Wanneer drie mensen salmonella krijgen, worden er tonnen vlees gedumpt, maar er worden miljoenen mensen verminkt en gedood door zogenaamde vaccins, en het nieuws wordt onderdrukt. De onontkoombare conclusie is dat de regering ons probeert te doden; en de massamedia, de geneeskunde, de grote bedrijven en de wetshandhavers zijn medeplichtig. Dit is een ruiming in slow-motion, mensen! schrijft Henrymakow.com.

De gevaccineerden vallen als vliegen door hartaanvallen, beroertes, bloedstolsels, kanker, en worden invalide door een veelheid van ziekten en aandoeningen.

WAYNE ROOT: 33 Dode & Zieke Vrienden Sinds Ons Huwelijk Slechts 8 Maanden geleden. Alle 33 GEVACCINEERD. Een “Vaccin Dood & Ziekte Cluster”

Wayne Allyn Root:

Ja, u leest het goed. Er zijn (tot nu toe) 33 vrienden en familieleden dood of ziek sinds ons huwelijk acht maanden geleden. Ik heb het onderzoek gedaan. Alle 33 waren gevaccineerd. Elk van hen.

Dit is een “vaccin dood en ziekte cluster”.

Dit is als de “Love Canal” kankercluster van de jaren ’70. Het kan niet genegeerd worden als u zoveel mensen dood ziet gaan, of erg ziek ziet worden in slechts één groep.

Maar het heeft niets met onze bruiloft te maken. Open uw ogen. Dit gebeurt overal. Het aantal niet-Covid sterfgevallen stijgt dramatisch in de Verenigde Staten (en over de hele wereld). Levensverzekeringsmaatschappijen melden dat het aantal niet-Covid sterfgevallen met 40% of meer stijgt onder jonge Amerikanen in de werkende leeftijd. Lincoln National meldt dat de uitbetalingen van overlijdensuitkeringen met meer dan 163% zijn gestegen in het jaar sinds de Covid vaccins uitkwamen. Dit zijn stijgingen van sterfgevallen die tijdens de Tweede Wereldoorlog niet gezien zijn.

Lees de krantenkoppen – elke dag valt er een nieuwe beroemdheid, acteur, rockster, atleet of CEO “plotseling en onverwacht” dood neer. De meesten van hen zijn veel te jong om te sterven, of hebben een beroerte of hartaanval. Ik durf te wedden dat ze allemaal één ding gemeen hebben – ze zijn GEVACCINEERD.

Op een avond deze week surfde ik naar TMZ.com. Dit waren de koppen:

  Zou het dan toch een plan voor bevolkingsvermindering kunnen zijn? Dr. Simone Gold (Nederlands ondertiteld)

*American Pickers’ Frank Fritz in het ziekenhuis opgenomen na beroerte.

*”Little Women: Atlanta” ster Ms. Juicy heeft een beroerte gehad, en is van de ICU af.

*Hailey Bieber (de 25-jarige vrouw van Justin Bieber) had een mini-beroerte, onderging een hartoperatie.

*”Elvis” actrice Shonka Dukureh dood aangetroffen in appartement op 44-jarige leeftijd.

*Sopranos Star Tony Sirico dood.

*”AGT” & “Voice” deelnemer Nolan Neal dood op 41-jarige leeftijd.

Aan de lijst worden toegevoegd…

*Paul Duncan, 35, voormalig voetbalster van Notre Dame stierf aan hartaanval tijdens het joggen.

*De autopsie van Sam Bruce, voormalig football-speler van de Miami Hurricanes, is vrijgegeven. Hij stierf in april op 28-jarige leeftijd aan een hartaanval tijdens het autorijden.

Dit waren allemaal krantenkoppen op één dag deze week!

Hebt u ooit van iets dergelijks gehoord in uw leven? Dit is een tsunami. Dit is een plaag. Dit is een ECHTE pandemie. Dit zijn allemaal betrekkelijk jonge Amerikanen die plotseling dood zijn, of erg ziek met de twee meest voorkomende bijwerkingen van het Covid-vaccin (hartaanvallen en beroertes).

Alles waarvoor ik sinds de eerste dag van het vaccin op mijn nationale radioshow gewaarschuwd heb, is (helaas) gebeurd. Nou komt het zich wreken. Het Covid-vaccin is gevaarlijk en dodelijk. Het is de grootste ramp en mislukking in de geschiedenis van de gezondheidszorg. Het is een non-stop doods- en verwondingsmachine.

Ik heb persoonlijk een gedetailleerde lijst samengesteld van studies die door regeringen en medische autoriteiten over de hele wereld zijn vrijgegeven en die allemaal tot drie absolute conclusies leiden:

A) Het Covid-vaccin is een afschuwelijke mislukking.
B) Het Covid-vaccin is gevaarlijk en dodelijk.
C) Wie twee of meer vaccins neemt, heeft veel meer kans om… in het ziekenhuis opgenomen te worden met Covid… en aan Covid te sterven.

Maar het wordt nog veel erger. De gevaccineerden vallen als vliegen neer door hartaanvallen, beroertes, bloedstolsels, kanker, en worden invalide door een veelheid van ziekten en aandoeningen.

Twee van de laatste geloofwaardige studies tonen aan…

*Het Covid-vaccin beschadigt en vernietigt het immuunsysteem als een vorm van AIDS. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9167431/

  De schapen: "Daar zullen ze wel een goede reden voor hebben"

*91% van degenen in het Verenigd Koninkrijk die dit jaar aan Covid gestorven zijn, zijn drie- of viervoudig gevaccineerd: https://expose-news.com/2022/07/22/uk-gov-confirms-91percent-covid-deaths-triple-vaccinated/
Hebt u in de gewone media over deze studies gehoord? Waarom niet?

Wilt u al deze geloofwaardige studies zien die wijzen op een ramp met het Covid-vaccin? Ik heb de meest uitgebreide lijst samengesteld van wie dan ook, waar dan ook. Ik stuur hem naar iedereen die erom vraagt.

Nu komen wij bij mijn persoonlijk verhaal. Het is nog maar acht maanden geleden dat ik met mijn mooie bruid Cindy Parker Root trouwde. En in die tijd zijn er enorm veel mensen die wij kennen en liefhebben gestorven en ziek aan dodelijke niet-Covid ziekten.

33 van hen.

33 doden, of gewonden, kreupelen of invaliden in slechts acht maanden. Dat zijn heel wat vrienden en familieleden. Dat is een “doden cluster” dat door wetenschappers, MD’s en de CDC onderzocht zou moeten worden. Dat is een verhaal dat de media zou moeten halen. Maar wacht, er is meer…

Alle 33 waren gevaccineerd.

Het is belangrijk op te merken dat ik een conservatieve talkshow-host ben, die al vanaf de eerste dag luidkeels gewaarschuwd heeft voor de gevaren van het vaccin. Mijn vrienden zijn dus overwegend conservatief en ook ongevaccineerd. Maar de weinige vrienden die ik ken die wel voor vaccinatie gekozen hebben, zijn bijna allemaal dood of ziek.

Denk maar eens na over die percentages. De gelederen van mijn weinige gevaccineerde vrienden zijn gedecimeerd als een peloton mariniers dat door een vijandelijke hinderlaag in stukken is gescheurd, en in lijkzakken is thuisgekomen.

Wacht, hier is de clou. Van mijn vrienden en familie die niet gevaccineerd zijn, is er niet één gestorven of ziek geworden sinds mijn huwelijk, acht maanden geleden.

Bespeurt u hier een patroon? Zelfs Democraten moeten een patroon opmerken, niet? Zelfs Dr. Fauci moet toch een patroon opmerken, niet? Zelfs Joe Biden moet een patroon zien. Maar laten we ons niet laten meeslepen. Van demente bejaarden kan niet verwacht worden dat zij eenvoudige patronen begrijpen.

  Het nieuws over de COVID-19 vaccins wordt steeds slechter

Er is iets heel erg mis. Iedereen kan het elke dag in de krantenkoppen zien. Amerikanen vallen dood neer in het hoogste tempo in de geschiedenis. Dit zijn allemaal niet-Covid sterfgevallen. Het zijn jonge Amerikanen in de werkende leeftijd. En ik durf te wedden dat ze allemaal één ding gemeen hebben: ze zijn gevaccineerd.

Maar uiteindelijk is niets veelzeggender dan mijn persoonlijke verhaal. Noem het een “cluster van vaccindoden en -ziekten”.

De media moeten over deze ramp berichten. De FDA en CDC moeten toegeven dat het gebeurt. De vaccins moeten gestopt worden. Maar in plaats daarvan verdubbelen ze. Opmerkelijk genoeg bevelen zij Covid-vaccins aan voor baby’s, peuters en tieners.

Dit is of de grootste gezondheidszwendel en doofpotaffaire in de wereldgeschiedenis, of massamoord op grote schaal. Of allebei.

Tennis ace Rafael Nadal verdiende deugdpunten door de prik te nemen, maar in deze korte video op een nieuwsconferentie krijgt hij een aanval. De arme man is duidelijk niet in orde, en na een paar minuten worstelen met de pijn die hem overvalt, schuift hij zich achter de tafel naar de grond, vermoedelijk om te gaan liggen.

Update 16:25:

Zoals een oplettende reaguurder in de commentarensectie opmerkt, is de onderstaande video van een persconferentie in 2011 en heeft dus in dit geval niets met het “vaccin” te maken. Was het filmpje reeds eerder op het net tegengekomen en kreeg een onderbuikgevoel dat het niet pluis was. Nu toch gevallen en geplaatst. Een reminder om bij de les te blijven en op mijn onderbuikgevoel te vertrouwen. Rommel


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Vladimir Zelenko – Het Vaccin Doodsrapport “Wij zijn getuige van de grootste georganiseerde massamoord in de geschiedenis”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDr. Coleman: Niets gebeurt toevallig
Volgend artikelGrote reset in uitvoering: Duizenden mensen sterven elke week “onverwacht” in het na-covid tijdperk
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. oude video op YT uit 2011: Rafael Nadal Cramps Up During Press Conference | US Open 2011
  Zou kramp zijn en geen hartaanval.

 2. Binnenkort komt de farma-industrie met een dure “oplossing” voor de ergste bijwerkingen van de mislukte vaccins en zo is de cirkel rond. Voorheen waren zwakken, ziekelijken en hoogbejaarden volledig afhankelijk van de medische sector om in leven te blijven, dankzij de massavaccinatie tegen covid worden alle gevaccineerden slaaf van de medici om verder kunstmatig in leven gehouden te kunnen worden.

 3. Sopranos Star Tony Sirico.
  Paulie Walnuts” Gualtieri.
  Jammer rust in vrede mate .
  Verder on topic.
  Geen verder commentaar op de collum .
  Gewoon triest dat er zoveel goede mensen geofferd zijn.

 4. Ziet u hier een patroon….
  Ja dat zie ik zeker. Het zoveelste angstverhaal.
  Propagandistische nonsens. Zoals het verteld wordt zou zo ongeveer 100% van de geprikten ziek zijn of het loodje hebben gelegd en zou de wereldbevolking inmiddels gedecimeerd zijn.
  Jammer dat deze kant, die van de non-conformisten naar ik had gehoopt, zichzelf ook een narratief eigen heeft gemaakt.

 5. Ik weet het niet, mijn man was in Duitsland voor de tweede keer deze keer en 2x kwam daar een ambulance aanvliegen, Iets wat normaal nooit voor kwam.
  Het valt hem op , en geloof me DAT wil wat zeggen. 🙂
  Persoonlijk thuis hoor ik bijna geen ambulances meer, maar voor het zelfde geld zetten ze die toeters uit, ik weet het niet.

  Het is eigenlijk verdacht stil qua politie en ambulances, voor corona hadden we hier veel meer last van…………….mmmmmmmmmmmmmm

 6. Hoi i.t.t de vele intelligente bijzondere en geweldige nederlanders ben ik maar een simpele boerenlul.Ik haat computers maar heb er sinds 2006 1 in bezit op aanraden van vrienden en kennissen omdat ik jarenlang door een hel ging dankzij mijn toenmalige huisarts (psychopaat) als afleiding. Ik weet al 13 jaar wat het masterplan is van de satanische globalistische elite,ze willen de wereld voor zichzelf alleen.Hiervoor moet 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden,de overige 10% dient als slaven.Het uitmoorden gebeurt momenteel door die dodelijke corona vaccinazi,s eventueel i.c.m. oorlog of uithongeren.Jullie als gezonde mensen hadden hier kinderlijk eenvoudig achter kunnen komen,schaam jullie.Wie slaapt in een “democratie” wordt wakker in een dictatuur.Deze quote is niet van mij.

 7. Dat is een oude video, dit heeft niets te maken met het vaccin.
  Voor de rest vind ik het een goeie site, ik blijf kritisch ook wat jullie schrijven.

 8. Laat ze gewoon dood gaan zij verdienen niet beter men is gewaarschuwd al twee jaar en van dag een klopte het hele corona verhaal niet corona bestaat niet wel domme mensen en ja de corona spuit is een gift spuit en ik wens iedereen die ze zich heeft laten inspuiten een rustige dood want ik zeg gewoon wie zaait oogst en dat is de dood. RIP.

 9. Ik ben ook kritisch op wat hier allemaal wordt geplaatst. 1 ding staat vast, de mensen die geloven in 1 creator zijn de sterksten en meestal ook de meest geduldigen van deze wereld. Veel mensen hebben geen geduld meer.

  Mbt tot besmettingen en vaccinatie. Ik heb geen vertrouwen in dat vaccin maar in mijn directe omgeving zie ik niets gebeuren. Ik spreek dan over 200 mensen op de werkvloer. Niet 1 iemand is gestorven de laatste 18 maanden! Wat mij wel opvalt is dat de gene die gevaccineerd zijn toch weer besmet raken van iets maar er ook weer bovenop raken. Een 3-tal dagen zijn ze sterk ziek. Ook ik als niet gevacinneerde ben al 9 maanden geleden besmet geraakt via mijn vrouw en het waren ook 3 dagen grieperig, minder smaak, andere geur (riool), lichte koort tot 38 en snotneus.

  De vaccin helpen dus niet of gedeeltelijk en tijdelijk maar. Dan heb ik er ook geen nodig. Laat mijn natuurlijk lichaam maar een natuurlijk vaccin aanmaken.

  En verder geloof ik niet in een coronavirus. Ik denk dat het iets anders moet zijn. En trouwens een virus kan het niet zijn, enkel een bacterie. Een virus is uitgevonden door de mens onder de definitie dat een virus niet levend is en dus zichzelf niet kan aanpassen. Vandaar dat we moeten spreken over een bacteriele infectie! Dat kan dan komen via bloed (slechte voeding), luchtwegen,…

  Als ze ons willen pakken dan doen ze dat.
  Welke mens weet nu exact wat hij opeet? Iedereen krijgt een beetje van die bacterie binnen. Dat kan dus ook via het leidingswater gebeuren, denk aan de legionella bacterie (douche).

 10. Heb er ook nog geen extra veel om zien vallen van de gevaccineerden die ik zelf ken.. Maar ja,er is dat gegeven/verhaal van dat verschil tussen de diverse beatches vaccins en enorm verschillende uitwerking… Overigens, van de óngevaccineerden die ik ken zijn er meerdere die de hele covid-nonsens-periode lang nog geen enkele klacht gehad hebben. En zelf heb ik al ruim 22 jaar (zoals hier eerder gemeld) sinds mijn overgang naar echt gezonde voeding en leefstijl nog geen verkoudheid of griepje of wat ook van die aard (of andere aard) meer mogen genieten..Al die tijd ook zonder één pil of andere medicatie, vaccinatie en zelfs zonder in feite dan ook nog stééds totaal onnodige supplemententroep… Zelf nu 72,5 jr. En kom overal, schud iedereen de hand, knuffel wie dat wil, jong of oud, houd me aan geen enkele maatregel… Ja, als ik me 4 dagen lang een ongeluk zuip, weinig slaap en alleen junkfood vreet en daarbij wild ‘uit m’n dak’ ga en me schor schreeuw, zoals velen hier in het zuiden menen dat traditioneel zou moeten kunnen…ja dan weet ik zeker dat ik ook van alles krijg, haha !! Die prijs was hier ook bij ieder bekend : griepgolf na carnaval was doodnormaal en geaccepteerd en niemand werd er ooit bang van.. En er zullen er vast wel regelmatig door overleden zijn ook, stond men ook niet echt bij stil… Leven is nu eenmaal risico, haha !

 11. Een gevaccineerde vriend van mij die ik na ettelijke jaren nog eens bezocht had, heeft nu chronische ‘longcovid.’ 🙄

  En wanneer ik eens goed rondom mij heen kijk, dan zie ik drie kennissen dat gestorven zijn, waarvan er één, (een jonge man) een ‘hersentumor’ had.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in