Donald Trung Quoc Don (Chữ Hán: 徵國單)  / Wikimedia / (CC BY-SA 4.0)

In een lopende rechtszaak in Florida die is aangespannen door Dr. Joseph Sansone om alle verdere distributie van COVID-19 “vaccins” te stoppen, heeft Dr. Francis Boyle een u waarin hij stelt dat de injecties een overtreding zijn van de wet die hij heeft geschreven en die het Congres heeft aangenomen om Amerikanen te beschermen tegen biologische en massavernietigingswapens, en dat is wat hij beschouwt als COVID injecties, schrijft Ethan Huff.

De beëdigde verklaring verklaart dat “COVID-19 injecties”, ook bekend als “COVID-19 nanodeeltjesinjecties” en “mRNA nanodeeltjesinjecties,” “biologische wapens en massavernietigingswapens zijn die in strijd zijn met 18 USC § 175; Weapons and Firearms § 790.166 Fla. Stat. (2023).” Als het argument succesvol is als onderdeel van een Emergency Petition for a Writ of Mandamus, zal het gouverneur Ron DeSantis dwingen om alle verdere distributie van “COVID 19-injecties,” “COVID 19-nanopartikelinjecties” en “mRNA-nanopartikelinjecties” in de Sunshine State te verbieden.

Bovendien zou de rechtszaak, indien succesvol, procureur-generaal Ashley Moody dwingen om alle overgebleven flesjes COVID-injecties in beslag te nemen, zodat artsen en apothekers er geen mensen meer mee kunnen prikken.

COVID injecties overtreden vele wetten

Het verzoekschrift voor een noodvordering (Emergency Petition for a Writ of Mandamus) werd voor het eerst ingediend op 3 maart 2024 in het Hooggerechtshof van Florida. Vervolgens werd het op 20 maart 2024 doorverwezen naar het Circuit Court in Leon County. Het Circuit Court verwierp de zaak op 9 april 2024 en de zaak is nu in hoger beroep, waar een Appellate Brief werd ingediend op Memorial Day, 27 mei 2024.

In de zaak wordt aangevoerd dat de voortdurende distributie van COVID-prikken in strijd is met 18 USC § 175; Weapons and Firearms § 790.166 Fla. Stat. (2023); federale misdaad van verraad 18 USC § 2381; verraad § 876.32 Fla. Stat. (2023); binnenlands terrorisme, 18 USC § 2331; terrorisme § 775.30 Fla. Stat. (2023); Moord § 782.04 (1)(a) Fla. Stat. (2023); en genocide 18 USC §1091; Florida Drugs and Cosmetic Act § 499.005 (2) Fla. Stat. (2023); Fraude § 817.034 Fla Stat. (2023); Medeplichtigheid na het feit § 777.03 Fla. Stat. (2023); en Florida Medical Consent Law § 766.103 Fla Stat. (2023).

  35 studies over de werkzaamheid van vaccins die twijfels doen rijzen over vaccinatieverplichtingen

De beëdigde verklaring van Dr. Boyle, één van ’s werelds meest vooraanstaande experts op het gebied van biologische wapens, geeft een enorme geloofwaardigheid aan de zaak, die op zichzelf al geloofwaardig is, maar die nu nog meer wetenschappelijk en deskundig onderbouwd is als een geldige aanklacht tegen een anderszins afschuwelijke klasse van experimentele injecties die nooit goedgekeurd hadden mogen worden voor gebruik.

Medisch juridisch adviseur en biotechnologisch analist Karen Kingston leverde ook beëdigde verklaringen waarin staat dat COVID injecties biologische en technologische wapens zijn. Kingston onderzocht het bewijs dat bestaat uit de feiten van de zaak sectie van de Mandamus, net als Dr. Ana Mihalcea, MD, PhD.

“Dr. Mihalcea is één van ’s werelds toonaangevende onderzoekers naar de effecten van zelfreplicerende nanotechnologie in het bloed van geïnjecteerden en naar de effecten in het bloed van ongeïnjecteerden als gevolg van vervelling,” schreef Dr. Sansone.

Zeg gewoon nee tegen COVID-serums

Dr. Boyle is trouwens professor internationaal recht aan de Universiteit van Illinois College of Law. Hij behaalde een AB (1971) in politieke wetenschappen aan de Universiteit van Chicago, gevolgd door een JD graad magna cum laude aan de Harvard Law School, gevolgd door AM en PhD graden in politieke wetenschappen aan de Harvard University.

Dr. Boyle heeft vele internationale organen geadviseerd over mensenrechten, oorlogsmisdaden en genocide, nucleair beleid en bio-oorlogsvoering. Beide huizen van het Amerikaanse Congres stemden unaniem voor de goedkeuring van zijn Biological Weapons Anti-Terrorism Act van 1989, die door toenmalig president George H.W. Bush met goedkeuring van het Ministerie van Justitie (DoJ) in de wet werd ondertekend.

  Canadees parlementslid wijst op de corrupte invloed van het WEF op Trudeau's regering, wordt beschuldigd van het verspreiden van "desinformatie" 

“Het is mijn deskundige mening dat ‘COVID-19 nanodeeltjesinjecties’ of ‘mRNA nanodeeltjesinjecties’ of ‘COVID-19 injecties’ voldoen aan de criteria van biologische wapens en massavernietigingswapens volgens 18 USC § 175; Wapens en Vuurwapens § 790.166 Fla. Stat. (2023),” luidt de beëdigde verklaring van Dr. Boyle.

Volgens Fabio Giuseppe Carlo Carisio van Christian Journalistic Reports (GOSPA), werden sommige dossiers van de Biologische Wapens Conventie (BWC) gebruikt om een onderzoek uit te voeren in alle Amerikaanse biolabs die beheerd werden door Tony Fauci, evenals één in het Verenigd Koninkrijk waar de laatste fases van de creatie van SARS-CoV-2 zouden hebben plaatsgevonden. Dat onderzoek leverde bewijs op voor de beweringen van Dr. Boyle en anderen over de classificatie als biologisch wapen en massavernietigingswapen voor COVID-injecties.

“Daarom moet het beëdigde rapport dat hij ondertekende als Affidavit in een rechtszaak in Florida om mRNA-gen serums tegen te houden, gezien worden als een explosief document dat bevestigt dat dergelijke genetisch gemanipuleerde farmacologische producten ‘massavernietigingswapens’ zijn,” legt Carisio uit.

Het andere pro-vaccin British Medical Journal (BMJ) publiceerde ook een onderzoek waarin een verband wordt gelegd tussen het aantal oversterftegevallen in Westerse landen en COVID-injecties.

Schattingen van “Our World in Data”, samengesteld tussen januari 2020 en december 2022, laten zien dat COVID-injecties op zijn minst “gedeeltelijk schuldig” zijn, om Sarah Knapton van The Telegraph te citeren, aan de enorme stijging van het aantal oversterftegevallen sinds het begin van de “pandemie.”


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Gevaccineerden “infecteren” de ongevaccineerden met gevaarlijk grafeenoxide, zegt biomedisch deskundigeVolg Frontnieuws op Telegram

  43.898 doden 4.190.493 gewonden na COVID-19 vaccins in Europese gegevensbank van bijwerkingen

Lees meer over:

Vorig artikel24 uur nachtmerrie voor de Oekraïense strijdkrachten met 1.800 verliezen: Huurlingenbases, vliegvelden, S-300 batterijen en wapendepots getroffen
Volgend artikelChina: Europa verliest van ‘extreem-rechts’ dankzij ‘afstandelijke elites in Brussel’
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Vragenlijst over de gezondheid van uw kind, neem deze vragenlijst mee. Zo commandeer ik mijn hond niet eens. Voor de rest geloof ik het stuk wel.

  • Je dat heb ik ook gehoord van het Youtube kanaal van Mike Meloney, GoldSilver (w/ Mike Maloney). Ze willen de dollar met 90% devalueren zodat ze de staatsschuld kunnen afbetalen. Dat gaan de schuldeisers van Amerika niet op prijs stellen.

 2. Het is 2014 op de helft reeds.
  Komt nu iemand aanzetten met een verklaring .
  Covid injecties zijn inmiddels uit de mode geraakt.
  De ingrediënten zijn wellicht nu in elk ander vaccin gestopt.

  Of Boyle je naam is of welke ander ‘t komt allemaal uit dezelfde ‘ ketel ‘

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in