Het verhaal dat het coronavirus is gemaakt in een laboratorium in China (gefinancierd door Amerika) is weer in het nieuws. Het is een afleiding – ontworpen om iedereen te doen vergeten dat we seconden verwijderd zijn van een nucleaire oorlog. Het is een truc om China de schuld te geven (de Amerikaanse regering probeert China te dwingen een actieve vijand te worden en deel te nemen aan de Derde Wereldoorlog). En het is een list om covid-19 dodelijker te laten lijken dan het was, schrijft Dr. Vernon Coleman.

De eenvoudige waarheid is dat er geen pandemie was.

Covid-19 was, zoals ik nu al drie jaar zeg, niets meer dan een nieuwe griep.

Dat heb ik keer op keer bewezen.

Maar hier zijn weer enkele van de statistieken die ik in het verleden heb gebruikt en die bewijzen dat covid-19 niet dodelijker was dan de griep – omdat het de griep was.

De pandemie mythe is opzettelijk in stand gehouden door de regering, hun adviseurs en de media.

Maar er waren niet meer doden in 2020 dan in de meeste andere jaren.

Uit cijfers van het Office of National Statistics in het Verenigd Koninkrijk blijkt dat het aantal doden in 2020 lager was dan het gemiddelde van de afgelopen 30 jaar.

In 2020 bedroeg het leeftijdsgestandaardiseerde sterftecijfer per 100.000 mensen in Engeland en Wales 1.043.

Maar het gemiddelde leeftijdsgestandaardiseerde sterftecijfer van de afgelopen 30 jaar was 1.161 per 100.000.

Er waren dus minder sterfgevallen dan gemiddeld in 2020.

Wat een pandemie, hè?

  Hoe het vaccin COVID erger kan maken

Hetzelfde geldt voor elk land ter wereld.

Regeringen en artsen logen.

Er was geen pandemie.

Het was een gigantisch bedrog. En zodra ik dat bedrog aan het licht bracht, werd ik aangevallen, belasterd en voorgelogen.

Maar vergeet niet, hoewel de mainstream media het negeerden, vindt u op www.vernoncoleman.com een link die u naar een website van de Britse regering brengt. Bovenaan de pagina vindt u de link met datum maart 2020. Daar kunt u lezen dat de gespecialiseerde adviseurs van de regering op 19 maart 2020 hebben besloten dat covid-19 in het Verenigd Koninkrijk niet langer als een HCID mag worden beschouwd. Covid-19 werd in feite gedegradeerd tot het niveau van de griep. De regering heeft een typisch listige zin toegevoegd die zegt: “Er zijn veel ziekten die ernstige ziekten kunnen veroorzaken die niet als HCID’s worden geclassificeerd.” Dit is waar. Noch kanker, noch hartziekten worden geclassificeerd als HCID’s (High Consequence Infectious Disease). Slim, hè? De regering zei niet dat er veel “infectieziekten” zijn … die niet worden geclassificeerd als HCID’s. Ze zeiden dat er veel “ziekten” zijn… die niet worden geclassificeerd als HCID’s.

Het onbetwistbare, onvermijdelijke feit is dat de gespecialiseerde adviseurs van de Britse regering in maart 2020 besloten dat covid-19 niet gevaarlijker hoefde te worden geacht dan griep.

I rest my case.

Covid-19 was niet erger dan de gewone griep. Het was de jaarlijkse griep – met een andere naam voor het effect.

Waarom zou een laboratorium de moeite nemen om een ziekte te maken die vrijwel hetzelfde blijkt te zijn als de griep?

  41.834 doden 3.9 miljoen gewonden na COVID-vaccins in Europese databank terwijl terwijl Amerikaanse militaire sterfgevallen met 1100% toenemen

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

DR. VERNON COLEMAN DOSSIER

Dr. Coleman: De meeste van de geprikten zullen vroegtijdig stervenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelChris Hedges: Oekraïne’s dood door proxy
Volgend artikelKarl Lauterbach, in aanzienlijke ommekeer, zegt dat vaccinverwondingen “ontstellend” zijn, klaagt over “exorbitante” farmaceutische winsten, vraagt vaccinfabrikanten een instituut te financieren voor mensen die schade hebben geleden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Het is altijd de bedoeling geweest om de mensenmassa uit te dunnen. Daar hadden ze de farmacie voor nodig en een neppandemie. Het is zuiver moord met voorbedachte rade en moet zwaar gestraft worden. Ook de rechters die het steeds verdedigd hebben moeten vervangen worden.

 2. En het gaat gewoon door, De “wet publieke gezondheid” is door de tweede kamer er doorheen gejast en zal hoogstwaarschijnlijk ook goedkeuring vinden in de eerste kamer. Mocht dat gebeuren is het einde ingeluid en heb je verplichte dwang van allerlei maatregelen bij een volgende neppandemie. Ze spreken altijd over Belarus als zijnde de laatste dictatuur van Europa maar het is beter te zeggen de eerste en met stip op nummer twee : Nederland

  • Die dwang moet er komen zodat wij ons kunnen gaan verzetten en de echte strijd, de eerste revolutie van liefde, kan beginnen.

  • yep en ze vreten van ons geld en hebben er een goed leven van, heel wat beter betaald (van ons geld) dan heel veel echt harde werkers die ook nog eens van belang zijn in NL.

  • dat zeg ik ook al 3 jaar. Maar als een af andere oplichter of gestoorde idioot weer een fakeverhaaltje over een fakevirus ophangt loopt het vee, waaronder ook veel zogenaamde ‘wakkeren’ er weer als een kip zonder kop en veren achteraan. Net zoals de FBI beweerde dat het fakevirus uit een lab komt, terwijl toch onderhand bekend zou moeten zijn dat de FBI onderdeel is vd criminele elite en dus volstrekt onbetrouwbaar is.

   • Onuitstaanbaar he, dat de “wakkeren” bijna allemaal blijven GELOVEN in de virusleugen. Ook de lezers hier zijn bijna allemaal nog steeds in coma. Ik kan er met de pet niet bij.

 3. Precies. Cojona zijn hergedifinieerde luchtweginfecties. Met de namen griep, tbc, longontsteking, etc. kon er niet genoeg draagvlak worden gecreerd voor het wereldwijd massaal toedienen vd gifinjecties.

  • Een afleidings maneuver dat eigenlijk waar is. Het eerste bericht hierover kwam van een laborant die eraan gestorven is vervolgens was er een andere chinese dame die er werkte die het verhaal aan de kaak stelde. Corona zijn niet zomaar luchtwegeninfekties. Het is een virus dat verdacht veel lijkt op het eeuwenoude MERS. Het is genetisch gemanipuleerd voor de overdraagbaarheid en de ernst.
   Met andere woorden men vertelt 1 waarheid om de andere te verdoezelen in de hoop dat er ophef genoeg zal zijn om ons af te leiden van een andere nog ernstiger waarheid maar net niet genoeg om de boeven achter het lood te krijgen.

   Net als het de waarheid is dat we op punt van een kernoorlog staan is ook het manmade covid virus een volstrekte waarheid.

   • als het fakevirus daadwerkelijk uit een lab zou komen zou het een biowapen moeten zijn en zouden er in 2020 veel meer mensen door luchtweginfecties geveld zijn dan voorheen, hetgeen niet het geval is. De cojonacijfers zijn aantoonbaar tot stand gekomen door hergedifinieerde luchtweginfecties aangevuld met vals positieven. Je hebt je voor de gek laten houden, bent geindoctrineerd door broodje aap verhalen van een of andere idioot die met fakeverhaaltjes veel geld kan verdienen, net zoals de msm media doet. Ik zou het intervieuw van dr. Coleman nog eens goed bestuderen. Het fakevirus is na 3 jaar nog niet eens aangetonnd en dan kom je met zo’n broodje aap verhaal.

   • Corona is geen virus. Er was en is geen “pandemie”, de cijfers laten niks anders zien dan alle jaren voor 2020. Er was niks aan de hand, het is verzonnen, fake, nep, een HOAX! Open je ogen nou eens, kom op!

 4. Denk het niet ze kunnen de lableak niet bewijzen en er is ook niet een zoonose gevonden en de pcr test is onbetrouwbaar.
  Het spike eiwit komt wel uit een laboratorium en dat is ook zeer onbetrouwbaar
  Er was wel sprake van een psychologische oorlogsvoering vanuit de nctv met denktank en newsroom ,ook zeer onbetrouwbaar
  Kortom onze regeringsleiders zijn onbetrouwbaar net zoals in de EU er corruptie, dictatuur heerst.
  Waarom lopen we altijd achter de feiten aan? Waarom info opvragen via woo/wob verzoeken?
  Waarom geen transparant beleid ? open ? Eerlijk ? Democratisch ?
  Deze regering heeft zich schuldig gemaakt aan misdaden , dwangwetten, lockdowns, geld verduisteren, mis en des informatie en leugens verspreiden, corruptie, witte boorden criminaliteit, discriminatie.

 5. Het is nog veel erger: de griep bestaat niet en is ook verzonnen door de vrijmetselaar Louis Pasteur. Het is gewoon “kouvatten” en daardoor krijg je een dip van je immuunsysteem en eventueel een bacteriële infectie die je dan kan behandelen met het versterken van je immuniteit met extra vitaminen en mineralen. Je kan dat ‘kouvatten’desnoods behandelen met een antibioticum, het liefst met colloïdaal zilverwater. De griepinjectie is dus per definitie onwerkzaam omdat er geen ‘griep’ bestaat en al helemaal geen ‘corona’..

   • Het is maar net hoe je “griep” definieert. Je kunt het het best zien als een dip in je algehele gezondheid. Een definitie maken is moeilijk, want veel mensen reageren anders op wat griep wordt genoemd. Het is ook geen ziekte, het is ongrijpbaar, onmeetbaar. De herfst in de natuur is eigenlijk iets vergelijkbaars, herfst, winter, natuur laat de bladeren vallen, dieren doen het rustiger aan. De winter gaat over in lente en er zullen dieren achterblijven die te zwak waren en ziek worden en sterven. Dát is griep. Aka herft, winter. Geen ziekmakende “beestjes”, geen spontane infecties, nee gewoon The Circle of Life. Maar wij mensjes kunnen dat niet hebben, natuur is iets engs, iets wat niet uit te leggen is, dus gaan we maar oplossingen zoeken in “de wetenschap”. Natuur is natuur, deal with it.

 6. Ik zat weer met iemand te praten, een diepzinnig gesprek, en ik wilde nog wat voor hem opschrijven, dus ik liep wat verder om mijn notitieblokje te halen en hij liep met me mee voor hij verder moest om te gaan schaken. Er zaten daar net wat Somaliërs die hem drugs aanboden, maar hij sloeg dat af. We liepen terug, als ik geweten had van die Somaliërs was ik er niet aan begonnen, want het is een besmettelijke intrige die overal door D66 geplant wordt als ouwe wijven controle; achter me hoorde ik ze een of andere minne opmerking mompelen over me. Zo is de kanker van de samenleving waarmee ze me vanuit de EU schaakmat wilden zetten. Terwijl ze het nog voor mij gedaan hebben ook.

 7. URGENT:
  Een wereldweide banken-crash als voorbode voor de sinds 2008 lang verwachte explosie van de economische ponzi-luchtballon en Grootste Economische Depressie (Economic Warfare) ooit is nu van start gegaan in de US.
  Als verwacht, kan dit nu iedere minuut als een wereldweide vloedgolf verder gaan en nagenoeg niet te stoppen zijn.

  Een banken-crash nu zal betekenen dat de banken een “Bail-in” zullen kunnen toepassen om overeind te blijven, dwz zij zullen alle gelden op de bankrekeningen kunnen toe-eigenen en dus niet overgaan tot uitbetalingen in welke vorm dan ook vanaf je bankrekening.
  Hoe dit alles wettelijk geregeld is in Hol_land weten we niet precies, maar wel bekend is hoe Rutte cs met alles uiterst onbetrouwbaar omgaat.

  De aartsleugenaar Biden heeft nu zeer pertinent en herhaald beweerd dat alle bank-rekeningen safe zijn. Niet dus !!
  Zorg dat je voor minstens 1 maand voldoende cash geld hebt en betaal alles met cash geld en niet met Credit Cards waarop ze minstens ca. 20% rente kunnen rekenen en eindeloos kunen blijven rekenen als je je rekening niet kunt aanvullen.
  Dit kan met hun “compounding interest” van ca. 20% vrij snel tot je faillissement en dus beslag op al je bezittingen kunnen leiden. Volgens Klaus Schwab en zijn WEFfers zul je dan in een dergelijk geval spoedig niets meer bezitten en happy zijn.

  Morgenvroeg je banksaldo minimaliseren met cash geld zou onder deze omstandigheden een zeer wijze beslissing kunnen zijn in afwachting van een aanstaande crash die nu naar verwachting zeer spoedig in zicht kan komen. Allen veel geluk gewenst.

 8. In mijn beleving is er wel een COVID-19 geweest gemaakt in het lab. Zij hadden werkelijk gehoopt dat dit virus een mortaliteitscijfer van 3% zou hebben. Alleen daar zijn ze volledig in mislukt. Nu hebben ze met de propagandamachine – main stream media – het moeten redden en dat is ze maar gedeeltelijk gelukt. Steeds meer mensen zijn wakker geworden. Dit is het einde van hun Blitzkrieg.

 9. Dat is misschien jouw BELEVING. De cijfers laten iets totaal anders zien. En niemand ter wereld heeft bewijs laten zien dat dat covid van je ook daadwerkelijk bestaat. Niemand.

  • Dit is een van hun trukendozen. Ons tegen elkaar opzetten. Ik denk dat ze beiden bestaan. Dit was het nieuws van frontnieuws van Judi Mickowitz van 11 maart j.l.
   https://www.frontnieuws.com/dr-judy-mikovits-sinds-1980-zijn-alle-virussen-biowapens-die-in-laboratoria-zijn-gemaakt/
   De eerste plandemic film 2020 is een interview met haar.
   De tweede plandemic film gaat over de achtergrond i.v.m. patenten. Hoe geldstromen liepen naar China.
   https://rumble.com/vw38ps-plandemic-2-indoctornation-documentary-covid-19.html
   Dat dit een truck is om ons op te zetten tegen de Chinezen is ook duidelijk. Dat we belazerd zijn is ook zo.
   Maar ik wil niet een groep artsen wegzetten, die toch aan de frontlinie gestaan hebben. In het vaccin zit de zelfde spikeproteïne dat het coronavirus zo dodelijk had moeten maken.
   Mijn theorie is, is dat ze echt dachten het ultieme biowapen gevonden te hebben of ze werden door tijdsdruk gedwongen om het eerder los te laten. Ik denk ook dat zij zich vergist hebben in de biodiversiteit, die we als mensheid hebben en daardoor heel snel in staat geweest zijn om deze aanval af te slaan. Zij gebruiken natuurlijk speciaal gefokte proefdieren en die zijn genetisch behoorlijk overeenkomstig.

 10. De propaganda is manmade en er is al heel wat gerotzooi geweest in laboratoria om iets bacterieel besmettelijks te ontwikkelen en op mensen los te laten zoals ze agent Orange hebben gesproeid op die arme Vietnameesjes, maar het is erg moeilijk om mensen ziek te maken zonder ze te injecteren of te besproeien !
  De griep of beter de verschijnselen die virus of exosomen heten zijn strikt persoonsgebonden en kunnen niet een ander besmetten.. Echter in begin 20er jaren vorige eeuw werden de mensen ineens massaal blootgesteld aan elektra via leidingen en licht en ook de radio deed zijn intrede.. Volgens Steiner is dat de oorzaak dat mensen sindsdien op hun zwakste momenten ziekig worden om die stralings vervuiling te verwerken net als de straling van EMF, WIFI en mobieltjes mensen chronisch ziek laten worden..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in