In de VS maken steeds meer verontwaardigde ouders, artsen en onderwijskrachten gebruik van het platform van openbare hoorzittingen van schoolbesturen om hun verontwaardiging en ongenoegen over de zich snel ontwikkelende bioveiligheidsstaat te uiten.

Onlangs nog ging een doctor in de filosofie in de staat Ohio naar de plaatselijke schoolraad om de aanwezige vertegenwoordigers erop te wijzen dat met de mRNA COVD-9 vaccinatie de doos van Pandora was geopend.

Volgens doctor Sean Brooks hebben allen die zich met de mRNA-technologie laten inenten hun doodvonnis getekend. Na eraan te hebben herinnerd dat de uitvinder van het synthetische boodschapper-ribonucleïnezuur, Dr. Robert Malone, de toediening ervan samen met het COVID-19 vaccin sterk afraadt, voorspelde hij vervolgens dat degenen die een van de experimentele mRNA-vaccins kregen toegediend, binnen de komende vijf jaar zouden sterven.

Dr. Brooks noemde drie karakteristieke “doodbrengende redenen”:

“Ten eerste. Ze hebben hun eigen immuunsysteem met 35% verminderd. De eerste dosis verminderde het met 15%. De tweede met 35%. Als je een boosterinjectie krijgt, zul je sterven. Dat is het. Als ze in de toekomst de griepprik krijgen, zul je sterven.

Tweede reden. Infectiebevorderende antilichamen. Infectiebevorderende antilichamen komen voor bij iedereen die het vaccin heeft genomen. Tenzij, natuurlijk, ze het placebo hebben gekregen. Maar er is geen manier voor u om erachter te komen. Infectiebevorderende antilichamen misleiden het hele lichaam door te denken dat de cel die de ziekteverwekker verstoort, het verstoort, terwijl dat in feite niet zo is. Uiteindelijk leidt dit tot een cytokinestorm die orgaanfalen veroorzaakt. Dit zal je dood veroorzaken. En je kunt het niet tegenhouden. Geen medicijn kan het tegenhouden.

  Van de 8.000 Amerikaanse militairen die zijn ontslagen vanwege Biden's vaccinmandaat, zijn er slechts 43 weer in dienst getreden

Het derde ding. Bloedstolsels. Iedereen die de vaccinatie heeft gehad, vormt bloedstolsels. Als je me niet wilt geloven, er is een manier om erachter te komen. Neem de D-dimer test, bijvoorbeeld. Hiermee worden bloedklonters op microscopisch niveau opgespoord. Terwijl ik met u spreek, worden bloedklonters bij mensen verwijderd. Miljoenen zijn gestorven aan de injecties.”

Zichtbaar ontdaan richtte Dr. Brooks ook zijn woord tot ouders die overwegen hun kinderen tegen Corona te laten inenten, waarbij hij zich evenmin inhield:

“Ze zullen hen permanent steriliseren. Mensen die de injectie hebben gehad worden gesteriliseerd. 80% van de gevaccineerde vrouwen hebben hun kind in het 1e trimester verloren. Ze kunnen geen kinderen krijgen. Ze hebben ook het equivalent van HIV geïnjecteerd gekregen. Zij kunnen geen borstvoeding meer geven, geen bloed, organen, bloedplasma of beenmerg meer doneren. Als je me niet gelooft, probeer bloed of plasma te doneren en ontdek wat er zal gebeuren. Je zult worden weggestuurd. De uitzondering, natuurlijk, is als je in Californië woont. Hier mag je giftig bloed doneren dat spike-eiwitten bevat. De injecties produceren spike-eiwitten die ook in het vaccin zitten. En deze worden geproduceerd door je RNA in tweeën te splitsen. Je bent niet langer een mens. Jij bent iets anders. En je bent vatbaar voor een groot aantal ziektes.”

In de laatste spurt nam Dr. Brooks het opnieuw op tegen de vertegenwoordigers van het schoolbestuur en maakte hen duidelijk dat hen de dood boven het hoofd hing.

“En dit is wat er in de toekomst gaat gebeuren. Ik heb geen idee hoeveel van uw medewerkers zijn ingeënt, maar uw school zal sluiten. Ze zullen niet open blijven. Ze zullen sluiten omdat ze ziek zullen worden en sterven. Dit zal gebeuren in al uw gebouwen. En het is al aan het gebeuren. Het is niet te stoppen. Dank u.”

  Mainstream media geven "klimaatverandering", "gebroken-hart-syndroom", "pandemische angst" - ALLES behalve de injecties - de schuld van de plotselinge toename van hartziekten

In tegenstelling tot het conformistische Nederland gaan in de VS steeds meer leden van de wetenschappelijke gemeenschap de barricaden op en zetten daarbij carrières en levens op het spel. Men kan alleen maar zijn hoed afnemen voor Dr. Sean Brooks en personages die uit hetzelfde hout zijn gesneden. Zie hieronder.

Video via het ‘Banned Youtube Videos’ Bitchute-kanaal.

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Apocalypscrimineel Bill Gates gaat door met zijn voornemen om de zon te blokkeren door een ‘krijtbom’ 20 km boven de aardatmosfeer te exploderen Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe pandemie is nog maar het begin, de toekomst is rampzalig: “Er staat nu maar één ding op het spel en dat is het overleven van ons menselijk ras”
Volgend artikelToxische Epidermale Necrolyse: 49-jarige vrouw uit New York krijgt één week na Pfizer mRNA-injectie levensbedreigende huidrotstoornis 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Pfizer laat zijn eigen personeel NIET vaccineren .

  “De komende tijd moet Pfizer natuurlijk op volle kracht blijven draaien om de wereld te voorzien van de spuiten des doods en dat is dan ook waarschijnlijk de reden dat het personeel van Pfizer zelf is vrijgesteld van verplichte vaccinatie.

  Van alle bedrijven ter wereld die een coronavaccinatie verplicht maken voor hun werknemers zou je verwachten dat degene die ze maakt en claimt dat ze helemaal veilig zijn, toch zeker hun eigen personeel deze verplichte bescherming niet zou willen ontzeggen.

  Maar, ze zijn ook niet gek bij Pfizer, want er kan de komende jaren een recordomzet worden behaald en dan wil je wel graag je personeel blijven behouden.”

  https://www.niburu.co/binnenland/16615-europa-is-blut-en-pensioengerechtigden-moeten-verdwijnen

 2. Gesproken met iemand – met zoals dat genoemd wordt ‘onderliggend lijden’ – die beide shots heeft genomen en in het najaar voor de griepprik gaat. Ondanks dat ik deze persoon een berg aan mondelinge en schriftelijke informatie heb toegediend, wil het kwartje niet vallen. Ik vermoed iets met ‘kortsluiting’ en/of suïcidaal.

  Wanneer moesten al die Afrikanen naar Europa komen? Er moeten huizen leeg. Ik blijf vooralsnog op mijn observatiepost.

 3. Wees op uw hoede. De Elite, MSM en de huidige politieke heersers proberen op alle mogelijke manieren verdeeldheid te zaaien.
  Ze zullen ALLE middelen aanwenden. Dus in 1e instantie meeheulen, met de tegenstroom meevaren. Plotseling gaat men keren.
  Dus ook nepberichten, nepdokters, nepfilmpjes. Na enige tijd zal blijken dat het niet klopt, niet juist is weergegeven of het niet bestaande mensen zijn, in naam of functie.
  Dat mensen in de presentatie komedianten zijn, toneelspelers, maar altijd ingehuurd door de Elite, MSM en de huidige politieke heersers.
  Daardoor zal een gevoel ontstaan van valsheid, bedrog of oplichting: m.a.w. De Overheid heeft wel gelijk, de Wappies worden misleid.
  Artsen die bedenkingen hebben worden volledig onderuit geschoffeld, in een kwaad daglicht gezet op Internet in een bedenkelijk circuit gezet.
  Onderzoek alles met gezond wantrouwen.

 4. Hate to say we told you so! @Greengo: dat is echt wel verontrustend ivm die leegstaande huizen die je krijgt en dat ze daar Afrikaanse asielzoekers in stoppen. Kalergi-Plan!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in