© Anthony Quintano (CC BY 2.0)

Weet u dat bloed, cellen en orgaanweefsel van koeien, adelaars, honden, fretten, kippen, en ja, menselijke abortussen, worden gebruikt om ’s werelds meest dodelijke vaccins te maken? Daarom worden ze “vuile vaccins” genoemd. De meeste voorstanders van natuurlijke gezondheid zijn al op de hoogte van thimerosal, dat voor 50 procent uit kwik bestaat en dat de bloed-hersenbarrière passeert dankzij de toevoeging van aluminium (in verband gebracht met dementie) in griepprikken met meerdere doses. Maar het wordt nog veel, veel erger. Wat de meeste mensen niet weten, zijn de verrassende ingrediënten die, als ze in voedsel of drank worden aangetroffen, de meeste mensen met gezond verstand en oordeel überhaupt zouden vermijden, schrijft S.D. Wells.

Deze enge ingrediënten en vluchtige stoffen worden door het vaccin-industrieel complex “hulpstoffen”, “adjuvantia” en “bewaarmiddelen” genoemd om de geïnjecteerden te weerhouden van terechte bezorgdheid en ontzetting.

Nee, vaccins zijn niet “veilig en effectief”, en dat zijn ze ook nooit geweest. Die mythe is zeker ontkracht, vooral nu met die gevreesde stolselinjecties voor Covid. Mensen hebben het er graag over dat sigaretten zo gevaarlijk en schadelijk zijn voor de gezondheid, maar vaccins zijn nog erger. Waarom worden deze gevaarlijke ingrediënten in vaccins gebruikt, en welke gezondheidsschade op korte en lange termijn veroorzaken deze “hulpstoffen” en “adjuvantia”?

Wist u dat bijna elke allergie bij kinderen verband houdt met de ingrediënten van vaccins? Dit vereist zorgvuldige overweging. Geen enkele arts wijst ooit naar vaccins als het gaat om kinderallergieën, astma, huidproblemen zoals psoriasis en eczeem, of ernstige, levensbedreigende allergische reacties op bepaalde antibiotica (ja, antibiotica zitten in sommige vaccins).

Zelfs pindaolie-antigeen zit nog steeds in veel vaccins, en wordt al sinds de jaren 1960 gebruikt. Heeft de schoolverpleegster u niet ingelicht? Alleen omdat pinda-olie niet “verschijnt” in het uiteindelijke vaccinproduct of de waarschuwingsbijsluiters, wil nog niet zeggen dat er geen residuen in het vaccin worden aangetroffen. Pindaolie is een “groeimedium” dat wordt gebruikt om bacteriën en virussen te laten groeien, zoals bij de MMR-prik en de meeste griepprikken. Hebt u een pinda-allergie?

10 Meest verrassende en gevaarlijke ingrediënten in vaccins, en de chronische gezondheidsschade die ze aanrichten

#1. Mononatriumglutamaat – Gevonden in vaccins voor Adenovirus, bepaalde griepprikken, Vericella (waterpokken) en MMRV – gebruikt als “bewaarmiddel” en “stabilisator”. MSG is een geconcentreerd zout dat kinderen hersenbeschadiging kan bezorgen, en wordt een neurotoxine wanneer het wordt geïnjecteerd, zelfs in minuscule hoeveelheden, omdat het de spijsvertering omzeilt.

#2. Humaan Serum Albumine – zogenaamd gebruikt om “te voorkomen dat immunogenen zich hechten aan de wanden van de injectieflacons”.

#3. Madin-Darby Canine Kidney (een celeiwit van een hond) – in griepprikken, om griepvirussen te kweken in plaats van bevruchte kippeneieren.

#4. Human Abortion Cells (MRC5) – onethische procedures worden gebruikt om vaccins te maken met behulp van cellen afkomstig van menselijke foetussen die tientallen jaren geleden zijn geaborteerd.

#5. Dulbecco’s Modified Eagle (Medium) – gebruikt in het Rotavirus vaccin.

#6. Squalene – gevonden in griepprikken.

#7. Balsemvloeistof – formaldehyde zit in de meeste griepprikken en de antraxprik.

#8. Polysorbaat 80 – zit in DTaP, Hep B, de meeste griepprikken en HPV – wordt gebruikt als oppervlakte-actieve stof om de oplosbaarheid van het ene middel in het andere te vergroten. Polysorbaat 80 wordt via een chemische reactie afgeleid van sorbitol, en kan Irritable bowel syndrome (IBS) veroorzaken omdat het zeer langzaam metaboliseert. Gezondheidsrisico’s door het consumeren of injecteren van polysorbaat 80 zijn gekoppeld aan kanker (door ethyleenoxide en 1,4 dioxaan), huidallergieën, ontwikkelingstoxiciteit, voortplantingstoxiciteit.

#9. Nieren van Afrikaanse groene apen (vero-cellen) – geoogst van besmette, zieke primaten – gebruikt in poliovaccins – gebruikt om het virus tientallen jaren te verspreiden.

#10. Dodelijke varkensziekteverwekker Circovirus – gevonden in Rotateq Rotavirus injecties – Porcine circovirus DNA is een contaminant van een enzym verkregen uit varkenspancreas. Er is nooit uitgelegd waarom deze uiterst gevaarlijke verontreiniging met opzet in rotavirusvaccins wordt gestopt.

Waar denkt u dat de uitdrukking “vuile vaccins” vandaan komt? Nu weet u het.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-PRIK ONTGIFTING DOSSIER

Injectie ingrediëntenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHolodomor 2023 – Hoe regeringen de voedselinfrastructuur saboteren om de massa uit te hongeren
Volgend artikelSportverslaggever Bob Rathvun krijgt stuiptrekkingen op tv; en andere video’s van instorting, of plotselinge dood, uit Puerto Rico, Qatar, Singapore, Zuid-Korea en Ecuador, met VIJF uit India
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Beste mensen

  Voedings middelen worden nooit via Naalden of als samen geperst tot kleine bolletjes en allerlei andere attributen vloeistoffen farmaceutisch klaar gemaakt het lichaam binnen gebracht
  Ook niet in naam van van Gezondheid

  Als men Coca Cola drinkt
  Dan mag men al heelemaal niet klagen
  Want Coca Cola daar begint het bij
  Het Zwarte Amerikaanse vergift
  Hersen aantaster beschadiger
  Gevolgd door alle Andere prik houdende dranken hoofdzakelijk van met Amerikaanse patenten
  Boycot ze Allen
  Hoe meer gezonde verstand U allen hierdoor bijelkaar zult rapen
  Des te meer zult U laten als voedsel
  Want dat zijn geen menselijke voedings middelen

  Dank U

 2. Waarom heet een vulpen een vulpen? Omdat hij gevuld moet worden met een productje dat geld kost, keer op keer, om te functioneren. Heel lucratief dus. De mens is een zeer goede vulpen. Overigens, “Pindaolie is een “groeimedium” dat wordt gebruikt om bacteriën en virussen te laten groeien” – hoe groeien virussen? En waarom hebben we nog geen dierentuin vol covid virusjes gezien?

 3. Rotavirus.
  Voor de schaapuh die interesse hebben: heb je al gezien dat de foto’s van het ‘rotavirus’ dezelfde zijn als van het ‘covid virus’? Het virus bestaat!!!!!! Haal nog een boester.

 4. Daar zijn (huis)artsen ook een groot debet aan, die hebben er meestal geen flauw idee van wat er inzit. Vele mensen hebben een blindelingse vertrouwen in de man of vrouw in de witte jas. In discussie gaan daarmee wordt meestal niet gewaardeerd door de witte jassen. Zij hebben namelijk enkel medicijnen bestudeerd en geen geneeskunde. Vele artsen weten dan ook niets over vitamines en mineralen of spoorelementen en met huis, tuin en keuken middels kunnen zij niets aan verdien, die wel meestal prima werken voor de mens. Artsen zijn dan ook de veldmedewerkers van de farmaceuten, om zoveel mogelijk pillen, poeders en injecties te verkopen aan de onwetende mensen. Daar er ook enkel naar de fysieke probleem wordt gekeken en niet naar de psychische kant van het verhaal. Want het schijnt dat ongeveer 95% van de ziektes een psychische oorzaak heeft.

  • en dat wist Tolstoy al ! Hij heeft ergens geschreven, dat als de wachtkamer van de dokter vol zit, de priester zijn werk niet goed doet ! Als de mensen hun hart eens kunnen luchten, en wat peptalk krijgen, gaan de meeste ‘ziekten’ ongemoeid voorbij. En als je gezond eet (en geen macdonald en cola) dan heb je ook veel kans om de dans te ontspringe ! Zelf groententuintje aanleggen mensen, en niet het gras van anderen grazen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in