaf & bilderberger Etienne Davignon het uithangbord is) kan nog altijd niet verkroppen, dat het economisch zwaartepunt in 1962 (!) is verschoven naar Vlaanderen.
       Door het economisch wanbeheer bij onze zuiderburen (anders kan ik het niet omschrijven), wordt de rekenrente bij ons kunstmatig laag gehouden, zodat knoflooklanden als italië voor staatsleningen een lage rente hoeven te betalen.

   • inderdaad volledig met je eens,wat ik wil aan toe voegen is dat europa haar wapens aan ukraine heeft gegeven waarvan veel wapens ergens naar toe gegaan zijn en spoorloos zijn(zwarte markt?)misschien naar afrika en misschien zullen ze tegen ons gebruikt worden wij hebben geen waardige legers meer,dat beloofd.

 1. Hoe misleidend en psychlogisch leugenachtig is het om te zeggen tegen de gedupeerde; ik vind het moeilijk om vergeving te vragen, met evt gebogen hoofd, hoe slangachtig is dit tafereel!?
  “Ach jongen we vergeven je toch zeker! Kun je gewoon verder leven met de smak gestolen geld die je gekregen hebt.”

 2. Kijk eens goed in zijn gezicht had de nageboorte van Friso kunnen zijn. Als ik artsen visualiseer kamp Mengele is dit er zeker 1. Maar eigenlijk moet er een collage worden gemaakt van al die psychopaten.. Die van Engeland,Canada,Australië en hier Kuipers het zijn allemaal zendelingen uit de hell…Grote billboards van maken met hun hoofden erop met tekst: Satans minions

 3. Oversterfte is een term uit de menshouderij ook wel bekend als “overheid” waar we geen aandacht aan moeten besteden. Zowiezo kan er met die cijfers geknoeid worden.
  Maar belangrijker is dat mensen alleen rechten kunnen hebben als individu en niet als groep.
  Zodra er maatregelen “tegen oversterfte” genomen gaan worden gebeuren er weer rare dingen. Er kunnen alleen acties ondernomen worden op individuele sterfgevallen. Iemand is daar voor aansprakelijk, of niet.

 4. Levend in het openbaar villen en in zoutwater koken zodat iedereen het gegil uit zijn smoel kan horen. Deze mismaakte misdadiger mag hier niet mee wegkomen. God zal ons dankbaar zijn als we dit mismaakte figuur uit de wereld halen

 5. Deze gore Duitse opperfascist is aan het solliciteren om de doodstraf te krijgen na berechting door een Tribunaal. Dat geldt ook voor collega opperfascist Scholz, de huidige ‘leider’ van Duitsland. Laten we het hopen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in