© Sputnik Ilja Pitaljew

De Russische president Vladimir Poetin heeft verklaard dat als de westerse agressie tegen Rusland doorgaat, onder meer door leveringen van tanks. Iedereen moet begrijpen dat Rusland in zijn reactie geen genoegen zal nemen met pantservoertuigen, zei hij.

Het Russische staatshoofd Vladimir Poetin heeft een toespraak gehouden tijdens een concert ter gelegenheid van de 80e verjaardag van de overwinning in de Slag om Stalingrad. De president wees erop dat het niet alleen een strijd om een stad was, maar ook om het bestaan van een geteisterd maar ongeslagen land. Op dat moment, zei hij, was niet alleen de uitkomst van de Grote Patriottische Oorlog maar ook van de hele Tweede Wereldoorlog beslist. Poetin letterlijk:

“We bundelden onze krachten in de beslissende slag, zoals we zo vaak in onze geschiedenis hebben gedaan, en wonnen. De Slag om Stalingrad is terecht de geschiedenis ingegaan als een fundamenteel keerpunt van de Grote Patriottische Oorlog.”

Bovendien wees de Russische president erop dat het nazisme in zijn huidige vorm opnieuw een bedreiging vormt voor het land. Nu, zei hij, moet Rusland de agressie van het collectieve Westen afslaan. Hij zei dat Moskou opnieuw werd bedreigd met Duitse tanks, en dat er opnieuw oorlog werd gevoerd tegen Rusland – met aanhangers van Bandera. Verder benadrukte Poetin:

“Degenen die Europese landen, inclusief Duitsland, in een nieuwe oorlog met Rusland trekken, en … verwachten een overwinning op Rusland te behalen op het slagveld, begrijpen blijkbaar niet dat een moderne oorlog met Rusland voor hen heel anders zal verlopen.”

“We sturen onze tanks niet naar hun grenzen, maar we hebben de middelen om te reageren, en het zal niet eindigen met het gebruik van pantservoertuigen, dat moet iedereen begrijpen,” voegde hij eraan toe.

In een reactie op de opmerkingen van Vladimir Poetin zei de presidentiële woordvoerder Dmitri Peskov:

  AMERIKA'S LAATSTE ZUCHT: Volledig interview met Dmitry Orlov, veelgeprezen auteur van De Vijf Stadia van Instorting

“Zodra er nieuwe wapens verschijnen die door het collectieve Westen worden geleverd, zal Rusland zijn volledige potentieel uitgebreider gebruiken om daarop te reageren in de speciale militaire operatie.”

Vladimir Poetin voegde eraan toe dat degenen die Rusland bedreigen één simpele waarheid niet begrijpen. Het hele Russische volk heeft met de moedermelk “de tradities van ons volk, de generatie van de overwinnaars opgenomen die ons land met hun arbeid, zweet en bloed hebben geschapen en als erfgoed aan ons hebben doorgegeven”, zei hij.

Vorige week had Berlijn zijn standpunt over de levering van moderne tanks aan Kiev gewijzigd en ermee ingestemd Oekraïne 14 Leopard 2-tanks te leveren en Europese landen toe te staan voertuigen van Duitse makelij uit hun eigen voorraden opnieuw te exporteren. Het aantal Leopard tanks dat aan Oekraïne wordt overgedragen bedraagt ongeveer 112 voertuigen. Washington van zijn kant had de levering van 31 Abrams-tanks goedgekeurd, maar verwacht dat ze op zijn vroegst eind 2023 geleverd zullen worden.

Moskou heeft het collectieve Westen herhaaldelijk opgeroepen om Oekraïne niet “vol te pompen met moderne wapens” en waarschuwt dat voortdurende militaire hulp de gevechten alleen maar zal verlengen en de gewone Oekraïners meer leed zal berokkenen, in plaats van de uitkomst van het conflict te veranderen.

Via Sott.net.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De vernietiging van de EUVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGreat Reset in Lidl: Minder vlees in de aanbieding vanwege “onze planetaire grenzen”
Volgend artikelDr. Coleman: Promotoren en voorstanders van Covid prikken zouden in de gevangenis moeten zitten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. Een terechte reactie van president Putin. Wie de geschiedenis erbij betrekt en de gebeurtenissen van de laatste 20 jaar ,zal tot de conclusie komen, dat niet Rusland maar het westen de agressor is.

  • Dat is duidelijk voor eenieder met een IQ van 50 of meer.
   Dat laat de vraag open: zouden de linksen en de WEF schoothondjes in kabinet ook tot die conclusie komen?
   Denk het net.

   Kijk eens naar de laatste 30 jaar; ook door NL steun aan de Isis, aan Witte Helmen, aan Hamas, illegale aanval op Servie, verraad in Srebenica, illegale oorlog tegen Irak, verraad aan de Koerden, Turken (Nato) die over de grens trekken van Syrie om massamoord te plegen,
   de Arabische “lente”, de overval op Libie, bombardement op Servie 1999, en ik zal er nog wel wat vergeten zijn.

   Op dit moment:
   –Afghanistan–stoken in die regio
   –China-Taiwan; en Japan en Taiwan bewapenen
   –Israel–Iran
   –Oekraine; werd geacht een proxy oorlog tegen Rusland te worden.

 2. Putin houdt zich nog rustig. In het artikel wordt net als in de msm gesuggereerd dat Putin bedoelt dat hij nucleaire wapens zal inzetten. Dat bedoelt hij niet. Hij refereert naar de hypersonische wapens die Rusland bezit. Deze wapens zullen een gamechanger worden in deze derde wereldoorlog waarin we zitten. Amerika negeert nog altijd het feit dat Rusland deze raketten bezit en zij niet. Want als zij dit erkennen, dan erkennen zij ook dat de Amerikaanse Marine nutteloos is geworden. Immers, met 1 hypersonische torpedo kan een Russische duikboot 1000km verderop een Amerikaans slagschip uitschakelen en ook nog eens IRL volgen en bijsturen.

  • Inderdaad, iedereen heeft het maar over atoomwapens maar ik verwacht eerder een hypersonische raket met een flinke lading op diverse Europese doelen.
   Vooral Polen loopt flink te solliciteren..

 3. ZO , duidelijke taal ! Van meneer Poetin.
  Zou fijn zijn als Rusand de wapens gaat inzetten in de bunkers van 💰 gemeenschap in Nederland, Europa , Genève en verenigde Staten als eerste.

  Met deze randdebielen op pluche zittende nietsnutten en slopers
  Verandert er niets.

 4. Ik heb ooit eens ergens gelezen de de Russen EMP’s aan het testen waren. Zou me niet verbazen als het mede hierom zou gaan. Berg je dan maar, een heel land of gebied waar niets meer werkt wat met elektronica te maken heeft, alles valt dan stil en je kunt je apparatuur weggooien.

 5. Het gaat er m.i. steeds meer op lijken dat de economische teneergang van Europa heel bewust voortgezet wordt. De krankzinnige sancties, die de goedkope energie uit Rusland, de nek omdraait, de contante levering van dat militaire tuig veroorzaken op korte en lange termijn een gigantische werkloosheid en daarmee de armoede voor het gewone volk.
  M.i. de ideale voedingsbodem om de nwo van dat wef zooitje met een basisinkomen en supercontrole erdoor te drukken. Het volk zal dat op haar knieën aanbidden om uit de misère te kunnen raken. (Althans dat wordt dan uiteraard voorgespiegeld; de werkelijkheid zal dan hard zijn)
  Iets anders kan ik er niet van maken. De politieke leiders zouden toch ook moeten inzien dat wat er nu gebeurt een totaal heilloze weg is, waar niemand baat bij heeft. ( behalve usa natuurlijk; Europa is dan terug in de middeleeuwen)

  • Exact Jan precies volgens plan,
   niet omdat het rijmt maar omdat het kan 😉 Maar idd ben het met je eens dat dit heel bewust wordt doorgezet
   Het is zo bizar dat de massa niet kan geloven dat het met opzet wordt gedaan
   Hoe groter de misleiding en de leugen des te groter de kans van slagen

  • Helemaal juist.. vandaag bekend gemaakt (of gisteren)..Lidl Zal vlees ontmoedigen en insecten promoten…(Aldi) gaat ook die weg op… allebei Duits..say no more… HONDEN WILT GIJ EEUWIG LEVEN…een Citaat van Hitler ❗❗

  • Het lijkt niet alleen zo, het is zo. Alles is erop gericht onze maatschappij te vernietigen, dan alleen is build back better mogelijk. Eerst een probleem veroorzaken en dan met de “oplossing” komen. Net als met die corona-, CO2-en stikstofleugens.
   Deze oorlog, die niet de onze is, is begonnen door de USA, en wat gebeurt er? Wij lijden eronder dankzij onze WEFregimes en de ondemocratische EU, en de USA profiteert op verschillende manieren.
   Ik hoop dat na dat coronabedrog er toch meer mensen zijn gaan nadenken. Het hangt allemaal samen.

 6. Vladimir Poetin straalt meer wijsheid en kalmte uit met zijn reacties dan alle EU-“leiders” bij elkaar opgeteld.
  Het doet best pijn om landgenoot te moeten zijn van idioten zoals Rutte en Kaag. Ik overweeg mijn excuus daarvoor te gaan aanbieden ….

 7. Dearrogantie van westerse politici is onbeschrijfelijk!
  Net als hun stommiteit.
  Op de duur zit er geen winst in oorlog.

  Ze kijken neer op Poetin, terwijl hij opalle niveaux hun superieur is.

  Maar idd: Poetin kan hetzelfde spelletje spelen als de Engelsen die de pijplijn opbliezen.
  Hij kan de pijplijn NL–GB opblazen; of de internetkabel; hij kan particulieren de spoorlijn laten saboteren of de transporten laten aanvallen, of wat springladingen op een USA of GB marineschip late zetten….

  Show of force: precisie raket op het tanktransport.

  • JOUW REACTIE…..Hij kan de pijplijn NL–GB opblazen; of de internetkabel;
   INTERNET GEBEURD TOCH VIA SATELIETEN OF BESTAAN ER OFFICIEEL GEEN SATELLIETEN… HEB ERGENS GELEZEN DAT SATELIETTEN ONDERAAN EEN HELIUMBALLON WORDEN OPGEHANGEN……..

 8. Beste Mensen

  De leiders van de Amerikanen en de leiders van de Europeanen die willen kosten wat kost een oorlog
  En die oorlog moeten en zullen ze winnen
  Hoe dan ook
  Tenminste … daar word door hun vanuit gegaan
  De uitkomst laat makkelijk voorspellen
  Voor veelen

  Dank U

 9. Wat er niet wordt verteld is dat uranium nog buiten de sancties zit. Rusland produceert 40 % van het benodigde hoeveelheid. Zij kunnen gemakkelijk de levering stoppen.

  Tevens hebben de inwoners opgeroepen om zoveel mogelijk fysiek goud en zilver te kopen ee hebben dit vrijgesteld van (inkomsten) belasting. Tevens willen ze alleen roebels ontvangen.

  Er is al een WW3 bezig, maar vooral tussen VS (met hun petrol dollar) en rusland. Maar ook tussen VS en China. Wij als Europa hadden ons allang moeten loskoppelen van de VS. Als de VS Europese bedrijven sanctioneerd, dan moeten wij dit met gelijke munt terug betalen.

 10. Poetin heeft gelijk hij is onze. Enigste. Kans ook van het idioten beleid af te komen en alles hij reageerd zal het niet zachtzinnig zijn ja das treurig maar helaas en niet Rusland is de schuldige maar de USA en de NATO bang de dollar te verliezen als( nep )wereld munt

 11. het is slechts een kwestie van tijd, dat het Amerikaanse leger daadwerkelijk ingezet gaat worden met de spreekwoordelijke “boots on the ground” De geschiedenis heeft ons al vaker geleerd dat iedereen die de Amerikaanse Dollar$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ de rug toe keert, heel snel in oorlog raakt met Amerika. Ook dit conflict in Oekraine is niet anders. Putin MOET verslagen worden, want hij doet niets meer in dollar$$$$$$$$$$. Deze keer bijt Amerika zich vast in iets wat ze niet kauwen kunnen. Ze zullen hun kaken breken op die oorlog met Rusland en het zou onderhand een keer tijd worden, dat iemand “de baas” van de gehele wereld naar de eeuwige jachtvelden stuurt. Go to hell America!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in