Een nieuwe Rasmussen Poll onder Amerikanen laat zien dat het tij lijkt te keren in de publieke opinie over de oorzaak van de toegenomen “plotselinge sterfgevallen”, waarbij bijna de helft van de Amerikanen nu verklaart dat zij geloven dat de COVID-19 “vaccins” verantwoordelijk zijn, en meer dan 25% zegt dat zij geloven dat zij iemand kennen die aan de injecties is overleden, bericht Healthimpactnews.com.

“Plotseling overleden”? Meer dan 1 op 4 gelooft dat iemand die ze kennen is overleden aan COVID-19 vaccins

Bijna de helft van de Amerikanen denkt dat COVID-19 vaccins de schuld zijn van veel onverklaarbare sterfgevallen, en meer dan een kwart zegt dat iemand die zij kennen tot de slachtoffers zou kunnen behoren.

Uit de meest recente nationale telefonische en online enquête van Rasmussen Reports blijkt dat (49%) van de Amerikaanse volwassenen denkt dat het waarschijnlijk is dat bijwerkingen van COVID-19 vaccins een aanzienlijk aantal onverklaarbare sterfgevallen hebben veroorzaakt, waaronder 28% die denkt dat het zeer waarschijnlijk is.

Achtentwintig procent (28%) van de volwassenen zegt persoonlijk iemand te kennen wiens dood volgens hen veroorzaakt kan zijn door bijwerkingen van COVID-19 vaccins, terwijl 61% dat niet weet en nog eens 10% het niet zeker weet.

Achtenveertig procent (48%) van de Amerikanen gelooft dat er legitieme redenen zijn om bezorgd te zijn over de veiligheid van COVID-19 vaccins, terwijl 37% denkt dat mensen die zich zorgen maken over de veiligheid van vaccins samenzweringstheorieën verspreiden. Nog eens 15% weet het niet zeker. (Volledig artikel)

In een interview dat vorige maand (december 2022) werd gepubliceerd, interviewde Michele Tafoya, voormalig NFL-sportverslaggeefster, die nu haar eigen programma heeft met de titel “Sideline Sanity” uit Minnesota, twee voormalige professionele atleten die in hun respectieve sporten beroemd werden: John Stockton, een Hall of Fame NBA guard die speelde voor de Utah Jazz, en Ken Reuttgers, de voormalige center die speelde voor de Green Bay Packers championship teams.

  Prof. Dr. Bhakdi: Ik vrees dat als de vaccinatie wordt voortgezet, miljarden mensen zullen sterven

Dit is een geweldig interview over hoe ze alle drie spot en aanvallen hebben doorstaan vanwege hun standpunt over de COVID-prikken in de wereld van de professionele sport.

Ken Reuttgers is samen met senator Ron Johnson naar buiten getreden met de invaliderende COVID-19 “vaccin” verwondingen van zijn vrouw, wat uiteraard betekent dat zij pro-vaccin waren voordat zij aan de prik leed.

John Stockton daarentegen maakt duidelijk dat “dit geldt voor alle vaccins” en dat hij al lang voor COVID het gevaar van vaccins kende, en goed voorbereid was op de propaganda en fraude die zich met COVID ontvouwden.

Dit is een zeer belangrijk verschil om te overwegen nu het publiek wakker blijft worden over de criminele acties en fraude die hebben plaatsgevonden met COVID-19 “vaccins”.

Stockton heeft een lijst bijgehouden van atleten die op het veld zijn doodgevallen na het nemen van een COVID-prik, en hij zei dat het totaal nu waarschijnlijk “in de duizenden” loopt.

Terwijl Ken Reuttgers en anderen zoals hij een waardevolle stem toevoegen aan deze discussie, is iemand als John Stockton in een veel betere positie om de grotere kwesties te bespreken die betrokken zijn bij deze fraude, en u kunt dat duidelijk zien in dit interview als hij uitlegt dat de grotere kwestie vandaag de dag niet is aan welke kant van het debat over vaccins u momenteel staat, maar hoe mensen zo gemakkelijk hun vrijheden opgaven als gevolg van de angst die werd gecreëerd door COVID.

Hij vermeldt hoe de Wereldgezondheidsorganisatie, bijvoorbeeld, hun “Pandemieverdrag” voorbereidt dat ontworpen is om de soevereiniteit van de Verenigde Staten en andere landen terzijde te schuiven door een wereldwijd antwoord op toekomstige pandemieën te ontwikkelen, en het gebruik van een “vaccinpaspoort” dat vereist zal zijn voor internationale reizen.

  Voormalig Blackrock fondsbeheerder ontdekt verontrustende sterftetrends

Michele Tafoya herinnert zich hoe ze op een dag gewoon een vraag stelde op haar Facebookpagina, waarbij ze wees op een gepubliceerd artikel waarin een geloofwaardige arts werd geïnterviewd die uitlegde dat vroege behandeling met bestaande geneesmiddelen, zoals Hydroxychloroquine, veel succes had bij de behandeling van COVID-patiënten. Zij vroeg eenvoudigweg: Waarom luisteren we niet naar deze artsen?

Ze vertelt hoe ze op Facebook werd verguisd, zelfs door goede vrienden en familieleden, gewoon omdat ze een vraag stelde, wat haar ertoe aanzette Facebook een tijdje te verlaten.

Ik denk dat haar meest diepgaande uitspraak van het hele interview was: “We mogen niet vergeten wat er is gebeurd”.

Hier is het hele interview dat nog steeds op YouTube staat zonder dat het zoveel views heeft. Laat het ons weten als het verdwijnt en wij plaatsen een kopie op onze videokanalen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

NBA-speler zegt dat “duizenden” atleten zijn gestorven door COVID-vaccinatie

 

Vorig artikelKlein meisje vertelt Klaus Schwab dat ze de insecten niet zal eten
Volgend artikelDr. McCullough: Vaccin veroorzaakte myocarditis moet worden overwogen nu de 24-jarige Damar Hamlin een hartstilstand kreeg
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Het zou geweldig zijn als 2023 het jaar van de grote ontmaskering wordt en als de schuldigen die aan deze wereldwijde democide (geen genocide want dan heb je het slechts over een specifieke etnische groep) hebben deelgenomen gestraft gaan worden voor hun onbeschrijflijke misdaden tegen de mensheid die ze willens en wetens gefaciliteerd hebben.

 2. Als er iemand wel in de versukkeling is geraakt is het wel oud-minister en CDA fossiel Ernst Hirsch Ballin die elke dag het stof uit zijn huidplooien moet kloppen. Deze mastodont begrijpt nog steeds niet dat het gros van wat hier binnenkomt ordinaire gelukszoekers zijn en de IND tekent maar al te graag bij het kruisje om ze door te laten.

 3. Ik blijf het herhalen:
  BLIJF de WAARHEID VERTELLEN !!!
  Ook deze Stockton moet zijn lijst met ons allemaal delen.
  Maak het maar gewoon zichtbaar, voor iedereen!!!!!

  • Stockton heeft een lijst bijgehouden van atleten die op het veld zijn doodgevallen na het nemen van een COVID-prik, en hij zei dat het totaal nu waarschijnlijk “in de duizenden” loopt.
   Nehemia, dit staat toch wel in de tekst hier boven !?

 4. Most physical complaints (diseases, pains, inflammations, etc.) are often outgrowths of unfelt, emotional pain. What we dare not feel tends to harden, crystallize, or get stuck so that we can’t get around it. In addition to psychological complaints, physical complaints also arise, which we then call ‘disease’. In most cases, this is just hardened energy that has not been given attention for too long. In other words, if we don’t give our body the loving care it deserves for a long time, and that is of vital importance, then our body expresses itself in a different way. The body then has to intervene to draw our attention to what is going on emotionally or psychologically.
  emergency brake Our body can pull the emergency brake and create a pattern of complaints to motivate us, as it were, to reflect on ourselves. If we increase the inner tension further and further, then we squeeze more and more energy channels or meridians, as it were, so that less life energy can reach the cells. A tense situation arises that cries out for a valve to escape. How do you respond to your body? Cancer – feeling consumed by resentment, resentment or deep sorrow; unprocessed traumas; Self-denial; have you ‘lost’ yourself in a ‘threatening society’? To what extent are you rooted in yourself? To what extent have you turned against yourself?
  Ascension is about awakening the human heart and spirit, inner wisdom, and is the evolution of human consciousness and the planet itself.
  A Spiritual Awakening
  The Ascension is taking place right now on the planet and many people are already Ascending. This is why many Spiritual traditions aim to achieve the dissolution of the human ego (lower self) in order to realize the true nature of their being, or Higher Self.
  https://www.ascensionsymptoms.com/about-ascension.html#meaning-of-ascension

  • Wauw… mooie reactie. Bedankt hiervoor. Ik heb hier al eens gezegd dat alleen liefde ons kan redden, maar er lopen hier een paar angstige ego’s die helemaal gek worden als je het woord liefde en oplossing in 1 zin uitspreekt. Heel bedankt voor de link in je reactie. We moeten onszelf helen door ons ego te ontstijgen en liefde te worden.

   • >>> We moeten onszelf helen door ons ego te ontstijgen en liefde te worden. <<<

    Joh..No kiddin'
    Kan je verzekeren dat je het zonder je 'ego' niet gaat redden..HIER niet althans

   • @Naam:*
    Heerlijk dubbelzinnig .
    Kun je plaatsen onder schofferen. (Je weder draadje)
    Verkapt je zielige ego wederom profilleren .
    Whats In A Name ?

  • Kap nou es met je NEW-AGE BS

   Twintig jaar terug begon men al met ‘ascension’ BS
   Enige wat je kunt doen (als er al een ‘doen’ bestaat) is je trilling verhogen. Meesten menen echter dat ze terecht komen in de vierde of zelfs wel de vijfde dimensie.. FORGET IT! Aint ganna happen..
   Maar blijft lekker drommen in je bubbel..

 5. >>> Het Grote Ontwaken? De helft van de Amerikanen denkt nu dat COVID-19 “vaccins” verantwoordelijk zijn voor “onverklaarbare sterfgevallen” <<<

  Lekker vlot..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in