European Parliament / Wikimedia / (CC BY 2.0)

De uitslag van de verkiezingen voor het Europees Parlement zal waarschijnlijk “Europa’s beleid op het gebied van immigratie, groene transitie en steun aan Oekraïne omverwerpen,” volgens een verslag van de Chinese staatsmedia Global Times, schrijft Niamh Harris.

De resultaten tonen slechte resultaten voor linkse en “groene” partijen.

Chinese “experts” geven “afstandelijke elites” de schuld van de verkiezingsuitslag omdat ze zaken uit het oog verloren die belangrijk zijn voor de werkende en middenklasse Europeanen.

Frankrijk en Duitsland zijn beide getuige geweest van stemmentellingen die resulteren in linkse partijen die zetels verliezen en schijnbaar significante winsten voor zowel populair rechts als gevestigde conservatieve partijen.

Breitbart bericht:

Terwijl, zoals de Global Times opmerkte, “moderate” en socialistische partijen waarschijnlijk de controle over het Europees Parlement zullen behouden, wijzen de dramatische winsten die conservatieve partijen behaalden erop dat veel kiezers gedesillusioneerd zijn met de status quo en openstaan voor alternatieven.

De Global Times, die zich beroept op de gebruikelijke lijst van Chinese “experts”, geeft de schuld van de verkiezingsuitslag aan “afstandelijke elites” die zaken uit het oog verliezen die belangrijk zijn voor de werkende en middenklasse van de Europeanen. De “experts” voorspelden dat de resultaten geen uitschieters waren, maar “een voorbode van een conservatiever en rechtser wordend continent.”

“Deze trend zal het beleid van Europa op het gebied van immigratie, groene transitie en steun aan Oekraïne waarschijnlijk onderuit halen,” voorspelde de staatskrant.

“Europa bevindt zich nu in een diepe crisis. Het huidige bewind van de politieke elites van het continent is er niet in geslaagd om de problemen op te lossen,” aldus een “expert”, professor Wang Yiwei, die betreurde dat de leiders van de “afstandelijke elites” er niet in zijn geslaagd om het vertrouwen van het publiek te behouden.

  EU Commissie: Nederland kan 8 miljoen migranten ontvangen – en de hele EU 3,3 miljard

Een andere expert, professor Cui Hongjian, suggereerde dat de uitslag niet alleen een proteststem tegen links was, maar dat “Europa conservatief en rechts zal blijven worden, omdat de grote partijen er de afgelopen vijf jaar niet in zijn geslaagd om de rechtse krachten in toom te houden”. Cui gaf geen suggesties voor het “beteugelen” van ongewenste politieke groeperingen; in China houdt de Communistische Partij de macht onbetwist in handen, gesteund door het gebruik van grof geweld tegen vermeende politieke dissidenten.

De experts voorspelden een “significante impact op het immigratie-, veiligheids- en groene transitiebeleid van Europa, omdat dat de onderwerpen zijn waar het publiek het meest ontevreden over is” – ze suggereerden dat Europese regeringen zouden beginnen met het beperken van het aantal mensen dat ze vanuit het buitenland in hun land toelaten en dat ze buitensporige uitgaven aan “groene” projecten tegen klimaatverandering zouden inperken.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Europa is ten einde – Verdoemd door derderangs elitesVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDr. Francis Boyle, auteur van de 1989 Biological Weapons and Antiterrorism Act, geeft beëdigde verklaring vrij die bevestigt dat COVID “vaccins” biologische massavernietigingswapens zijn
Volgend artikelWereldleider bekent: Ongevaccineerden hadden gelijk, het Covid-19 vaccin is levensgevaarlijk
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. “China: Europa verliest van ‘extreem-rechts’ dankzij ‘afstandelijke elites in Brussel’”

  Net alsof de Chinese overheid zo vriendelijk en minder afstandelijk is tegenover zijn burgers, herinner tijdens de pandemie de burgers opgesloten werden in hun huizen en de deuren dicht gelast werden.

   • Rusland…ik bedoel hun leiders. Ooit bij WEF hebben zei gegeten van dezelfde tafel, en ik mag geen enkele partei uitsluiten. Ze hebbeb allemaal bloed aan hun handen, stuk voor stuk.

  • AJ,
   Ik heb mensen van flats zien springen in China bij opnames, in ons land hebben kinderen zelfmoord gepleegd ook door onze overheid bij de toeslagenaffaires, misschien ook wel individuen onder ons coronabeleid, sluit ik ook niet uit, je hebt gelijk hoor,groet aan jou van mij, mocht je zin en tijd hebben luister eens naar theories of emptiness van Evergrey!

   • flardinga juni 14, 2024 Bij 08:29

    Bedankt Flar en dan te bedenken dat de uitrol van de mRNA “vaccins” een gehoorzaamheidstraining was, het ergste moet nog komen n.m.m.

   • @AJ…

    Het meest krankzinnige is dat de gehersenspoelde mensen die China labelen als dictatuur, geen enkel probleem hebben met de electronische gevangenis waar ze fluitend naar binnen lopen.

    Zo doet het westen alles. Terwijl wij kijken naar andere landen en met onze vingers wijzen en oordelen vellen, hebben we niet door dat het in ons eigen land nog veel erger wordt.

    • Het is een taktiek van het westen om China en Rusland af te schilderen als een boeman land ,Kijk maar eens wat men zegt over de Oeigoeren ,China hebben de US en andere westerse landen uitgenodigd om te komen kijken maar de US en ook de andere westerse landen hebben niet ingegaan op de uitnodiging, maar de hoogste vrouwelijke functionaris van de Verenigde Naties is wel gaan kijken en bevestigde bij haar teugkeer (net zoals China zelf) dat er niets van waar is en dat het anti China propaganda was van het westen; en wat was de reactie daarop van de US ? “Zij heeft zich laten manipuleren”(een antwoord van een phychopaties land) ;Daarna heeft China alle presidenten en regeringsleiders van de arabische landen uitgenodigd en die bevestigden de uitspraak van de hoge ambtenaar van de United Nation Zo is er ook het constante verhaal op MSM en andere Amerikaanse kanalen dat het slecht gaat met de Chinese economie ,dit dient enkel om potentiele investeerders tegen te houden om in China te investeren

 2. “Chinese “experts” geven “afstandelijke elites” de schuld van de verkiezingsuitslag omdat ze zaken uit het oog verloren die belangrijk zijn voor de werkende en middenklasse Europeanen”

  Iedereen mag denken wat hij wil. Maar de Chinezen hebben wel meer kijk op de Europese identiteitscrisis dan de Europese politici en de happy few.
  En veel mensen die hier cameracontrole en digitaal geld etc verwelkomen (omdat ze niks te verbergen hebben) noemen China een openluchtgevangenis.
  Nou, je weet pas of je wat te verbergen hebt als je weet wat “ze” zoeken.
  Europa wordt weggegeven door de globalisten, Culturen worden afgebroken, plaatselijke gebruiken worden afgebroken. De hele wereld moet een dwars door de tuin soep worden. Ga je straks naar Milaan kun je naar de Blokker en Mcdonalds. En denk je, was ik maar thuis gebleven.
  Een grote supermarkt met allem mensen als Jeff Bezos die aan de knoppen draaien. Bepalen wat de mode wordt, bepalen wat gegeten wordt, bepalen of u elektrisch of met benzine rijdt.
  Want als het niet verkocht wordt dan is het er niet, nietwaar ?
  Onze kinderen kunnen niet meer naar Nederlandse universiteiten want de plaatsen zijn bezet door mensen uit het buitenland.
  Onze kinderen krijgen geen woning meer, want immigranten en vluchtelingen hebben voorrang.
  Daar jiezen wij onze politici voor ?
  Voeg daar fransje timmermans aan toe die get erfrecht enorm wil verhogen en als u dood bent kunnen uw kinderen van alles wat u opgebouwd heeft (en waarover al belasting betaald is) een groot deel aan de staat geven die daarmee bijvoorbeeld de oorlog in Oekraine onderhoudt. En voor wie is oorlog lucratief ? Juist ja…
  En wat die oorlog betreft, de dienstplicht moet er weer komen want er zijn soldaten nodig die voor happy few de kastanjes uit het vuur moeten slepen. Dat ze maar lekker zelf gaan die sukkels uit hun beschermde millieus.
  En dan heb je als toetje op de taart oma van der leyen die iedereen jaarlijks wil vaccineren en toevallig gehuwd is met iemand uit de Big Farmawereld.

  De chines experts wat je er ook van vindt : ze hebben 100% gelijk. De europese elite zijn de zaken uit het oog verloren die belangrijk zijn voor de werkende middenklasse die ze zouden moeten vertegenwoordigen en niet in gevaar moeten brengen en uitkleden.

  • Servator,
   Vergeet niet te vertellen dat op bijna alle universiteiten het Engels de voertaal is, de jongeren en hun onderwijs is al dramatisch aan het worden, straks praten en schrijven ze geen Nederlands meer, waar zijn we mee bezig, ander voorbeeld, ik zei het gisteren op mijn werk met collegae om mij heen, een jong meisje ik dacht van 10 jaar uit Vlaardingen, daar ben ik geboren, zij leeft in een pleeggezin, de kinderbescherming weet door anderen dat zij zeer slecht behandeld word, maar zij grijpen niet in, die organisatie heet de kinderbescherming, ik zei tegen mij collegae, dit is typerend hoe Nederland nu de leiding gegeven wordt, niemand neemt verantwoordelijkheid, voor mij is Rutte die alles daarvan uitstraalt, het is zoveel zeggend, ik vind het ook echt Westers, het is toch schrijnend, ik hoorde pas over het VK, als je daar als burger naar de EHBO moet is mijn blij als men binnen 24 uur geholpen zal worden, bizar toch om dit te lezen, het zijn feiten, man, man, man, het Westen het is om te huilen hoe wij aan het vervallen zijn, veelal zijn het keuzes he van de overheid, kan nog effe door gaan met voorbeelden maar dat doe ik niet, fijn om het hier met elkaar te delen, ik herhaal het weer, vrijheid om te schrijven wat je vind of voelt, het is als ademen, geniet van jouw weekeinde en dank voor het delen van jouw mening, gegroet!

  • denk men dat het hier geen openlucht gevangenis is ?,een journalist van de nationale TV zender ging eens op bezoek in Blankenberge (België) daarna bezocht hij de controle kamer van de politie, daar zag waar en wanneer hij Blankenberge is binnen gekomen ,welke straten hij genomen heeft waar hij gestopt had ,dat hij een winkel is binnen gegaan om een versnapering te kopen enz. en dat was twintig jaar geleden ; In de stad waar ik woon is iedere straat in beeld gebracht, ze zien zelfs wie in een fiets straat de voorrang aan fietsers niet respecteerd;

 3. Off topic: ondertussen heeft Tesla-‘baas’ & baphometpakje dragende (t.g.v. halloween) Elon Musk van zijn aandeelhouders een extra bonus ontvangen van 56 (5 + 6 = 11) miljard dollar.

  En Edwin de Roy van Zuydewijn heeft gereageerd op het tv-interview met zijn ex Margarita de Bourbon de Parme en waarin hij Margarita’s onnozele opmerkingen over o.a. het SS- en NSDAP-lidmaatschap van de onvermijdelijke verzetsprinz Boefbernhard met de grond gelijk maakt.
  De afbladdering van de familie Van Amsberg aka het koninklijk huis gaat in een steeds sneller tempo en zij gedragen zich als de spreekwoordelijke pyromaan door het vuur van zoveel mogelijk zuurstof te voorzien.

 4. EXTREEM, EXTREEM, iedereen ziet rechts al snel als extreem, in de LINKSE MEDIA althans.
  Als men zich ongerust maakt over de manieren, hoe tegenwoordig een land geregeerd wordt, of eigenlijk juist NIET geregeerd wordt, dan lever je kritiek op LINKS. En dat kan natuurlijk niet, toch? En zodoende wordt al dat soort praat al snel extreemrechts genoemd.
  En dan wordt al snel de nazi kaart getrokken.
  Maar dat is de wereld op zijn kop, de NAZI’S komen juist uit het socialisme , NATIONAAL
  SOCIALISME. Daar riekt het naar, maar de Nazistische machthebbertjes van Duitsland toen, zijn weing verandert met de idiootsie van toen, en dat kwam goed naar voren tijdens de covid vaccinatie pandemie. EN CHINA MOET ZIJN MOND DICHT HOUDEN OVER POLITIEK!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in