Alsof de vrijheidsvijandige associaties van het vaccinatiepaspoort nog niet genoeg waren, is nu onthuld dat de Schotse regering heeft toegestaan dat gegevens uit het programma worden gedeeld met particuliere bedrijven, waaronder Amazon.

De Dailyrecord.co.uk meldt:

We zijn te weten gekomen dat de mobiele app van de NHS, die persoonlijke medische informatie presenteert in de vorm van een QR-code, gegevens deelt met bedrijven als Amazon, Microsoft, ServiceNow, Royal Mail en een AI-gezichtsherkenningsbedrijf.

Voorvechters van de burgerlijke vrijheden en politici van de oppositie hebben woedend gereageerd op onze onthullingen.

Sam Grant, hoofd beleid en campagnes bij Liberty, zei:

“Vaccinpaspoorten creëren een tweedeling in de samenleving en veel mensen in Schotland zijn al gedwongen om een vaccinpaspoort te krijgen om evenementen bij te wonen en toegang te krijgen tot bepaalde delen van de samenleving. Het is uiterst verontrustend dat daarbij gegevens zijn gedeeld met derden zonder dat mensen de mogelijkheid hadden zich uit te schrijven of zelfs maar op de hoogte waren van het feit dat dit gebeurde. Dit versterkt alleen maar de grote bezorgdheid die mensen al hebben over vaccinatiepaspoorten. We willen elkaar allemaal beschermen en Liberty is altijd voorstander geweest van redelijke en evenredige maatregelen om Covid te bestrijden, maar vaccinpaspoorten zijn geen oplossing.”

Privacy-informatie over de vaccinatiepaspoort-app onthult dat persoonlijke gegevens van gebruikers zullen worden gedeeld met NetCompany, Service Now, Jumio, iProov, Albasoft, Amazon Web Services, CFH Docmail, Microsoft Azure, Gov.uk Notify Service en Royal Mail. Er wordt beweerd dat niet alle bedrijven “toegang” hebben tot de gegevens, ook al worden ze “gedeeld”.

  Voormalig hoofdwetenschapper Pfizer waarschuwt dat er "iets heel ergs aan de hand is"

De Schotse Lib Dem-leider Alex Cole-Hamilton zei:

“De Schotse Liberaal-Democraten hebben de regering herhaaldelijk gewaarschuwd dat de bescherming van de gegevens zo goed als onbestaande is – een eenvoudige schermafdruk was voldoende om de “veiligheidsmaatregelen” die het systeem had getroffen, te omzeilen. De lancering was een janboel en het IT-systeem kon het maar met moeite aan. Iedereen heeft recht op medische privacy, niemand zou ooit een deel van zijn medische geschiedenis moeten verstrekken aan een uitsmijter of een reeks particuliere bedrijven. Dat is gewoon absurd.”

Murdo Fraser van de Schotse Conservatieven zei:

“Er zijn al vanaf het begin ernstige zorgen over de privacy van de gegevens van de vaccinpaspoort-app van de SNP. Het nieuws dat de persoonlijke gegevens van de gebruikers met zoveel particuliere bedrijven zullen worden gedeeld, is uiterst verontrustend. Dit zal het vertrouwen van het publiek in het onzalige vaccinpaspoortprogramma van de SNP alleen maar verder ondermijnen.”

Silkie Carlo, het hoofd van een andere burgerrechten-groep, Big Brother Watch, legde maandag uit waarom vaccinatiekaarten in Schotland een totale mislukking zijn:

De Britse regering heeft consequent gelogen over de invoering van vaccinpassen:

“De regering heeft ons herhaaldelijk gezegd dat er geen plannen waren voor vaccinatiepaspoorten…Vandaag weten we dat er al plannen voor Covid-paspoorten in de maak waren toen deze clips werden genomen. Waarom hebben ze gelogen? Het is tijd om terug te vechten.”

  Eric Clapton geeft details over zijn COVID-19 vaccin lijdensweg

Uit overheidsgegevens en peer reviewde studies blijkt dat de gevaccineerden net zoveel kans lopen het virus te verspreiden als de ongevaccineerden.

Dit ontkracht volledig de argumenten voor vaccinpassen:


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Mensen in India vallen Coronapolitie aan – zeggen dat de mensen die sterven degenen zijn die zijn ingeëntVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDr. Peter McCullough: Verzet tegen onnodige, onverstandige en onwettige mandaten voor experimentele vaccins
Volgend artikelDode dokters liegen niet: Een schokkend aantal artsen die sterk voorstander waren van covid-vaccin vallen nu dood neer door bijwerkingen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Ik had al enkele malen gelezen dat er eveneens vele placebo covid- vaccins in omloop zijn.
  Er zijn o.a mensen die zelfs geen napijn hadden op de plek waar bij hen is geprikt.
  Het is voor mij ook logisch placebo-vaccins bij het medische experiment van wereldwijde covid-vaccins.
  Want de uitvoeders van Klaus Schwab en co zoals o.a Rutte&de Jonge moeten natuurlijk niet fysiek ondermijnd worden door de prikken, alvorens hun taken erop zitten.
  En ook vele burgers die het geluk hebben de placebo-prikken te hebben ontvangen zijn ervoor om voor nu verwarring te kunnen zaaien over de schadelijkheid van de vaccins.
  FN heeft reeds een artikel geschreven over bepaalde serienummers van vaccins die zeer ernstige gevolgen hebben.
  Ook deze hoofdverpleegkundige geeft dit aan.

  Vaccine Scandal in Slovenia – Bottles have Code #’s for Placebo, Vax, or KILL SHOT

  https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/vaccine-scandal-in-slovenia-bottles-have-code-s-for-placebo-vax-or-kill-shot
  https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/vaccine-scandal-in-slovenia-bottles-have-code-s-for-placebo-vax-or-kill-shot

  • het is nog erger : ik zag ook die verschillen tussen de verschillende batches (dat 5 % of de lots direct dodelijk zijn) , maar er is zelfs een patent op “nano methoden die bepaalde stoffen pas na een WEEK of een MAAND of een JAAR ‘vrigeven (in het lichaam loslaten)”, zie geweldige clip op bitchute kanaal spacebusters genaamd MKNAOMI

 2. Als WEF zo dom zou zijn om het zo te spelen dan maken ze weinig kans om te slagen.
  99% zeker broodje aap verhaal.

  De verhalen over serienummers met zeer ernstige gevolgen zijn ook niet erg overtuigend omdat de data “all over the place” zijn. Daar kun je hooguit uit concluderen dat de kwaliteitscontrole ernstig te kort schiet (vermoedelijk door problemen bij transport/bewaren wat veel kritischer is bij mRNA vaccins). Als er echt drie soorten batches waren zou je een heel ander statistisch beeld zien.

  • sorry, bovenstaande was een reactie op het “kill code” verhaal uit Slovenia.

   Dat de Schotse regering alle gevoelige gegevens van de burgers bewust ter beschikking stelt van de grote bedrijven daar twijfel ik geen moment aan. Ik twijfel er ook niet aan dat ze het in de rest van Europa net zo doen, en het zou me zelfs niks verbazen als de swab samples van de PCR tests massaal bewaard worden voor o.a. het NFI (“in uw eigen belang, voor de misdaad bestrijding en onder streng toezicht van onze Minister van Justitie”) en de Amerikaanse Deep State. Als mensen staan te dringen om hun genetisch materiaal ter beschikking te stellen via een PCR test dan vragen ze er om dat er misbruik van gemaakt wordt door overheden en allerlei commerciële graaiers achter de schermen .

   • Nee dat denk ik niet, in hoeverre Hugo en Mark een onmisbare status hebben bij de Tribe betwijfel ik overigens. Zolang ze zelf maar geloven dat ze rijkelijk beloond gaan worden voor hun medewerking, als ze lang genoeg overleven om de hele bevolking te prikken dan is het voor Schwab c.s. OK.

    Het hier genoemde schema lijkt me gewoon veel te opvallend. Een andere optie is dat de elite niet echt geïnjecteerd wordt (wie heeft erbij gestaan en gecheckt wat er in de spuit ging, hoeveel er voor en na injectie in de spuit zat etc.?). Dat zou kunnen werken zolang die groep klein genoeg is – zou niet werken als je in ieder land duizenden bobo’s speciaal moet behandelen want dan gaat het opvallen.

    Ik lees ook wel eens geruchten over een “tegengif” voor de vaccins, in hoeverre dat realistisch is kan ik niet beoordelen omdat niet echt duidelijk is hoe de vaccins schade toebrengen. Als het spike protein de grote boosdoener is dan zou je voor de prik antilichamen tegen het spikeprotein kunnen innemen, of misschien wel (meer experimenteel maar mogelijk effectiever) specifieke RNA-i drugs die zorgen dat het vaccin niet actief kan worden.

    • Hugo is al verslaafd gemaakt aan standaard middelen. Hij gehoorzaamt en heeft geen spuit gehad. Ik hoef niet uit te leggen hoe goed simpele verslaving werkt. NL is het coke capitol van EU.

     • ja, vandaar waarschijnlijk dat de halve Tweede Kamer niet snapt wat het bezwaar van injecteren of snuiven van onbekende rommel is; ze weten zelf niet beter …

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in