Gonzalo Lira legt uit dat Dr. John vanaf de eerste dag van de pandemie kritiekloos de officiële lijn heeft gevolgd. Onderweg heeft hij miljoenen volgelingen verzameld met zijn verklarende video’s. Maar nu het aantal sterfgevallen toeneemt, begint het hem duidelijk te dagen dat het officiële narratief een leugen is.

Klik op tekstblokje op onderbalk voor Engelse ondertiteling.

Hier volgen enkele reacties van onder het bronartikel die een sfeer laten proeven dat niet alles nu ineens koek en ei is:

– Carl Jones: Ik zag een paar Campbell vids, en haatte de man, absoluut haatte hem, en ik gebruik dat woord niet vaak.

Het kan me niet schelen dat hij van richting is veranderd. Campbell heeft de domme schapen onnoemelijk veel schade berokkend. Het heeft geen zin om wijzer te worden na een paar jaar bullshit te hebben verkondigd.

Dit is een t##t die zijn uitgebreide medische opleiding heeft gebruikt, en dit zonder enig bewijs aan het Covid-biowapen heeft gekoppeld.

Hoeveel schapen heeft Dr. Campbell gedood of verminkt? Ik zeg niet dat ik om die domme schapen geef, maar ik vermoord ze niet.

Campbell nam niet eens een stap terug en dacht na over het grotere geheel, om alle Covid-implicaties even buiten zijn opleiding te overwegen.

Ik weet dit al heel lang, over die Rus die verantwoordelijk was voor de Russische nucleaire defensie. Op een nacht zeiden zijn systemen dat de VS 5 ICBM’s op Rusland afvuurde. Dus moest hij heel lang nadenken… ongeveer 5 seconden langer dan hij had moeten denken, want zijn training vereiste geen denktijd, hij was getraind om te reageren.

  Vaccins in je salade? Wetenschappers kweken met mRNA-vaccin gevulde gewassen om injecties te vervangen

Maar in die 5 seconden bedenktijd stelde hij zichzelf de vraag: “Waarom zouden de VS slechts 5 ICBM’s afvuren?” Dus besloot hij in die 5 seconden tijd die hij niet had, dat hun systemen niet goed functioneerden, zodat hij geen tegenaanval uitvoerde en zo de wereld vernietigde.

Dr. John Campbell had veel meer tijd om na te denken, maar nee, hij paste gewoon zijn hele opleiding toe op iets waar hij niets van wist.

Wat Lira betreft, hij zegt enkele goede dingen, maar dit verhaal over gevangengenomen en vrijgelaten worden, vertelt ons dat Lira eigendom is van een van de agentschappen met drie letters, en het belasteren van Campbell vertelt zijn publiek niets nieuws.

Voor alle formele opleiding van Campbell is hij zo idioot als Greta Thunberg, en slechts een fractie zo gevaarlijk.

– Simon Smith: Grote delen van de bevolking zijn weliswaar intelligent en ogenschijnlijk “opgeleid”, maar hebben zelden oog in oog gestaan met de psychopathie van de verkeerd genoemde “hogere klassen”.

Ik neem aan dat velen die deze site bezoeken enige ervaring hebben met de politieke strijd; typisch nutteloze ervaringen in termen van resultaten, maar zeer leerzaam om psychopathie te begrijpen in de microkosmos van bijvoorbeeld nationalistische politiek – of een typisch kleine organisatie die maatschappelijke verandering nastreeft.

Wakker zijn voor hiërarchie en de geldstroom die overeenkomt met het volgen van de partijlijn is zelden iets wat de meeste mensen in hun dagelijks leven begrijpen. Iemands lijnmanager in een werksituatie kan een relatieve schoft zijn, maar hoe wordt van de gewone man of vrouw verwacht dat hij of zij zich realiseert dat dit schorem omhoog stijgt in de piramide totdat de machthebbers kinderen vermoorden? Deze lagen van onwetendheid vullen ongetwijfeld de verschillende lagen van de vrijmetselarij aan…

  Dokter doet bloed- en immuunsysteemtest voor en na COVID-vaccinatie, de alarmerende resultaten motiveren hem om deze video te delen

Hoe kan een worstelende familie tijd hebben om te begrijpen hoe geld wordt gecreëerd door particuliere banken om hun hypotheekbetalingen te vergemakkelijken? Hoe kan van mensen die bekend zijn met de kleine leugens en egoïstische daden waaraan zij zich overgeven worden verwacht dat zij geloven dat de overheid en Big Pharma hun lijden mogelijk maken en te gelde maken?

Gewone mensen, hoe slim ook, kunnen bij anderen geen kwaliteiten onderscheiden die ze bij zichzelf niet kunnen onderscheiden.

Psychopathie is in het verleden beter waarneembaar geweest bij het controleren van een bevolking dan nu. Zij die hun menselijkheid opgeven omwille van de macht met zinloos geweld, controleren door angst. Er zijn vele voorbeelden. De “Bloody Assizes” na de “Monmouth Rebellion”. https://en.wikipedia.org/wiki/Bloody_Assizes

Dan waren er nog Stalin, Mao en het Amerikaanse Imperium die martelden en moorden om de “democratie” te handhaven…

De geschiedenis toont aan dat zij die bereid zijn meedogenloos te zijn met intelligentie, de macht behouden of verwerven. Zij gebruiken angst. Angst wordt tegenwoordig meer wetenschappelijk uitgevoerd. Toen James II rebellen ophing, tekende en inkwartierde, gaf hij aan dat hij de persoon was die gevreesd moest worden. Nu is het niet één persoon die gevreesd moet worden, maar “terrorisme”, “virussen” en “kernwapens”. De wetenschappelijke inzet van “angst” die ooit direct en geadverteerd geweld zag, is veranderd in de overheid “mind space” en psychologische oorlogsvoering.

– chesterton: Dr john Doe is een bezadigde pedant… maar hij is ook een zeer laag functionerende imbeciel… hij is ook een leugenaar die staatspropaganda pusht…

Maar… zoals zoveel van dit soort “pandemische” kwakzalvers heeft de goede dokter zich gerealiseerd dat de “nuttige idioten” zoals hijzelf voor de wolven gegooid gaan worden door de jakhalzen die hun zakken hebben gevuld… en miljoenen mensen in de problemen hebben gebracht… en dat zijn excuses en redeneringen wel erg mager zullen zijn… vergeleken met het bewijsmateriaal dat zich tegen hem en zijn medesamenzweerders opstapelt.

  Dreigt ons nu allemaal Corona-dwangvaccinatie?

Dus ‘Dr John Doe’ probeert over de haai te springen … Veel succes ‘Dr John Doe’… Laat je nu niet ontdoen van je ingewanden!

– Erika: Sorry nee… dit zijn dezelfde mensen die mij uitschelden, belazeren en belachelijk maken. Dit zijn de mensen bij wie ik niet meer in de buurt mocht zijn omdat ze eisten dat ik het narratief zou slikken.

Ik ben ze niets verschuldigd… ik probeerde ze te laten inzien wat er aan de hand was en werd uitgelachen en belachelijk gemaakt.
Oprotten.

Via Thetruthseeker.co.uk.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Gonzalo Lira – Rusland zal een deel van Oekraïne annexeren, de Oekraïense deelstaat zal arm achterblijven, verwoest en vergetenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Russen hebben het 1e Gemotoriseerde Bataljon van de 28e Oekraïense Brigade weggevaagd! Dringende oproep tot evacuatie van Kherson! (Video’s)
Volgend artikelХохол uitschot bombardeert doelbewust burgers in Rusland met Amerikaanse wapens
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Ik heb in het begin wel enkele videos van hem gezien maar iedere dag met een verhaal van meer dan een halfuur daar had ik snel genoeg van. Het valt mij inderdaad op dat z’n mening aan het veranderen is.
  Verder er staat wel DR voor z’n naam maar hij is een gepensioneerde verpleger opleider geweest. Nooit arts zoals wij onze huisarts zien of specialist in een ziekenhuis.

  • Idd, ik kon indertijd nog geen 5 minuten naar Campbell’s videos kijken door de berg misinformatie die meegevlochten was in zijn verhalen. Iedereen die vanaf 2001 opgelet had wist dat dit covid plan er aan zat te komen en dat het hele narratief totale bullshit zou zijn.

 2. Ik vind dat we blij moeten zijn dat Campbell tot nieuwe inzichten is gekomen.
  Het heeft geen zin om vijandig te blijven, we hebben juist mensen zoals hij nodig om de massa mee te krijgen.
  Vergeef hem.

  • Je bent niet lekker in je hoofd
   Dit is hun strategie ( geweest) script
   Dit is een loeder 1 e klas
   Stel dat Rutte morgen zegt, sorry foutje
   Zeg jij
   Fijn dat hij tot inkeer is gekomen , zand erover
   Over het leed, de overledenen, de faillissementen, de lockdowns

   Dit is pleuris uitschot,
   De prikken zitten erin, taak volbracht
   Mi ben je een trol. Een hele dikke vette .

 3. Dr John Campbell heeft een grote bijdrage geleverd in de kennisvergaring rond de Covid problemen. Vanaf het begin heeft hij zich slechts gericht op het ‘wetenschappelijk’ narratief. Daar is hij heel open over. Zijn video’s zijn een schat aan informatie. Je hoeft het niet eens te zijn met zijn manier van werken omdat je liever de rauwe ‘werkelijkheid’ hoort. Maar de commentaren als “ik haat die man” schieten het doel voorbij. Haat kan deze wereld niet helpen. De Pandora doos van het ‘wetenschappelijk’ narratief gaat langzaam open. En Dr. Campbell laat dat alleen maar zien.

  • Als je een kind,moeder,vader,geliefde verliest MAG haat wel op zn plaats zijn.Hij had een voorbeeldfunctie.Mensen geloofden hem.Denk gdvrdm goed na als je mensen raad geef zou ik zeggen.En JA haat is absoluut op zn plaats als je ZOVEEL verlies/verdriet hebt meegemaakt DOOR HEM.

   • Dat is ook zo. Persoonlijk zou ik graag zien dat John Campbell het achterste van zijn tong laat zien. Hopelijk gaat dat nog gebeuren. Dan krijgt hij van mij een 7 i.p.v. een 6.

 4. Als je een kind,moeder,vader,geliefde verliest MAG haat wel op zn plaats zijn.Hij had een voorbeeldfunctie.Mensen geloofden hem.Denk gdvrdm goed na als je mensen raad geef zou ik zeggen.En JA haat is absoluut op zn plaats als je ZOVEEL verlies/verdriet hebt meegemaakt DOOR HEM.Hoe goed hij t ook bedoelt heeft.

 5. Dr.Campbell geeft duidelijkheid over Covid met bewijs dat via officiële kanalen beweert werd en wordt. Bijv. Al in januari dit jaar meldde hij al dat omicron geen of nauwelijks dodelijke slachtoffers heeft. Makkelijker is alles wat je leest of hoord klakkeloos op je website zetten zoals op deze website.

 6. 2 dingen: 1 goed dat mr campbell er achter komt dat het covid/vaccin verhaal een leugen is

  2 er is maar een red pill: its the jews stupid

 7. Dr John was hauling in the dough with clicks. He used the commonly served covid bullshit to attract a vast readership for the clicks on his site. And who knows where else he got his financing. He misled a lot of stupid mongols. Not that I care that these mongol assholes cannot think for themselves, but it is morally wrong to mislead people for personal enrichment. And “Dr John” is one such person. Just another self-serving, stinking parasite with delusions of grandeur. And there are many other ones, including in NetherGreatReShitLand.

  Go get another booster! And show your vaccination paper here on FN so we know you truly got it. Let’s get this shit over with as soon as possible.

 8. Ik hoop dat mensen die hier door geraakt zijn over hun walging heen kunnen komen. Haat e.d. zijn lage energieën en uiteindelijk heb je jezelf er maar mee.
  Dat wil niet zeggen dat dat makkelijk is. Je moet door een héél diep dal en als je er dan uitkruipt is dat op een hogere berg dan ooit tevoren. En dat moment is je bevrijding.

 9. Waarom moet Frontnieuws nu weer alleen de negatieve reacties op John Campbell weergeven?
  De positieve reacties onder zijn video’s zijn véle malen talrijker.
  Dit is gewoon een hele integere man die ook maar misleid is maar wél het lef heeft om voortschrijdend inzicht toe te passen. En dat doet hij op het moment van schrijven ( 26 februari 2023) nog steeds.
  Jammer dat jullie bij Frontnieuws vaak extra negatief aan het inkleuren zijn.
  Dat is nou net waar ‘wij’ onze ’tegenstanders’ van beschuldigen als het andersom is.
  Wees zo neutraal mogelijk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in