We komen gevaarlijk dicht bij een punt waarop geen terugkeer mogelijk is. Maandenlang hebben beide partijen de oorlog in Oekraïne voortdurend laten escaleren, en nu lijkt het erop dat we aan de vooravond staan van de grootste escalatie van allemaal. Zoals ik mijn lezers al wekenlang herhaaldelijk heb gewaarschuwd, hebben de Russen honderdduizenden nieuwe troepen verzameld voor een grootschalig winteroffensief. De uitgeputte Oekraïense troepen zijn al ongelooflijk uitgedund, en de verliezen die zij de afgelopen maanden hebben geleden, zijn niets minder dan catastrofaal. Als de Russen besluiten de hamer naar beneden te slaan, zullen de Oekraïners in zeer ernstige problemen komen, schrijft Michael Snyder.

Dit is natuurlijk volledig in tegenspraak met de propaganda die ons maandenlang is gevoerd. Er is ons keer op keer verteld dat “de Oekraïners aan het winnen zijn”, maar dat was gewoon onzin.

Nu dringt de realiteit door, en de Oekraïners waarschuwen openlijk dat “Rusland zich voorbereidt op maximale escalatie“…

Rusland bereidt zich voor op een groot nieuw offensief tegen Oekraïne in de komende weken, aldus een Oekraïense veiligheidsfunctionaris, waarmee de bezorgdheid in Kiev en het Westen dat het Kremlin een hernieuwde aanval voorbereidt om grote delen van het land in te nemen nog groter wordt.

“Rusland bereidt zich voor op maximale escalatie,” zei Oleksiy Danilov, de secretaris van de Oekraïense Nationale Veiligheids- en Defensieraad, in een interview met Sky News dat woensdag vroeg plaatselijke tijd online werd gepubliceerd. “Het verzamelt al het mogelijke, doet oefeningen en trainingen.”

Ja, als de Russen honderdduizenden verse troepen Oekraïne insturen, zal dat zeker worden beschouwd als een enorme escalatie van het conflict.

Een andere Oekraïense functionaris beweert dat de Russen in totaal 500.000 troepen hebben verzameld voor het komende offensief…

De Oekraïense minister van Defensie Oleksii Reznikov zei woensdag tegen Franse media dat Rusland 500.000 troepen klaar heeft staan voor een aanval die over enkele weken zal plaatsvinden. Dat aantal is veel hoger dan de 300.000 nieuwe soldaten die de Russische president Vladimir Poetin afgelopen najaar heeft opgeroepen.

“Officieel hebben ze 300.000 aangekondigd, maar als we de troepen aan de grenzen zien, is het volgens onze inschattingen veel meer,” zei Reznikov.

Als dat getal juist is, is deze Russische troepenmacht veel en veel groter dan de troepenmacht die Oekraïne aanvankelijk binnenviel.

  Wereldwijde Force Majeure op komst die rechten, pensioenen en meer teniet kan doen

Met andere woorden, het lijkt erop dat de Russen hebben besloten dat het tijd is om te stoppen met aanrommelen.

Volgens Reznikov verwachten de Oekraïners dat de Russen vanuit het oosten en het zuiden zullen aanvallen

Hij zei dat Rusland waarschijnlijk “een offensief op twee fronten zal proberen”: In het oosten van het land, waar de afgelopen maanden hard is gevochten, en in het zuiden.

Die inschatting kan inderdaad juist blijken te zijn.

Maar ik denk dat de Russen het beste een hamerslag vanuit het noorden kunnen inzetten.

Hoe dan ook, zodra de Russen honderdduizenden nieuwe troepen inzetten voor de oorlog, zal er onvermijdelijk een reactie komen van de westerse mogendheden.

Wat zal dat dan zijn?

Nou, de voormalige Britse minister van Defensie Sir Gerald Howarth zegt dat het nodig kan zijn NAVO-troepen naar Oekraïne te sturen.

Als dat gebeurt, zullen NAVO-troepen en Russische troepen elkaar natuurlijk rechtstreeks beschieten.

En als het eenmaal zover is, zijn we maar één stap verwijderd van een kernoorlog.

De Russen begrijpen dit heel goed, en de Russische president Vladimir Poetin heeft ons zojuist opnieuw gedreigd met kernwapens…

“Degenen die Europese landen, waaronder Duitsland, in een nieuwe oorlog met Rusland trekken, en … verwachten een overwinning op Rusland te behalen op het slagveld, begrijpen blijkbaar niet dat een moderne oorlog met Rusland voor hen heel anders zal verlopen,” voegde hij eraan toe.

  OilPrice: Rusland keerde terug naar de EU-markt met zijn olieproducten - meteen op de tweede plaats

“We sturen onze tanks niet naar hun grenzen, maar we hebben de middelen om te reageren, en het zal niet eindigen met het gebruik van pantservoertuigen, dat moet iedereen begrijpen.”

Hier in de westerse wereld blijven de “deskundigen” ons verzekeren dat het risico van een kernoorlog zeer klein is.

Maar op de Russische televisie is een kernoorlog een centraal thema geworden.

Onlangs nog werd voor een nationaal publiek een video uitgezonden waarin werd gesimuleerd dat een Poseidon doemsdag wapen tegen het Verenigd Koninkrijk zou worden gebruikt…

De Russische staatstelevisie heeft een spotvideo uitgezonden waarin het Verenigd Koninkrijk wordt weggevaagd door een tsunami die wordt veroorzaakt door een nucleaire kernraket uit Moskou.

Op de zieke beelden is te zien hoe een Russische nieuwsanker zich verheugt terwijl de raket in de Noord-Atlantische Oceaan stort en een reusachtige vloedgolf veroorzaakt die zowel Ierland als het Verenigd Koninkrijk overspoelt.

We moeten proberen een vreedzame uitweg uit deze puinhoop te vinden nu het nog kan.

Want zodra de eerste atoombom is gebruikt, is er geen weg meer terug.

Ondertussen komen we steeds dichter bij een oorlog met China

Slechts enkele dagen nadat een Amerikaanse militaire topambtenaar waarschuwde dat de Verenigde Staten zich moeten voorbereiden op een oorlog met China over Taiwan in 2025, voerde Peking woensdag de grootste inval in het Taiwanese luchtruim in weken uit.

Het Taiwanese ministerie van Nationale Defensie meldde dat rond 3 uur ’s ochtends plaatselijke tijd 34 Chinese militaire vliegtuigen en negen marineschepen in de buurt van het zelfbesturende eiland werden waargenomen.

En de Noord-Koreanen waarschuwen dat de recente acties van de VS de zaken op het Koreaanse schiereiland naar een “extreme rode lijn” hebben geduwd.

Bovenop alles hebben we een punt bereikt waarop een volledige oorlog tussen Israël en Iran letterlijk elk moment kan beginnen.

  V.S. heeft Turkije gevraagd S-400 luchtverdedigingssysteem te overhandigen aan Oekraïne: Minister van Buitenlandse Zaken

Als de raketten beginnen te vliegen, zal de elite naar hun doemsdagbunkers vluchten.

Waar gaat u heen?

Daar moet u maar eens over nadenken.

Zoals ik in mijn laatste boek bespreek, stel ik voor dat u verhuist als u in de buurt woont van een nucleaire raketsilo of een militaire basis.

Leiders over de hele wereld lijken “oorlogskoorts” te krijgen, en uiteindelijk gaat iemand te ver.

We liggen werkelijk op ramkoers met het lot, en op dit moment zijn degenen die de touwtjes in handen hebben absoluut niet van plan om van richting te veranderen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Medvedev: De levering van langeafstandsraketten aan de psychoten van Kiev zal de Derde Wereldoorlog doen ontketenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDr. Coleman: Promotoren en voorstanders van Covid prikken zouden in de gevangenis moeten zitten
Volgend artikelEet meer insecten: Sterk vergrote foto’s krekelsnacks, krekelmeel en microscopische foto’s van hele krekels uit het lab
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

38 REACTIES

 1. Tja Amerikanen zijn de grootste stokers die er zijn.en Rutte en heel Europa trapt erin.en laten gewone mensen met de gebakken peren zitten.welke idioot gaat na 1 week oorlog ,alle langlopende gascontracten opzeggen ipv even kat uit de boom te kijken.jawel ruttu en holmaats in Europa.nu t zelfde gas via 5 andere kanalen ,en 8 x zo duur gewoon weer hier .weg dit tering kabi er .wie hier nog op stemd ,wil ik nooit meer zien of horen.

  • Rutte trapt er niet in, dat is een hele grote vergissing die je daar maakt, rutte is een rotte ziel die er bewust moedwillig aan mee doet.🤬

   • Maar Rutte weet niet alles, hij is slechts een loopjongen van het WEF en niet volledig ingewijd door de satanische sekte.
    Rutte gelooft echt dat de Verenigde Staten machtiger zijn dan welke staat ook op aarde, daarom durfde hij zo’n grote bek te hebben en oorlogstaal uit te slaan richting Rusland. Dat is nogal dom, want daarmee bewees niet alleen dat hij eigenlijk geen premier is, maar dat hij in feite ‘psychopaat van Nederland genoemd kan worden. En verder natuurlijk dat hij een ongelofelijk hersenloze oerstomme randdebiel is.

  • Amerikanen zijn de grootste stokers, en Europa wordt geplunderd door toedoen van de stromannen in de Europese politiek. Wie verdient er aan de oorlog? Kijk naar de grootste ondernemers. Blackrock en Vanguard. Zij gaan met woekerwinsten lopen, duwen de Europese landen de dieperik in, kopen nadien alles op voor een habbekrats, en bezitten nadien heel Europa inclusief de bevolking. Mag ik dan hopen dat Rusland de oorlog wint en niet stopt aan de Oekrainse grenzen? Als Rusland (en Europa) de oorlog wint zou er via een Neurenberg tribunaal deze firma’s torenhoge boetes opgelegd worden zodat ze niets meer bezitten. Dat is de grootste angst van de elite. Ondertussen sijpelt er tweedracht in de gelederen van de elite. Dit volk heeft steeds overwinningen behaalt door bedrog maar nooit door samenwerking. Indien er al samenwerking was, was dit door manipulatie via media hetgeen ze nu ook geprobeerd hebben, echter vandaag zijn er teveel alternatieve mediakanelen.De tweedracht zal steeds sneller voor het in mekaar vallen van het kaartenhuis zorgen, tot er niets meer overblijft. In hun drang naar rijkdom zullen zij hun armoede vinden..

  • Die Rutte, Scholz, Michel en heel die bende zooi zijn salarispolitiekers die werken doodserieus conform de verdragen en allianties (die zijn opgedrongen) en menen echt dat dit het beste is. Een politieker met karakter is een contradictio in termis. Ze weten dat als ze tegen Washington ingaan, hun carrière uit is, en handelen binnen dat omheind domein. Orban in Hongarije bijvb. is minder gekneveld door die dankbaarheids-verdagen van na WO2. En dan is het zaak om die huichelachtige USA propaganda buiten te houden die bijvb. de Polen en Balisische staten bedwelmd.

  • @Dick,
   Of jij onderschat Rutte, kijk hoe hij reageerde op de bewuste toeslagenaffaires en het beleid daarop, het was superrechts beleid om burgers aan te pakken, het gaat nog jaren duren { allemaal bewust vertragen en niet echt mee willen werken} aan het onterecht leed aan duizenden burgers, ik herhaal bewust beleid, ik zeg het zijn criminelen en niemand van de schuldigen daaraan bekend schuld, ik kots op die hele Rutte, superrechts beleid, slechts oog en oor voor de beterbedeelde onder ons, de rest kan gewoon de t.ring krijgen, zoveel voorbeelden, wat is het toch een zooitje, en dat zooitje is moedwillig, daarom ook voel ik zoveel boosheid en inmiddels zeker haat naar de premier, gekozen door ook vele landgenoten.

 2. De Poseidon is een torpedo en geen raket.
  Wie wil er nu 10 jaar in de eenzame opsluiting samen met een paar van de sukkels die op het moment alles om zeep helpen?
  Nee ik woon binnen de verdamping radius zal de flits niet zien

 3. Geen medelijden meer hoor met die Nazi’s, ruim ze maar op en denazicifeer het land, wie niet wilt luisteren moet maar luisteren!!!

 4. Rusland is NIET in oorlog met Ukraïne, het is de grote schoonmaak met het opruimen van de Nazi’s, die in overvloed daar zijn en deels al weg, de pedofilie en de Biolabs en alles wat daar bij hoort. Voor zeker 80% is Ukraïne Russisch grond gebied. Ukraïne bestaat eigenlijk niet. Ukraïne betekent ‘Buitenwijk’. Ukraïne is net als Tetjenie een provincie van Rusland. Er komt geen Kernoorlog, dat is zeker. Alleen een dreiging. De wapens en tanks die het Westen daar heen stuur, zijn al verkocht voordat deze er aankomen. De miljarden die er heen gaan, verdwijnt voor 90% in de verkeerde zakken en militairen hebben ze iet meer. Hooguit wat vluchtelingen. Mozart is niet gevlucht, die is weggegaan, omdat er alleen maar kindjes worden doodgeneukt, drugs te veel aan de orde is en vechten tegen de Russen een zekere dood is. Daar wil hij zij leven niet voor geven. Alles wat in Ukraïne gebeurd, wordt gecoördineerd met de wereld leiders behalve de Deep State en de Democratische partij. Zeg niet wat lult dat mannetje, ik ben niet de 1e de beste, maar weet alles.

 5. Mag ik de Russen even voorstellen om ook en misschien zelfs vooral de doemsdagbunkers van de rijken te bombarderen. Als die onnozelaars niet kunnen overleven, willen ze misschien anders beginnen denken…?

  • Dat klopt, zodra de zogenaamde elite doorkrijgt dat zij zelf het ultieme doelwit zijn van russische raketten, dan zijn vredesbesprekingen opeens heel snel wel mogelijk.
   Beste strategie voor vrede: richt je wapens altijd op de elite in plaats van op burgers. Zal je zien dat vrede wel mogelijk is.
   (vooral op villa’s in zuid Europa, Afrika en Zuid Amerika)

    • Willem Alexander was een tijdje terug met vastgoed in Afrika.

     Later kwam zijn retreat in Argentinië en Brazilië.

     • Lex en Màx hebben geïnvesteerd in een vakantiehuisje in Mozambique, zogenaamd om de welvaart te stimuleren, maar de ware reden was uiteraard om er financieel beter van te worden.
      Het vakantie-optrekje is in 2012 voor een symbolisch bedrag verkocht, na bemoeienis van Ur-Loge-lid & young global leader Mark Rutte.

   • Hey Ruud, ik heb mijn laatste labrador afgegeven vorig jaar in juni en begrijp wat het is om zo’n vriend te hebben. Zij zijn alledrie nu in de hondenhemel en spelen in vrede. Ik wou dat ik bij hun kon zijn. De mensheid tegenwoordig is zo donker en koud. Ik zou willen vertrekken naar een land ver weg en veilig maar waar. Vriendelijke groeten, Patrick

 6. Worst tijd dat Putin eens actiever wordt.
  Snel doorstoten en er een eind aan breien.
  Alshij vlug genoeg is heb je ook nog kans dat de Oekies zich tegen de wil van de Snuiver zich overgeven.

  maar hij zal toch in ieder geval tijdelijk het hele land onder controle moeten hebben, wil hij effectief de nazificeren en de militairiseren.
  Daarna kan het grote verdelen en vaststellen van nieuwe grenzen komen.

  Denk–en dat zou ook normaal zijn-dat hij een poos de agricultural productie neemt als betaling oorlogkosten.
  Wellicht kan hij dan ook nog wat Leopards in de vrijdagvoordeel gooien; terug verkopen aan DE….

  • Och, laat die Putin maar doen wat ie doet. Stukkie vooruit, stukkie terug terwijl het westen zich financieel en militair uitput en op allerlei gebieden zal imploderen. Financieel, militair en maatschappelijk. En terwijl de oorlog voortduurt, wordt er daarachter gebouwd aan een andere wereld orde. Een wereld na de USA. En dat is eigenlijk de werkelijke hete oorlog.

 7. Als de hel los barst, dan ga ik met een biertje en mijn badslippers, in een tuinstoel, kijken naar het hele theater en dan proost ik maar op de wereld.

 8. Beste Mensen

  Jaaa ….
  La ma komme die Rot Oorlog
  Zijn we met z’n allen ervan verlost
  Maar pas op …..
  Laat hun …..
  De Leiders van alle landen niet vluchten
  Grijp hun ….
  Gooi hun in het gevang
  Immers zei hebben gekozen om Oorlogje te spelen
  Dan moeten ze het ook meemaken
  Ze mogen dus absoluut niet zo een vliegende boot gevuld met de lekkerste voedsel voorraden voor ongeveer 50 en 75 jaren uit de heele wereld van Ellon Musk bereiken
  Om daarmee te varen over de Zeven Lucht Zeeën
  Om vervolgens weer terug te komen op Aarde
  Is heel goed Kinderlijk , Bijbels in Scene gezet

  Dank U

 9. De Beer, welke nooit een dreiging vormde, is ruw wakker geschud en zal zn vijanden vermorzelen.
  Gisteren eindelijk eens in de lokale krant een artikel van Tom Sauer,welke beschrijft wat er daadwerkelijk aan de hand is in ukrinaziland ( ja ,ik lees ook de leugenkranten,onder het motto; ken de vijand).
  Ursula de Eu slet wil in Den Haag een tribunaal voor oorlogsmisdaden, prima dan kunnen daar oppernazi zelensky en zn azovnazis aldaar berecht worden!

  Laten we dan tevens een tribunaal oprichten in Moskou voor de oorlogsmisdaden begaan door de VS en Navo aangaande de misdaden tegen de burgers van Vietnam, Syrië, Jemen, Irak, Afghanistan, Libië etc.etc.

  Nee,deze oorlogszuchtige agressors mogen legaal landen van hun olie en grondstoffen beroven en de leiders liquideren, zonder sancties, boycotten etc.

  Hoezo rare wereld? Ach,ook ik leerde op de kleuterschool al dat de Russen slecht en gevaarlijk waren, doctrine van de Khazaarse Maffia.

  • @Marc, Chili hoort m.i. op deze lijst thuis want Deep State-handlanger CIA heeft i.s.m. Henry Kissinger op 11.09.1973 een staatsgreep gepleegd in Chili waardoor dictator Pinochet tot 1990 aan de macht is gekomen en bij de staatsgreep en de naweeën daarvan zijn duizenden mensen om het leven gekomen

 10. Waar eigenlijk niemand iets over zegt, is dat Rusland het gebied van hun eigen Russisch sprekende mensen bijna heeft ingenomen. Als ze die grens voorbij zijn, zal er totaal geen rekening meer gehouden worden met burgers. Die massale slachting moet nog beginnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in