Judi Roberts was een perfect gezonde jonge vrouw toen ze in november 1976 een vaccin tegen de Varkensgriep nam. Twee weken later voelde ze een gevoel van gevoelloosheid in haar benen, en de week daarop was ze volledig verlamd, bericht Nolan Barton.

Roberts, de vrouw van Republikeins partijvoorzitter Gene Roberts, was zes maanden lang quadriplegisch [verlamming van beide benen en armen. red.] en meer dan een jaar aan een rolstoel gekluisterd. Ze werd gediagnosticeerd met het Guillain-Barre-syndroom (GBS), een zeldzame aandoening waarbij het immuunsysteem van het lichaam de zenuwen aanvalt. Zwakte en tintelingen in de ledematen zijn meestal de eerste symptomen van de ziekte.

In een interview in 1979 met het CBS-onderzoeksprogramma “60 Minutes” vertelde Roberts dat ze op dat moment dacht dat vaccinatie haar enige kans was om een potentiële “grote epidemie” te overleven.

“Ik had nooit andere griepprikken genomen, maar ik had het gevoel dat dit een grote epidemie zou worden, en de enige manier om een grote epidemie van een echt dodelijke griepvariant te voorkomen, was dat iedereen zich zou laten inenten”, zegt ze tegen presentator Mike Wallace. “Als deze ziekte zo dodelijk kan zijn dat een jonge, gezonde man eraan gaat sterven, heeft een onderwijzeres van middelbare leeftijd geen kans.”

Het begon allemaal op een leger trainingsbasis in New Jersey. In februari 1976 werden verschillende soldaten in Fort Dix ziek met griepachtige symptomen. Tests wezen uit dat het virus zich had verspreid over meer dan 200 rekruten.

Een legerarts stuurde monsters van hun keelkweken naar het New Jersey Public Health Lab om uit te zoeken wat voor virus er rondging. Een van die monsters was van soldaat David Lewis, die zijn ziekbed had verlaten om mee te gaan op een mars. Lewis was tijdens die mars in elkaar gezakt en stierf een paar dagen later.

  "Dit alles wat ik nu meemaak lijkt op geld uit te zijn en ongelooflijk slecht"

Het lab in New Jersey identificeerde in de meeste keelkweken van de soldaten het normale soort griepvirus dat dat jaar de ronde deed. De Varkensgriep werd alleen vastgesteld in de keelkweken van Lewis en vier andere soldaten, die volledig herstelden zonder het vaccin tegen de Mexicaanse griep.

“Als ik op dat moment had geweten dat de jongen in een ziekbed had gelegen, was opgestaan, op mars was gegaan en toen in elkaar was gezakt en was gestorven, had ik nooit de prik genomen,” zegt Roberts.

U kunt de “60 Minutes”-film over de Zwijnengriep-“scamdemie” hier bekijken:


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De Covid vaccinfraude nadert breekpunt, zegt professorVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDuitse deelstaten met een hoge vaccinatiegraad hebben de hoogste oversterfte
Volgend artikelBrief aan een tiran
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. Ach ja, kijk ook nog eens terug naar de Mexicaanse griep (eigenlijk Nederlandse varkensgriep, de naam alleen al is een staaltje brutale propaganda) en de vogelgriep pandemie van Ab Osterhaus c.s., al draaide het “verdienmodel” toen om nutteloze Tamiflu (van opperschurk Donald Rumsfeld) en niet om massale vaccinatie van mensen. Met gain-of-function onderzoek naar mogelijke biowapens waren ze toen in Nederland ook al actief, vandaar ook dat mevrouw Koopmans van Erasmus MC zo’n hoge functie bij o.a. WHO heeft. Hoe verder je gaat zoeken hoe meer vuil er uit de beerput omhoog komt en deze “deskundigen” hebben blijkbaar geleerd dat ze overal mee wegkomen, mits ze hun vriendjes in politiek en omroep ook riant laten meedelen in de buit.

  • Hoi V,

   Vergeet ook niet mee te nemen al de huilie huilie reacties van instellingen. Wij zullen zorgen dat dit nooit meer gebeurt ed. 10 jaar later, we doen het gewoon weer. Nu liukt t wel met die sukkels genaamd NUKUBU zoals het leger ze noemt. Dat staat voor NUtteloze KUt BUrgers. Waarvan akte.

   Groeten,
   Hugo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in