Dr. Peter McCullough

De gerenommeerde cardioloog Dr. Peter McCullough waarschuwt opnieuw tegen experimentele mRNA-vaccins. Deze zouden “vreemde genetische code” bij mensen injecteren die het lichaam lange tijd niet zou kunnen afbreken of uitscheiden. Dit is gevaarlijk, bericht Report24.

Dr. McCullough benadrukte in een interview op 5 oktober dat er al tientallen jaren onderzoek wordt gedaan naar mRNA. Hij zei dat hij niet begreep waarom de Nobelprijs voor 2023 werd toegekend aan twee wetenschappers voor het creëren van langlevend boodschapper-RNA in het menselijk lichaam. Hij bekritiseerde het concept en legde uit dat het uitgebreid getest was in verschillende toepassingen en een mislukking was gebleken.

De cardioloog benadrukte dat het idee om de genetische code voor een dodelijk eiwit (het spike-eiwit van SARS-CoV-2) te installeren zonder een uitschakelaar vanaf het begin fout was. Dr. McCullough stelde dat het dwingen van het menselijk lichaam om vreemde genetische code te accepteren en vreemde eiwitten te produceren, zoals het geval is bij mRNA-vaccins, een gevaarlijk en onsuccesvol concept is. Hij bekritiseerde het gebrek aan transparantie van de Amerikaanse overheid en suggereerde dat ze hun onderzoeksinspanningen op dit gebied sinds 2012 openlijk hadden moeten erkennen.

Tijdens de getuigenis in het Europees Parlement verklaarde Dr. McCullough dat geen enkel onderzoek de afbraak van boodschapper-RNA na injectie in het menselijk lichaam heeft aangetoond en hij benadrukte dat synthetische vaccins niet op natuurlijke wijze kunnen worden afgebroken. Hij wees erop dat de dodelijke eiwitten van Covid 19-vaccins minstens zes maanden of langer in het lichaam aanwezig blijven. Bovendien leidt de aanbevolen seizoensgebonden injectie of boostervaccinatie tot een constante circulatie van mogelijk schadelijke eiwitten in het lichaam. Dit wordt onder andere ook bevestigd door een onderzoek.

  CNN vraagt nu publiekelijk of de mRNA-injecties de huidige golf van COVID VEROORZAAKT hebben - precies zoals wij al sinds de eerste dag zeggen

Men moet bijvoorbeeld niet vergeten dat in een onderzoeksartikel mRNA-vaccinaties als gentherapieën worden geclassificeerd. Ook is er in mRNA-vaccins gen-veranderend en kankerverwekkend DNA aangetroffen. Toch blijven regeringen over de hele wereld volharden in het gebruik van deze controversiële en gevaarlijke technologie. Dit gaat zelfs zo ver dat Bill Gates aandringt op de massaproductie van dergelijke vaccins in Afrika.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De COVID-19 vaccins creëren “Vaccinverslaafden”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIsraël’s 9/11
Volgend artikel“Deze dieren mogen niet langer leven”: 95-jarige Israëlische legerreservist zet landgenoten aan tot het doden van Palestijnse families en kinderen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. “Wars are the Jews harvest, for with them we wipe out the Christians and get control of their gold. We have already killed 100-million of them, and the end is not yet.” Rabbi Emanuel Reichorn.

    https://www.bitchute.com/video/6zl3haAi73Q3/

    ” Thanks to the terrible power of our International Banks, we have forced the Christians into wars without number. Wars have a special value for Jews, since Christians massacre each other and make more room for us Jews. Wars are the Jews’ Harvest: The Jew banks grow fat on Christian wars. Over 100-million Christians have been swept off the face of the earth by wars, and the end is not yet.” (Rabbi Reichorn, speaking at the funeral of Grand Rabbi Simeon Ben-Judah, 1869, Henry Ford also noted that: ‘It was a Jew who said, ‘Wars are the Jews’ harvest’; but no harvest is so rich as civil wars.’ The International Jew: The World’s Foremost Problem, Vol. III, p. 180)”

    https://tahir1717blog.wordpress.com/

  2. Billy Boy kan denken wat hij wil maar ik geloof niet dat de Afrikanen er weer instinken. Die hebben genoeg er wringen met diverse experimentele vaccins achter de rug.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in