In dit interview legt Dr. Martinez uit dat de pandemie moet worden behandeld vanuit een technisch oogpunt en niet alleen vanuit gezondheidsoogpunt, aangezien werd ontdekt dat COVID-19 vaccins grafeenoxide bevatten, maar dat er ook deskundigen op het gebied van elektromagnetisme moeten worden ingeschakeld om te begrijpen hoe we moeten omgaan met wat we meemaken.

Orwell.city heeft vier punten geselecteerd die relevant zijn en rechtstreeks verband houden met de bevindingen van La Quinta Columna en die van groot belang zijn voor zowel de wetenschappelijke gemeenschap als het grote publiek.

Dr. Luis Marcelo Martínez:

Wat zijn ze aan het inenten? Waarom heeft dit materiaal elektromagnetische activiteit? Waarom zenden sommige gevaccineerden elektromagnetische velden uit? Waarom is er vervorming en spanningsverschil waargenomen in het hoofd bij gevaccineerde personen? Het is bewezen, heren.

Weet u wat er met de hersenen gebeurt als je ze een spanningsverschil geeft? De neuronen gaan over in apoptose: de neuronen plegen zelfmoord. Begrijpt u wat ik zeg? Het is echt fucked up wat ik zeg. En dit alles is geen complot meer, het is echt, en ik zeg het op deze manier omdat we de papieren al in handen hebben.

Ik kom terug op de zaak van deze Uruguayaanse patiënt. Het materiaal dat uit haar armen is gehaald, wordt momenteel geanalyseerd. Haar zoon en haar man hebben magnetisme verworven zonder gevaccineerd te zijn. En deze gebeurtenis houdt niet op. Hetzelfde fenomeen wordt waargenomen in talloze industriële gezichtsmaskers. Dan moeten we allemaal onmiddellijke verklaringen eisen van wat we zien, nietwaar? Wij hebben onze rol reeds vervuld als wetenschappers, als voorlichters, als wat u maar wilt, als intellectuelen. We hebben onze wedstrijdjes gespeeld om te zien wie meer wist dan de ander. Dat is het dan. Dat moment is voorbij.

Hier zijn we niet langer voor theoretisch-intellectuele speculaties, hier zijn we nu om burgers te worden die verklaringen eisen, en we eisen de absolute stopzetting van dit, en we vragen om onmiddellijke gerechtigheid. Want wat er wordt waargenomen is onvoorstelbaar. Dus deze kwestie van magnetisme en van dit zwarte poeder dat uit deze vrouw is gehaald, en dat we zien, plus wat er bekend is over wat er in deze vaccins zit, kunnen we niet accepteren, heren. We kunnen onze ogen niet sluiten.

Pedro Moreno: Waren ze in staat om te analyseren…?

Dr. Luis Marcelo Martínez:

Ja, ik heb begrepen van wel. De vaccins konden worden geanalyseerd. Ricardo Delgado samen met Dr. José Luis Sevillano en Spaanse professoren hebben de fysisch-chemische analyse van deze componenten uitgevoerd. Ik ben nu niet in de positie om bevindingen bekend te maken. Dat zal te zijner tijd aan hen worden overgelaten, wanneer zij alle nodige voorzorgsmaatregelen hebben genomen. Maar ik kan wel zeggen dat wat werd waargenomen onvoorstelbaar is. We moeten niet toestaan dat mensen ons komen vertellen dat het natuurlijk is om magnetisch te worden na een vaccinatie. Laat deze mensen ons niet komen vertellen: “Nee, wij brengen magnetische elementen aan om het vaccin te verbeteren…”. Nee. NEE. En deze materialen die ze inenten, hebben zeker, vanuit fysisch en chemisch oogpunt, een reactie met scalaire microgolven. En ze hebben geëxperimenteerd, tot onwetendheid van de wereld wetenschappelijke gemeenschap, met neuromodulatie door middel van elektromagnetisme bij dieren. Er zijn studies op dit gebied.

  Duitse tv-ster weigert vaccinatie, wordt ontslagen

En dan hebben we de president van Chili die naturaliseert dat zelfs gedachten bij mensen zullen worden ingeënt; en dan hebben we de Britse premier die dat zegt. Ik doe hier geen persoonlijke uitspraken. Ik roep hier en ik geef niet mijn mening. Ik doe verslag van wat geverifieerd en gecertificeerd is, want elke keer dat ik sprak, deed ik dat in die bewoordingen, met alle steun achter me. Ik heb nooit gesproken met persoonlijke meningen, omdat meningen voor cafés zijn. Hier worden de papieren op tafel gelegd, heren. Voor ons allemaal. Dit is een zeer ernstige situatie, het is zeer ernstig.

Pedro Moreno: Ricardo zegt in zijn video’s dat vaccins grafeen bevatten…

Dr. Luis Marcelo Martínez:

Tot nu toe kunnen we dat zeggen, voor zover dat is gerapporteerd, omdat we rekening moeten houden met de veiligheid van de mensen die de experimenten hebben uitgevoerd en het scenario waarin ze zijn uitgevoerd. Er zijn elektronenmicroscopen gebruikt, optische microscopen, er zijn spectroscopieproeven gedaan, absorptietests. En met dit alles, tussen elektronenmicroscopie en spectroscopie, zijn zij in staat te bevestigen dat wat werd waargenomen grafeen is.

Dus vraag ik de artsen van de medische gemeenschap: denkt u dat het nodig is om grafeen in mensen te spuiten om ze immuun te maken tegen een coronavirus? Ik heb dit in besloten kring gevraagd, maar nu vraag ik het in het openbaar, ik nodig de medische gemeenschap uit om na te denken.

En zoals onze collega zei: we nodigen u ook uit om liefdevol te praten. Laten we het met liefde doen. Oké? Met andere woorden, mijn prikkel op dit moment is dat omdat ik getuige ben van het onvoorstelbare en als gezondheidswerker ben ik wanhopig, ik ben wanhopig en ik schreeuw, maar meer dan alles en ik herhaal: ik ben nu hier als gezondheidswerker en vrije burger die uitleg eist aan iedereen die verantwoordelijk is voor dit genocidale plan, van de nationale regering tot de Wereldgezondheidsorganisatie en alle gerechtshoven in de wereld.

(…)

Dr. Luis Marcelo Martínez:

Pedro Moreno: Hoe is dat, Luis Marcelo?

Dr. Luis Marcelo Martínez:

Ja, er is een werkgroep waar we alle gegevens over magnetische verschijnselen verzamelen en inderdaad, een van de leden is ex-militair en ingenieur op het gebied van elektromagnetisme en zo, want ik begrijp dit gebied niet. Ik kom iets tegen en ik heb opnieuw moeten beginnen studeren. Dit gaat niet over genetica. Ze hebben ons voor de gek gehouden, ze hebben onze tijd verspild.

Ze hebben onze tijd verspild en het maakte deel uit van het plan, omdat ze wisten dat er een dissidentie zou komen die door het ego zou worden aangevallen en dat we onderling zouden gaan vechten om te zien wie er gelijk had over wat er aan de hand was.

Dit alles wisten ze heel goed, daarom werd het zo opgezet, en daarom gaven ze ons valse aanwijzingen, eindeloos, over of het virus geïsoleerd was of niet geïsoleerd, of het het spike-eiwit is dat de schade genereert of niet.

Wat voor spike-eiwit, eigenlijk? Het is niets meer dan grafeen in je lichaam en het ‘spiket’ je. De grafeen genereert systemische ontsteking met cytokine storm, trombi en longen betrokkenheid. Wat is dat allemaal? Nou, dat is het plaatje dat deze klootzakken C-O-V-I-D hebben genoemd, want ik wil het niet eens meer benoemen. Laten we proberen het geen naam meer te geven. Laten we het geen identiteit geven.

(…)

Dr. Luis Marcelo Martínez:

De grote vraag, die we hier gaan stellen, waarom injecteren ze dit? Wat is het plan?

We hebben natuurlijk hypotheses en we hebben kennis. We weten dat 5G, in zijn bandbreedte, grafeen kan stimuleren. Het kan het stimuleren. En wanneer grafeen wordt gestimuleerd, kan het ook ontstekingen opwekken. Dus, degenen die gevaccineerd zijn met griepvaccins in het seizoen 19/20 vertoonden en vertonen ook een magnetisch effect, en het fenomeen is ook waargenomen bij kinderen met kalendervaccins.

Dus hoe is COVID met deze kwestie begonnen? Hoe is dit begonnen? Waar werden de eerste 5G-antennes geactiveerd?

En ik ga Dr. José Luis Sevillano citeren: Hoe kan COVID een grenseffect hebben?

Dat wil zeggen: van het ene land naar het andere zijn er geen gevallen. Afrika bijvoorbeeld. Hoe kan dat? Hoe kan er een grenseffect zijn? Begrijp je dit allemaal? Het grenseffect betekent dat er factoren zijn die de ziekte in het ene land wel veroorzaken en in het andere niet. En als het een virus… zou zijn, een gezondheidscrisis door een biologisch agens, hoe lang duurt dat? Hoe lang kan het duren? Hoe lang gaan we vechten met hetzelfde virus? Eeuwig? Waar zijn de besmettelijke ziektespecialisten? Waar zijn de besmettelijke ziektespecialisten?

  Vaccin maakt COVID erger, blijkt uit de nieuwste gegevens

(…)

Dr. Luis Marcelo Martínez:

Er zijn autopsies verricht. Wat er gebeurt is dat dit alles zo goed in elkaar zit dat als je een lichaam opent, als een forensisch wetenschapper een lichaam opent, hij grafeen niet met het blote oog zal vinden.

Welke technieken kan een forensisch wetenschapper gebruiken om sporen van grafeen in de weefsels te vinden? Ik bedoel, je zou natuurlijk sneetjes in de hersenen moeten maken, omdat er activiteit is in het hoofd en de nek van de gevaccineerden. Dan moet je weefselcoupes van het centrale zenuwstelsel verkrijgen en specifieke technieken toepassen om het grafeen te kunnen vangen. En zeg nu maar eens tegen een forensisch wetenschapper dat hij dat moet doen. Ziet u, er is geen manier. We weten het niet, we hebben deze dingen niet geleerd.

We staan voor dingen die wij dokters niet weten, Pedro, begrijp je? Dus niemand gaat dit volledig concluderen in een autopsie. Niemand komt je vertellen: “Kijk, hier is de grafeen die ik in de autopsie heb gevonden”. Nee! Wat een autopsie met weefselinfiltraten je zal vertellen, wat het je zal vertellen: “Vol met RNA”. Over welk RNA heeft het het? Wat een histologisch plakje je laat zien zijn infiltraten, het laat je zien dat het weefsel ontstekingsinfiltraten heeft. Punt uit. Geen RNA.

Wat ik hiermee wil zeggen is dat er te veel over gesproken wordt, maar dat de meesten van ons allemaal totaal niet weten waar we voor staan en welke technieken en procedures we moeten toepassen.

Ik herhaal: dit is de erfenis van de ingenieurs, niet van ons. Ik, als arts, heb geen flauw idee hoe ik grafeen uit een mens moet krijgen. Ik weet het niet omdat ik niet eens weet wat grafeen is.

Pedro Moreno: Bedoelt u dat als een persoon om een autopsie had gevraagd, het niet nuttig zou zijn geweest om de oorsprong van de trombi (bloedstollingsaandoeningen, red) vast te stellen?

Dr. Luis Marcelo Martínez: Nee. U vindt niets. Je hebt hoogstens, natuurlijk, trombi gezien. Het vaccin dat de meeste trombi in het centrale zenuwstelsel veroorzaakt, is dat van AstraZeneca, maar wat kunnen zij u nog meer vertellen?

Orwell City vat samen, transcribeert, vertaalt, bewerkt en ondertitelt video’s zodat iedereen in de Angelsaksische wereld op de hoogte kan blijven van het laatste nieuws uit de wetenschappelijke wereld.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De echte pandemie – COVID-19 of Grafeenoxide? Giftig nanomateriaal gevonden in COVID-vaccins en mondkapjesVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelKlaus Schwab wil nu ook het internet “immuniseren”
Volgend artikelVroegtijdige plandemie waarschuwing: How to take over the world This is their plan – vintage cartoonfilm – Verbazingwekkend!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Vergis je niet, dit hoeft niet meteen maar kan ook op termijn, nadat ze zijn opgezet tegen die niet mee deden.
  Dan zijn er geen niet arme schaapjes meer.

 2. We komen hier wel een stapje dichterbij de waarheid. Ik heb altijd al vermoed dat de acute aandoening van de zgn covid (de aandoening die de longen verwoest etc en waardoor mensen aan de respirator komen te liggen; dus niet de griep), ook veroorzaakt werd door het toedienen van nanotechnologie. Hoe dat gebeurde, kan door de lucht verspreid worden (via sproeien vanuit die zgn “chemtrails” bijv.) Mbv frequenties (bijv 5G) wordt de troep in beweging gezet en veroorzaakt schade aan het weefsel. Vermoedelijk kan dit materiaal ook toegediend worden zonder het te moeten inspuiten, als je het kan inademen. Inspuiten werkt sneller, maar goed sproeien zal ook wel werken. De waarheid omtrent de grafeen betekent dat de “ziekte” aan en uit gezet kan worden om mensen zover te krijgen de spuit te nemen. En het betekent dat de “covid” dus helemaal geen griep was, maar een “acute aandoening die een heel ander ziekte verloop heeft dan een griepje, en die het hele systeem plat legt.” De aap is uit de mouw aan het kruipen nu, maar zodra hij er helemaal uit is, dan komen de leugenaars met nieuwe mooie verhalen omdat de grafeen nu als “normaal” geaccepteerd is. En zo worden de schapen weer tot rust gebracht, en nieuwe schapen gemaakt.

 3. P.s. over de “chemtrails – dit onderdeel van het programma draait dus al ongeveer sinds 2005, en je werd kapot gelachen als je mensen waarschuwde voor de gevolgen c.q. bedoelingen hiervan – nee dat is gewoon condensatie! werd er verontwaardigd gebruld tegen je. Nu gaan mensen kijken en zich afvragen wat er vanuit die strepen op de Aarde gesproeid wordt. En wat je dus ook inademt, en wat dus ook in de planten en in het grondwater komt. Nu, 15 jaar later, gaan een paar mensen kijken naar die strepen en beginnen ze de touwtjes aan elkaar te knopen. Maar nu is het te laat. Als je 15 jaar na de feiten gaat kijken wat er aan de hand is, dan is het te laat. En zo gaat het met het hele sinistere programma: mensen die niet willen opletten, lachen een ander uit, schelden op anderen, en verwijten anderen. En zo krijgen die despoten hun zin: want van nature onderdrukken de kuddedebieltjes hun eigen kuddedebieltjes, dus dat is alvast mooi geregeld. Kuddedieren zoals mede-kuddedebielen Hugo DeJonge en Rutte en Baudet en de rest van dat zielige gespuis lopen voorop en daar krijgen ze een beetje extra hooi voor. En zo dendert de doodstrein door.

  • Ik vind het vreemd dat b.v. de lucht nooit meer hemels blauw is, soms weken tot maanden niet.
   Terwijl het dat wel moet zijn met het weer op dat moment of de temperartuur.
   Alsof er inderdaad een krijt lag is aangebracht.

    • Super dat je dit opmerkte! Want dat klopt. De strepen begonnen in volle vaart eind 2005, na de ondertekening van een House Bill door Senator Kay Bailey Hutchison die de klimaatscontrole wet er doorramde. Deze wet ging gepaard met technologie die voorheen al eens gebruikt was (vermoedeljk in verband met de Bermuda magnetische oefeningen). Ik heb de House Bill. Staat ook in het boek dat ik geschreven heb. Blij dat er mensen zijn die nu ook het eea aan het verbinden zijn!!!!!

      • Heel graag. Laat Rommel weten waar ik je kan emailen. En dan kunnen we ons contact afstemmen zodra we emails hebben verstuurd. Is dat okay? Ik kijk er naar uit.

 4. Die heel dikke, permanente krijtlaag is nog niet aangebracht, maar dat ligt wel in de planning. De af en toe verduistering die nu plaatsvindt is dmv de “chemtrails” die geladen zijn met ionen die water aantrekken, of afstoten. Barium, aluminium en nog meer. Allemaal zwaar kankerveroorzakend, en het komt in het grondwater terecht. Veel meer kinderen zijn autistisch geworden; eerst was dat 1 op 8, een jaar of tien geleden werd dat plotseling 1 op 4. Wat ik al een keer schreef, rond Lake Shasta deden kennissen veel testen op het grondwater, en de bevindingen waren niet best. Ook op Long Island eiste men dat die vliegtuigen niet meer sproeiden. Je hoeft alleen maar elke dag een paar keer naar de lucht te kijken om de patronen te zien: vette strepen, en binnen kortste keer zit de lucht weer dicht (weg met de mooie blauwe hemel) en water komt. Korte streepjes hoog in de lucht: er wordt weer geleider gesproeid (voor EMF bombardementen tegen de lucht). Vanmorgen hoorde ik dat Branson en Bezos weer naar de “ruimte” gaan – 60 km hoog en 100 km hoog respectievelijk. Dat gaat wat stoornis geven in het luchtruim boven ons! Let ook op de ripples in de lucht: van die golfjes die je ook in het vijvertje ziet als je er een steen in gooit. Dat is het gevolg van de ultrasound waarmee er gebombardeerd wordt. En nog veel meer… ik kan er uren over vertellen. Het is bijzonder slechte zaak, en bijzonder slecht voor de Aarde en de mens. En die gifspuit heeft hier direct mee te maken, want geen mens kan functioneren onder een krijt laag, dus hij moet fundamenteel veranderd worden, anders sterft hij uit. En verder kan hij dan mooi aangestuurd worden vanuit satellieten. haha! Wat een plan.

  • Vertel er maar uren over aub. Ik en andere verstandige mensen willen er alles over weten wat nodig is te weten en wat nodig is gedeeld en verspreid te worden. Dank je!

   • Ik ben blij dat te horen. Ik zal zo weer iets neerzetten op deze pagina. Moet vandaag ook echt werk doen. Brood op de plank etc.

 5. Ik weet niet waar jij zit, Bert, maar iedereen kan die strepen zien. Vandaag is het inderdaag gelig-grijs, en ik zie ook geen strepen. Maar gisteren wel. De strepen trekken ook gewoon door de wolkenpartijen heen: condensatie, nee dus. Want condensatie vind niet plaats in vochtrijke omgevingen. Je moet elke dag een paar keer omhoog kijken, ipv de hele tijd naar beneden of voor je. Dan zie je de strepen gesproeid worden. Soms wel 4 strepen komen uit een vliegtuig. Ze brokkelen langzaam uit elkaar, en dat doet “condensatie” niet. Ook zie je vaak sliertige rommel door de lucht trekken, dat is het afval van het sproeien. De wolken zoals je ze kende, zijn geen wolken meer; er zit allerlei troep tussen. De vorm van die nep “wolken” is dus ook heel anders, maar daar zijn ondertussen ook weer leuke wetenschappelijk-klinkende namen voor verzonnen, hoor, om de schaapjes gerust te stellen.

  Aan de hand van die strepen, kun je nagaan dat er weer wat aan de hand is. Ik heb ooit een lezing gegeven over een gigantisch sproei evenement in Brussel, waar ik heel veel foto’s van heb gemaakt. Dit ging vooraf aan de lancering van een hele partij satellieten met zware “payload” (zoals ze dat noemen, payload) door Musk. Deze lancering ging gepaard met enorme klimaats-anomalieen met super hevig onweer en bakken water die als watervallen uit de lucht werden gedreven. Ook daar veel foto’s van, en veel websites met globale meldingen over idiote weersomstandigheden en enorme hagelpartijen en zo rond dezelfde datum (ik hou de datums ook bij). Dit alles ging vooraf aan de Corona en de ziektes die globaal veroorzaakt werden. Dus je kan op je sokken nagaan hoe laat het is. Ik heb over dit evenement een mooie lezing met veel foto’s en omschrijvingen gehouden bij Frans Heslinga. Maar helaas wordt daar alleen maar over de platte aarde geluld tegenwoordig. Wel leuk en gezellig en zo, maar niet relevant, en ook niet waar. Ik heb ook Baudet gebeld, maar ze bellen niet terug ondanks belofte. Ik heb ook de VN in Brussel geschreven en kreeg een dom antwoord. Ik heb ook de scholen vereniging in Brussel aangeboden een presentatie te houden over de “global warming” tijdens de protesten van die onschuldige kindjes daar die voor die protesten gebruikt worden, maar ze “waren nog bezig en zouden me begin dit jaar” terug bellen. Ik heb de presentatie ook getracht op feciesboek te zetten, maar werd daar binnen een week van af getrapt toen er binnen korte tijd duizenden en duizenden volgers kwamen. Ik kan nog veel meer vertellen, maar ik word toch alleen maar uitgelachen! Haha, ik lach nu zelf ook mee. Beter.

 6. Gisteren The Tomorrow War gezien. Ze vechten in de toekomst tegen ‘White Spikes’. Ook hebben ze het over ‘500 miljoen mensen’ die de oorlog zouden overleven. Toevallig?

  • Ik denk net als jij dat opzettelijk is. Preventief programmeren, zodat de sheeple geloven dat het nu eenmaal zo is en ze zich makkelijker schikken in hun “lot” oftewel wat de overheden voor ze in petto hebben. Net als de terreur van al die kleurlingen in de media die zich gedragen als blanken (op een ladder bij een mooi huis in een goede blanke buurt, alsof hij de eigenaar is van dat huis en het goed onderhoudt hahahahaha) en al die andere flauwekul reclames waarin ze situaties naspelen met kleurlingen die aangekleed zijn als blanken in rollen die ze in de werkelijkheid nu eenmaal niet vervullen, zoals die van een gezellige blanke huisvader of een liefdevolle echtgenoot die aktief deelneemt aan het gezinsleven. en daarom ook met terugwerkende kracht proberen om de sheeple voor te houden dat negers lang geleden ook al in onze blanke maatschappijen voortkwamen en sterker nog, dat juist onze helden, Skaespeare bv negers waren. En omdat het onderwijs zo slecht en links is en blanke kinderen nauwelijks meer iets zinnigs leren, zoals onze eigen geschiedenis want dat is kwetsend voor Mohammed en Fatima, WETEN blanke jonge mensen helemaal niet wat ze wordt aangedaan en pikken ze de hun eigen vervanging als “normaal”.

   • Ik ben het eens met Themis. Het is gewoon de acceptatie van de huidige en komende stand van zaken er in drillen dmv spannende films etc voor imprinting en het bouwen van je toekomst. Kijk ook maar eens naar de makers van de film; dat zegt ook al genoeg…

    Je bent door het songfestival aangeleerd de “vrouw met de baard” te aceepteren als normaal, en de transgender en de kwelende jongensstem, en de omgebouwde jongen en meisje, etc. Je bent door de vele sci-fi films geleerd hoe de toekomst er uit ziet. En zo wordt je geprogrammeerd met de flut die constant gespiegeld wordt aan wat de heersers willen en die zodoende ge-ensceneerd wordt voor je. Trap er niet in….

 7. Grafeen kan best wel giftige of negatieve effecten hebben wanneer dit in het vaccin zou zitten. Het heeft ook bepaalde elektrische eigenschappen. Maar dat de technologie al zo ver zou zijn dat het ‘intelligent’ iets zou kunnen bouwen en delen van je lichaam automatisch vervangen das echt een brug tever. Of ze dat zouden willen kunnen daar twijfelil ik niet aan, maar technisch zijn we nog niet zover.
  Grafeen in je hersenen zou best wel een soort van invloed kunnen hebben op de natuurlijke electrische velden die door de activiteit in je lichaam gegenereerd wordt, maar dat er echt een spanning wordt aangelegd tussen delen van je hoofd is niet het geval. Elektromagnetische straling van buitenaf zoals van radio, tv, gsm en 5G zenders zal mogelijk meer of een andere invloed hebben als zonder grafeen in je hersenen, maar dat is secundair aan het uberhaupt in de hersenen aanwezig zijn ervan.
  We moeten alert zijn, maar we moetens ons ook niet helemaal gek laten maken.
  Want overtrokken claims maken de daadwerkelijk realistische claims ongeloofwaardig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in