Aan mijn lezers, ik krijg heel veel brieven. Ik krijg brieven in mijn e-mail-accounts, op mijn social media-accounts en in mijn brievenbus. Ze worden allemaal gelezen. Vandaag ga ik iets anders doen. Ik heb een brief uitgekozen die mij in mijn hart geraakt heeft, en die deel ik met u. Mensen in de VS en over de hele wereld lijden op de ergste manier. Zij weten niet tot wie zij zich moeten wenden. Het doet mij pijn. Dus hier is het:

Beste Dr. Malone:

Ik ben een drukke werkende moeder met kleine kinderen die in Vermont woont, waar mijn familie al 8 generaties woont en landbouw bedrijft. Ik doe zelf een beetje hobby-landbouw, en ik begrijp dat u ook een man van het land en de dieren bent.

Aanvankelijk hield ik me vrij goed aan de reactie op de pandemie: we droegen maskers, ik hield mijn gezonde kinderen thuis van school, ik werkte thuis, ook al voelde het allemaal bijna onmogelijk en was het een zware belasting voor ons gezin. Wij zegden vakanties af, vroegen oma en opa niet meer om met de kinderen te helpen. Mijn man en ik gingen in de rij staan om vaccins te halen toen ze uitkwamen.

Na ongeveer de derde keer dat ik een week vrij moest nemen van mijn werk om thuis te blijven met 3 gezonde kinderen die in quarantaine waren, dit was in de zomer van 2021, begon ik nieuwsgierig te worden of dit allemaal wel echt nodig was, want het voelde onmogelijk en oneerlijk dat mij de toegang tot mijn broodwinning wordt ontzegd en dat mijn kinderen school en kinderopvang worden ontzegd, gewoon omdat een van ons de fout maakte om ergens in de buurt van een klasgenootje te ademen dat uiteindelijk positief testte op COVID-19.

Ik heb wel een, gelukkig milde, (en niet gemelde) vaccinatieverwonding in de vorm van menstruatiestoornissen: ik krijg nu gegarandeerd een keer per maand migraine. Ik vond het heel erg om over uw vaccinatieletsel te horen en ik ben blij dat u het overleefd hebt. Deze ervaring opende mijn geest voor het feit dat deze vaccins niet zonder risico zijn en waarom had niemand het over risico en keuze?

Toen werd ik me bewust van het werk dat u en zovele anderen doen om een ander perspectief op de situatie te brengen, en sindsdien ben ik een fan. Het is moeilijk geweest, een andere kijk op de pandemie te hebben dan de meesten van mijn leeftijdgenoten, mijn naaste omgeving, onze plaatselijke regering. En ik ben de laatste tijd dankbaar dat het einde in zicht lijkt te zijn.

  Rapport: Doodskistenmaker vreest dat bulkbestellingen van doodskisten in kinderformaat een teken zijn van dreigende vaccindoden

En nu ben ik om 2 uur ’s nachts op om u te schrijven over wat voor mij de laatste druppel lijkt te kunnen zijn: onze staat, die al die tijd verplichte maskering op scholen heeft aanbevolen, is van plan om een einde te maken aan de verplichte maskering, MAAR ALLEEN ALS meer dan 80% van de leerlingen van een school ingeënt is tegen Covid-19. Dus, in gewone woorden, wij kunnen een niet erg doeltreffende maatregel laten vallen als wij het gebruik van een niet erg doeltreffende maatregel verhogen, die inhoudt dat wij onze kinderen injecteren met een experimentele gentherapie voor een ziekte die (a) mijn kinderen al gehad hebben en (b) statistisch gezien geen echte schade aan kinderen berokkent.

Vermont is interessant omdat wij tot de eerste staten van het land behoorden waar 80%-vaccinatiegraad voor volwassenen werd bereikt, wat naar verwachting kudde-immuniteit zou opleveren, en nu, in 2022, worden wij geconfronteerd met de ergste golf van ziektegevallen die wij tot nu toe meegemaakt hebben. Maar blijkbaar denken wij op de een of andere manier nog steeds dat vaccinaties de scholen veiliger maken?

U kunt ervan uitgaan dat er op school druk van leeftijdgenoten zal zijn en dat mijn dochters weer thuis zullen komen met de vraag om ingeënt te worden, want “iedereen doet het.”

Dit lijkt mij dwang op minderjarigen van de ergste soort. Het is onlogisch en verkeerd, en ik ben zo van streek dat ik nauwelijks rechtuit kan typen. En ik merk dat ik denk: “Wat zou Robert Malone doen?” Ik vroeg mij af of u daar een antwoord op had.

Met alle respect,
Jennifer

Hallo Jennifer, uw situatie heeft mij diep geraakt. U vroeg mij dus “Wat zou Robert Malone doen?” Het eerste wat ik zou doen is zorgen dat ik zeer goede communicatielijnen met mijn dochters heb. Aangezien zij oud genoeg zijn om zich bewust te zijn van de druk van leeftijdgenoten, zou ik daar beginnen.

1. Bespreek de kwestie van de “groepsdruk” – waarom het belangrijk is die te leren weerstaan en hoe die een persoon emotioneel kan beïnvloeden. Die druk van leeftijdgenoten kan leiden tot depressie, gekwetstheid, gevoelens van verraad, enz. Dat het belangrijk is om echte vrienden te vinden, die geen druk uitoefenen.

2. Leg uit dat vaccins risico’s en voordelen hebben. Ik denk dat het belangrijk is om een gesprek te hebben met de onderwijzers van uw kinderen. Leg uit dat uw kinderen onderhevig zijn aan groepsdruk en de gevolgen van die druk ondervinden. Als het duidelijk is dat de leraren geen steun geven, wordt het misschien tijd om een andere school te zoeken.

  FvD staat op: "Het hele coronabeleid is gebaseerd op een web van list en bedrog"

3. Uw kinderen zullen deze video misschien nuttig vinden, die Jill en ik samen met Children’s Health Defense Hawai`i Chapter hebben gemaakt.

Ik weet dat er in Vermont een beleid is dat thuisscholing toestaat en dat er een sterke gemeenschap voor is. Er zijn veel oplossingen die tussen volledig thuisonderwijs en openbare scholen vallen. “Pods” waar een groep ouders een onderwijzer inhuurt, co-opts waar ouders om de beurt lesgeven of een ouder betalen om te leiden en les te geven, en openbare scholen zijn allemaal opties.

Voor leerlingen die op de middelbare school zitten en gevorderde cursussen volgen, wordt dit allemaal moeilijk. Maar vergeet niet dat deze leerlingen bijna volwassen zijn en beter tegen groepsdruk zouden moeten kunnen. Moedig uw kinderen aan om gelijkgestemden te vinden die hen kunnen steunen.

Vermont meldt een vaccinatiegraad van 80%. Op dit punt zou ik in de frontlinie staan om NEE te zeggen, niet mijn kinderen. Nu niet en nooit niet voor de mRNA-vaccins”.

De reden om zo duidelijk mogelijk te zijn tegenover de school, de leraren en uw kinderen is dat, als u het niet-onderhandelbaar maakt, zij waarschijnlijk minder geneigd zullen zijn om te argumenteren en te proberen over te halen. Als u zich eraan onttrekt om rechtuit te zijn, zullen de mensen u zien als iemand die gedwongen moet worden. Laat u niet die persoon zijn.

Aangezien het hier gaat om het gebruik van maskers, is het tijd om op plaatselijk en staatsniveau te protesteren. Dit is chantage van onze kinderen om een vaccin te nemen waarvoor geen volledige vergunning is – voor uw kinderen hebben deze vaccins alleen een vergunning voor noodgebruik. Dat wil zeggen dat ze “experimenteel” blijven uit het oogpunt van de regelgevende wetgeving. Er is geen licentie (vergunning voor het in de handel brengen).

Dit is chantage van onze kinderen om een vaccin te nemen waarvoor geen volledige vergunning is – voor uw kinderen hebben deze vaccins alleen een vergunning voor noodgebruik. Dat wil zeggen dat ze “experimenteel” blijven uit het oogpunt van de regelgevende wetgeving. Er is geen licentie (vergunning voor het in de handel brengen).

  Klokkenluiders: Facebook onderdrukt feiten die mensen kunnen weerhouden van vaccinatie

Als de federale noodtoestand wordt opgeheven (zoals zowel ik als de Truckers bepleiten), dan kunnen ze niet meer gedistribueerd worden. Maar er is geen noodtoestand, zoals u indirect in uw brief opmerkt. Niet voor uw kinderen, niet bij Omicron. Ga naar uw staatsafgevaardigden, schrijf brieven, ga naar plaatselijke schoolbestuursvergaderingen, enz. U kunt hier een informatiepakket voor schoolbestuursvergaderingen vinden. Ga de sociale media op om andere mensen te vinden die bereid zijn op te staan en de boodschap te verspreiden dat maskers geen goede oplossing zijn. Bel gelijkgestemde ouders op. Deel deze podcast, waarin de risico’s en de schade worden behandeld die onze kinderen door dit vaccin- en maskerbeleid oplopen. Bezoek de directeur van de school. Laat hem of haar uw ongenoegen weten over zowel het verplichte gebruik van maskers als de pogingen om uw kinderen te dwingen het vaccin te nemen. Neem contact op met de vakbond van leraren. Druk de studies af die aantonen dat de maskers die gedragen worden ondoeltreffend zijn en breng ze op de hoogte. Eigenlijk is het nu de tijd voor ons allen om ons politiek te engageren.

Mijn voorspelling is dat de CDC van deze eis zal afzien. Maar het feit dat de vakbonden van leraren zich zo vastbijten in het gebruik van maskers – maakt het wat moeilijker te voorspellen welke invloed zij op de regering hebben.

U vroeg mij dus wat ik zou doen. De eerlijke waarheid is dat er geen goed antwoord is, behalve dat u zich moet blijven verzetten en wel op een manier die 1) vreedzaam is, 2) doeltreffend en 3) uw kinderen ten goede komt. U geeft hun een voorbeeld dat zij zich de rest van hun leven zullen herinneren. Sta dus op en help hen, evenals hun en uw gemeenschap, om dit te doorstaan.

Tenslotte, als u tot de zomer kunt volhouden, geloof ik dat in het volgende schooljaar – de regels herschreven zullen worden. Ik kan niet zien wat er aan de andere kant is, maar het is nu tijd om u uit te spreken – voor uw kinderen, en voor alle kinderen.

Hoogachtend,
Robert


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Studie: “Onvolmaakte” vaccins VERSTERKEN virale overdracht en verergeren pandemieën – volledig gevaccineerden zijn allemaal een wandelende variantenfabriekVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelTrudeau’s protestverbod stelt vluchtelingen, immigranten en etnische minderheden vrij
Volgend artikelDe gretige bereidheid van regeringen om hun eigen mensen te vermoorden is de belichaming van het kwaad
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Lieve zusters en broeders. Beseft een keer en voor altijd dat je hebt me te maken met puur kwaad. Probeer niet je zelf gek maken met alle soorten van op eerste gezicht logische conclusies, denken wat voorgelegd wordt. Dat zijn gangsters, duivelse prijkten..en letterlijk ook. Wijs alles af . Blijf in echte Verbinding met Oneindig..en vertrouwen..wordt je gered..En kwaad..korte beentjes van die aap..en die weet nog niet ..hoe kort….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in