Er zijn meer video’s op het web verschenen uit de Russische SMO zone op het grondgebied van Oekraïne die de vernietiging van wapensystemen van het Oekraïense leger door Russische troepen tonen. De beelden registreerden brandschade aan vijandelijk materieel, zowel met behulp van artillerie als UAV-kamikaze “Lancet” munitie, bericht Reporter.

De eerste video toont de gevolgen van een tegenaanval op een artillerie-eenheid van de Oekraïense strijdkrachten in de richting van Zaporozhye, bestaande uit drie M777 houwitsers van Amerikaanse makelij met een kaliber van 155 mm. De afstelling van het vuur van de Russische artilleristen werd uitgevoerd vanuit een drone. De beelden tonen de volledige vernietiging van een van de houwitsers als gevolg van de ontploffing van de bijbehorende munitie. De tweede houwitser werd beschadigd, en de derde leek niet geschaad te zijn, maar de video is snel afgelopen zodat de resultaten van latere inslagen niet duidelijk zijn.

De tweede video toont de uitschakeling van een tank van de Oekraïense strijdkrachten door een “Lancet” in de omgeving van Kremennaya-Svatovo. De video toont wat er gebeurde vanuit verschillende hoeken.

De derde video toont de eliminatie van een Poolse 155 mm gemotoriseerde houwitser “Crab” en een Duitse BREM “Bergerpanzer” (gebaseerd op de Leopard tank). De schoten werden afgevuurd door artilleristen van de Westelijke Groep met Krasnopol hoge-precisie projectielen.

De vierde video laat zien hoe strijders van de Operational Combat Tactical Formation (OCTF) “Kaskad” van het DPR-ministerie van Binnenlandse Zaken de positie van de M777 houwitser van de Oekraïense strijdkrachten ontdekken. Daarna werd het vijandelijke kanon met succes geraakt door de Lancet.

  Oekraïne gebruikt door Amerika geleverde wapens om NUCLEAIRE KERNCENTRALE aan te vallen - Wij in het Westen zitten nu op een soort tikkende tijdbom


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

EU-voorzitter Von der Leyen “is gek, gevaarlijk gek”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDr. Sucharit Bhakdi: “Ik ben er absoluut van overtuigd dat mRNA-vaccins je zullen doden”
Volgend artikelMinisters Rutte IV, Hallo Vaarwel
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Mooie voltreffers hoor. Keurig uitgevoerd. Go Russia!
  T.z.t. kunnen we hopelijk bewonderen hoe men de Leopards tot schroot schiet.
  Is er overigens nog meer bekend geworden over de financiële beloningen welke zijn toegekend aan hen die een Leopard of Abrahms slopen of buitmaken?

 2. Wel erg veel bladeren op die ene video aan de bomen.
  Maar dat mag de “pret” niet drukken.
  Ben bang dat het nog een flinke tijd doorgaat.

   • Er zijn veel bomen die hun blad in de winter niet verliezen, zoals bijv. de Beuk of wat je veel in Nederland ziet, de Beukenhaag.
    In het voorjaar worden ze vervangen door nieuwe blaadjes.

 3. Vroeger konden ze ook een tank op 2,5km raken; nu is er electronica om zowel het doel te omschrijven als om de vuurleiding te sturen.
  Resultaat: perfect schot!

  Kwestie van verkenning; droontjes dus, en wel de goedkope droontjes.
  Ik heb er eentje gezien, ongeveer 30cm. geeft info in real time, kost 35 euro…..

 4. Droontje stuurt een lasertje naar het doel; daarmee wordt de preciese coordinaten gemeten; en artillerie geeft een cadeautje.
  …en dat was alweer een onoverwinnelijke tank.

  Trouwens: öud schroot”de Russen hadden in WO2 ook de serie KV tanks en de zwaarste JS-2.
  Vuurleiding aanpassen, en ieder van deze kan de leopard 2 aan.
  De JS-2 heeft bovendien een 122 mm kanon; zeg je U tegen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in