Mijn vrouw Jill werkte eind jaren ’80 in de San Diego Zoo and Wildlife Park op de onderzoeksafdeling van CRES (Center for Research on Endangered Species). Zowel als stagiaire als later als werkneemster verrichtte zij primair gedragsonderzoek bij moeder-kind-dyades. Zij was met name betrokken bij gedragsstudies met leeuwstaartmakaken, een met uitsterven bedreigde apensoort uit India. Het doel van het onderzoek was manieren te vinden om het emotionele welzijn van de dieren te verbeteren, aangezien sommige van deze apen in gevangenschap aanzienlijke voortplantingsproblemen hebben, schrijft Dr. Malone.

Er was een moeder genaamd Polly en haar dochtertje Dewa die bijzonder interessant waren. Polly zou haar babymeisje een tijdje laten zogen en als ze het beu was, trok ze haar van haar tepel en hield Dewa’s hoofd letterlijk ongeveer 30 seconden tegen de betonnen vloer. Dewa zou gillen en krijsen – met haar kleine armen en benen in het rondzwaaiend. Dan zou Polly haar plotseling laten gaan en het kind zou gillend van haar wegrennen. Het was huiveringwekkend om te zien.

Jill hield dit koppel in de gaten tijdens haar kindertijd. Zij bleef naar hen kijken toen Dewa opgroeide en zelf een zoontje kreeg. Op een dag, toen het apenjong nog heel klein was, had Dewa genoeg van het verzorgen van de baby. Ze ruktr hem letterlijk weg en drukte hem stevig tegen de grond terwijl hij kronkelde en schreeuwde – net zoals haar moeder bij haar had gedaan.

De gevolgen van misbruik, verwaarlozing en leed aan kinderen kunnen en zullen van generatie op generatie worden doorgegeven. Vaak zijn deze langetermijneffecten op de persoon onbekend totdat de persoon volwassen is en zelf kinderen heeft.

Onze kinderen zijn onze toekomst. Zij moeten worden beschermd tegen een hardhandig, ondoeltreffend beleid dat de bescherming van volwassenen boven het welzijn van ons kostbaarste bezit stelt. Onze kinderen. Laat me het nog een keer schrijven voor de duidelijkheid: Onze kinderen zijn onze toekomst.

  Pfizer's CEO "niet zeker" of het vaccin zal voorkomen dat mensen Covid-19 verspreiden

Ik heb geschreven en uitgesproken over vaccinmandaten voor kinderen en waarom ze het bij het verkeerde eind hebben. Kinderen lopen zelden het risico op een ernstige ziekte door COVID-19/SARS-CoV-2 en bijna alle sterfgevallen van kinderen zijn die met comorbiditeiten. De vaccins hebben een hoog bijwerkingenprofiel bij kinderen dat niet volledig is geanalyseerd. Dit is reden genoeg om geen mandaten toe te staan, zelfs geen mandaten van de staatsoverheid of regionale schoolbestuurders. Maar ik heb niet zoveel geschreven over maskers, schoolsluitingen en het egoïsme van lerarenvakbonden, die meer geïnteresseerd zijn in zichzelf beschermen dan kinderen.

Kinderen lopen zeer weinig risico op een ernstige ziekte van COVID-19. De meeste kinderen in de VS hebben nu natuurlijke immuniteit, velen zijn gevaccineerd en Omicron is niets meer dan een verkoudheid voor de overgrote meerderheid van kinderen en volwassenen. Zelfs tijdens Delta ontwikkelen kinderen zelden ernstige COVID-19-ziekte. Ze hebben een sterk, gezond immuunsysteem. Deze ziekte is gestratificeerd naar leeftijd en comorbiditeiten. Dit weten we inmiddels allemaal. Bovendien voorkomen noch maskers, noch vaccins infectie, replicatie of overdracht van de Omicronstam van SARS-CoV-2.

Er is geen reden om kinderen op scholen te maskeren. Er is geen reden om kinderen te maskeren in winkels, restaurants, parken, naschoolse programma’s, enz. Er is geen reden voor kinderen om plexiglas schilden om zich heen te hebben in de klas. Er is geen reden waarom we kinderen bewegingsprogramma’s, sport, buitenschoolse opvang en lichamelijke opvoeding moeten onthouden. Het is tijd om social distancing-programma’s te beëindigen en kinderen kinderen te laten zijn. Kinderen zijn sociale wezens. Het hebben van normale sociale interacties met andere mensen, met andere kinderen is van cruciaal belang om op te groeien in een gezonde omgeving. Sociaal isolement van kinderen is niet oké. Sport, naschoolse opvang, kinderopvang, recreatieve activiteiten en buitenschoolse activiteiten moeten weer normaal worden.

  Onthulde Pfizer-documenten bevestigen vaccinatieholocaust: Sterftecijfer proefpersonen was 3,7%!

Een belangrijke manier waarop kinderen leren is door na te bootsen. Gezichtsuitdrukkingen van vrienden, leraren, mentoren, ouders zijn niet alleen belangrijk voor de spraakontwikkeling, ze zijn ook belangrijk voor kinderen om emotionele normen en gedrag te leren. We weten niet welke schade we aanrichten met maskeren. Op dit moment zijn de langetermijneffecten niet bekend.

Bovendien moeten de ongevaccineerde kinderen tegen COVID-19 niet anders worden behandeld dan alle andere kinderen. Het gaat niemand anders aan dan de ouders of een kind al dan niet tegen COVID-19 is ingeënt. Mensen hebben een fundamenteel recht op privacy, en er is geen uitsluitingsclausule voor iemand onder een bepaalde leeftijd. Ongevaccineerde of ongemaskerde kinderen mogen niet worden uitgesloten, tot schande worden gemaakt of in speciale kamers worden gestopt. Zij mogen niet worden uitgesloten van de speelplaats of van sportactiviteiten. De samenleving, onze regering, brengen ongekende en welbekende schade toe aan de gezonde ontwikkeling van onze kinderen. Dit moet stoppen.

Het COVID-19 testen van onze schoolkinderen moet stoppen. Het is niet alleen een medische ingreep die kinderen wordt opgedrongen, vaak zonder hun toestemming, maar het is ook onnodig. Het is onaangenaam en meer dan dat, het is een inbreuk op hun lichaam. Dit is vooral het geval wanneer scholen en andere sociale instellingen deze test opdringen aan kinderen vanwege hun vaccinatiestatus.

Terwijl de Biden-regering doorgaat met het opdringen van maskers, testen en vaccins aan kinderen, worden de mensen wakker. De Democraten creëren een leger van nieuwe Republikeinen en onafhankelijke gezinnen die nu en in de toekomst bij de tussentijdse verkiezingen zullen gaan stemmen.

  Astra Zeneca gedwongen ontwikkeling van Covid-19 vaccin te stoppen - proefpersoon getroffen door een onverklaarbare ziekte

Dat is een omslag van 14 procentpunten van een negen procentpunt Democratische voorsprong naar een vijf procentpunt Republikeinen voorsprong en een van de grootste voordelen die de Republikeinse partij ooit heeft gehad in Gallup peilingen.

Als we door het land reizen, conferenties, kerken, topconferenties en bijeenkomsten spreken, horen we van ouders keer op keer dit soort zinnen.

“Vroeger was ik een democraat, maar nu denk ik niet dat ik ooit nog op een democraat zal kunnen stemmen.”

“Ik weet niet meer wat ik ben.”

“Ik twijfel aan alles wat ik vroeger van de Democratische Partij geloofden.”

De wetenschap is heel duidelijk over onze kinderen. De gegevens zijn duidelijk. Kinderen moeten een normale jeugd kunnen hebben. Onze ouders, die oplettend zijn, weten dit.

Onze kinderen zijn ons kostbaarste bezit.

Als u twijfelt aan wat ik zeg, luister dan naar hun verhalen.

En luister dan eens naar wat een kindercardioloog en een kinderpsychiater hierover te zeggen hebben.

Wat we doen is verkeerd. Het moet ophouden. En het moet nu stoppen. De schade die al is aangericht, zal nog tientallen jaren voortduren.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Robert Malone: Verzet je – De tijd is nu gekomenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelSymbolen van Schaamte
Volgend artikelVoormalig Pfizer vicepresident Dr. Michael Yeadon eist excuses van media voor het verspreiden van “leugens over veiligheid van vaccins”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Voor alle mensen die de heer Malona als controlled oppostiion, disinfo agent etc hier gaan posten. Kom eens met bewijzen.

  Deze man had een held in de media en politiek kunnen zijn (net zoals vele anderen zoals de heer Yeadon). De imact deze, wat mij betreft, eerlijke mensen hebben is positief. Echter, ze worden zwart gemaakt.

  De heer Malone geeft aan dat zijn mRNA injectie fout is, je niet moet doen etc. Toch is het een disinformatie man die je moet wantrouwen. Wat ga je dan verrouwn? Alleen ergens in Syberie of zo?

  Echt, ik vind het bizar dat een aantal mensen hier op FN kiezen voor de heer Maole, de heer Yeadon etc die niets meer te winnen hebben maar zoveel te verlizen hebben want allang schaapjes op de droge voor hen waarschuren en de Ruttes en de Jonges dus steunen.

  Barce for impact.

  Groeten.
  Hugo

  • @Hogo,
   Trouwens, ik zelf zou een andere naam kiezen want deze naam ligt nogal gevoelig, maar dat even terzijde.
   U gaat iemand verdedigen die nog niet aangevallen is, door niemand hier.
   Vreemde gewaarwording hoor, uitermate vreemd.

   Uw verhaal is een nogal verwarrend epistel met tegenstrijdigheden zeg maar.
   Veel sterkte met uw gedachten onder controle brengen op papier.
   Verder is Malone helaas voor u niet de uitvinder/ontwerper van de mRNA chemokuur.
   Maar ja, beter goed gejat dan slecht zelf gedaan toch?

   • Hoi Henkie,

    Bijzondere post die u post. Laat me die even analyseren. Mijn naam, die me is gegeven door mijn ouders moet ik volgens u los laten omdat er een negatieve Hugo de macht heeft volgens u. leer even tikken trouwns aangezien u mijn naam niet kan tikken / spellen. De aanval op mij openen met @Hogo, lol,.

    Jouw verhaald is nogal warrig tov de mijne. Ik stel gewoon dat de heren Malone en Yeadon een goed verhaal hebben, niets te winnen hebben en alles te verliezen hebben en experts zijn.

    Jij, gekke henkie, hebt niets gepost wat ook maar iets logisch bijdraagt. Maar goed, neem vooral je 4e booster. Voel je je vast beter door.

    Ik ben echt benieuwd aangezien je klokkenluiders afserveerd. Ik neem aan dat je echt groot fan ben van der Klaus Schwab, Bill Gates en al die mensen die jou de hemel op aarde bregen?

    Sucker.

    Groeten,
    Hugo

    • Note to Hugo .
     Een zich ontwikkelend hoger bewustzijn, is altijd verward.
     Waarom ga nu weer zo prat op je eigen aan name?
     Toonval “gekke Henkie”
     Kort door de bocht hoor.
     Krijg ik weer dit gevoel “Bend Over, Here It Comes Again”
     Quote”Jouw verhaald is nogal warrig tov de mijne.”
     Moet ik je draadjes in de toekomst serieus nemen ?
     Quote again”leer even tikken trouwns aangezien u mijn naam niet kan tikken / spellen. De aanval op mij openen met @Hogo, lol,.”
     Overal ligt wel een stok om de hond te slaan.
     laat ik het nuanceren, de verpakking van de geleverde waar , is knap
     stroef, vraagt al zoveel aandacht , dat het inhoudelijke nimmer op
     de toekomende, aandacht kan rekenen.
     Tewijl iedereen weet dat uiteindelijk je toch een beslissing moet nemen. A: je stop met je argumentatie .
     B: je eigenbelang is groter dan je inhoud. ( je het geen baat bij, om
     tot een oplossing te komen, je profiteert liever van een andermans mogelijkheden, opdat je de spreekbuis kunt gebruiken tot het ventileren van je eigen onvermogen, cq agressievere propaganda.
     C: je komt terug op eerdere standpunten, en of houding tegenover dit,
     en of die aanname.
     Zomaar een gooi Hugo .
     Fijne dag Vriend .

 2. LET’S WAKE UP THE WORLD WITH MUSIC.

  DON’T LET THEM TAKE YOUR MIND !

  DON’T LET THEM TAKE YOUR MIND !
  https://odysee.com/@J%27mebarre:0/Dont-let-them-take-your-mind-ft-Alex-Michael:e

  BIG PHARMA
  https://odysee.com/@conspiracymusicguru:7/big-pharma-conspiracy-music-guru:8

  NO PHOTOGRAPHS OF EARTH !
  https://odysee.com/@psalm19:6/No-Photographs-of-Earth!-Must-Watch-song-from-Conspiracy-Music-Guru:1

  NASA IS FAKING EVERYTHING.
  https://odysee.com/@psalm19:6/Flat-Earth-Man-Nasa-is-faking-everything-song-Conspiracy-Music-Guru:d

  PUPPET SHOW.
  https://odysee.com/@bobby28pwll:9/Flat-Earth-Man-is-back—Puppet-Show:e

  WELCOME TO THE SATELLITE HOAX.
  https://odysee.com/@psalm19:6/Welcome-to-the-Satellite-Hoax:c

  DON’T BELIEVE IN GRAVITY.
  https://odysee.com/@psalm19:6/Don%27t-Believe-in-Gravity:5

  LOOK UP !
  https://odysee.com/@januszkowalskii1979:e/%E2%9A%A1%F0%9F%8E%B5%E2%9A%A1The-Truth-about-Look-Up:5

  TELEVISION WATCHING NEWS BELIEVER.
  https://odysee.com/@exit.2021:c/Television-Watching-News-Believer—Conspiracy-Music-Guru-1:d

  NO AMOUNT OF EVIDENCE WILL EVER PERSUADE AN IDIOT.
  https://odysee.com/@StopTheCrime:d/No-Amount-of-Evidence-will-ever-persuade-an-idiot:b

  I TOLD YOU SO.
  https://odysee.com/@thinkabout-it:b/i.told.you.so:6

  ANOTHER BRICK IN THE WALL.
  https://odysee.com/@awakeningthepeople:1/Pink-floyd-another-brick-in-the-wall:9

  TRACY CHAPMAN – TALKING BOUT A REVOLUTION.
  https://odysee.com/@awakeningthepeople:1/tracy-chapman:d

  I WILL NOT COMPLY !!! ( BLIND JOE )
  https://www.brighteon.com/293892d1-5440-492f-b638-eddc469cb99f

 3. “De gevolgen van misbruik, verwaarlozing en leed aan kinderen kunnen en zullen van generatie op generatie worden doorgegeven. ”

  Was het wel misbruik? Misschien dacht ze wel dat het zo hoorde..
  Gedrag gewoon na-apen. ?

  • Het na-apen van misbruik is nog steeds misbruik, ook als je je daar niet van bewust bent (omdat je zelf op die manier werd opgevoed). Pas toen ik al het contact met mijn ouders had verbroken was ik in staat om mijn eigen keuzes te maken, zonder angst voor afwijzing of minachting. Het heeft mij vervolgens ruim 2 jaar therapie gekost om het anders te doen, om mijn kinderen in een veilige omgeving te kunnen laten opgroeien. Het was geen fijne tijd. Maar mijn kinderen hebben hier enorm veel van geleerd. Zij maken hun eigen keuzes, zonder angst voor afwijzing en minachting. Zij zijn hierdoor al op jonge leeftijd in staat om zich – als een van de weinigen – niet te laten testen en vaccineren en reacties daarop te trotseren. Zij hebben beide veel vrienden, zowel gevaccineerd als ongevaccineerd. Deze kinderen maken gewoon afspraken met elkaar, maken gezamenlijk huiswerk, enz. Zoals het hoort. Zij zijn sterk. Zij zijn een voorbeeld voor anderen. Zij zijn de toekomst!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in