Governor Tom Wolf / Wikimedia / (CC BY 2.0 DEED)

Bill Gates vergeet gemakshalve zijn brute maskerterreurcampagne. “Ik kan me niet herinneren dat ik het over maskers had,” zegt Bill Gates.

In de uitstekende montage hieronder zie je vervolgens talloze clips waarin Gates zich uitleeft met zijn spaghetti-noedel-armroutine en orgasme doet over de vermeende voordelen van maskers (allemaal leugens, weten we nu).

In een videoclip mijmert hij over het feit dat maskereisen hetzelfde zijn als eisen dat mensen in het openbaar een broek dragen.

Dit is de glorie van het vrije internet en waarom de technocraten het haten: vroeger kon een laaghartig wezen als Bill Gates, of de Bidden-entiteit, of Fauci, wegkomen met het vertellen van schaamteloze leugens omdat het ontmaskeren ervan onnoemelijk veel benenwerk zou vereisen waar normale mensen geen tijd voor hadden en de gecontroleerde media geen interesse in hadden.

Nu, met een magere internetverbinding waar ook ter wereld, kun je binnen een paar seconden vernietigende clips ophalen, ze samenvoegen met behulp van gratis software en voila, je hebt een virale Twitter/X montage waar de wereld van kan genieten en die de leugens van een liegende, intrigerende psychopaat blootlegt.

Laten we het waarderen zolang het duurt.

Moderna ontwikkelt mRNA injecties om aandoeningen te behandelen die geïnduceerd kunnen worden door laatste mRNA injecties

De naald-arm NPC meme zal veel meer naalden nodig hebben om alle Current Thing™ mRNA injecties bij te houden.

Wat vind je hiervan voor een businessmodel:

 • Je creëert een lucratieve experimentele injectie.
 • Je koopt relevante overheidsfunctionarissen om tegen een fractie van de uiteindelijke winstmarge om het door het regelgevingsproces te loodsen.
 • Je krijgt het verplicht door de mogelijkheid om te werken, naar school te gaan of zelfs boodschappen te doen in supermarkten te gijzelen.
 • Vervolgens ontwikkel je een nieuwe lucratieve experimentele injectie om de aandoeningen te behandelen die werden veroorzaakt door de laatste experimentele injectie.
  Dr. Vernon Coleman - "Mondkapjesdragers zijn lafbekken voor de grillen van de klinisch gestoorden"

Herhaal dit proces ad nauseam.

Het is een farmaceutisch sprookje met, zoals de kinderen zeggen, de “bonnetjes”.

Via Yahoo! Finance:

“Aandelen van Moderna MRNA stegen woensdag met 3% nadat het management positieve klinische updates aankondigde tijdens zijn Vaccines Day Event, waarbij de voortgang van de pijplijn werd benadrukt.

Terwijl het bedrijf een update gaf over meerdere pijplijnkandidaten, kondigde het zijn beslissing aan om drie vaccins door te schuiven naar cruciale late-faseontwikkeling. Dit zijn mRNA-1189 (voor Epstein-Barr virus [EBV]), mRNA-1468 (voor Varicella-Zoster virus [VZV]) en mRNA-1405 (voor norovirus).

De beslissing om deze kandidaten verder te ontwikkelen is gebaseerd op gegevens van afzonderlijke klinische studies in een vroeg stadium van deze vaccins. Gegevens van deze studies toonden aan dat de vaccins immunogeen waren en goed werden verdragen door de deelnemers aan de studie.”

Het varicella-zostervirus is een virale ziekteverwekker die waterpokken veroorzaakt als een primaire infectie (meestal in de kindertijd) en herpes zoster (gordelroos) als een gereactiveerde latente infectie (wat betekent dat het virus sluimert in het zenuwstelsel, wachtend op een kans om opnieuw op te duiken en een actieve infectie te veroorzaken).

Via CDC:

“Varicella (waterpokken) is een acute infectieziekte. Ze wordt veroorzaakt door het varicella-zostervirus (VZV), een DNA-virus dat deel uitmaakt van de herpesvirusgroep. Na de primaire infectie blijft VZV in het lichaam (in de sensorische zenuwganglia) als een latente infectie. Primaire infectie met VZV veroorzaakt varicella. Reactivering van de latente infectie veroorzaakt herpes zoster (gordelroos).”

We weten nu dat de COVID-injecties via gedocumenteerde mechanismen gekoppeld zijn aan de afbraak van het menselijke immuunsysteem, waardoor het organisme vatbaar wordt voor opportunistische latente virussen zoals VZV.

Via Food and Chemical Toxicology:

  De informatieoorlog

“Er is een onwrikbare boodschap over de veiligheid en werkzaamheid van mRNA-vaccinaties tegen SARS-CoV-2 van het volksgezondheidsapparaat in de VS en over de hele wereld. Aan de werkzaamheid wordt steeds meer getwijfeld, zoals blijkt uit een recente brief van Günter Kampf aan de Lancet Regional Health. Kampf verschafte gegevens waaruit blijkt dat gevaccineerden nu evenveel kans hebben om de ziekte te verspreiden als omgevaccineerden. Hij concludeerde: “Het lijkt grove nalatigheid om de gevaccineerde bevolking te negeren als een mogelijke en relevante bron van transmissie bij beslissingen over controlemaatregelen voor de volksgezondheid.” Bovendien kan de ontoereikendheid van fase I, II en III studies om bijwerkingen op middellange en lange termijn van mRNA genetische vaccins te evalueren misleidend zijn geweest over hun onderdrukkende invloed op de aangeboren immuniteit van de gevaccineerden.

In deze paper vestigen we de aandacht op drie zeer belangrijke aspecten van het veiligheidsprofiel van deze vaccinaties. Ten eerste is er de uitvoerig gedocumenteerde ondermijning van de aangeboren immuniteit, voornamelijk via de onderdrukking van IFN-α en zijn geassocieerde signaalcascade. Deze onderdrukking zal een hele reeks gevolgen hebben, waaronder niet in het minst de reactivatie van latente virale infecties* en het verminderde vermogen om toekomstige infecties effectief te bestrijden. Ten tweede is er de ontregeling van het systeem voor zowel het voorkomen als het detecteren van genetisch gedreven kwaadaardige transformatie binnen cellen en de daaruit voortvloeiende mogelijkheid dat vaccinatie die transformatie bevordert. Ten derde verstoort mRNA-vaccinatie mogelijk de intracellulaire communicatie die door exosomen wordt uitgevoerd en zet cellen die mRNA van het spike-glycoproteïne opnemen aan tot de productie van hoge hoeveelheden spike-glycoproteïne-dragende exosomen, met mogelijk ernstige ontstekingsgevolgen. Als een van deze mogelijkheden volledig wordt gerealiseerd, kan de impact op miljarden mensen over de hele wereld enorm zijn en bijdragen aan de ziektelast op zowel de korte als lange termijn waarmee ons gezondheidszorgsysteem wordt geconfronteerd.”

Dit is ook niet theoretisch. Onderzoeken in de echte wereld hebben een tijdelijk (waarschijnlijk oorzakelijk) verband aangetoond tussen COVID-19 injecties en herpesinfecties.

  De COVID-19 injectie/inenting is GEEN vaccin: als ze u dat verteld hebben, hebben ze tegen u gelogen

Via Journal of Cosmetic Dermatology:

“[Het doel is] om de demografische, klinische, morfologische kenmerken, uitkomsten en timing van de ontwikkeling van herpes zoster op de verschillende COVID-19 vaccins te beschrijven. En om vast te stellen of het COVID-19 vaccin een tijdelijke relatie heeft met de ontwikkeling van herpes zoster (HZ)…

In totaal werden 54 gevallen gerapporteerd, bestaande uit 27 mannelijke en 27 vrouwelijke patiënten. Er waren gevallen met bekende risicofactoren voor herpes zoster, waaronder leeftijd meer dan 50 jaar (n = 36), immunologische stoornissen (n = 10), chronische ziekte (n = 25), metabole stoornis (n = 13), maligniteit (n = 4) en psychiatrische stoornis (n = 2). De gemiddelde (SD) periode tussen de ontwikkeling van herpes zoster en de COVID-19 vaccinatie was 7,64 (6,92) dagen. De meerderheid van de gevallen was afkomstig uit landen met hoge inkomens en/of middeninkomens. 86,27% van de gevallen van HZ werd gemeld als gevolg van het mRNA-vaccin. Zesendertig patiënten 36/45 (80%) ontwikkelden herpes zoster na de primingdosis COVID-19 vaccin onder degenen die mRNA-vaccin kregen.”

Waar dit op neerkomt is het ziekmakende en ultieme doden van de nutteloze eters – en daarbij zoveel mogelijk winst uit hen te oogsten via eindeloze farmaceutische producten, waarvan er vele aan het eind van een overheidsvat aan het publiek worden opgedrongen.

Het kwaad kan geen recht worden gedaan met geschreven woorden, een prestatie waar ik moeite mee heb.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Volgens Robert Kennedy Jr. zouden klimaatsceptici in de gevangenis moeten belandenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelLidstaten rollen met hun ogen nu de NAVO nog eens 100 miljard dollar eist voor de neonazi-junta
Volgend artikelGevaarlijke opvoering
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Opmerking :
  De mRNA-technologie is ontwikkeld om medicijnen gericht[er] te kunnen toedienen.
  Maar nu wordt het voor veel andere doeleinden misbruikt, o.a. herschrijven DNA.
  Zie : dr. Robert Malone.

  En : geen enkele medische handeling, kan ooit verplicht gesteld worden.
  Neurenberg Code.

  • Malone is full of sh*t, there is no “technology” mRNA in the vaccines.. only toxins.

   I still need to see what this ’technology’ looks like, cause it’s nowhere to be found.. and the scientific data isn’t there also.

   Once again Moderna and (CDC) Covid Death Cult is fooling the world.

   “These are mRNA-1189 (for Epstein-Barr virus [EBV]), mRNA-1468 (for Varicella-Zoster virus [VZV]) and mRNA-1405 (for norovirus).”

   All nonsense, made up “viruses” these demons will never stop trying to poison the world and kill us.

   It’s like saying there are there variants of raindrops, it just doesn’t make sense.

   I dare these clowns to show us what mRNA looks like or ANY of these virus and variants under a microscope.. please.

 2. En : geen enkele medische handeling, kan ooit verplicht gesteld worden.
  Neurenberg Code.

  Jammer dat er niet aan toegevoegd is: iedereen die het toch probeert op te dringen wordt per direct gearresteerd. Hé Huug? Jouw tijd komt ook nog wel.

 3. Al het gespuis betrokken bij het produceren en toedienen met spuiten van die giftige producten in de mensen hun armen moet onmiddellijk op geknoopt worden

  • Hoe zo, waarom!
   Je mankeer pas wat als je de adviezen opvolgt van iemand die het zetten van een spuit met inhoud waarover niets bekend is tegen een virus waarover niets bekend is, vergelijkt met het eten van een frikandel.
   Als volk mankeer je wat, als je accepteert dat dit soort idioten de macht behouden.
   Marijke Rutte, de Gigolo van de wereld elite. de moderne Arthur Seyss-Inquart, zit er nog altijd.
   Deze volksverrader had zich al jaren niet veilig moeten voelen, als zijn mede collaborateurs!
   Zie nu weer Jesse Klaver, deze volksverraders hadden nooit het lef meer mogen hebben om zich publiekelijk zo uit te laten!
   Het volk is het probleem!
   De landverraders, die mekaar wijs blijven maken dat zij het verschil kunnen maken voor andere volkeren! Zoals de Gestoorde Lui met hun leiden van Marokkaans Indische komaf, maar met een Nederlands paspoort. De volksverrader van 3 volkeren!

 4. En in die baggerproducten van microsoft deed die wilde aap hetzelfde als met die “vaccins”.
  Dat die aap nog geen lood in zijn lijf heeft gekregen, verbaast mij elke dag weer.

 5. Soms komen er bijzondere verbanden bij me naar boven. Zo ook nu. Wat heeft Epstein, je weet wel die van dat eiland, te maken met het virus Ebstein Barr. Ik dacht dat hij zich met hele andere dingen bezig hield 🙂 🙂 🙂
  Punt van overeenkomst misschien dat het allemaal bar en boos is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in