TheDigitalArtist / Pixabay

De mensheid is in oorlog, maar niet noodzakelijkerwijs tegen de doelen die de meeste mensen kennen, zoals Klaus Schwab van het World Economic Forum (WEF) of Bill Gates van de Microsoft-‘filantropie’.

Volgens Dr. Robert Malone, een van de uitvinders van mRNA (modRNA) “vaccins”, worden de ware poppenspelers verborgen gehouden voor de mensheid als onderdeel van wat hij beschrijft als 5e generatie oorlogvoering, schrijft Ethan Huff.

“In echte 5e generatie oorlogvoering weet je niet wie je tegenstander is,” zegt Dr. Malone.

“Wie is bijvoorbeeld de poppenspeler achter de COVID-crisis? Was het Klaus Schwab? Was het Fauci? Nee. Dit zijn allemaal surrogaten. Er staat iemand boven Klaus en deze mensen. Je weet niet wie de COVID respons propageert, en dat is wat de 5e generatie oorlogsvoering is.”

Volgens Dr. Malone werd de mensheid in het algemeen onlangs onderworpen aan de grootste en meest gecoördineerde psychologische oorlogscampagne in de geschiedenis van de mensheid, waarbij hij natuurlijk verwijst naar de COVID-19 “pandemie” en de reactie van de overheid daarop.

Drie jaar lang hebben verschillende niet-gouvernementele organisaties (NGO’s), in samenwerking met Westerse regeringen en farmaceutische bedrijven, de media en financiële bedrijven, medisch fascisme op grote schaal en met vooroordelen ingezet tegen Wij het Volk, waarbij miljoenen mensen omkwamen.

Ze werkten allemaal samen via publieke en private partnerschappen om de grootste, meest wereldwijd geharmoniseerde, psychologische propaganda-operatie te creëren en te ontketenen die de mensheid kent – en de effecten zijn, zoals we allemaal kunnen zien, verwoestend geweest.

Economische, biologische en informatie oorlogvoering

In de 5e generatie oorlogsvoering zijn er veel wapens en fronten die de globalisten gebruiken om oorlog te voeren tegen de massa. Met COVID lijkt het een biologische dreiging te zijn geweest, gekoppeld aan een informatiedreiging, een economische dreiging, een maatschappelijke dreiging en zelfs een religieuze dreiging – onthoud: de kerken werden in veel gebieden gesloten om mensen te “beschermen” tegen het “virus”.

  Julie Powell, 1 okt. 2021: "Ik zou stellen dat COVID sommige van de juiste mensen doodt. De anti-vaxxers/maskers sterven in legioenen."

Toen de economie in de eerste dagen van de “pandemie” over de rand begon te raken, kwam het beruchte plunge protection team (PPT) via het private Federal Reserve centrale bankkartel te “hulp” met een pomp, die de inflatie opdreef en later leidde tot enorme renteverhogingen – dit is de economische oorlogscomponent in actie.

Dan was er nog Big Pharma, die klaarstond aan het roer met de hulp van het Trump-regime om Operation Warp Speed te ontketenen, die later onder het Biden-regime tientallen miljoenen mensen dwong zich te laten injecteren met COVID-“vaccins” of anders hun baan, opleiding en/of bestaansmiddelen te verliezen.

De door het bedrijfsleven gecontroleerde media waren er ook net op tijd bij om eindeloze propaganda te verspreiden om mensen bang te maken om thuis te blijven, een masker te dragen en de ene na de andere “booster” injectie te nemen, terwijl ze de regering en de farmaceutische industrie bedankten voor het brengen van de “kuren”.

En laten we de voortdurende geo-engineering operaties niet vergeten die de lucht bezaaien met chemicaliën, valse wolken en wie weet wat nog meer, allemaal om de planeet “koolstofvrij” te maken en ons allemaal te redden van de “opwarming van de aarde” en de “klimaatverandering”.

“Deze aanval op de mensheid begon in 1913,” merkte iemand op X op, verwijzend naar het jaar waarin de Federal Reserve werd geboren.

“De Rockefellers en het Welcome Committee maakten wetten zodat elke medische interventie via de farmacie moest verlopen.”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 gevaccineerde mensen krijgen meer slecht nieuws; Dr. Robert Malone legt uit waaromVolg Frontnieuws op Telegram

  Banken zullen binnenkort alleen nog leningen verstrekken aan gevaccineerden

Lees meer over:

Vorig artikelGevolgen van het Bundeswehr-schandaal
Volgend artikelEr is een oorlog tegen vrije meningsuiting, en ze zullen nooit tevreden zijn totdat het volledig is uitgeroeid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. Het koningshuis en de regering zijn eigenlijk ngo’s in mijn ogen, ik erken ze niet. Ze doen ook niets goeds voor mij.

 2. Ik ben de kracht de hoogste macht het pril begin de eerste zin
  Ik ben geslagen wreed vermoord altijd weer het laatste woord
  Ik splijt de spoken van het kwaad met het staal van de rede
  Laat de waan leef in Mijn naam Ik ben waarom jij wou bestaan
  Ken Mijn ziel en spreek Mijn taal aan het eind van Mijn verhaal
  Brandende muren van de haat in het vuur van de vrede
  Geef Mij een naam noem Mij het houden van elkaar
  Noem Mij maar God noem Mij het goede
  Geloof maar in Mij Ik ben de ruimte en de tijd
  Ik ben er nu en Ik zal er morgen zijn
  Waar het kwaad z’n wonden slaat wanneer het bloed onschuldig vloeit
  Waar het beest zn ronde deed ben Ik hoop en stelp het leed
  En wis de sporen van het land met de zon en de regen
  Geef Mij een naam noem Mij het houden van elkaar
  Noem Mij maar God noem Mij het goede
  Geloof maar in Mij Ik ben de ruimte en de tijd
  Ik ben er nu en Ik zal er morgen zijn ❤️❤️❤️

  https://youtu.be/r8q_BJzfZKU?feature=shared

   • @Raphael…
    🎯🎯🎯

    We moeten onszelf op orde maken, dan gaan we vanzelf alles om ons heen ook op orde maken… maar eerst in onszelf de boel kuisen tot alles weer in balans.

   • Mijn opmerking sloeg op de titel, er zijn er al genoeg in de war en ze dan wijsmaken dat ze niet weten wie er tegen ze zijn vind ik een beetje van hetzelfde.
    Zelf kan ik goed met de vijand in mij leven.
    Alles onder de mantel van liefde bedekken is in iedergeval niets voor mij.
    De schuldigen van de afgelopen 4 jaar zal ik nooit vergeven al zou ik er nog 1000 van dit soort onzinnige levens voor moeten leven.

  • begin maar met al de meelopers….
   wat hield het nazisme recht? de meelopers…de gemakzuchtigen….
   hadden die allemaal en masse opgekomen…..
   net zoals nu tijdens de covidplandemieprotesten…grote mond op fb, maar waar waren ze als er op straat moest gekomen worden om die ’tafel der machtigen’ omver te werpen??? lol….
   een mier alleen is niets, een mierenleger daarentegen…..
   begin met de meeloper….dan pas de rest…., want als er geen steun is voor de rest…..is het sowieso game over

 3. Schwab is ook maar een trawant ve elite die nog boven hem zit. Maar wie zijn nu de meest invloedrijkste miljardaire machtshebbers? Wie zit er nu werkelijk aan de absolute top vd psychopatische criminele witteboordenelite? Dat zijn voornamelijk de Rotschilds, Rockefellers, Soros en Gates met al hun stichtingen en zogenaamde foundations. Hun duistere plannen willen ze realiseren via de Bilderberg Group en het WEF. Via die instituten gaat het crimineel waanbeleid o.a. naar de VN en de EU en wordt zo uitgestrooid over de nationale parlementen, maar ook over stichtingen, ‘gezondheids’diensten, kortom over de hele samenlevingen. Goed nieuws is dat een groot gedeelte vd wereld niet (meer helemaal)mee wil doen. Die zijn onder invloed van met name Rusland verenigd in de BRICS.

 4. Rusland en de (meeste) BRICS doen allemaal mee aan de digitale ID en de CBDC. En dat zijn nou net de dingen die slaaf van ons gaan maken en ons gaan opsluiten in 15 minuten steden. Dus ik vertrouw ze (nog) niet.

  • Klopt Anton, Mensen zijn ziende blind…De zgn Brics landen zijn gewoon vertegenwoordigd in het wef namelijk…Kan iedereen opzoeken..

  • Macht corrumpeert en absolute macht corrumpeert absoluut! Dat is mijn stelregel en daarom vertrouw ik geen enkele overheids of machts instelling. Poetin of Trump zijn niet de redders van de mensheid maar ook maar gewoon 2 marionetten onder de bespelende vingers van satan

 5. Ik hou de jaren niet meer tegen
  Ik tel de vogels in mijn hand
  Ik streel de wind en
  drink de regen als hij valt
  Omdat de waarheid nooit veranderd
  Omdat het licht niet eeuwig brand
  Overheerst toch nooit een ander mijn verstand
  Voor eeuwig vrij leef ik in mij
  Liever weten wat ik wil dan dat ik alles weet
  Liever schamen voor mijn fouten dan mijn goedheid vergeten
  Liever sterven in het vuur dan langzaam aan gedoofd
  Mijn hart en hoofd geloven in het leven
  Liever hard op mijn bek
  dan wachten op een duw
  Liever recht tegen de wind in
  dan een leven in luwte
  Als ik niet meer mag genieten
  was ik liever dood
  Mijn hart en hoofd geloven in het leven
  Laat alle zekerheden varen
  Steek alle schepen maar in brand
  Ik wil gevoel niet meer verklaren met verstand
  Zoek in haar ogen naar de liefde
  Vraag aan haar handen naar de weg
  Wanneer je luistert naar je hart
  als dat iets zegt
  Dan ben je vrij voor altijd vrij
  Liever weten wat ik wil dan dat ik alles weet
  Liever schamen voor mijn fouten dan mijn goedheid vergeten
  Liever sterven in het vuur dan langzaam aan gedoofd
  Mijn hart en hoofd geloven in het leven
  Liever hard op mijn bek
  dan wachten op een duw
  Liever recht tegen de wind in
  dan een leven in luwte
  Als ik niet meer mag genieten
  Was ik liever dood
  Mijn hart en hoofd geloven in het leven. 3J’s

  https://youtu.be/zJ8j-NJdpJA?feature=shared

  ❤️❤️❤️

 6. De vrijmetselaars en de duivel zijn een voor mij .Het is overduidelijk de satan en zijn afgezanten heersen op aarde .De here Jesus is de enigste redding .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in