Een lezer kwam deze toespraak uit 1938 tegen waarin de belangrijkste termen zijn aangepast aan de huidige gebeurtenissen, schrijft Gatesofvienna.net.

Uit Das Schwarze Korps [SS-krant], 24 november 1938

“Dus, we gaan nu een totale oplossing krijgen voor de Covid-19 kwestie. Het programma is duidelijk. Het luidt: totale scheiding, totale segregatie! Wat betekent dit? Het betekent niet alleen de totale uitsluiting van de Ongevaccineerden uit het economisch systeem… Het betekent veel meer! Van geen enkele Gevaccineerde kan worden verwacht dat hij onder hetzelfde dak leeft als de Ongevaccineerde. De Ongevaccineerden moeten uit onze huizen en woonwijken worden verjaagd en in rijen huizenblokken gaan wonen waar zij op zichzelf kunnen blijven en zo min mogelijk in contact komen met de Gevaccineerden. Ze moeten duidelijk geïdentificeerd worden.”

(Benno Müller-Hill, Murderous Science, New York: CSHL Press, 1998, p.48)


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Onwettigheid van vaccinpaspoorten, Neurenberg proces voor politici, flits uit het nazi verleden Volg Frontnieuws op Telegram

  BIOWAPENFABRIEKEN: Nieuwe studie toont aan dat de volledig gevaccineerden mRNA en spike-eiwitten afgeven aan de ongevaccineerden
Vorig artikelCanadese klokkenluiders onthullen 13 doodgeborenen in 24 uur in Lions Gate ziekenhuis veroorzaakt door Covid-19 vaccins
Volgend artikelDr. Peter McCullough: Verzet tegen onnodige, onverstandige en onwettige mandaten voor experimentele vaccins
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Het is zo de vergelijking staat veel mensen niet aan maar het is wel zo we gaan die kant op maar zou het misschien niet beter zijn om een plek te hebben waar geen gevacineerde komen dan hoeven we ook niet te kijken hoe ze straks allemaal liggen te stuiptrekken van de gifprik zij zijn de gene die met hun ingespoten chemie andere besmetten en elkaar dat is nog het gekste van alles ze hebben niet eens in de gaten dat ze veroordeeld zijn op het moment dat het gif hun lichaam binnen kwam zalig zijn de idioten want zij weten niet beter amen

 2. De Britten waren de eersten die concentratiekampen hebben opgezet. Dit betrof kampen voor de blanke Boeren in de Boerenoorlog in Zuid-Afrika in 1901. Laat dat maar even inzinken. Vervolgens zette men de kraan ooen voor zulu’s met alle gevolgen van dien.

 3. Beste realist; ‘de vergelijking die niet gemaakt mag worden’. Een hele terechte opmerking.
  Kijk naar de glijdende schaal. Het als plakjes salami van een worst, stapje voor stapje grondrechten afbreken, de leefruimte van mensen inperken.
  In Australië zijn de eerste mensen al in bussen op weg naar concentratiekampen (omdat ze daar geen veewagons en spoorlijnen hebben) .
  Besef de route die regeringsleiders zijn opgegaan.

 4. Of de modernere versie: vertel wat “ongevaccineerden” aan wordt gedaan als ze geen “medische ingreep” willen doen. Vervang ongevaccineerden dan door alles wat taalkundig zeer doet in zo’n strekking, bijvoorbeeld “zwarten”.
  “Zwarten” zouden ontslagen moeten kunnen worden. Ze zijn een gevaar voor de samenleving. Ze hebben tijd genoeg gehad om een “medische ingreep” [namelijk het bleken van de huid] te doen, dus als ze niet willen moeten we ze opsluiten en dwingen.
  Klinkt ineens niet zo fraai meer, hè, BLM?

  • de grote vraag is of de wokies een uitzondering op de vaccinatieplicht gaan maken voor ongevaccineerde niet-blanken; goede vraag voor de deugdmensen van D666, PvdA, GL, CU etc. 😉

   In de praktijk is die uitzondering er al lang, maar toch …

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in