© Tim Reckmann (CC BY 2.0)

Als u weet hoe u de Amerikaanse database van ongewenste bijwerkingen VAERS moet gebruiken, is het verband tussen de COVID-19 vaccins en deze bijwerkingen duidelijk. Maar als u een gewone arts bent en u vertrouwt op de CDC, is het een mysterie, schrijft Steve Kirsch.

Kijk eens naar de volgende recente krantenkoppen:

  1. 769 atleten bezweken aan hartstilstand sinds de uitrol van het Covid Vaccin
  2. Wat is de oorzaak van een plotselinge uitbraak van hepatitis bij kinderen in Europa en de VS?
  3. Hepatitis ontdekt bij kinderen in VS, VK; Oorzaak van mysterieus, ernstig virus onbekend, zeggen de ambtenaren

De artikelen over de ineenstortingen van atleten wijzen met de vinger naar het vaccin.

De artikelen over de hepatitis-uitbraken verdenken de COVID-19 vaccins helemaal niet, omdat de gangbare deskundigen allemaal denken dat de COVID-19 vaccins veilig en werkzaam zijn. Het is dus niet eens een optie die overwogen zou kunnen worden.

Wat zegt VAERS? Het zegt dat het gemiddelde aantal meldingen voor hepatitis in een jaar ongeveer 8 gevallen is. In 2021, voor alleen het COVID-19 vaccin, waren dat er 304.

De voor de hand liggende vraag is, “waarom waren er 8 gevallen per jaar vóór de COVID-vaccins (over alle 70 vaccins samen), en nu 304 gevallen in 2021 in verband met het COVID-19 vaccin?”

Als ingenieur lijkt het mij dat het COVID-19 vaccin de gevoeligheid voor leverschade veroorzaakt.

Maar natuurlijk zeggen de “deskundigen” dat er helemaal geen verband is, en daarom wordt het in die artikelen hierboven niet eens als een mogelijkheid beschouwd. Kunnen zij dan misschien verklaren waarom de opleving ALLEEN met de COVID-19 vaccins gebeurt, maar niet met andere vaccins in 2021?

  "Tot 85% van de COVID-19 sterfgevallen had voorkomen kunnen worden"

Ernstige slachtoffers van het knokkelkoortsvirus in Brazilië, maar ALLEEN als u het COVID-19 vaccin gekregen hebt. Hmmm… vraag u zich af of er een verband is?

Denk eens aan dit gesprek met een arts in Brazilië:

Steve, we hebben de ergste knokkelkoortsuitbraak ooit.

Mensen krijgen ernstige gevallen.

Wat zeldzaam was.

Nu is het bijna een patroon geworden

In het algemeen = allemaal gevaccineerd met Pfizer of AstraZeneca.

Geen enkel geval van ernstige knokkelkoorts bij de ongevaccineerden!

Hij heeft 50 gevallen van knokkelkoorts, 5 liggen er op de Intensive Care. Het aantal gevaccineerden in zijn streek is ongeveer 75% van de mensen.

Hij schreef:

Er zijn 4 soorten knokkelkoortsvirus. Soms heb ik meer patiënten met knokkelkoorts dan ik momenteel heb. Het punt is dat veranderde levertransaminasen hoog waren bij minder dan 15%, het percentage ziekenhuisopnamen was altijd lager dan 5%, ernstig lage bloedplaatjes altijd lager dan 3%, ongeacht welk type of wanneer, en nu zijn deze aantallen respectievelijk minstens 70%, 20% en 15%, bij de populatie waar ik je over verteld heb.

Met andere woorden, als u gevaccineerd bent, als u knokkelkoorts krijgt, verwacht dan dat het 4X tot 5X erger zal zijn, als en alleen als u gevaccineerd bent.

Nog een andere reden om de vaccins te mijden, omdat andere dingen (zoals kanker en latente virussen) er weer met een wraakzucht door opduiken. Dat komt omdat de vaccins uw immuunsysteem onderdrukken.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het narratief valt uit elkaar, stukje bij beetjeVolg Frontnieuws op Telegram

  Prikken of niet prikken? Een brief aan mijn kleinkinderen
Vorig artikel43.000 doden 4 MILJOEN gewonden na COVID-19 vaccins in Europese database van ongewenste bijwerkingen
Volgend artikelPoetin: “Het Westen heeft gefaald met zijn economische oorlog”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Ik dacht gelezen te hebben dat wat betreft de vreemde hepatitis, die kinderen niet gevaccineerd zijn…

    Men kijkt richting adenovirussen… niettegenstaande dat, vind ik het bijzonder vreemd dat er plots vreemde HIV opduikt, vreemde hepatitis, … Net toevallig dat spike proteinen het DNA in de lever permanent kunnen wijzigen, gemanipuleerde sequenties van HIV-dna teruggevonden zijn in het sars-cov-2 virus en dat Astrazeneca en J&J per toeval op basis van adenovirussen werden gemaakt… bijzonder toevallig allemaal.

  2. “Geen enkel geval van ernstige knokkelkoorts bij de ongevaccineerden!”

    Die olifant in de kamer komt al bijna door het dak heen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in