Pixabay

Bloedstolsels als bijwerking van het COVID-19 vaccin treffen vooral mensen van Europese afkomst, die een bepaalde genvariant dragen. Dat blijkt nu uit onderzoek, meldt Medicalxpress.com.

In de nieuwe studie hebben onderzoekers in Australië onderzocht waarom sommige mensen die het COVID-19 vaccin nemen last krijgen van de levensbedreigende aandoening trombotische trombocytopenische purpura (TTP), die wordt veroorzaakt door bloedstolsels.

TTP werd begin 2021 in verband gebracht met het COVID-19 vaccin van Astra Zeneca, wat verschillende landen ertoe aanzette het gebruik van het vaccin voor bepaalde groepen stop te zetten. Het vaccin van Johnson & Johnson kan als bijwerking ook TTP veroorzaken.

Onderzoekers onderzochten vijf patiënten die getroffen waren door de fatale bijwerking en ontdekten dat zij allen een specifieke genvariant droegen, IGLV3-21*02 genaamd, die vooral voorkomt bij mensen van Europese afkomst.

Volgens de onderzoekers lijkt het de genvariant te zijn, gecombineerd met de aanwezigheid van ongewone antilichamen tegen een eiwit dat PF4 heet, die de levensbedreigende bijwerking veroorzaakt.

De bevinding zou het mogelijk kunnen maken een genetisch screeningsinstrument te maken om patiënten te identificeren die risico lopen op complicaties van vaccinatie, schrijven de onderzoekers.

“Het biedt ook een unieke kans voor de ontwikkeling van gerichte, specifieke therapie, gericht op het neutraliseren van dit zeer schadelijke maar zeer specifieke antilichaam,” zegt Dr. Wang.


Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wetenschapshorror: Vaccin spike-eiwit dringt celkernen binnen, onderdrukt DNA reparatiemotor van het menselijk lichaam, zal explosie van kanker, immunodeficiëntie, auto-immuunziekten en versnelde veroudering ontketenenVolg Frontnieuws op Telegram

  Volledig gevaccineerde kinderen 2,3 keer meer kans geïnfecteerd te raken dan ongevaccineerde kinderen
Vorig artikelDe NAVO geeft toe dat zij “Oekraïners wil laten blijven sterven” om Rusland te laten bloeden, wil geen vrede
Volgend artikelDr. Bryan Ardis schokkende beschuldigingen: Het covid-19 virus, de vaccins en sommige behandelingen zijn allemaal afkomstig van slangengif
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Met “therapie” bedoelt deze dokter meteen wéér gen therapie. Als je niet met gen therapie was begonnen hoefde geen tweede gen therapie om in leven, a$$hole.

 2. Dit is al decades bezig dat de blanke man moet verdwijnen wegens overbodig met AI. In 2025 tot 2028 zullen alle jobs tussen minima en 25€/$ overgenomen worden door robots. De rest maken we nu mee.

  • Zeker niet alleen overbodig volgens de elite/WEF maar vooral omdat de blanke het meest geëvolueerd is (kalergiplan) omdat blanken minder volgzaam zijn en moeilijker tot slaaf te maken is voor de WEF. Ze willen eindigen met het aziatische ras die kennen bijna niks anders kijk maar naar noord-korea precies allemaal handpoppen of Japan waar veel mensen max 1week verlof hebben op een jaar en dat is wat het WEF net wil maar dan ook alle mensen. Geen eigen wil geen vrije keuze meer en op medisch vlak ook geen vrije keus meer enzo….

   • Onnodig om racistisch te reageren op het Aziatische ras. Je hebt bovendien ongelijk. Ooit zeer geavanceerde samenlevingen. Je comment is een beetje om vanuit de Barbarijse slavernij van blanken in Noord Afrika de conclusie te trekken dat alle blanken eigenlijk slaven zijn. Overigens lijkt het daar met Covid vacx en Ukraine wel veel op. Maar het kan ook zijn dat er Neurowapens/Psychotronische wapens en met Chemtrailing pathogenen en toxische stoffen op ons losgelaten zijn.

    • Exact Gertrude! Fijn dat er nog mensen zijn die rationeel kunnen nadenken hier. Daarbij bestaat “ras” straks niet meer, gezien veel jongeren gemengd bloed hebben.
     Ben blij dat ik tot die doelgroep behoor overigens!

     Ik heb gelukkig geen behoefte (vind ik ook zonde van mijn kostbare tijf!) om rassen belachelijk te (proberen) te maken.
     Ook geen behoefte aan hunnie en ons… behalve als het op de overheid en corruptie aan komt.

     Chemtrailing gisteren nog volop bezig hier in Zuid-Holland, was lekker warm en werd DIRECT koud, frips toen ze bezig waren.

     Neurowapens/Psychotronische wapens – exact dit!!

     Dit zijn de onderwerpen waar we ons hoofd vol mee moeten hebben.
     Ben die “rassenkwesties” echt een beetje zat hier op FN.

     Totaal verkijkend.

     Ben anderzijds wel héél blij dat Rommel tenminste nog aandacht heeft voor de “vaccine” slachtoffers en resultaten rondom de bijwerkingen!!

     Zoals R. Jenssen (i really appreciate that guy more than ever!!) mooi zegt: NOOI VERGETEN!!

  • alle menselijke beroepen die spieren gebruiken ,ook chirurgen enz ,worden door robots overgenomen. tenminste dat is het plan .Dus de elite hoeft geen mensen meer uit te buiten om hun luxe leven te hebben , dus afschaffen dat klootjes volk .Daar zaten ze al nooit mee.

  • Ik denk om andere reden. Dagblad Trouw schreef eerder een artikel over hoe de meeste Joden bekeerde Joden zijn, geen Semieten en nazaten van lokale bewoners. Ik denk dat de van EU bewoners afkomstige Joden het blanke ras willen zijn en alle niet joden er niet bij willen hebben. Pathogenen kunnen specifiek op ras gericht worden. Al eerder werd in Israel een biolab opgerold, tientallen jaren geleden, wat speciaal pathogen ontwikkelde om zwarte mensen te doden. AI, Harari, Israel, is alleen voor de rijken en in 200 jaar zullen normale mensen uitgestorven zijn. En dan nog de Noahite Laws die een aantal zal sparen om hun slaven te zijn.

   • je bent er dichtbij ; de oorlog de laatste 2000 jaar was altijd gericht op ‘de (Westerse-) christenheid’ en meer specifiek ‘op de soort zielen die van God zijn’ (want er zijn okk soorten zielen die dat niét zijn — de veroorzakers dus).
    Dit is niet anders – daarom was het hoofddoel van de grafeenprik ook ‘het Westen’

    • ETA: ik geloof er geen reet van dat ‘China ook gevaccineerd is’ – allemaal smoke&mirrors – want dat is helemaal het Plan niet (vgl ook die miljoenen chinese studenten die vrijstelling kregen in de US). Het is zoals Rikke boven zegt : zij zijn het volgzame ras dat die nieuwe NWO politie zal zijn.

 3. Die idioten, maniakken, die zich artsen en wetenschappers noemen moeten met hun klauwen van mensen afblijven. Alle oplossingen zijn te vinden in de natuur. Is er geen oplossing te vinden in de natuur, dan is de ziekte afkomstig van gif in medicijnen, voedel, drinken, uitstoot van chemie en auto’s etc etc. De mens is zichzelf aan het uitroeien met al dat gemanipuleer en slopen van de natuur/ milieu. Dat ze in ziekenhuizen een been zetten, wonden dichten etc is prima, maar daar moet het stoppen! Niks bestralen, niks inspuiten, niks chemische pillen, gewoon KAPPEN! Gooi ALLE ziekenhuizen en apotheken dicht en de mensheid is diezelfde dag al een heel stuk gezonder! Maar ja, geld, macht….

 4. Ook van botbreuken hebben de medici geen kaas gegeten.
  Zou het niet mogelijk zijn dat [op wat uitzonderingen na ] botbreuken vooral ontstaan na vaccinatie schade. [ weefseldefecten ]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in